Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1833 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: twee nieuwbouw tuinen aanleggen, complete tuinrenovatie, tuin afgraven en schutting plaatsen, tuin leeg halen en aanleggen, complete tuin aan laten leggen, keerwanden plaatsen in verzakte tuin, tuin ontwerpen en aanleggen, beschoeiing langs de sloot vervangen, tuinaanleg, tuin laten renoveren, tuinontwerp en tuinaanleg, tuin vernieuwen, terras aanleggen, nieuwbouwtuin aan laten leggen, tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Stronk van een ceder verwijderen

Ik zit met een stronk van een ceder in me maag en zou deze graag zien verdwijnen. De toekomstplannen voor deze ruimte is om er een terras van te maken. Het hoeft niet opgeruimd te worden of vlak gemaakt te worden. De schutting links achter de stronk kan worden verwijdert en er is ongeveer 2 meter ruimte om een frees er naar toe te rijden de betonnen rand die rechts staat zal ik verwijderen voordat u komt. De gele lat op de stronk is 122 cm lang zodat u een idee heeft hoe groot de stronk is. Mijn vraag is hoeveel zal het mij kosten om deze stronk te verwijderen?

Bestraten en kunstgras leggen

Onze tuin willen wij gaan aanpakken, wij gaan zelf het voorwerk doen. Vervolgens zoeken wij een vakman die ongeveer 47 m2 bestrating kan leggen en 40 m2 kunstgras. Deze materialen zijn al aangeschaft. De tuin is goed bereikbaar.

Houten tuinschuttingen met palen plaatsen

Ik wil graag 5 houten tuin schuttingen, plus palen plaatsen en het verwijderen van de oude schutting.

Volledig renoveren van de achtertuin

Schuttingen/bestrating/bloembakken/pergola, 3x2 een schutting hedera ( 5m) andere schutting beton/douglas hout ( 9m) poortdeur in schutting van 3m totaal oppervlakte tuin 5x8 m geen beplanting, dit doen wij zelf. Straatwerk tegels 90x90

Dennenboom verwijderen en afvoeren

In de tuin staat een 10 meter hoge dennenboom met een diameter van ongeveer 50 cm. De stam is 3 meter hoog met daarboven uitlopers. De boom staat redelijk vrij en dient volledig te worden verwijderd en afgevoerd.

Boomstronken verwijderen, tuin afgraven en ophogen

Ik zou graag 18 kleine boomstronkjes laten verwijderen. Deze zijn al tot de grond afgezaagd ongeveer doorsnee van 20 cm of kleiner. Ook moet er een stuk aarde van 15m2 20cm afgegraven worden en de aarde hiervan verdeeld worden over het gat wat ik eerder al heb uit laten graven. Verder moet er over het afgegraven stuk nog ophoogzand heen dit is ongeveer 70m2 totaal en ik denk iets van 10cm hoog zand wat er bij moet om te kunnen tegelen. Wat zouden deze drie dingen mij gaan kosten. Het liefst apart van elkaar zodat wij goed de kosten in kunnen schatten. De tuin is goed bereikbaar met machines er is geboeg ruimte voor.

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Het betreft het verwijderen van de oude schutting en het plaatsen van een nieuwe. Bij elkaar 5 schuttingdelen, inclusief palen. Optioneel is het afvoeren van de oude schuttingdelen, dit ligt aan de meerprijs.

Kunstgras leveren en aanleggen

Ik wil graag een offerte voor 70 m2 kunstgras plaatsen geschikt voor kleine kindjes.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen, ongeveer 60 cm doorsnee.

Schuttingen rond de achtertuin plaatsen

Graag 2 schuttingdelen van 180 x 180 cm plaatsen in de achtertuin. Wij regelen zelf materiaal. Er staat nog een oude schutting, de nieuwe schutting mag hier tegenaan geplaatst worden. De oude palen moeten wel vervangen worden.

Hout-/betonschutting laten monteren

Ik ben op zoek naar iemand die het plaatsten van een schutting in onze zijtuin op zich wil nemen. De lengte van de schutting is 11.40 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Tuin uitgraven

Ik heb een voortuin waarvan ongeveer 25 m2 beplant is (zie foto's). Graag zou ik willen weten hoeveel de kosten zijn om dit plantvrij te krijgen. Er staat een aantal planten in die ik nog graag zou herplanten.

Tuinhekken en tuindeur plaatsen

Ik wil de hekken en de deur laten plaatsen. Er moeten 7 panelen van 180 cm geplaatst worden ongeveer en 1 poort van 90 cm.

Boomstronken verwijderen

In de achtertuin tegen de schuur en de schutting staan er 2 boomstronken van ongeveer 1 meter hoog. Deze dienen te worden verwijderd en de wortels weg gefreesd. De tuin heeft een achterom.

