Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kastanjeboom inclusief stronk rooien:

Kastanjeboom inclusief stronk rooien

Het rooien van een kastanjeboom (20-25 meter) en het verwijderen van de stronk. Boom staat achterin de tuin grenzend aan een grasveld. Geen toegang mogelijk met een hijskraan of iets dergelijks. Graag willen we weten wat de meerprijs is indien het hout wordt afgevoerd of alleen de kleinere takken en de stammen voor eigen gebruik.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kastanjeboom inclusief stronk rooien uit heel Nederland:

Kastanjeboom rooien

Het rooien van een tamme kastanje in februari. Hoogte ca 9 meter, dia 153 cm. Graag overleg of de stronk ook verwijderd moet worden. Dit in verband met tuinverbouwing in de toekomst.

Kastanjeboom kappen en stronk verwijderen

Wij hebben een grote oude kastanjeboom van ongeveer 20 meter hoogte. Deze willen wij graag laten kappen en de stronk laten verwijderen. Het groen afval dient te worden meegenomen. De boom is goed te bereiken voor de vakman.

Kastanjeboom verwijderen inclusief de stronk

In mijn voortuin staat een 20 jaar oude kastanjeboom van ongeveer 7 meter hoog. Ik wil die boom laten kappen en de stronk ook laten verwijderen. Al het afvalhout moet worden afgevoerd. Er is geen kapvergunning nodig. Ik wil dit graag na de winter laten verzorgen, voordat de boom gaat uitlopen. Ik ontvang graag uw offerte.

Grote boom laten kappen

Ik wil een kastanjeboom kappen en de stronk weghalen en eventueel het afvoeren van het puin. De boom staat 3 meter van het huis en is een meter of 9-10 hoog.

Kastanjeboom omkappen

Ik wil mijn kastanjeboom van ongeveer 12 meter hoog afkappen. De boom heeft 5 boomstammen waarvan de dikste 80 centimeter is. Ik wil ook dat de stronk verwijderd en afgevoerd wordt. Ik moet nog een vergunning regelen.

Kastanjeboom kappen

In mijn voortuin staat een kastanjeboom van ongeveer 8 meter hoog. De stam heeft een diameter van ongeveer 60 cm. Wij zien dat de schors los laat en denken dat de boom ziek is. Graag laten wij de boom kappen. Het hout hoeft niet te worden afgevoerd en de stronk mag blijven zitten. De boom is goed bereikbaar vanaf de weg.

Boomstronk verwijderen om te kunnen bestraten

In mijn achtertuin staat een boomstronk van een kastanjeboom. Deze wil ik graag laten verwijderen i.v.m. bestrating. De afmeting is ongeveer 75 cm diameter en de stam is afgezaagd tot aan maaiveldhoogte. Bereikbaarheid van de tuin alleen via het woonhuis. De stronk en wortels eruit halen en afvoeren. Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor de kosten hiervan.

Boomstronk weg frezen

Ik heb een kastanjeboom uit de tuin weggehaald, omdat ik de parkeerplaats wil uitbreiden. Nu moet de stronk nog weggehaald worden. De stam heeft een doorsnede van ongeveer 40 cm. Bijgaand een aantal foto's. De stronk is vanaf de openbare weg goed bereikbaar (ongeveer 4 meter). Op de goedkoopste manier verwijderen of weg frezen zodat er bestrating gelegd kan worden.

Kastanjeboom rooien

De kastanje boom in onze achtertuin moet gerooid worden. De achtertuin is alleen via een steeg te bereiken. De boom staat vlak naast een schuurtje, zie foto. Takken moeten worden afgevoerd, dikkere stammen houden we voor de kachel. De stronk als het kan weg frezen.

Er staat een zieke kastanjeboom in mijn ...

Er staat een zieke kastanjeboom in mijn achtertuin, die gekapt en gerooid moet worden. De stronk moet helemaal verwijderd worden, omdat er daarna een nieuwe schuur op komt te staan. De boom moet verzaagd worden en het hout en takken afgevoerd. De afstand tot de straat (rijbaan) is hemelsbreed 30 mtr, maar er is geen achterom. Het pand is vier verdiepingen plus zolder hoog, ca. 15 meter (i.v.m. evt. kraan).