Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hilversum of directe omgeving.

1612 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hilversum:

Kunstgras leggen

We zouden het verwijderen van het gras, uitgraven en verdere aanleg van het kunstgras door jullie laten doen. Het kunstgras bestellen we zelf. Ongeveer 8 bij 4 meter.

Tuin egaliseren en bestraten

We willen de achtertuin ca. 30 m2 laten egaliseren, bestraten en leggen van funderingsbalken (ca. 580 x 300) zodat we daarop een tuinhuis kunnen bouwen. Materialen kopen we zelf in.

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen. 9 x 6 meter + 2 x 1 meter. Aanleg 2x verlichting. Hovenier zorgt voor het materiaal.

Boom verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het kappen of rooien van een apenboom in de voortuin. De boom is 5 meter hoog en goed bereikbaar.

Kappen fijnspar

Ik wil een fijnspar van ongeveer 20 meter laten snoeien en afvoeren. De boom is dood maar de stam levert zeer mogelijk nog een opbrengst op. Dit graag compenseren in de offerte.

Tuin afgraven en aanvullen met aarde

Ik zou graag dat onze tuin 4 bij 2 meter afgegraven wordt zodat de grond weer goed gebruikt kan worden om planten in te planten. Vroeger stonden hier bomen dus de grond is hard en zit vol met wortels, ook van bijvoorbeeld lelietjes van dalen. En dan weer vullen met goede aarde. Het stuk met de struiken moet dan wel blijven staan.

Grastapijt leggen

Ik wil grastapijt laten leggen op balkon. Ik heb het al aangeschaft dus het hoeft alleen geplaatst te worden. Graag zo snel mogelijk.

Tuin renoveren

Ik wil de huidige tuin laten leeghalen en afvoeren, (zand/tegels/wild gras) Ik wil onze tuin (40m2) ook egaliseren en dan tegels leggen aan de linkerkant voor het paadje, en een schutting met poort bij het schuurtje plaatsen. In overleg met de vakman kies ik de juiste schutting. Het gaat om ongeveer 8 schuttingsdelen, afmetingen weet ik helaas nu niet. Al het materiaal levert de vakman.

Boom aftoppen of kappen

In de voortuin heb ik een boom staan van ongeveer 15 meter hoogte die ik graag of voor de helft wil laten aftoppen of volledig laat kappen. De boom staat tegen een muur aan. Het groen dient te worden afgevoerd.

Egaliseren en bestraten met grote tegels

De voortuin van 20 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna dienen er grote tegels gelegd te worden.

Kunstgras leggen

Er zijn 2 delen van 8 m2 en 12 m2 waar ik graag kunstgras wil laten plaatsen. Er zal 5 cm afgegraven moeten worden, opgevuld met zand en kunstgras gelegd.

7 bomen kappen

Aan de binnenzijde van de haag staan 7 bomen van ongeveer 10 meter hoog. Deze wil ik graag laten kappen tot ongeveer 2 meter hoogte. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het groen.

Bestraten en gras aanleggen

Ik heb een tuin van 65 m2. 20 m2 wil ik laten bestraten en de rest moet gras worden. Ik wil dat er een vakman langskomt en met een prijs exclusief materiaal komt.

Voor- en achtertuin egaliseren

In de voor- en achtertuin dienen diverse struiken, oude wortels en een oude heg verwijderd en afgevoerd te worden. Hierna moeten beide tuinen geëgaliseerd worden. Het gaat om een oppervlak van totaal 100 m2.

Tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit

Onze tuin verandert binnenkort door het plaatsen van een aanbouw en het slopen van een oude schuur. We willen de tuin opnieuw inrichten, incl een nieuw terras. Ook de oprit aan de voorkant willen we aanpassen . We willen graag ideeën over hoe we het kunnen aanleggen en een kostenindicatie. De tuin is tussen de 250 en 300 m2.

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen voor nieuwbouw woning in Hilversum (Anna's Hoeve). Oppervlakte van het perceel is 320 m2 (inclusief huis). Ik heb de situatietekening toegevoegd. We willen terrassen aanleggen voor en achter het huis, beplanting, gras, eventueel overkapping, et cetera. Graag zouden we samen een ontwerp maken. De tuin is iets meer dan de helft van het totaal.

Boomstronk laten verwijderen

Verwijderen van boomstronk tot x (30-35-40cm? ) onder het maaiveld zodat het weer gebruikt kan worden als basis voor verdere tuinaanleg. Zie bijlage, de boomstronk is ovaal en op het breedste punt ongeveer 70 tot 80 cm in doorsnede. Het grootste aandachtspunt is de locatie: vlak bij de openbare weg. Het is dus van alle kanten goed bereikbaar maar er mag geen risico gelopen worden kabels te beschadigen als deze er in de buurt zouden liggen. Zonder beloftes: Bij goed werk zou er eventueel meer werk uit voort kunnen komen omdat dit een boom is op erfgrens en buurman 10 tot 20 bomen moet laten verwijderen in verband met bouwplannen.

Snoeien van een klimhortensia

Ik zoek een partij die de klimop aan de zijkant van mijn woning kan inkorten. De klimop moet ongeveer 1,75 meter ingekort worden.

Kunstgras aanleggen in tuin

De oude graslaag en een stukje terras met een grindstrook willen wij graag laten vervangen door kunstgras. De tuin bestaat uit 2 aaneengesloten rechthoeken met een ingegraven ronde trampoline. Er zal 42 m2 kunstgras gelegd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Waterput nakijken

Ik vermoed dat de grondwater in de waterput van mijn tuin te laag is. Er komt helaas geen water door de sproeiers. Beide sproeiers en waterpomp werken wel. Kan iemand hiermee zo sel mogelijk mij helpen?

Trampoline laten ingraven

Wij willen graag onze trampoline laten ingaven. Hij is 380 cm. Wat kost dit en wanneer bent u beschikbaar.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk met 25 cm diameter verwijderen

Tuinscherm met palen plaatsen

1 tuinscherm plaatsen inclusief 2 palen

Kappen van een boom

Onze conifeer is dood en we mogen hem kappen. Hij is 14 meter. Diameter 42 cm. Hij staat tegen de schutting en er staan nieuwe planten omheen. We zoeken een partij die de boom kan verwijderen en afvoeren.

Tuin op laten knappen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan renoveren. Een deel van de schutting moet vervangen worden, daarnaast moeten er een aantal bomen gerooid en verwijderd worden. Ook wil ik dat de tuin onkruid-vrij gemaakt wordt, geëgaliseerd en dat de tuin wordt bestraat. De tuin is bereikbaar via een achterom. Het puin dient afgevoerd te worden.