Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor jeu de boulesbaan aanleggen:

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij woondienstencentrum De Boomberg in Hilversum is met 'NL Doet' vorig jaar een Jeu de boulesbaan aangelegd door vrijwilligers. Helaas is deze baan vol gestort met grind in plaats van het juiste materiaal. De bewoners kunnen nu niet jeu de boulen. Op zich is de afmeting prima maar de inhoud klopt dus niet. Wat zijn de kosten voor afvoeren van het grind en vullen met de juiste materialen ?
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor jeu de boulesbaan aanleggen uit heel Nederland:

Grond van een padelbaan afvoeren

Het gaat om de afvoer van grond die vrijkomt bij de aanleg van padelbanen (kooiconstructie voor een tennisbaan). Indicatief betreft het zo'n 1000 m² met een diepte van maximaal 40 cm. Ik zou graag een offerte willen in combinatie met een schoongrondverklaring. De huidige ondergrond is perk, gras, een klein stuk muur en lava. Ook ligt er nog een en een Jeu de Boulesbaan met tegels. Afhankelijk van de planning van de aannemer kan er afgegraven worden begin augustus.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Graag een offerte voor het aanleggen van een jeu de boulesbaan van 6 x 13 meter op een tot nu een gazon? En een stuk gazon gereed maken voor terras dus gras verwijderen en aanvullen met zand dat geschikt is om te betegelen, 7 x 4 meter hiernaast een betegelt terras. eventueel afvoer van de baan. (aflopend ) de tegels hebben ze zelf. dit teras moet. afvoeren huidige grond, aanvoeren van onderlaag.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Jeu de Boulesbaan aanleggen van 4 x 15 meter of 3 x 13 meter. Terrein wordt struikvrij opgeleverd. Wel moet nog 1 boomstronk verwijderd en afgevoerd worden. We zijn nog in overleg met de gemeente.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om in een tuin van mijn vriend Jordi van de Bovenkamp () een jeu de boules baan aan te leggen. Het is (nog) een verrassing. Het gaat om een amateur-baan dus hoeft niet heel lang te zijn. Het is in de Pijp in Amsterdam, maar zijn tuin is heel groot (30 m2? ) en alleen nog betegeld. Het is een cadeau dus ik heb geen groot budget. Ik zie dat er meerdere opties zijn om dit aan te leggen, dus ik ben erg benieuwd naar de mogelijkheden. Kunt u mij hierover bellen zsm?

Jeu de boulesbaan aanleggen

Wij willen graag met onze dorspkern een jeu de boules baan aanleggen van 4x15 meter. Dit zal gebeuren op een stuk grond van de gemeente en hier is toestemming voor.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag willen we 2 Jeu de Boules banen aanleggen op een terrein wat nu voorzien is van deels grind en deels bestrating. Kortom de top laag moet eraf en afgevoerd en dan moeten er 2 banen aangelegd worden. Waarbij deze onderhoudsarm zijn en tegen een stootje kunnen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen graag een offerte voor het aanleggen van een Jeu de Boules baan van circa 3 x 13 meter. Deze is bestemd voor ouderen.

Jeu de Boules baan aanleggen op bungalowpark

Wij willen een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen in een bungalowpark. Het project zou klaar moeten zijn voor het hoogseizoen.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Bij een woonvoorziening willen we graag een Jeu de Boulesbaan aan laten leggen. Kunt u ons hiervoor een prijsopgaaf toesturen? Er ligt nu gras op de plek waar de baan komen moet. Drainerende funderingslaag, dikte 20-25 cm. Halfverharding- / basislaag, dikte circa. 10 cm. Afstrooi- / toplaag, dikte circa. 1 cm.

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Wij willen in het plantsoen een Jeu de Boullesbaan aan leggen, wij kunnen met de gemeente overleggen, maar moeten eerst weten wat het ongeveer gaat kosten. We hebben begrepen dat de afmetingen 3 x 13 meter zijn dat is geen probleem. De werkplek is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius