Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1896 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Tuin compleet renoveren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het geheel opnieuw aanleggen (leeghalen) van onze achtertuin. Onze achtertuin is 12 meter diep (aansluitend een steiger en een sloot) en 8.60 meter breed. Binnen deze afmetingen staat een serre van 2,5 meter diep en 5.44 meter breed. Wij willen nu een onderhoudsvriendelijke tuin. Bijgaand een tekening hoe we de tuin in gedachten hebben. Toelichting tekening: omdat de tuin 8.60 mtr. breed is zijn wij uitgegaan van een tegel van 50 x 50 + voeg ( Chinees hardsteen). In het midden 4 dakplaten met daaronder Ilex buxus in vierkant (1 x 1 m.) Een aan beide zijde 2 verhoogde bakken voor de planten (500 x 100 x 30 cm). De rest helemaal dicht betegeld, uiteraard blijvend onkruid vrij. Bijvoorbeeld 72 M2 Chinees hartsteen zoals https://www.slimbestraten.nl/natuursteen-tuintegels/chinees-hardsteen/gezoet-getrommelde-randafwerking/chinees-hardsteen-gezoet-met-getrommelde-rand-2/ En voor de borders 2 lagen https://www.slimbestraten.nl/aanvullende-producten/stapelblokken/lineablock-antraciet-strak-lin0312512545-5326/ Huidige tuin is voor +/- 30 m2 bestraat en +/- 30 m2 beplanting en de rest is grind. Er staan 2 compacte catalpa's die natuurlijk verwijderd moeten worden. De tuin is door garage te bereiken deur = 90 cm. Graag op de offerte ook afvoer kosten vermelden. Is het mogelijk om alle onderdelen, materiaal kosten apart te specificeren?

Voortuin renoveren

Wij zouden graag een offerte van jullie willen ontvangen. Het gaat om de voortuin leeg halen, egaliseren, plaatsen van laag hekje (rood op plattegrond), plaatsen van border (blauw op plattegrond) Materiaal hiervoor aanwezig, over het geheel m.u.v. moestuin (zie plattegrond) worteldoek, grasveldje aanleggen en tegels opnieuw leggen. De tuin is 5 m lang en 5 1/2 breed. De voortuin is goed toegankelijk. Wij horen graag van jullie.

boomstronken verwijderen

Wij willen graag dat u 2 boomstronken en wortels in onze voortuin verwijdert (met stronkenfrees). Vervolgens halen wij zelf de stenen uit onze voortuin. Wat kost daarna het afgraven van de voortuin (5 bij 3 m)?

Taxushaag verwijderen en hardhouten schutting plaatsen

Wij willen de taxushaag eruit hebben en vervangen door hardhouten schutting van circa 8 meter. De taxus zou afgevoerd moeten worden. Er is een tuinpoort aanwezig.

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Graag zou ik drie aparte offertes ontvangen voor: Offerte 1: • het verwijderen en afvoeren van mijn coniferenhaag bestaande uit 17 coniferen, over een breedte van ongeveer 10 meter. • plaatsen van een schutting (2,2 meter) inclusief poort (1 meter breed) Offerte 2: • plaatsen van een schutting beslaande 11,3 meter Offerte 3: • plaatsen van een schutting beslaande 9,15 meter De offerte graag baseren op een schutting met verticale planken met weinig doorkijk gecombineerd met lichtgrijs betonnen palen.

Deel schutting en poort vervangen

2 schuttingdelen + poort vervangen. Indien mogelijk, 2 -2,10 meter hoog en extra stevig in verband met wind.

Nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen

Schutting verwijderen, afvoeren en nieuwe schutting plaatsen van 13,5 m achterkant 4,43 m waarin 2 poorten van 1,20 m schutting is nu +3,60 m met hoogte van 1,80 rest van de afstand is +1,50 dit willen ,als dat kan ook weer zo achterin de tuin hoogte van 1,80 met bij ons en bij buren een poort van 1,20m graag offerte, schutting met beton-alen en grenen planken.

Nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen

ik zou graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen van 15 meter lang met nieuwe poortdeur. Hoogte van de schutting moet ongeveer 1,80m zijn. ook moet de oude schutting verwijderd moeten worden. graag ontvang ik een offerte voor een soortgelijke opdracht.

Pergola plaatsen

Een pergola van ongeveer 530 x 220 cm, tussen twee aanbouwen (van de buren) in. Hoogte ongeveer 240 cm, ook vanwege openslaande deuren. Twee staanders voor de sier aan de tuin zijde (gevel zijde niet nodig) met schuine schoren. Liefst een waterdicht harmonicadoek, elektrische bedienbaar. Bevestig op houten balken, die weer bevestigd zijn tegen de uitbouwen van de buren.

