Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bestaande terras vervangen:

Bestaande terras vervangen

Betonnen vloer afvoeren en nieuw terras met natuursteen aanleggen met afschot en warm/koude brug goot. Terras 28 vierkante meter. Schuine op en af paadjes voor kliko het is een verhoogt terras.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande terras vervangen uit heel Nederland:

Om schuur en een terras bestraten

Rond om de schuur een pad en een terras moet bestraat worden. Er ligt nu nog een deel zand en aarde en oude bestrating wat verwijderd en afgevoerd moet worden en vervangen met zo goedkoop mogelijke tegels. Het bevat de afmeting van 3 x 6 meter. Redelijk bereikbaar. Materialen in overleg.

Terras verwijderen en nieuw terras aanleggen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Wat wil je bekleden? Vloeren Voor welke toepassing dient de vloer? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand terras op beton moet vervangen worden inclusief afvoer. Terras bevindt zich op de eerste verdieping, tevens moet voorkomen worden dat water lekt in de onderliggende garage. Het terras is ongeveer 4,8 meter breed en 2 meter diep en grenst aan de woonkamer. De woning is van het type drive-in. Rondom het terras is een muur gemetseld met aan de woningzijde een houtenkozijn.

Balkonvloer vernieuwen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een ongeveer 7 m2 open balkonvloer. Nu liggen er 88 30 x 30 cm oude dreen tegels met grind deklaag. Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren en vervangen door nieuwe. Er is een lift etage.

Oprit en overige bestrating ophogen

Betreft ophoging van voetpad/terras (circa 20 m2) en auto oprit (circa 5 x 7 = 35 m2) naar aanleiding van ophoging van de straat. Moet gemiddeld 20 - 35 cm omhoog. Onder de oprit is bij 1e aanleg een puinlaag aangelegd. Graag een prijs wanneer de reeds aanwezige betonklinkers en betonbielzen worden gebruikt en een aparte prijs voor het toepassen van grindmatten met split voor alleen de oprit. Werkzaamheden: verwijderen klinkers, ophogen, aantrillen zand en aansluiten op trottoir uiteraard rekening houdend met afwatering, bestrating opnieuw aanleggen waarbij afhankelijk van de prijs de oprit eventueel wordt vervangen door grindmatten met split. Naast de oprit ligt nog een groenstrook met een paar hortensia's en coniferen hier moet circa 3 m3 grond bij, coniferen hoeven er niet uit. Het moet ook geëgaliseerd en aangetrild worden.

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het huidige dakterras van zon 20m2 is voorzien van een oude vergane vlondervloer welke vervangen moet worden.

Terrastegels vervangen

Wij hebben een terras van circa 24m2 welke deels onder de overkapping ligt. In het verleden zijn deze door de vorige eigenaar betegeld met binnen tegels. Derhalve hebben wjj nu dus ook de nodige vochtproblemen in de garage want ze zijn ook njet goed geplaatst waardoor regenwater blijft staan. Graag 1e contact via mail.

Tuin renovatie

Totale oppervlakte ongeveer 197 m2. Hiervan 36 m2 tuin, 70 m2 gazon, 90 m2 bestrating. De gehele tuin inclusief gazon en bestrating moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden waarbij er een afloop is naar de openbare weg aan voor, zij en achterzijde. De huidige indeling blijft zo veel mogelijk gehandhaafd. Huidige beplanting moet zoveel mogelijk gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal aan voorzijde bestaande uit ongeveer 37 m2 koppelstones moet vervangen worden door nieuw materiaal. Hiervoor wordt gedacht aan beton tegels welke geschikt zijn voor een oprit. Huidige opsluiting met waalformaat stenen moet vervangen worden door opsluitbanden. Het huidige verloop met bogen aan de zijkanten moet aan één zijde zoveel mogelijk gehandhaafd worden i.v.m. manoeuvreren met aan zijkant gestalde caravan. De in dit deel aanwezige drainage put moet gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal terras aan achterzijde ongeveer 14 m2 bestaande uit siergrindtegels 40 x 40 cm worden mogelijk vervangen door een 60 x 60 cm siertegel welke nog niet uitgezocht is. Opsluiting aan zijkanten met aanwezige bandpalisades. Opsluiting aan tuinzijde met nieuwe opsluitbanden. Bestratingsmateriaal aan de zijkant bestaande uit betontegels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm wordt opnieuw gebruikt. Hierbij moeten een paar kapotte tegels vervangen worden. Aan zijkant tegen hek moet een nieuwe opsluiting aangebracht worden i.v.m. ontstaan hoogteverschil. Aan de zijkant staat een schuurtje waar de bestrating onder door loopt. In overleg kan dit schuurtje voorafgaand aan de werkzaamheden iets omhoog gezet worden op een paar blokken. In het gazon bevindt zich een gemetselde stenen voet voor een droogmolen. Indien mogelijk moet deze gehandhaafd worden. In overleg kan deze voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd worden. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit alles wat nodig is om de complete tuin inclusief bestrating op te hogen.

Dakterras en trap vervangen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken. Oppervlakte van ongeveer 30m2. Ongeveer 20 m hekwerk. Nieuwe trap binnen voor toegang dakterras. Hekwerk, terras. Indicatie voor goedkopere materialen s.v.p.

Kapot gesprongen pijp laten repareren

Mijn waterleidingpijp van het terras (rubber volgens mij, geen metaal) is kapot gesprongen door de kou. Het moet vervangen worden ik wil een metalen of ijzeren pijp nu plaatsen in plaats van de rubberenleiding. Het water wordt vanaf de washok naar buiten getapt op het terras. Ik heb sinds het weekend de hoofdkraan dichtgedraaid omdat het water er dan met grote hoeveelheden eruit spuit. Ik zit dus zonder stromend water of warm water, als ik water nodig heb dan draai ik de hoofdkraan van het water weer open maar dan spuit het op het terras met grote hoeveelheden eruit. Ik heb het met plakband proberen dicht te plakken, stroomt wat minder eruit, maar dan nog spuit het door de plakband heen. Gaarne zo spoedig mogelijk contact voor een afspraak. Tussen 3 en 4 u ben ik moeilijk te bereiken en na 7 uur 's avonds.

Kapot gesprongen leiding repareren

De buis waar het water naar de buitenkraan van het terras toe loopt is kapot gesprongen en moet vervangen worden . Heb nu de hoofdkrant van heetwaterketel dicht gedraaid anders blijft het water eruit spuiten.

Partners

Partners van Casius