Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting met poort plaatsen:

Schutting met poort plaatsen

Ik wil graag een houten schutting laten leveren en plaatsen. De lengte zal 6.90 meter zijn en 1.80 meter hoog. Het betreft een rechte lengte met bij voorkeur horizontale planken en aan het uiteinde een poortdeur die afgesloten kan worden.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting met poort plaatsen uit heel Nederland:

Muurtje als schutting laten metselen

Ik wil een muurtje metselen van 2. 3m breed en 2. 1m hoog. Het betreft een erf afscheiding met een poort. Deze poort komt tegen de gemetselde muur aan en de scharnieren worden op een bestaande muur bevestigd. De ondergrond bestaat uit zand. Een eventuele fundering kan ik zelf wel maken met de nodige aanwijzingen. Alvast hartelijk

Klussen in de tuin

Ik wil alles incl Karen doen de schuttingen en het Karen zetten er van ik heb ongv 20 Meter denk aantal 10 schutting delen incl Poort

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen tussen mijn woonhuis en stenen schuur. De lengte moet 4 meter zijn. Er komt geen poort. Ik wil een simpele schutting.

Schutting met palen plaatsen

Ik wil 5 restanten van grondpalen uit de grond halen. Vervolgens 10 palen plaatsen met lange pen-paalhouder en cement, daarna 90 planken als schutting aanbrengen, daarna 1 poort met klein stukje planken plaatsen en als laatst 1 tuinhek plaatsen. De schutting die moet komen is 10 plus 1,5 centimeter

Schutting en poort plaatsen

Door de storm zijn de schutting en de poort omgevallen. Totale lengte 5,50 meter. Wil geïmpregneerde poort met stalen frame beslag en cilinderslot. Betonnen palen van antraciet en onder platen ook antraciet. De houten geïmpregneerde schuttingen moeten kijk dicht zijn en verticaal. Ik heb een achterom.

Plaatsen van een schutting

Door stormschade is mijn schutting dermate vernield dat er een nieuwe geplaatst moet worden. Het gaat om een totale lengte van 15 meter waar ook een deur in gemaakt moet worden. Ik wil een gewone houten schutting van 180 bij 180 cm laten plaatsen met een poort van 90 cm.

Schutting leveren en plaatsen

Door de storm van twee weken terug is een deel van onze schutting omgewaaid. We willen graag voor een stuk van 12,65 meter een complete nieuwe schutting laten leveren en plaatsen. Dit is inclusief poort van 110 cm. Gaat om een houten schutting. Oude schutting moet ook verwijderd worden en afgevoerd.

Schutting vervangen na stormschade

4 schuttingdelen Hilhout achterdeel, poort en palen vervangen en plaatsen.

Complete tuinrenovatie

Ik wil mijn tuin laten renoveren: 18 m2 tegelwerk en 7 strekkende meter houten schutting (2 meter hoog houten palen, er ligt al fundering) met 2 x 90 graden bochten, inclusief poort.

Tuin afscheiding veranderen

Door plaatsing van een gereedschap huisje moet de poort en één deel van de schutting, inclusief palen verwisseld worden. Het slot van de deur moet ook vervangen worden. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius