Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerhugowaard of directe omgeving.

907 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: het afgraven en ophogen met zand van 30 tuinen, volledige aanleg tuin, complete tuinrenovatie, aanvraag vrijblijvende offerte aanleg nieuwe tuin, tuin aanleggen, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin renoveren, het renoveren van een gehele tuin en plaatsen van een tuinhuis, zandbed aanleggen en terras ophogen en vergroten inclusief herbestraten, tuin opnieuw aanleggen, herbestraten terras, new back garden & renovate front garden, nieuwe tuin aanlegggen, walbeschoeiing en steiger en terrasvlonders aanbrengen, de tuin afgraven en de oude grond af te laten voeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerhugowaard:

Vervangen schutting

In de achtertuin die redelijk goed te bereiken is zal de schutting verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden met houten schuttingsdelen en betonnen palen en onderplaten. Het gaat om een stuk van 10 meter en een stuk van 5 meter breed.

2 Bomen rooien en afvoeren

Wij willen graag in onze voortuin 2 grote bomen laten rooien, inclusief de wortels. Daarna mogen de resten worden afgevoerd. In verband met het broedseizoen kunnen de werkzaamheden na augustus beginnen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Ongeveer 35 meter hoge schutting van ongeveer 2.10 meter hoog en een 5.5 meter lage schutting van ongeveer 1.10 meter hoog. Het gaat om een hout-beton combinatie. Ik zorg voor alle materialen. Prijsopgave moet enkel het plaatsen van de schutting betreffen.

Snoeien Bamboe, Wilde Pruim en Kers

Top van bamboestruik snoeien, min of meer in vorm brengen Top van (wilde pruimenboom) snoeien (5 meter hoog) alleen de bovenste uitstekende takken. Enkele takken snoeien van bovenkant kersenboom (kleine boom).

Schutting herplaatsen

Ik wil mijn schutting laten herplaatsen. Het gaat om 12 meter en 1.80 meter hoog. Het moet eruit worden gehaald en goed terug worden geplaatst.

Schutting plaatsen

De heg als erfafscheiding dient verwijderd te worden en afgevoerd. Hier na wil ik graag houten schuttingsdelen met betonnen onderplaten en palen te laten plaatsen. De lengte is 16 meter en de tuin is goed bereikbaar.

Houten tuin bielzen uitgraven en afvoeren

Het gaat om het verwijderen van 28 meter (circa 16 cm / 28 cm) ouderwetse dikke, zware tuinbielzen uit achtertuin. De helft is ingegraven, de helft is half ingegraven en vermolmd.

Opnieuw aanleggen achtertuin

Betreft tuin van 5.5 x 11 meter. Terras ter hoogte achtergevel ophogen met 1 meter en bestraten 5 x 5 meter. Daarna trap naar achterkant tuin en dat ook bestraten. Doel strakke moderne look met licht grijze tegels en mee bestraatte bordessen voor planten en struiken. Schutting plaatsen aan 1 zijde volledig, 11 meter. Aan andere zijde deels, 4 meter, en achterkant volledig met schuifpoort voor auto of caravan.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Schutting plaatsen en bestaande poortdeur afhangen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen aan 1 kant van de tuin (9 meter lang) en daarbij ook de hardhouten palen laten neerzetten. De schutting bestaat uit wilgentenen schuttingdelen.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een vrijstaande woning en wil een waterbron in de achtertuin laten slaan om de tuin mee te besproeien en de vijver bij te kunnen vullen. Ik heb al een goede pomp. De oprit van ongeveer 30 meter is te bereiken met een vrachtwagen. Vanaf hier zal er nog ongeveer 10 meter overbrugt moeten worden in de tuin om de juiste plek voor de waterbron te slaan.

Verdiept spa bad in de tuin laten plaatsen

Wij zoeken een hovenier die een spa verdiept in de tuin plaatsen. De spa komt ongeveer 50 cm onder de grond. Het gewicht gevuld met water en personen moet ongeveer 2000 kg zijn. Daarnaast moet er een verdiept gedeelte voor dompelpompje zijn. De maatvoering van het bad is 2150 bij 2150 cm. De tuin is alleen via de garage of over garage te bereiken.

