Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin renoveren:

Tuin renoveren

We want to redo our garden. We have three areas that we want to combine to make one unified garden. One part is a wood structure, one is a stone driveway and one is a grass area with tiles. The total area is about 60 m2. I would like to be adviced with some nice ideas
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin renoveren uit heel Nederland:

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Ophogen en opnieuw bestraten met bestaande koppelstones. Terras van 5,5x3 met nieuwe beton tuintegels leggen. Groen verwijderen en afvoeren (struik,). Ca 35 m2, ophogen 10/15 cm

Huidige beschoeiïng van tuin vervangen/renoveren

Ik wil de Beschoeiing in de achtertuin laten vervangen/renoveren. Beschoeiïng zelf 1m x 4,5m. Ook waarbij de grond in de tuin niet wegzakt.

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Trampoline ingraven en kunstgras leggen

We willen onze tuin renoveren. Het gaat om een stuk van 4x4 meter (tuin is ca. 55 m2) wat we willen (laten) aanpakken. Daar willen we kunstgras en een trampoline in. Er zullen een paar tegels van 1x1m verplaatst moeten worden. Het is een tuin met harde kleigrond. Een trampoline hebben we nog niet uitgezocht. Voorkeur gaat uit naar een ronde, maar misschien is een rechthoekige een betere keuze. Graag een vrijblijvende offerte per e-mail.

Tuinrenovatie

Hallo, graag willen wij de tuin (40m2) volledig laten renoveren. Alles wat er nu in staat, bestrating en begroeiing, mag er uit en een nieuwe tuin met vlonder, schutting mat, tegels en wat groen dient te worden geplaatst. Ontwerp is zo goed al klaar. Ik zou graag willen weten op wat voor termijn jullie ongeveer ruimte hebben en welke info je van mij nodig hebt om een kostenindicatie te kunnen maken.ge. Mariëlle

Tuin opnieuw aanleggen

Wij willen graag een verwilderde volkstuin laten renoveren. Er zijn paden met stenen en een aantal heggen die overwoekerd zijn met planten en onkruid. In de plaats willen we plat gras en kleine padjes en ervoor zorgen dat de buitenste hekken meer planten hebben voor de privacy. Oppervlakte is ongeveer 175 m2

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.

Moderne stadstuin realiseren

Wij willen de tuin renoveren (6,5 m x 2.2 m). We hebben een ontwerp in gedachten maar goede ideeën zijn altijd welkom. Ondanks het bijna volledig bestraten willen we goede afwatering. Het weghalen van de huidige tegels graag apart op de offerte vermelden. Naast het huis overwegen we een plantenbak te laten maken van 75 - 100 cm x 0,50 cm. Langs de muur (niet het huis, maar de schuttingmuur) wil ik een water afvoer, maar we denken ook aan spotjes die de muur belichten en mogelijk ook een paar planten die omhoog lopen. Rond de zomer zouden we willen beginnen.

Complete tuin renoveren

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. Ik wil graag mijn tuin renoveren (tegels + kunstgras). 6m breed en 11m lang.

Partners

Partners van Casius