Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerhugowaard of directe omgeving.

902 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, beschoeiïng of damwand laten plaatsen bij sloot en tuin aanpassen, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerhugowaard:

Verwijderen van koivijver

Ik wil de koivijver laten verwijderen. De afmeting is 3 x 4 meter en 1,5 meter diep. Volstorten 1/2 zand 1/2 aarde. De vissen zijn voor de liefhebber. Ik kan in principe het materiaal hiervoor zelf regelen, maar ik sta open voor een aanbod van de vakman. Heel hartelijk dank alvast voor de genomen moeite.

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geëgaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten eruit dus het is goed bereikbaar.

GrondWaterbron spuiten tbv tuin beregenen

Ik wil graag een grondwaterbron laten spuiten in de tuin. Ik heb zelf geen idee of het mogelijk is hier en wat het grondwaterkwaliteit is, het gaat om een tuin van 10 m bij 11 m. Locatie is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil mijn voortuin afgraven, zand afvoeren en tuin egaliseren. De tuin is 30 m2.

Stuk grond egaliseren

Beste, voor onze sportlocatie ben ik op zoek naar een partij die een stuk grond kan egaliseren en te verhogen (voormalig volleybalveld). De vorm van het voormalige volleybalveld ligt er nog (betonblokken). Graag zou ik willen overleggen of de tegels eruit gehaald moeten worden, of dat het zand erboven op gestort kan worden. het gaat om een stuk van 60 bij 30 meter. Is dit mogelijk?

Vervangen schutting

In de achtertuin die redelijk goed te bereiken is zal de schutting verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden met houten schuttingsdelen en betonnen palen en onderplaten. Het gaat om een stuk van 10 meter en een stuk van 5 meter breed.

2 Bomen rooien en afvoeren

Wij willen graag in onze voortuin 2 grote bomen laten rooien, inclusief de wortels. Daarna mogen de resten worden afgevoerd. In verband met het broedseizoen kunnen de werkzaamheden na augustus beginnen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Ongeveer 35 meter hoge schutting van ongeveer 2.10 meter hoog en een 5.5 meter lage schutting van ongeveer 1.10 meter hoog. Het gaat om een hout-beton combinatie. Ik zorg voor alle materialen. Prijsopgave moet enkel het plaatsen van de schutting betreffen.

Snoeien Bamboe, Wilde Pruim en Kers

Top van bamboestruik snoeien, min of meer in vorm brengen Top van (wilde pruimenboom) snoeien (5 meter hoog) alleen de bovenste uitstekende takken. Enkele takken snoeien van bovenkant kersenboom (kleine boom).

Schutting herplaatsen

Ik wil mijn schutting laten herplaatsen. Het gaat om 12 meter en 1.80 meter hoog. Het moet eruit worden gehaald en goed terug worden geplaatst.

Schutting plaatsen

De heg als erfafscheiding dient verwijderd te worden en afgevoerd. Hier na wil ik graag houten schuttingsdelen met betonnen onderplaten en palen te laten plaatsen. De lengte is 16 meter en de tuin is goed bereikbaar.

Houten tuin bielzen uitgraven en afvoeren

Het gaat om het verwijderen van 28 meter (circa 16 cm / 28 cm) ouderwetse dikke, zware tuinbielzen uit achtertuin. De helft is ingegraven, de helft is half ingegraven en vermolmd.

Opnieuw aanleggen achtertuin

Betreft tuin van 5.5 x 11 meter. Terras ter hoogte achtergevel ophogen met 1 meter en bestraten 5 x 5 meter. Daarna trap naar achterkant tuin en dat ook bestraten. Doel strakke moderne look met licht grijze tegels en mee bestraatte bordessen voor planten en struiken. Schutting plaatsen aan 1 zijde volledig, 11 meter. Aan andere zijde deels, 4 meter, en achterkant volledig met schuifpoort voor auto of caravan.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Schutting plaatsen en bestaande poortdeur afhangen

Wij willen graag een schutting laten plaatsen aan 1 kant van de tuin (9 meter lang) en daarbij ook de hardhouten palen laten neerzetten. De schutting bestaat uit wilgentenen schuttingdelen.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik heb een vrijstaande woning en wil een waterbron in de achtertuin laten slaan om de tuin mee te besproeien en de vijver bij te kunnen vullen. Ik heb al een goede pomp. De oprit van ongeveer 30 meter is te bereiken met een vrachtwagen. Vanaf hier zal er nog ongeveer 10 meter overbrugt moeten worden in de tuin om de juiste plek voor de waterbron te slaan.

Verdiept spa bad in de tuin laten plaatsen

Wij zoeken een hovenier die een spa verdiept in de tuin plaatsen. De spa komt ongeveer 50 cm onder de grond. Het gewicht gevuld met water en personen moet ongeveer 2000 kg zijn. Daarnaast moet er een verdiept gedeelte voor dompelpompje zijn. De maatvoering van het bad is 2150 bij 2150 cm. De tuin is alleen via de garage of over garage te bereiken.

Tuin afgraven

Wij gaan zelf de tuin opnieuw aanleggen. Daarvoor moeten enkele voorbereidingen worden getroffen. Dit gaat om de tuin afgraven, oude tegels afvoeren en daarna ca. 15 cm ophogen. De totale oppervlakte bedraagt 60m2 en werkzaamheden dienen voor 20 september te gebeuren.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin hebben wij een boomstronk met een diameter van 50 cm en een hoogte van 50 cm. Graag laten wij deze verwijderen zodat er hierna bestraat kan worden. De stronk staat vrij en is goed te bereiken.

Waterbron slaan

Wij willen graag een waterbron laten slaan. Volgens mij moet er ongeveer 20 meter diep geslagen worden. Ik heb geen achterom.

Boomstronkjes verwijderen

Aan twee kanten van mijn woning hebben meerdere coniferen gestaan. Ik zou graag de 11 overgebleven boomstronkjes verwijderd/ingekort willen hebben, zodat ik een met kiezels opgevulde border kan maken. Dit bevind zich aan de zijkant van de woning en is goed bereikbaar.

Nieuwe schutting met tuindeur plaatsen

Ik wil graag nieuwe schutting laten plaatsen met poort. De schutting moet 15,5 meter worden en de poort 1 meter.

Kunstgras leggen en parkeerplaats bestraten

Ik wil kunstgras laten leggen met een lange plantenbak van 50/75 cm binnenmaat met stenenblokken verder ook 3 plantenbakken van 1 meter binnenmaat. Staptegels in het kunstgras en om de plantenbakken. De materialen moeten ook geleverd worden. Het oppervlak is 20 m2 ongeveer.

Tuin afgraven

Bij onze nieuwbouw woning is de achtertuin voorzien van een kleigrond laag, deze dient afgegraven worden en dan voorzien worden van een zandbed laag waarop wij kunnen tegelen. De bedoeling is dat het afgegraven wordt en ook de kleigrond afgevoerd wordt. Het betreft 50 m2 en is goed bereikbaar met een, kleine, graafmachine.