Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hoofddorp of directe omgeving.

1893 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, opnieuw aanleggen tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hoofddorp:

Composiet schutting plaatsen

Lengte +/- 11 meter Poort 2 x deur 2 x Graag offerte inmeten, materiaal en plaatsen.

Boomstronk verwijderen

Ik wil een kleine boomstronk laten verwijderden met frees. (Zie foto) Is maar 6 cm diameter.

Hout-beton schutting plaatsen

Naast de woning wil ik de tochtpoort dichtmaken met een schutting. De lengte is 256 cm. Moet ook een poort inkomen. De schutting moet goed stevig worden bevestigd. Hoogte mag 2.50.

Buxushaag snoeien

Ik wil mijn buxushaag laten snoeien in de achtertuin. Het gaat om ongeveer 16 meter. De buxushaag is tussen de 2 en 3 m hoog ca. 1m dik en de gewenste dikte is ca. 0,5 m. De afval moet weg.

Boom verwijderen

Graag willen we in onze voortuin een berkenboom laten verwijderen inclusief stronk. Hiervoor in de plaats ga ik zelf nieuwe beplanting plaatsen. Zodra de boom verwijderd is wil ik het straatwerk ( ongeveer 24 m2) daarom heen opnieuw laten bestraten met de huidige klinkers. Het één en ander zal moeten worden opgehoogd. Graag ontvang ik een offerte.

Riet verwijderen uit de vijver

Wij willen in de vijver al het riet laten verwijderen. De vijver is ongeveer 20 meter breed en 10 meter lang.

Tuin aanleggen nieuwbouw

Onze tuin is 134 M2, Graag willen we grondverzet voor het gehele perceel, kunstgras 300 x 400 cm, plantenbakken(stapelblokken) 300x60x50 cm en 600x60x50 cm, een hek met een poort totale lengte 190 cm(poort van 100 cm), de rest zouden we graag laten bestraten met betontegels. Alvast bedankt voor uw antwoord.

2 schuttingen plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 houten schuttingen en poorten voor mij en de buren kan plaatsen. Totaal 10,70 meter. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen. Kunt u in de offerte vermelden welke soorten houten schuttingen er zijn? Alvast bedankt.

Tuin leeghalen incl boom wortels verwijderen

1. Tuin bestaat uit (oude) steentjes looppad, korte rondomterras/ bordertjes met beplanting. In grond veel last van boomwortels, deze uitgraven en verwijderen. Afvoeren van het geheel. Voortuin is 6mtr breed x 5 mtr diep. 2. Nieuw zand aanbrengen. Looppad naar deur dmv ntb tegels 60x60. Voorzijde woning/raam terrasje ongeveer 3 mtr lengte x 2 mtr breedt aanleggen ntb tegels 60x60. Overige opvullen met ntb grind (?)

Grind uit een stukje tuin halen en kunstgras leggen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor: - Het verwijderen van grind - Stukje kunstgras leggen (worteldoek aanwezig onder het grind) - zie foto voor afmeting, de zwarte tegel is 80x80 cm. Dus de oppervlakte zal iets meer zijn 5 van deze tegels.

Vijver renoveren

Ik wil mogelijk de vijver laten renoveren of laten verwijderen. Graag in overleg wat het handigst is. De bovenkant is nu van steigerhout. Dit kan vervangen worden door stenen blokken. Het betreft nu een U-vormige vijver maar onze voorkeur gaat uit naar een rechthoekige. Ik wens graag een prijsindicatie wat zo'n renovatie in zijn geheel gaat kosten.

Tuin renovatie

Ik wil mijn achtertuin opknappen en kindvriendelijk (en onderhoudsvriendelijk) laten maken. Ik heb een eilandje, dit wil ik weghalen, er gras op leggen en er een speeltuintje van maken. Ik wil ook een stukje tuin laten betegelen. De afmetingen weet ik helaas niet dus het is fijn als u langs kunt komen om te kijken. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Hoekwoning.

Boom rooien

Ik ben op zoek naar iemand die een boom voor mij kan rooien. Ik weet niet precies hoe hoog het is. Ik heb een foto meegestuurd, hopelijk krijgt u daardoor een beter beeld. De wortel moet ook verwijderd worden. Ik ontvang graag een offerte.