Duurzaam hardhouten plankenterras maken

Oud houten tegel terras moet verwijderd worden. Daaronder ligt worteldoek en daaronder straattegels. Totaal is 30 m2. Ik denk dat al het oude verwijderd moet worden. Ik wil een hardhouten en zeer duurzaam plankenterras.

Tuin veranderen

Wij willen graag ons tuin veranderen. De plaats waar wij nu een vlonder hebben zouden we grote grijze tegels willen van ongeveer 60 x 60 cm. De afmeting van het terras zou ongeveer 6 bij 4 meter moeten worden. De vlonder is nu ongeveer 7 bij 6 meter. We zouden het vlonder hout willen hergebruiken voor een looppad naar de achterkant bijvoorbeeld. Onze tuin is 20 meter diep en 12 meter breed. Verder willen wij gras, grind, grijze grote tegels en ons vlonderhout dus hergebruiken. Ook willen wij onze voortuin renoveren en de oprit opnieuw laten bestraten. We zouden hiervoor dezelfde tegels willen gebruiken maar dan omkeren. Ons oprit is ongeveer 7 bij 12 meter.

Stronken en wortels verwijderen

De coniferen haag verwijderd. De stronken en wortels moeten verwijderd worden. Aantal 8 stuks afmetingen tussen 13 en 18 cm. Tevens staat er nog een stam met wortels van een boom deze heeft als afmeting 30 cm. Graag had ik een offerte voor alleen de stam en wortels verwijderen van de boom en tevens een offerte om alles te laten verwijderen. Graag zou ik ook weten op welke termijn dit uitgevoerd zou kunnen worden.

Grondlaag afgraven in de voortuin

Circa 50 m2 grondlaag tussen 0,5 en 5 cm afgraven (verschilt per tuinvlak) inclusief 3 boomstronken er uit halen en alles afvoeren. Ophogen met een paar cm zand, egaliseren.

Boomstammen laten weghalen

Ik heb 6 boomstammen, 5 van coniferen, en een van een andere boom. De breedte van de coniferen is 12 cm en de andere boomstam 27 cm iets verder op. Ze steken maar een paar cm uit de grond, en zijn in mijn achtertuin, waar je alleen door een fietsschuur achter of door het huis zelf heen kan. De vakman hoeft het materiaal niet af te voeren.

Voor- en achtertuin renoveren

Ik wil de voor- en achtertuin laten renoveren: schutting achtertuin, bestrating (voor-en achtertuin: in totaal 75 m2 aan bestrating met tegels. De totale oppervlakte van de tuin inclusief de beplanting is 100 m2. We willen graag keramische tegels van 60 bij 60 cm leggen. En een houtbeton schutting compleet Douglashout (12 stuks van 180 bij 180 cm). Graag willen we ook onze huidige tuin eerst opschonen: bestaande beplanting (inclusief 2 bomen) verwijderen; bestaande beschutting en bestrating verwijderen en afvoeren (inclusief af te voeren grond).

Balkonvloer van hardhout maken

Wij willen ons balkon met een hardhouten vlonder bekleden. Graag een offerte hier voor. Het balkon is 2.90 bij 1 meter en de vlonder moet 2 bij 1 meter worden.

Drainage in de tuin aan laten brengen

Het water loopt niet meer weg uit de achtertuin. Ik heb vorig jaar al gaten gevuld met grind, maar dit hielp maar even. Het gaat om de delen waar grind ligt en in de perkjes. De tuin heeft een achterom. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van een drainage.

Bestraten en schutting aanbrengen

Ik heb en nieuwbouw woning waar aan beide kanten en schutting in moet en graag deel van de tuin bestraten

Schutting, poort en overkapping plaatsen

Ik wil de tuin renoveren. Nu staat er een schutting die uit het lood is omdat er twee berken om zijn gewaaid. Het zou gaan om het plaatsen van een schutting en poort en overkapping. Voor de overkapping een epdm dak 300x500 cm geïmpregneerd + 4 st betonpoer. Voor de schutting 10 schermen 180x200 XL en een poort met hang en sluitwerk incl RVS slot. En 12 palen hardhout 8. 5x8. 5x305 cm. En L-beslag RVS. Doen jullie ook aan verwijderen en afvoeren van bestaande materiaal in de tuin? Dit is wel het belangrijkste op het moment. Eventueel willen wij ook electra/verlichting willen aanleggen en de tuin opnieuw bestraten.

Tuin afgraven en aanleggen

De hele tuin moet opnieuw gedaan worden. Als eerst moet er 75 kuub afgegraven worden. De damwand moet 70 cm verlaagd worden. Ook moet de veranda geplaatst worden en verlichting moet worden aangebracht. En als laatst moet er 150 m2 bestraat worden. Ik heb een zij ingang.