Tuin afgraven

Wij gaan zelf de tuin opnieuw aanleggen. Daarvoor moeten enkele voorbereidingen worden getroffen. Dit gaat om de tuin afgraven, oude tegels afvoeren en daarna ca. 15 cm ophogen. De totale oppervlakte bedraagt 60m2 en werkzaamheden dienen voor 20 september te gebeuren.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin hebben wij een boomstronk met een diameter van 50 cm en een hoogte van 50 cm. Graag laten wij deze verwijderen zodat er hierna bestraat kan worden. De stronk staat vrij en is goed te bereiken.

Waterbron slaan

Wij willen graag een waterbron laten slaan. Volgens mij moet er ongeveer 20 meter diep geslagen worden. Ik heb geen achterom.

Boomstronkjes verwijderen

Aan twee kanten van mijn woning hebben meerdere coniferen gestaan. Ik zou graag de 11 overgebleven boomstronkjes verwijderd/ingekort willen hebben, zodat ik een met kiezels opgevulde border kan maken. Dit bevind zich aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar.

Nieuwe schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil graag nieuwe schutting laten plaatsen met poort. De schutting moet 15,5 meter worden en de poort 1 meter.

Kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten

Ik wil kunstgras laten leggen met een lange plantenbak van 50/75 cm binnenmaat met stenenblokken verder ook 3 plantenbakken van 1 meter binnenmaat. Staptegels in het kunstgras en om de plantenbakken. De materialen moeten ook geleverd worden. Het oppervlak is 20 m2 ongeveer.

Tuin afgraven

Bij onze nieuwbouw woning is de achtertuin voorzien van een kleigrond laag, deze dient afgegraven worden en dan voorzien worden van een zandbed laag waarop wij kunnen tegelen. De bedoeling is dat het afgegraven wordt en ook de kleigrond afgevoerd wordt. Het betreft 50 m2 en is goed bereikbaar met een, kleine, graafmachine.

Afgraven en afvoeren van tuingrond

Onze voortuin van ongeveer 35 m2 moet tussen de 15 en 20 cm afgegraven worden. Verder ligt er ongeveer nog 4 kuub grond van een ander gedeelte van de tuin op. Kunt u hier een offerte voor mailen?

Nieuwe schutting laten plaatsen

Bestaande schutting moet er eerst uit. Samen met de beplanting. Daarna is het de bedoeling dat er een nieuwe schutting wordt geplaatst. Wij kunnen zelf de beplanting verwijderen en eventueel helpen met het verwijderen van de schutting.

Tuin ontwerpen

Mijn tuin is niet om aan te zien. Er moet dus een nieuw ontwerp komen. Het gaat om een voortuin, achtertuin en strook aan de zijkant van het huis, totaal maximaal 250 m². Gaat in eerste instantie puur om een ontwerp.

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe schutting, de huidige is omgewaaid. Lengte schutting 11,7 meter; hoogte ongeveer 180 cm. Het is een rechte schutting zonder hoeken. De schermen moeten van hout zijn, staande op een betonplaat met betonnen palen. Houtsoort: liefst Grenen. Gaarne hiervoor prijsopgaaf. Hieronder nog 2 vraagjes: Vraag 1: wat kost het om de oude schutting te verwijderen en af te voeren? (Ikzelf ben niet in staat om de schutting af te breken). Vraag 2: bovenstaande offerte aanvraag betreft uiteraard alleen de schutting die nou is omgevallen. Maar ik heb natuurlijk ook aan de andere zijde van de tuin een schutting en ook aan de voorkant van de tuin een stukje schutting met een poortje. En mijn buurvrouw heeft - behalve onze gemeenschappelijke schutting die is omgevallen - eveneens aan de andere kant nog een schutting + de voorkant met poortje. Kan ik daarvoor nog 2 aparte prijsopgaven krijgen? Dus als volgt: a) prijsopgave voor: eenzelfde soort schutting van 11,7 meter + hoekpaal + schutting aan de voorkant van 2,8 meter inclusief poortje. B) prijsopgave voor: schutting van 8,7 meter (aan de andere zijde van de tuin).

Tuin afgraven en opvullen

Twee onder 1 kap woning. Oppervlakte om af te graven rondom huis is 188m2. Diepte afgraven 30cm. En daarna opvullen met zand. Totaalprijs: Dus afgraven opvullen en afvoeren.