Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1910 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Nieuwbouw tuin inrichten

Ons huis is net opgeleverd, deze is rond de 60 vierkante meter. Wij hebben een mini voortuin (10 m2 en achtertuin 50 vierkante meter), en zijkant 9 meter land en 1 meter breed gedeeld met de buren. Wij zouden graag de tuinen laten inrichten. We hebben het redelijk basic in ons hoofd, omdat wij in de toekomst een serre willen bouwen. Aan de zijkant moet een paadje komen, paadje doen wij eventueel samen met de buren. Voorin kijkt uit op het water, dit willen wij zichtbaar houden. Achter denken wij vooral aan gras met een tegelpaadje van het huis naar de berging en poort. Aan zijkanten bij de schuttingen die wij nog moeten plaatsen, willen wij nog plaatst overhouden voor een paar bomen zodat de buren er geen last van krijgen. Mogelijk tegen achterkant een ruimte waar extra fietsen geparkeerd kunnen worden. Wij kijken of we de grond kunnen afgraven en dan willen wij zand storten. Dan willen wij met jou aan de slag. De schutting plaatsen wij waarschijnlijk collectief.

Uitgraven voor- en achtertuin, zand storten en plat trillen

Ons nieuwbouwhuis wordt opgeleverd, evenals die van de buren. Graag verneem ik hoeveel het kost om de voor- en achtertuin uit te graven en verwijderde grond af te voeren, zand te storten en plat te trillen. In eerste instantie vraag ik de offerte voor mijzelf. De tuinafmeting is ongeveer 5 x 9 meter aan de achterzijde (met een schuur van 2 x 3). Aan de voorzijde 5 x 2. De oppervlakte tezamen is dan ongeveer: 49m2. In tweede instantie ben ik benieuwd wat het zal kosten om dezelfde werkzaamheden bij meerdere woningen plaats te laten vinden. Ik heb het dan over minimaal 7 woningen.

Treurwilg snoeien

Snoeien en gedeeltelijk terugbrengen stam van treurwilg in voortuin.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil een deel van de tuin laten afgraven en egaliseren. Oppervlakte is ongeveer 5 x 4 meter. Ik zorg ervoor dat de vakman zo aan de slag kan. De locatie is goed toegankelijk.

Tuin opnieuw inrichten

Wij willen onze tuin opnieuw laten inrichten, ongeveer in de sfeer van de foto's op uw homepage*. De tuin is 10 x 7 meter groot. Is het mogelijk dat wij een offerte ontvangen voor ontwerp en aanleg? Maar ook voor het leeghalen en afvoeren van de huidige tuin (zie bijlage).

Plaatsen schuttingen van 21 meter

Ik wil een schutting laten neerzetten van in totaal 21 meter, composiet het gaat om 12 stuks. De schutting hebben wij al zelf aangeschaft.

Renovation of the ''achtertuin'' next to the canal

We would like to re-do the foundation of our garden deck (located next ot the canal) and place new wooden or kunststof deck boards. The deck should be strong enough to support the installation of glass/rvs balustrade later on. The backyard is 27 m2.

Voor- en achtertuin vervangen

Ik ben op zoek naar de hulp van iemand om de oude tuin te verwijderen en een mooie voortuin te ontwikkelen. Voortuin is 6 m2 en de achtertuin 25 m2 .

Nieuwbouwtuin gereed maken voor bestrating en beplanten

Wij hebben een nieuwbouw woning gekocht met een tuin die ongeveer 9 meter breed is en 6 meter lang. Wij willen deze volledig laten betegelen en daarin bakken met planten plaatsen. Die bakken willen wij met stenen aan de zijkant met gaas en daar mooie planten in. Er komt een loungeset en tafel met stoelen. Ik zie graag een offerte hiervoor tegemoet.

Tuin afgraven en egaliseren

In mijn nieuwe huis heb ik een tuin die vol staat met onkruid. En nog een paar losse tegels. Ik wil deze tuin helemaal laten afgraven, en voorbereiden op een terras. Tuin is ongeveer 35m2.

Garden renovation

I would like to renovate my garden front and back with new tiles by replacing the current tiles. The size of back yard garden is approx 5 x 8 m(2 garages space not considered) and front graden is 5 x 2 m. There is a old broken tree which needs to be removed and garage roof needs to be replaced.

Snoeien van coniferen en schutting plaatsen

Over een lengte van ca. 5 meter en 1.80 meter hoog laat ik graag een schutting plaatsen en een extra toegangspoort / deur. Het hek moet achter aan de grens van de tuin komen. Er staat nu een gaashek dat is verdwenen in de coniferen van de buren. De takken van de coniferen moet aan mijn kant weggehaald worden en tegen de gaashek moet de nieuwe schutting geplaatst worden. Haaks op schutting moet de poort komen. Daar moeten palen voor in de grond. De coniferen graag afvoeren. Het wordt een houten schutting. Wellicht is een locatiebezoek gewenst voor een goede prijsindicatie?

