Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor scheidingsmuurtje metselen en schutting plaatsen:

Scheidingsmuurtje metselen en schutting plaatsen

Wij willen een schutting plaatsen waarvan de schuttingdelen al aanwezig zijn. Alleen nog goede palen zijn hiervoor nodig. Tevens willen we een scheidingsmuurtje van 1,80 hoog en 1,25 breed opmetselen. Hiervan wil ik het materiaal ook door de vakman geregeld hebben.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingsmuurtje metselen en schutting plaatsen uit heel Nederland:

Scheidingsmuurtje maken voor in tuin

Met het plaatsen van een nieuwe tuinafscheiding is het scheidingsmuurtje tussen ons en de buren door en door gescheurd. Dit moet dus opnieuw worden gemetseld. Breedte 300 centimeter en hoogte 195 centimeter. En het opnieuw metselen met bronskleurige handvormsteen, zo veel mogelijk in de kleur van het bestaande muurtje (zie foto) en graag op dezelfde wijze.

Scheidingsmuur en tuinmuur maken

Ik wil graag een scheidingsmuurtje voor de uitbouw, haaks op achtergevel en tuinmuur voor verlaagd terras van 3 x 5 meter laten metselen. Tot slot de deurpost voor de helft dichtmetselen.

Fundering voor uitbouw maken en muurtjes in de tuin metselen

1 wordt haaks op de achtergevel gezet als scheidingsmuurtje met de buren. Deze is 3 meter lang en 2 meter hoog. Aan mijn kant wordt er een uitbouw tegenaan gebouwd. Dus voor mij is het de basis van een buitenmuur. Tevens komt er een losse muur om de tuin met de andere buurvrouw te scheiden. Deze wordt verdiept, zodat je waarschijnlijk uitkomt op 3 x 5 meter. Dit is de basis van een verlaagd terras. De deur in achtergevel gaat eruit en dat gat moet aan de onderzijde dichtgemetseld worden, tot halverwege de hoogte. Stenen in overleg.

Buitenmuur in de tuin metselen

Wij willen in de tuin aan de achterpui links en rechts een scheidingsmuurtje laten metselen. De muurtjes zullen 3.60 meter breed bij 2.10 meter hoog moeten worden.

Nieuw scheidingsmuurtje metselen

Het verwijderen van deels ingestort tuinscheidingsmuurtje en vervolgens nieuw muurtje metselen. Het betreft een muurtje van 1 meter breed en 1,9 meter hoog. Zijnde scheiding tussen tuin buren en onze tuin. Baksteenformaat is zelfde als baksteenformaat van ons huis: 20 cm x 9,5 cm x 6,5 cm.

Scheidingsmuur in tuin metselen

Scheidingsmuurtje in tuin: Lengte 5 meter, hoogte 2 meter inclusief fundering. *

Muurtje plaatsen + openhaard afwerken

De klus bestaat uit twee delen: 1. Scheidingsmuurtje plaatsen in nis; metselen of gipsblokken+stuken. 2. Afwerken open haard; klein steun muurtje plaatsen, betegelen open haard vloertje, open haard randen egaliseren en geheel stuken.

Op metselen van perceel ...

Op metselen van perceel scheidingsmuurtje. Het muurtje is voor de helft afgebroken, het gedeelte dat opnieuw opgemetseld moet worden is breed: 2m, hoog: 1m. stenen zijn Hilversumse.

Verwijderen bad en douchecabine. ...

Verwijderen bad en douchecabine. Plaatsen nieuw bad. Metselen scheidingsmuurtje (ongeveer 2m2) en plaatsen douche-wand. Aanleggen vloerverwarming (evt. verwijderen tegelvloer). Volledig betegelen vloer en wanden. Loodgieterswerk: afvoer douche en bad; kranen bad, douche, wastafel (badmeubel) op zelfde plaats als nu. Plaatsen badmeubel (hangende kast met ingebouwde wastafel). Plaatsen design radiator i.p.v. oude radiator.