Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinschermen plaatsen:

Tuinschermen plaatsen

De klant wil 3 tuinschermen met een poort ertussen geplaatst hebben en verwacht een vakman met eigen gereedschap. In de poort moet een handvat en een slot gemaakt worden. Deze worden allemaal geleverd.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinschermen plaatsen uit heel Nederland:

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Schutting met tuinschermen plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuinschermen geplaatst hebben. De schutting bestaat uit 2 delen van 4 meter, waarvoor ik 5 tuinschermen (180 x 180 cm.) aanschaf. 1 scherm moet dus ook verzaagd worden. Het eerste deel van de schutting staat op betontegels, het tweede deel moet in de grond. In verband met plaatsing in een verhoogde tuin, kunnen de palen maximaal 50 cm. in de grond en het mag niet in beton. Moet dit nog verder verstevigd worden om voldoende stabiliteit te hebben van de schutting?

Plaatsen van vijf tuinschermen

Het plaatsen van 5 tuinschermen (schutting van 1.8 bij 1.8 m) in de grond met paalpunthouders en het verwijderen van een laurierstruik indien schutting niet achterlangs kan. Foto kan ik sturen. Materiaal wordt aangeleverd inclusief beslag en materialen.

Tuinschermen plaatsen en schuurtje bouwen

Voor onze achtertuin (5,70 meter breed) hebben wij een schutting met afsluitbare poort nodig (er staat nu niets). Ook aan de zijkant van de tuin moet een schutting komen met daarvoor een schuurtje. Klant overweegt geen standaard schuurtje of blokhut te koop bij de GAMMA te laten plaatsen, maar een schuurtje te laten maken. Graag komt klant met een timmerman of hovenier in contact om te opties en mogelijkheden te bespreken. Klant zal de materialen aankopen bij GAMMA.

Tuinschermen plaatsen

In de achtertuin dient de houten schutting te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm geplaatst worden, inclusief 4 houten palen. De achtertuin is via een poortdeur te bereiken. De materialen zijn reeds bij Praxis besteld en op afroep leverbaar.

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.

Schutting van tuinschermen laten plaatsen

Er moet een schutting geplaatst worden het gaat om 5 tuinschermen. Materialen hebben we al in ons bezit. De oude materialen moeten worden afgevoerd.

Schutting plaatsen op dakterras

Graag wil ik een schutting laten plaatsen op een plat dak achter mijn huis. Ik gok dat het om 7 a 8 tuinschermen gaat. De bevestiging zal aan de muur van huis zijn en de rand van het dak. Is dit mogelijk voor 15 juni? Graag al het plaatsingsmateriaal meenemen, ik kan het zelf namelijk niet vervoeren en het dak op krijgen. Het betreft een eerste verdieping! HEt dakterras is binnendoor via een gewone trap te bereiken en ook via één zijkant huis is met ladder vanaf de grond ook te bereiken. Het gaat om een vrijstaande bovenwoning.

Rechte schutting laten plaatsen

Ik wil graag een rechte schutting laten plaatsen van 11,5 meter. Met Douglas tuinschermen (Gamma) en Steunpilaar Nero 270 x 6,8 x 6,8 cm met opsluitbandjes aan de onderkant, totaal 7 schermen en 8 palen.

Partners

Partners van Casius