Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1911 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Garden renovation

Assignment has 3 parts: - remove the existing fencing, it is dried garden fence trees. - leveling and laying garden tiles (back and side garden) - Fencing back garden and some part of side garden with new mesh fences I am looking for leveling and laying pavements in whole of the garden backyard. Since I have corner house (Hoekwoning), I also want to lay the pavements/tiles in the side garden. Approximate area is 90-100 m2. Along with this I am also looking for someone who can fence the garden that includes whole of backyard and side garden. Who will buy the material can be done in consultation.

Schuttingen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het laten plaatsen van hout beton schuttingen van in totaal 28 meter. Betonpalen antraciet Schermen grenen 21 planks Hij gaat om 1 gehele tuin en de achterkant van de buren + 2 deuren van een 1 meter breed. Graag zouden wij de beton palen in het beton zetten.

Aanleg tuin

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor de aanleg van onze voor- en achtertuin. De totale achtertuin is 35m2, een deel hiervan is al bestraat, dan is er nog 17m2 over. Hier willen wij 10m2 aan gras realiseren en 7m2 aan tegels realiseren. De voortuin van 20m2 willen wij met kiezels bezaaien. Her en der willen wij ook beplanting realiseren.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Ik wil mijn achtertuin laten afgraven en weg laten voeren. Totaal 75 M2 inclusief voortuin. Het betreft een nieuwbouwwijk en misschien mogelijk om het gehele rijtje te doen?

Tuin renovatie

Ik wil de achtertuin opnieuw laten betegelen met bestaande tegels en evt. plaatsen van tuinhuis, De is tuin is 12,5 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Coniferen verwijderen

Ik wil de conifeerhaag in mijn voortuin verwijderen.Bereikbaarheid is prime en het gaat om stuk of 13 wortels.Hoeveel zou dit gaan kosten?

Tuin vernieuwen

Ik wil de tuin iets verhogen met 3 cm & tegels vervangen door 60x60 tegels, hekwerk links vervangen en gelijk maken aan het hekwerk rechts. En een nieuw toegangspoort. De tuin is 60 m2.

Betonschutting plaatsen

Wij willen een beton schutting laten plaatsen met palen van 7 x 7 meter, 21-planks grenenhout met een hoogte van 2 meter. Lengte is ongeveer 8,5 meter. Huidige schutting halen we weg. Aan de andere kant hebben we al zo een schutting staan en wij zouden de nieuwe eigenlijk hetzelfde willen.

Tuin schutting plaatsen

Een tuin schutting van 9 hardhouten palen en 8 grenen schut plaatsen. 13 meter lang. De huidige schutting mag weggehaald worden en afgevoerd worden. Verschillende offertes met en zonder materiaal.

Het laten snoeien van 30 bomen

Graag offerte voor bomen snoeien. Het gaat om 30 bomen.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zou graag een van douglas hout met antrastiet beton een schutting willen met 23 planken. met een hoogte van 200 en een lengte van 730 cm. vanwege hoogte verschil zijn lange palen en extra onderplaten nodig. De oude schutting verwijderen wij zelf.

Tuinschutting

Wij willen graag een nieuwe schutting 2 en een halve schutting met een deur van 90/100 cm schuttingen zijn 180 breed en hoog graag een offerte. Huidige situatie haal ik zelf weg. Graag in overleg welke en wat voor soort schutting er mogelijk is.

Voortuin/Oprit

Oude bestrating afvoeren. Nieuw te leggen tegels 60x60x6. Breedte 3.4 x 3 meter. Voor de keuren aan de straatzijde een afscheiding van blokken 60x15x15 ongeveer 45 á 60 cm hoog en lang ongeveer 2.4 meter. In het midden voor het keukenraam een plant bak van 1.2x1.2 meter en daar aan de binnenzijde ook blokken van 60x15x15. Tegel zo nodig op maat zagen. Huidige voortuin op Street View te zien.

Boom laten snoeien kosten

Wij willen graag een boom laten snoeien, de boom is ongeveer 10 meter hoog. Graag hoor ik wat de kosten zijn.

Tuinaanleg

Beste, graag wil ik een indicatie voor het volgende: wij kijken nu naar een huis in hoofddorp om te kopen, bod is al gedaan. Deze heeft een tuin van +-50m2. Nu vooral tegels. Wat zou het kosten om hier een mooie tuin van te maken? Veel groen, kunststof houten vlonders, gras.

3 hardhouten schuttingen en kunstgras realiseren in de tuin

Wij willen voor onze tuin 3 hardhouten schuttingen van 2 m hoog(met een poort) en kunstgras op 2 perkjes in de tuin laten plaatsen. De tuin is 12-13 meter diep. Daarnaast zijn op alle niet-betegelde stukken nog wortels aanwezig van klimop, struiken en ander achtergebleven groen wat verwijderd moet worden, plus de oude schuttingen en hekjes. Onze wens voor de hardhouten schutting (plus poort): - hoekwoning en 3 zijdes: een van ongeveer 10 meter, een deel met poort en ongeveer 2 meter schutting en ongeveer 12-13 meter - 2 meter hoog vanaf de grond - oude schutting verwijderen - geen betonpalen tussen de schuttingdelen maar hardhout - Verticale planken Onze wensen voor kunstgras: - een perkje van ongeveer 2 x 2 meter en een strook van ongeveer 1,5 x 8 meter - hoogwaardig kunstgras (beetje zacht qua aanraking) - plaatsen op de 2 niet bestraatte perkjes Ik heb 1 foto van de tuin bijgevoegd. Als het mogelijk is graag de afvoerkosten apart op de offerte vermelden. We werken met een bouwdepot. Zou u op basis van deze wensen een vrijblijvende offerte op kunnen stellen? Bij voorbaat dank.

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Graag wil ik 1 kant van de tuin laten voorzien van een Zweeds Rabat schutting. Lengte 24 meter en hoogte 2 meter. Wat zullen de kosten voor het materiaal en plaatsen ongeveer zijn. Ook wens ik graag te weten hoe lang de werkzaamheden ongeveer zullen duren.

Schuttingen plaatsen

Tuin van 14 m diep. Had 7 schuttingen aan beide kanten staan en 3 aan de overkant. Vanwege de storm zijn mijn schuttingen omgewaaid. Ik wil nieuwe laten plaatsen. Wil graag weten hoeveel het zal kosten.

Omgewaaide schutting vervangen

Schutting van ongeveer 7 meter is tijdens de storm omgewaaid, ook is er 1 schutting deel aan de andere kant van de tuin kapot gewaaid. De schutting delen en palen zijn dusdanig gebroken en beschadigd, dat er een nieuwe schutting geplaatst moet worden en het schutting deel aan de andere kant vervangen moet worden. Zie voor een indruk van de situatie bijgevoegde foto's.

New fence installation

We have an existing fence but we would like to replace it. We tried to tie up the current fence, but due to the storms the fence will not last long. It is only one side of the garden fence approximately 10 meters. We would like to change it to a more sturdy fence with a door. We to have the current fence removed by the professional. Site visit is possible to provide a good quote.

Nieuwbouw tuin inrichten

Ons huis is net opgeleverd, deze is rond de 60 vierkante meter. Wij hebben een mini voortuin (10 m2 en achtertuin 50 vierkante meter), en zijkant 9 meter land en 1 meter breed gedeeld met de buren. Wij zouden graag de tuinen laten inrichten. We hebben het redelijk basic in ons hoofd, omdat wij in de toekomst een serre willen bouwen. Aan de zijkant moet een paadje komen, paadje doen wij eventueel samen met de buren. Voorin kijkt uit op het water, dit willen wij zichtbaar houden. Achter denken wij vooral aan gras met een tegelpaadje van het huis naar de berging en poort. Aan zijkanten bij de schuttingen die wij nog moeten plaatsen, willen wij nog plaatst overhouden voor een paar bomen zodat de buren er geen last van krijgen. Mogelijk tegen achterkant een ruimte waar extra fietsen geparkeerd kunnen worden. Wij kijken of we de grond kunnen afgraven en dan willen wij zand storten. Dan willen wij met jou aan de slag. De schutting plaatsen wij waarschijnlijk collectief.

Uitgraven voor- en achtertuin, zand storten en plat trillen

Ons nieuwbouwhuis wordt opgeleverd, evenals die van de buren. Graag verneem ik hoeveel het kost om de voor- en achtertuin uit te graven en verwijderde grond af te voeren, zand te storten en plat te trillen. In eerste instantie vraag ik de offerte voor mijzelf. De tuinafmeting is ongeveer 5 x 9 meter aan de achterzijde (met een schuur van 2 x 3). Aan de voorzijde 5 x 2. De oppervlakte tezamen is dan ongeveer: 49m2. In tweede instantie ben ik benieuwd wat het zal kosten om dezelfde werkzaamheden bij meerdere woningen plaats te laten vinden. Ik heb het dan over minimaal 7 woningen.

Treurwilg snoeien

Snoeien en gedeeltelijk terugbrengen stam van treurwilg in voortuin.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil een deel van de tuin laten afgraven en egaliseren. Oppervlakte is ongeveer 5 x 4 meter. Ik zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan. De locatie is goed toegankelijk.

Tuin opnieuw inrichten

Wij willen onze tuin opnieuw laten inrichten, ongeveer in de sfeer van de foto's op uw homepage*. De tuin is 10 x 7 meter groot. Is het mogelijk dat wij een offerte ontvangen voor ontwerp en aanleg? Maar ook voor het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin (zie bijlage).