Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1896 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, oprit en tuin tegelklaar maken, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Grind uit een stukje tuin en kunstgras leggen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het verwijderen van grind - Stukje kunstgras leggen (worteldoek aanwezig onder het grind) - zie foto voor afmeting, de zwarte tegel is 80x80. Dus de oppervlakte zal iets meer zijn 5 van deze tegels.

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Coniferen verwijderen en afvoeren, inclusief nieuwe schutting plaatsen

Ik wil 40 jaar oude coniferen die grotendeels dood zijn laten verwijderen, inclusief de wortels en af laten voeren. Hiervoor in de plaats moet een hardhouten geïmpregneerde schutting komen van 12 rechte meters en maximaal 1.95 cm hoog.

Onkruid en gras verwijderen

In de voor en achter tuin (40 m2) moet het onkruid verwijderd worden en met hoge drukspuit de tegels schoon maken.

Tuin afgraven en ophogen

Onze tuin afgraven en ophogen met 15 cm en misschien aanleggen met kunstgras en/of vlonders. Er ligt nu een looppad en een terras en daarom heen moet het opgehoogd en afgegraven worden.

Oude gazon vervangen

Het oude grasveld, 35 m2, dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de oppervlakte geëgaliseerd te worden en een nieuwe gazon aangebracht. Hier onder zou ik graag een mollengaas willen laten plaatsen en er zal rekening gehouden moeten worden dat het een schaduwrijke tuin is.

Tuin afgraven afvoeren en ophogen met zand

70 m2 afgraven en gedeeltelijk afvoeren (een gedeelte kan in de tuin zelf worden afgevoerd voor het dichten van het vijvergat) en voorts ophogen met zand.

Nieuw hek plaatsen

We willen graag een offerte voor een nieuw hek in onze achtertuin. Het zou L-vormig zijn (linkerkant en achterkant van de tuin), met een diepte van 18 m en een breedte van 5. 3 m, in beton (pilaren en voet) en houten panelen. Daarnaast willen we graag een aparte offerte voor een tuinhuisje + zijhekken. De loods zou 5,3 m breed en ~ 3 m diep zijn en achter in de tuin geplaatst worden, evenals de omheining, precies zoals die in het vorige citaat werd gevraagd, voor de resterende 15 m aan de linkerkant.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning grenst aan een sloot en ik zit met hoogteverschil met het maaiveld. Om mijn tuin optimaal te benutten wil ik een damwand laten plaatsen van hardhout, maximaal 10 meter breed. Vanaf het water gemeten tot aan maaiveld is circa 150 cm hoog. Wellicht wilt mijn buurman ook meedoen met een tuin van circa 5,5 meter breed. Graag ontvang ik een totaalprijs of eventueel een meterprijs. Het betreft 1 recht stuk, geen bochten.

Nieuwe tuin aanleggen

Ik wil een tuin opnieuw laten egaliseren en aanleggen inclusief bestrating en nieuwe schutting. Tuin is 5 m breed, circa 13 m lang. De oude tuin moet volledig worden geleegd, zoals coniferen, vijvertje en bestrating verwijderen en afvoeren.

3 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen/uitfrezen van 3 boomstronken. De bomen zijn al gekapt. Het gaat om stronken met een diameter van ongeveer 20 cm.

Tuin afgraven en afvoeren

Wij willen onze tuin van circa 79 m2 leegruimen, afgraven (10 cm), afvoeren en ophogen met zand . Graag prijsopgaaf inclusief btw arbeid, loon etc.

Tuin bestraten met flagstones

Wij hebben op dit moment een houten veranda. De planken zien er nog redelijk uit maar de balken daaronder zijn echter weggerot. Deze moet dus verwijderd worden. In plaats daarvan zouden wij een groot deel van de tuin, 9 x 10 meter, willen bestraten, bijvoorbeeld met flagstones. Wij hebben echter gewoon wat advies nodig want we weten het gewoon nog niet precies.