Tuinrenovatie voor en achtertuin

Ik wil graag een nieuwe tuin aanleggen, voortuin 12 m2 en achtertuin 70 m2. Momenteel liggen er tegels, die moeten worden verwijderd en afgevoerd. Nieuwe tegels met kunstgras graag meenemen. Daarnaast wil ik ook graag een schommel

Tuin compleet renoveren

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het geheel opnieuw aanleggen (leeghalen) van onze achtertuin. Onze achtertuin is 12 meter diep (aansluitend een steiger en een sloot) en 8.60 meter breed. Binnen deze afmetingen staat een serre van 2,5 meter diep en 5.44 meter breed. Wij willen nu een onderhoudsvriendelijke tuin. Bijgaand een tekening hoe we de tuin in gedachten hebben. Toelichting tekening: omdat de tuin 8.60 mtr. breed is zijn wij uitgegaan van een tegel van 50 x 50 + voeg ( Chinees hardsteen). In het midden 4 dakplaten met daaronder Ilex buxus in vierkant (1 x 1 m.) Een aan beide zijde 2 verhoogde bakken voor de planten (500 x 100 x 30 cm). De rest helemaal dicht betegeld, uiteraard blijvend onkruid vrij. Bijvoorbeeld 72 M2 Chinees hartsteen zoals https://www.slimbestraten.nl/natuursteen-tuintegels/chinees-hardsteen/gezoet-getrommelde-randafwerking/chinees-hardsteen-gezoet-met-getrommelde-rand-2/ En voor de borders 2 lagen https://www.slimbestraten.nl/aanvullende-producten/stapelblokken/lineablock-antraciet-strak-lin0312512545-5326/ Huidige tuin is voor +/- 30 m2 bestraat en +/- 30 m2 beplanting en de rest is grind. Er staan 2 compacte catalpa's die natuurlijk verwijderd moeten worden. De tuin is door garage te bereiken deur = 90 cm. Graag op de offerte ook afvoer kosten vermelden. Is het mogelijk om alle onderdelen, materiaal kosten apart te specificeren?

Voortuin renoveren

Wij zouden graag een offerte van jullie willen ontvangen. Het gaat om de voortuin leeg halen, egaliseren, plaatsen van laag hekje (rood op plattegrond), plaatsen van border (blauw op plattegrond) Materiaal hiervoor aanwezig, over het geheel m.u.v. moestuin (zie plattegrond) worteldoek, grasveldje aanleggen en tegels opnieuw leggen. De tuin is 5 m lang en 5 1/2 breed. De voortuin is goed toegankelijk. Wij horen graag van jullie.

boomstronken verwijderen

Wij willen graag dat u 2 boomstronken en wortels in onze voortuin verwijdert (met stronkenfrees). Vervolgens halen wij zelf de stenen uit onze voortuin. Wat kost daarna het afgraven van de voortuin (5 bij 3 m)?

Taxushaag verwijderen en hardhouten schutting plaatsen

Wij willen de taxushaag eruit hebben en vervangen door hardhouten schutting van circa 8 meter. De taxus zou afgevoerd moeten worden. Er is een tuinpoort aanwezig.

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Graag zou ik drie aparte offertes ontvangen voor: Offerte 1: • het verwijderen en afvoeren van mijn coniferenhaag bestaande uit 17 coniferen, over een breedte van ongeveer 10 meter. • plaatsen van een schutting (2,2 meter) inclusief poort (1 meter breed) Offerte 2: • plaatsen van een schutting beslaande 11,3 meter Offerte 3: • plaatsen van een schutting beslaande 9,15 meter De offerte graag baseren op een schutting met verticale planken met weinig doorkijk gecombineerd met lichtgrijs betonnen palen.

Deel schutting en poort vervangen

2 schuttingdelen + poort vervangen. Indien mogelijk, 2 -2,10 meter hoog en extra stevig in verband met wind.

Nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen

Schutting verwijderen, afvoeren en nieuwe schutting plaatsen van 13,5 m achterkant 4,43 m waarin 2 poorten van 1,20 m schutting is nu +3,60 m met hoogte van 1,80 rest van de afstand is +1,50 dit willen ,als dat kan ook weer zo achterin de tuin hoogte van 1,80 met bij ons en bij buren een poort van 1,20m graag offerte, schutting met beton-alen en grenen planken.

Nieuwe schutting laten plaatsen en oude verwijderen

ik zou graag een nieuwe schutting willen laten plaatsen van 15 meter lang met nieuwe poortdeur. Hoogte van de schutting moet ongeveer 1,80m zijn. ook moet de oude schutting verwijderd moeten worden. graag ontvang ik een offerte voor een soortgelijke opdracht.

Pergola plaatsen

Een pergola van ongeveer 530 x 220 cm, tussen twee aanbouwen (van de buren) in. Hoogte ongeveer 240 cm, ook vanwege openslaande deuren. Twee staanders voor de sier aan de tuin zijde (gevel zijde niet nodig) met schuine schoren. Liefst een waterdicht harmonicadoek, elektrische bedienbaar. Bevestig op houten balken, die weer bevestigd zijn tegen de uitbouwen van de buren.

Tuin renoveren en oude bestrating vervangen

Ik zoek een hovenier voor het renoveren van mijn achtertuin. Het gaat om bestaande bestrating verwijderen, nieuwe bestrating met tegels met harde voeg plaatsen. Daarnaast moeten er twee plantenbakken met beplanting en verlichting in de tuin gezet worden. Het gaat om circa 65 m2. Het betreft de achtertuin die bereikbaar is per achterom.

Composiet schutting plaatsen

Composiet schutting plaatsen. Lengte +/- 11 meter. Poort 2x en deur 2x. Graag offerte voor inmeten, materiaal leveren en plaatsen.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een kleine boomstronk laten verwijderden met frees. (Zie foto) Is maar 6 cm diameter.