Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hilversum of directe omgeving.

1575 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout beton schutting leveren en plaatsen, zwemvijver aanleggen, schutting en huisje plaatsen, tuin renoveren, realiseren van schutting, terras en tuinhuis, voortuin afgraven, egaliseren en grind erin, nieuwbouw-tuin aanleggen, tuinontwerp en materialen leveren, volkstuintje aanleggen, tuin renoveren, gat voor een zwemspa graven in de tuin, tuin leeghalen en helemaal opnieuw bestraten, nieuwe tuin aanleggen, tuin egaliseren en gras aanleggen, tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hilversum:

7 bomen kappen

Aan de binnenzijde van de haag staan 7 bomen van ongeveer 10 meter hoog. Deze wil ik graag laten kappen tot ongeveer 2 meter hoogte. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het groen.

Bestraten en gras aanleggen

Ik heb een tuin van 65 m2. 20 m2 wil ik laten bestraten en de rest moet gras worden. Ik wil dat er een vakman langskomt en met een prijs exclusief materiaal komt.

Voor- en achtertuin egaliseren

In de voor- en achtertuin dienen diverse struiken, oude wortels en een oude heg verwijderd en afgevoerd te worden. Hierna moeten beide tuinen geëgaliseerd worden. Het gaat om een oppervlak van totaal 100 m2.

Tuin nieuw inrichten incl aanpassen terras en oprit

Onze tuin verandert binnenkort door het plaatsen van een aanbouw en het slopen van een oude schuur. We willen de tuin opnieuw inrichten, incl een nieuw terras. Ook de oprit aan de voorkant willen we aanpassen . We willen graag ideeën over hoe we het kunnen aanleggen en een kostenindicatie. De tuin is tussen de 250 en 300 m2.

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen

Nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen voor nieuwbouw woning in Hilversum (Anna's Hoeve). Oppervlakte van het perceel is 320 m2 (inclusief huis). Ik heb de situatietekening toegevoegd. We willen terrassen aanleggen voor en achter het huis, beplanting, gras, eventueel overkapping, et cetera. Graag zouden we samen een ontwerp maken. De tuin is iets meer dan de helft van het totaal.

Boomstronk laten verwijderen

Verwijderen van boomstronk tot x (30-35-40cm? ) onder het maaiveld zodat het weer gebruikt kan worden als basis voor verdere tuinaanleg. Zie bijlage, de boomstronk is ovaal en op het breedste punt ongeveer 70 tot 80 cm in doorsnede. Het grootste aandachtspunt is de locatie: vlak bij de openbare weg. Het is dus van alle kanten goed bereikbaar maar er mag geen risico gelopen worden kabels te beschadigen als deze er in de buurt zouden liggen. Zonder beloftes: Bij goed werk zou er eventueel meer werk uit voort kunnen komen omdat dit een boom is op erfgrens en buurman 10 tot 20 bomen moet laten verwijderen in verband met bouwplannen.

Snoeien van een klimhortensia

Ik zoek een partij die de klimop aan de zijkant van mijn woning kan inkorten. De klimop moet ongeveer 1,75 meter ingekort worden.

Kunstgras aanleggen in tuin

De oude graslaag en een stukje terras met een grindstrook willen wij graag laten vervangen door kunstgras. De tuin bestaat uit 2 aaneengesloten rechthoeken met een ingegraven ronde trampoline. Er zal 42 m2 kunstgras gelegd moeten worden. De tuin is goed bereikbaar.

Waterput nakijken

Ik vermoed dat de grondwater in de waterput van mijn tuin te laag is. Er komt helaas geen water door de sproeiers. Beide sproeiers en waterpomp werken wel. Kan iemand hiermee zo sel mogelijk mij helpen?

Trampoline laten ingraven

Wij willen graag onze trampoline laten ingaven. Hij is 380 cm. Wat kost dit en wanneer bent u beschikbaar.

Boomstronk verwijderen

Boomstronk met 25 cm diameter verwijderen

Tuinscherm met palen plaatsen

1 tuinscherm plaatsen inclusief 2 palen

Kappen van een boom

Onze conifeer is dood en we mogen hem kappen. Hij is 14 meter. Diameter 42 cm. Hij staat tegen de schutting en er staan nieuwe planten omheen. We zoeken een partij die de boom kan verwijderen en afvoeren.

Tuin op laten knappen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan renoveren. Een deel van de schutting moet vervangen worden, daarnaast moeten er een aantal bomen gerooid en verwijderd worden. Ook wil ik dat de tuin onkruid-vrij gemaakt wordt, geëgaliseerd en dat de tuin wordt bestraat. De tuin is bereikbaar via een achterom. Het puin dient afgevoerd te worden.

