Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Hilversum of directe omgeving.

1673 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Hilversum:

Ik wil in mijn tuin grondwater gebruiken om de tuin te besproeien

Ik stuur een foto mee er staat ook een schuurtje waar de pomp zou kunnen staan. Het is geen grote tuin maar we hebben geen kraantje aan de tuinzijde. Is ook heel moeilijk om te realiseren. Weet niet wat de mogelijkheden zijn maar het gaat om een simpele oplossing om de tuin te kunnen sproeien, dus geen drinkwater.

Tuin renoveren

We want to redo our garden. We have three areas that we want to combine to make one unified garden. One part is a wood structure, one is a stone driveway and one is a grass area with tiles. The total area is about 60 m2. I would like to be adviced with some nice ideas

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Ik wil een bron laten slaan voor het besproeien van mijn tuin. Het gaat om een tuin van 800 m2. Het doel van het slaan van de bron is om de tuin te besproeien. Graag advies ook voor pomp boring en besproeien. Tuin is goed bereikbaar.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. De tuin is 14 meter diep en 5 meter breed. De oude schutting mag verwijderd worden. De nieuwe schutting mag van hout en ongeveer 180 cm hoog zijn. Hier moet ook een poort in komen.

Een nieuwe schutting leveren en plaatsen

Graag zouden wij een vrijblijvende prijsopgave ontvangen voor het laten plaatsen van een schutting + deur/poort in onze tuin. Het gaat om één totale lengte van 585 cm en één totale lengte van 665 cm. De schutting mag rond de 180cm hoog zijn en van een budget houten (of ander?) materiaal. Ivm huurwoning zijn wij op zoek naar een praktische, vooral erg betaalbare oplossing, waarbij duurzaamheid minder centraal staat. De oude schutting verwijderen we zelf en de nieuwe schutting mag waarschijnlijk

Een boom snoeien

Ik zoek een hovenier die een boom in onze achtertuin kan snoeien. De boom is ongeveer 4 meter hoog.

Plaatsen composietschutting

Plaatsen composietschutting 7 meter, 2 meter hoog, incl. plaatsen. halen zelf oude schutting weg.

Vervangen van schutting en leveren

Graag verwijderen, afvoeren en leveren inclusief plaatsen van nieuwe schutting, 5 delen van 180 cm en 1 x ongeveer 90 cm betonnen palen en klein onder gedeelte. Rest houtwerk.

Nieuwe hardhouten schutting plaatsen

Graag laat ik 11 meter schutting vervangen inclusief aangegroeid hedera weghalen. Daarbij laat ik graag 5 coniferen verwijderen. De schutting wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. De nieuwe schutting wil ik van hardhout.

Tuin ophogen voor een terras

Wij willen graag een deel van onze tuin ophogen en een terras aanleggen. Het zou opgehoogd moeten worden met 20 cm, de tegels zullen wij zelf uit gaan zoeken. De tuin loopt af en ligt nu lager dan de achterdeur. Er ligt nu donker zand, het moet natuurlijk ook geegaliseerd worden voordat de tegels gezet kunnen worden. Het gaat om een tuin van 3.5 x 5.5 meter.

Tuin egaliseren en bestraten

Graag laat ik onze tuin egaliseren om vervolgens een mooi terras met siertegels aan te leggen. Het terras moet voor 6-8 personen zijn. Achtertuin is circa 14 meter diep en 15 meter breed. Graag alles weghalen van beplanting en vijver. De oude materialen die nog bruikbaar zijn wil ik graag gebruiken, de rest moet weg. Graag wil ik een stuk voor de moestuin. Voor de rest wil ik alles betegelen.

Kunstgras leggen

We zouden het verwijderen van het gras, uitgraven en verdere aanleg van het kunstgras door jullie laten doen. Het kunstgras bestellen we zelf. Ongeveer 8 bij 4 meter.

Tuin egaliseren en bestraten

We willen de achtertuin ca. 30 m2 laten egaliseren, bestraten en leggen van funderingsbalken (ca. 580 x 300) zodat we daarop een tuinhuis kunnen bouwen. Materialen kopen we zelf in.

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen

Tuin egaliseren, bestraten en bloembakken plaatsen. 9 x 6 meter + 2 x 1 meter. Aanleg 2x verlichting. Hovenier zorgt voor het materiaal.

Boom verwijderen

Graag zou ik de kosten willen weten voor het kappen of rooien van een apenboom in de voortuin. De boom is 5 meter hoog en goed bereikbaar.

Kappen fijnspar

Ik wil een fijnspar van ongeveer 20 meter laten snoeien en afvoeren. De boom is dood maar de stam levert zeer mogelijk nog een opbrengst op. Dit graag compenseren in de offerte.

Tuin afgraven en aanvullen met aarde

Ik zou graag dat onze tuin 4 bij 2 meter afgegraven wordt zodat de grond weer goed gebruikt kan worden om planten in te planten. Vroeger stonden hier bomen dus de grond is hard en zit vol met wortels, ook van bijvoorbeeld lelietjes van dalen. En dan weer vullen met goede aarde. Het stuk met de struiken moet dan wel blijven staan.

Grastapijt leggen

Ik wil grastapijt laten leggen op balkon. Ik heb het al aangeschaft dus het hoeft alleen geplaatst te worden. Graag zo snel mogelijk.

Tuin renoveren

Ik wil de huidige tuin laten leeghalen en afvoeren, (zand/tegels/wild gras) Ik wil onze tuin (40m2) ook egaliseren en dan tegels leggen aan de linkerkant voor het paadje, en een schutting met poort bij het schuurtje plaatsen. In overleg met de vakman kies ik de juiste schutting. Het gaat om ongeveer 8 schuttingsdelen, afmetingen weet ik helaas nu niet. Al het materiaal levert de vakman.

Boom aftoppen of kappen

In de voortuin heb ik een boom staan van ongeveer 15 meter hoogte die ik graag of voor de helft wil laten aftoppen of volledig laat kappen. De boom staat tegen een muur aan. Het groen dient te worden afgevoerd.

Egaliseren en bestraten met grote tegels

De voortuin van 20 m2 dient te worden geëgaliseerd en daarna dienen er grote tegels gelegd te worden.

Kunstgras leggen

Er zijn 2 delen van 8 m2 en 12 m2 waar ik graag kunstgras wil laten plaatsen. Er zal 5 cm afgegraven moeten worden, opgevuld met zand en kunstgras gelegd.

7 bomen kappen

Aan de binnenzijde van de haag staan 7 bomen van ongeveer 10 meter hoog. Deze wil ik graag laten kappen tot ongeveer 2 meter hoogte. Separaat zou ik graag de kosten willen weten voor het afvoeren van het groen.

Bestraten en gras aanleggen

Ik heb een tuin van 65 m2. 20 m2 wil ik laten bestraten en de rest moet gras worden. Ik wil dat er een vakman langskomt en met een prijs exclusief materiaal komt.

Voor- en achtertuin egaliseren

In de voor- en achtertuin dienen diverse struiken, oude wortels en een oude heg verwijderd en afgevoerd te worden. Hierna moeten beide tuinen geëgaliseerd worden. Het gaat om een oppervlak van totaal 100 m2.