Afvoeren en plaasten nieuwe schutting

De oude houten schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een hout beton schutting laten plaatsen. Het beton dient een antraciet kleur te krijgen. De lengte van de schutting is ongeveer 13 meter met een hoek en een poortdeur van 90 cm breed. De deur van de buren hangt samen met mijn deur aan één paal op mijn erf. De huidige schutting staat geheel op mijn erf en is door mij gefinancierd. Ik doe dit zonder de buren.

Tuin leeghalen

De tuin dient compleet leeg gehaald te worden. De tegels, aarde, boomstronken en stronken van de struiken moeten worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is ongeveer 60 m2 groot.

Tuintegels leggen, begroeiing verwijderen en aanvullen zandbed

Ik wil circa 44 m2 tuintegels (keramisch 61x61cm) laten leggen. Van een klein deel van de bestaande betontegels moet een fundering voor een tuinhuisje gemaakt worden ( 1,70 bij 1,70) De overige betontegels moeten worden verwijderd en afgevoerd. Verder moeten een buxushaag, een conifeer en een boompje worden verwijderd. De ondergrond voor de tegels moet worden aangebracht/aangevuld, voor zover het huidig zandbed niet voldoet. Tegels zijn aanwezig. Graag advies voor ondergrond.

Herbestrating van terras

Ons terras is deels verzakt. Zou fijn zijn als het er weer netjes uit ziet door het te laten ophogen. Het gaat om ongeveer 5x4 meter.

Herbestraten van de voortuin en oprit

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten. Ook de oprit naar de garage moet opgehoogd en bestraat worden. Waarschijnlijk zullen de buren ook hun oprit verhogen. Ik schat dat onze voortuin en de oprit ongeveer 60 m2 is. De klinkers in onze voortuin moeten opnieuw worden gebruikt. Voor de oprit wil ik nieuwe tegels gebruiken.

Treurwilg snoeien/verwijderen

De buurvrouw heeft achter in haar tuin een grote treurwilg staan van ongeveer 15 meter hoog. Gezien het feit zij huurder is en het niet kan betalen, en wij enorme overlast hier van ondervinden, zullen wij als eigenaren voor de kosten moeten opdraaien.

Boom af te kappen

Een boom uit tuin verwijderen, boomstronk mag blijven staat. Er is niet genoeg ruimte om boom vrij te laten vallen. Er zijn huizen van beide kanten en achter.

Tuin vernieuwen en plaatsen schuur

De volgende zaken moeten gebeuren in mijn tuin. Oude schuur weghalen van 3x3 en hier een nieuwe plaatsen. Ook de bestrating moet er nieuw in of vervangen worden. Dit gaat om een aantal vierkante meter. Een nieuwe schutting van in totaal 20 meter plaatsen. Hiervoor moet er eerst een haag worden verwijderd.

Onderhoud van een haag van 10 leilindes

Wij zouden graag op korte termijn een haag van 10 leilindes (elaeagnus ebbingei in leivorm) laten snoeien en opnieuw laten geleiden zodat er op termijn een mooie volle pergola ontstaat. Daarnaast moet hier en daar het raamwerk van bamboe worden bijgewerkt omdat sommig stokken loslaten

Deel van de tuin bestraten

Graag willen wij komend voorjaar onze tuin bestraten. Dit gaat over zo'n 7 meter in de breedte en 4 meter in de lengte. Afhankelijk of wij waaltjes willen of eventueel cobblestones zou ik graag een offerte willen laten opmaken bij u. Graag zou ik (als dat mogelijk is) al een concrete datum willen afspreken als wij akkoord gaan met de offerte.

Blokhut plaatsen

Ik zoek een hovenier die in mijn achtertuin een houten blokhut van 350 bij 350 cm kan plaatsen. De plaats waar de hut moet komen dient eerst nog te worden afgegraven, wellicht te worden opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Wellicht een kleine fundering ten behoeve van deze hut. De tuin is bereikbaar per achterom.

Tuin volledig leeghalen

Ik wil mijn tuin van 50 m2 laten leeghalen. Er zitten struiken, coniferen, bomen, struiken en tegels in. Ook zitten er wat gemetselde bloemenbakken in. De vakman moet het puin afvoeren