Jeu de boulesbaan aanleggen

Bij woondienstencentrum De Boomberg in Hilversum is met 'NL Doet' vorig jaar een Jeu de boulesbaan aangelegd door vrijwilligers. Helaas is deze baan vol gestort met grind in plaats van het juiste materiaal. De bewoners kunnen nu niet jeu de boulen. Op zich is de afmeting prima maar de inhoud klopt dus niet. Wat zijn de kosten voor afvoeren van het grind en vullen met de juiste materialen ?

Flinke boom laten rooien

In onze voortuin staat een flinke boom die gerooid mag worden. De hoogte van de boom is ongeveer 12 meter en staat vrij. Het afval dient te worden afgevoerd. Er zal nog wel een vergunning aangevraagd moeten worden en er is een herplantingsplicht aanwezig.

Tuin uitgraven en afvoeren

Tuin circa 20 cm uitgraven en afvoeren, hoeft niet opgevuld te worden. De tuin beslaat circa 36 m2.

Diverse werkzaamheden in de tuin

In voortuin moet een conifeer gekapt worden (vergunning door gemeente verleend), herstellen van pad naar voordeur door wortels die tegels omhoog gedrukt hebben. Vervangen van een klein gazon in achtertuin, omdat gazon is aangetast door emelten. Klein terras aanleggen en herstellen van verzakte rand ander terras grenzend aan gazon. De boom komt boven het huis uit en de stam is meer dan 35 cm dik in diameter

Reparatie schutting

Door een storm eerder dit jaar is mijn schutting aan de achterzijde van mijn huis deels omgewaaid. Tenminste 1 schutting paal is defect (9 cm) en een ander schutting deel is beschadigd. Kunt u een prijs maken om twee schuttingdelen en (tenminste) één paal te vervangen. Er is een zijpad bij mijn hoekwoning.

Schutting tussen twee tuinen plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen als afscheiding tussen 2 tuinen. De lengte zal in totaal 4.80 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De houten schuttingsdelen en palen zal ik bij de Gamma gaan bestellen. De tuin is goed bereikbaar.

Oude schutting vervangen

Graag zou ik willen informeren naar de klusservice van Gamma. Welke mogelijkheden zijn er voor het laten verwijderen van een oude schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting? Zou ik een indicatie kunnen krijgen in tijd en kosten?

Bamboe schutting plaatsen

Mensen, Wij willen graag een bamboeschutting bestellen en laten plaatsen. Het gaat om net iets meer dan 10 meter als afscheiding tussen onze tuin en die van de buren. We willen graag dikke bamboestokken in de schermen met palen er tussen en indien mogelijk geplaatst op een rijtje stenen zodat de bamboe niet in de grond staat. Wij wonen in een nieuwbouwwijk in Hilversum dus er staat nog niks in de tuin. De schutting moet komen tussen de schuur en de regenpijp (op 10 cm afstand) van het huis.

Schutting laten plaatsen

Voordat ik de bestelling plaats wil ik graag een offerte De schutting moet 4. 70 m worden (dus ik denk 3 van 1. 80 m) Komen daar nog kosten bij voor palen moeren spijkers etc etc Halen jullie ook de oude schutting weg Komen jullie eerst kijken voordat ik voor verrassingen kom te staan

Grind naast het huis vervangen

I.v.m. recente rioolwerkzaamheden moet het grind naast het huis worden vervangen. Totale lengte ongeveer 20 m, bij max 2 m breed. Gezien uitsparingen tussen 30 en 40 m2 (schatting). Bovenlaag moet zo'n 10 cm worden afgegraven, daarna anti-worteldoek en aan straatzijde nog. 1 x 2m honingraat tegen grind-uitloop. Enkele tegels moeten waarschijnlijk ook wat beter worden gelegd. Gewenst type grind: flachkorn, mag geoffreerd worden, maar dan wel graag apart vermelden. Ik kan dit ook zelf bestellen. Uploaden foto's geeft foutmelding, dus indien foto's gewenst zijn graag mij even per mail vragen, dan stuur ik ze apart op. Bij voorbaat

Tuinschermen plaatsen

De klant wil 3 tuinschermen met een poort ertussen geplaatst hebben en verwacht een vakman met eigen gereedschap. In de poort moet een handvat en een slot gemaakt worden. Deze worden allemaal geleverd.