Tuin renoveren en oude bestrating vervangen

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om bestaande bestrating verwijderen, nieuwe bestrating met tegels met harde voeg plaatsen. Daarnaast moeten er twee plantenbakken met beplanting en verlichting in de tuin gezet worden. Het gaat om circa 65 m2. Het betreft de achtertuin die bereikbaar is per achterom.

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting plaatsen. Lengte +/- 11 meter. Poort 2x en deur 2x. Graag offerte voor inmeten, materiaal leveren en plaatsen.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een kleine boomstronk laten verwijderden met frees. (Zie foto) Is maar 6 cm diameter.

Hout-beton schutting plaatsen

Naast de woning wil ik de tochtpoort dichtmaken met een schutting. De lengte is 256 cm. Moet ook een poort inkomen. De schutting moet goed stevig worden bevestigd. Hoogte mag 2.50.

Buxushaag snoeien

Ik wil mijn buxushaag laten snoeien in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 16 meter. De buxushaag is tussen de 2 en 3 m hoog ca. 1m dik en de gewenste dikte is ca. 0,5 m. De afval moet weg.

Boom verwijderen

Graag willen we in onze voortuin een berkenboom laten verwijderen inclusief stronk. Hiervoor in de plaats ga ik zelf nieuwe beplanting plaatsen. Zodra de boom verwijderd is wil ik het straatwerk ( ongeveer 24 m2) daarom heen opnieuw laten bestraten met de huidige klinkers. Het één en ander zal moeten worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Riet verwijderen uit de vijver

Wij willen in de vijver al het riet laten verwijderen. De vijver is ongeveer 20 meter breed en 10 meter lang.

Tuin aanleggen nieuwbouw

Onze tuin is 134 M2, Graag willen we grondverzet voor het gehele perceel, kunstgras 300 x 400 cm, plantenbakken(stapelblokken) 300x60x50 cm en 600x60x50 cm, een hek met een poort totale lengte 190 cm(poort van 100 cm), de rest zouden we graag laten bestraten met betontegels. Alvast bedankt voor uw antwoord.

2 schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 houten schuttingen en poorten voor mij en de buren kan plaatsen. Totaal 10,70 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen. Kunt u in de offerte vermelden welke soorten houten schuttingen er zijn? Alvast bedankt.

Tuin leeghalen incl boom wortels verwijderen

1. Tuin bestaat uit (oude) steentjes looppad, korte rondomterras/ bordertjes met beplanting. In grond veel last van boomwortels, deze uitgraven en verwijderen. Afvoeren van het geheel. Voortuin is 6mtr breed x 5 mtr diep. 2. Nieuw zand aanbrengen. Looppad naar deur dmv ntb tegels 60x60. Voorzijde woning/raam terrasje ongeveer 3 mtr lengte x 2 mtr breedt aanleggen ntb tegels 60x60. Overige opvullen met ntb grind (?)

Grind uit een stukje tuin halen en kunstgras leggen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het verwijderen van grind - Stukje kunstgras leggen (worteldoek aanwezig onder het grind) - zie foto voor afmeting, de zwarte tegel is 80x80 cm. Dus de oppervlakte zal iets meer zijn 5 van deze tegels.

Vijver renoveren

Ik wil mogelijk de vijver laten renoveren of laten verwijderen. Graag in overleg wat het handigst is. De bovenkant is nu van steigerhout. Dit kan vervangen worden door stenen blokken. Het betreft nu een U-vormige vijver maar onze voorkeur gaat uit naar een rechthoekige. Ik wens graag een prijsindicatie wat zo'n renovatie in zijn geheel gaat kosten.

Tuin renovatie

Ik wil mijn achtertuin opknappen en kindvriendelijk (en onderhoudsvriendelijk) laten maken. Ik heb een eilandje, dit wil ik weghalen, er gras op leggen en er een speeltuintje van maken. Ik wil ook een stukje tuin laten betegelen. De afmetingen weet ik helaas niet dus het is fijn als u langs kunt komen om te kijken. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Hoekwoning.

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Coniferen verwijderen en afvoeren, inclusief nieuwe schutting plaatsen

Ik wil 40 jaar oude coniferen die grotendeels dood zijn laten verwijderen, inclusief de wortels en af laten voeren. Hiervoor in de plaats moet een hardhouten geïmpregneerde schutting komen van 12 rechte meters en maximaal 1.95 cm hoog.

Onkruid en gras verwijderen

In de voor en achter tuin (40 m2) moet het onkruid verwijderd worden en met hoge drukspuit de tegels schoon maken.