Coniferen verwijderen en afvoeren, inclusief nieuwe schutting plaatsen

Ik wil 40 jaar oude coniferen die grotendeels dood zijn laten verwijderen, inclusief de wortels en af laten voeren. Hiervoor in de plaats moet een hardhouten geïmpregneerde schutting komen van 12 rechte meters en maximaal 1.95 cm hoog.

Onkruid en gras verwijderen

In de voor en achter tuin (40 m2) moet het onkruid verwijderd worden en met hoge drukspuit de tegels schoon maken.

Tuin afgraven en ophogen

Onze tuin afgraven en ophogen met 15 cm en misschien aanleggen met kunstgras en/of vlonders. Er ligt nu een looppad en een terras en daarom heen moet het opgehoogd en afgegraven worden.

Oude gazon vervangen

Het oude grasveld, 35 m2, dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient de oppervlakte geëgaliseerd te worden en een nieuwe gazon aangebracht. Hier onder zou ik graag een mollengaas willen laten plaatsen en er zal rekening gehouden moeten worden dat het een schaduwrijke tuin is.

Tuin afgraven afvoeren en ophogen met zand

70 m2 afgraven en gedeeltelijk afvoeren (een gedeelte kan in de tuin zelf worden afgevoerd voor het dichten van het vijvergat) en voorts ophogen met zand.

Nieuw hek plaatsen

We willen graag een offerte voor een nieuw hek in onze achtertuin. Het zou L-vormig zijn (linkerkant en achterkant van de tuin), met een diepte van 18 m en een breedte van 5. 3 m, in beton (pilaren en voet) en houten panelen. Daarnaast willen we graag een aparte offerte voor een tuinhuisje + zijhekken. De loods zou 5,3 m breed en ~ 3 m diep zijn en achter in de tuin geplaatst worden, evenals de omheining, precies zoals die in het vorige citaat werd gevraagd, voor de resterende 15 m aan de linkerkant.

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Mijn nieuwbouwwoning grenst aan een sloot en ik zit met hoogteverschil met het maaiveld. Om mijn tuin optimaal te benutten wil ik een damwand laten plaatsen van hardhout, maximaal 10 meter breed. Vanaf het water gemeten tot aan maaiveld is circa 150 cm hoog. Wellicht wilt mijn buurman ook meedoen met een tuin van circa 5,5 meter breed. Graag ontvang ik een totaalprijs of eventueel een meterprijs. Het betreft 1 recht stuk, geen bochten.

Nieuwe tuin aanleggen

Ik wil een tuin opnieuw laten egaliseren en aanleggen inclusief bestrating en nieuwe schutting. Tuin is 5 m breed, circa 13 m lang. De oude tuin moet volledig worden geleegd, zoals coniferen, vijvertje en bestrating verwijderen en afvoeren.

3 Boomstronken verwijderen

Ik zoek een hovenier voor het verwijderen/uitfrezen van 3 boomstronken. De bomen zijn al gekapt. Het gaat om stronken met een diameter van ongeveer 20 cm.

Tuin afgraven en afvoeren

Wij willen onze tuin van circa 79 m2 leegruimen, afgraven (10 cm), afvoeren en ophogen met zand . Graag prijsopgaaf inclusief btw arbeid, loon etc.

Tuin bestraten met flagstones

Wij hebben op dit moment een houten veranda. De planken zien er nog redelijk uit maar de balken daaronder zijn echter weggerot. Deze moet dus verwijderd worden. In plaats daarvan zouden wij een groot deel van de tuin, 9 x 10 meter, willen bestraten, bijvoorbeeld met flagstones. Wij hebben echter gewoon wat advies nodig want we weten het gewoon nog niet precies.

Afvoeren en plaasten nieuwe schutting

De oude houten schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een hout beton schutting laten plaatsen. Het beton dient een antraciet kleur te krijgen. De lengte van de schutting is ongeveer 13 meter met een hoek en een poortdeur van 90 cm breed. De deur van de buren hangt samen met mijn deur aan één paal op mijn erf. De huidige schutting staat geheel op mijn erf en is door mij gefinancierd. Ik doe dit zonder de buren.