Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heerhugowaard of directe omgeving.

919 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heerhugowaard:

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Wij zouden graag een waterput voor de beregening van 400m2 gazon willen laten aanleggen. De achtertuin (voorkeurslocatie) is goed bereikbaar middels een >3m brede doorgang op gras. De materialen hiervoor dienen zelf te worden aangeleverd door u (op nader aan te sluiten sproei-systeem na, die regel ik zelf en sluit ik zelf aan). Graag komen we te weten wat er nodig is en wat de kosten hiervoor zijn.

Vervangen van een schutting

Ik zoek een hovenier mij mijn schutting kan vervangen. De schutting is 5,75m lang inclusief poortdeur. Ik wil graag de dat huidige schutting verwijderd wordt en dat er 1 hoekpaal 1 tussenpaal, 2 eindpalen, 1 t-paal., betonnenplanken, grenen schermen (betonnen palen, betonnen plank onderkant en daarboven houten delen) geleverd en geplaatst worden.

Schuttingen met poort plaatsen en verwijderen oude schuttingen

Wij willen graag een hout beton schutting laten plaatsen en de oude schuttingen laten verwijderen. De oude schuttingen zijn allemaal alleen van hout. De nieuwe hout beton schutting moet 1.80 cm hoog zijn. Douglas hout. Betonkleur antractiet. Onderplaat: laag. Het gaat om de tuinen van 3 huizen (nummer 6 - 8 - 10) Nummer 6 heeft een deel van 8 meter een deel van 5,75m (achterkant, hier moet een poort in) en een deel van 6 meter (gedeeld met nummer 8). Nummer 8 heeft een gedeelte van 6 meter (gedeeld met nummer 6) een gedeelte van 5,70m (achterkant, hier moet een poort in) en een deel van 6 meter (gedeeld met nummer 10) Nummer 10 heeft een gedeelte van 6 meter (gedeeld met nummer 8) en een gedeelte van 5,75 meter (achterkant, hier moet een poort in). Foto's en tekeningen kunnen aangeleverd worden.

Een achtertuin laten renoveren

Ik hoop in contact te komen met een hovenier die mijn tuin kan renoveren. Het gaat om een tuin van circa 66 m2 volledig renoveren. Ik zie graag 2 verschillende soorten sierbestrating met een terras/zithoek en een stuk gras. Daarnaast ook beplanting. Eventueel trampoline in laten graven. (Schutting is al vernieuwd vorig jaar). De tuin is bereikbaar per achterom.

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om nieuwe bestrating, een nieuwe hek langs de waterkant, het leggen van kunstgras en het ingraven van een trampoline. De tuin is ongeveer 85 m2 groot en ik bespreek graag met de hovenier hoe wij dit het liefst ingedeeld hebben.

Gazon frezen, egaliseren, bemesten en inzaaien

Graag willen wij ons gazon opnieuw laten doen. Het is 500 m2. Het is nu niet meer zo mooi en vlak als het zou moeten zijn.

Terras aanleggen

Waar nu hardhouten planken liggen in een halve cirkel op het noordwesten, erg glad dus, wil ik graag een rechthoek van max. 5 X 3 meter, in donkergrijze Carbon kleur keramische tegels antislip r 10. Ik zal de oude planken zelf verwijderen. Graag ontvang ik een offerte.

tuin uitruimen, afgraven, bestraten

Onze tuin graag uitruimen (terrasstenen, borderbak + beplanting, grindpad), inclusief verwijderen en afvoeren oude schuur, en klaarmaken voor bestrating en aanleg gazon. De tuin is 6 x 12,5 meter. Voor oude situatie zie tekening en foto.

Tuinpoort vervangen

Het gaat om het vervangen van de tuinpoort. Het kozijn is nog goed. De klus omvat: - advies over de te kopen tuinpoort - het op maat maken - overplaatsen van bestaande beslag/slot - Monteren/afhangen van de deur. De deur die er nu in zit heeft een afmeting van circa 212 x 92cm. Zie de bijgevoegde foto, ook graag afvoeren.

Draineren achtertuin

Na overvloedige regenval staat dikwijls ons gazon blank (zie foto). Voor aanleg van de tuin hebben wij de zware klei 30 à 40 cm af laten graven. Onder het straatwerk ligt een dik pak zand. Borders en gazon zijn opgevuld met een goede kwaliteit zwarte tuingrond. Onderlaag is nog steeds dikke, (zware?), dichte klei. Wat kunnen wij hier het beste aan doen? Het gazon is 15 bij 15 meter en ik heb een achterom.

Boom verwijderen inclusief stronk

Graag offerte voor slangenden verwijderen, inclusief stronk uit de voortuin en afvoeren. Bij geleverd foto van de boom. Er is geen vergunning nodig. Graag ook direct afvoeren.

Verwijderen van koivijver

Ik wil de koivijver laten verwijderen. De afmeting is 3 x 4 meter en 1,5 meter diep. Volstorten 1/2 zand 1/2 aarde. De vissen zijn voor de liefhebber. Ik kan in principe het materiaal hiervoor zelf regelen, maar ik sta open voor een aanbod van de vakman. Heel hartelijk dank alvast voor de genomen moeite.

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geëgaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten eruit dus het is goed bereikbaar.

GrondWaterbron spuiten tbv tuin beregenen

Ik wil graag een grondwaterbron laten spuiten in de tuin. Ik heb zelf geen idee of het mogelijk is hier en wat het grondwaterkwaliteit is, het gaat om een tuin van 10 m bij 11 m. Locatie is goed bereikbaar.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil mijn voortuin afgraven, zand afvoeren en tuin egaliseren. De tuin is 30 m2.

Stuk grond egaliseren

Beste, voor onze sportlocatie ben ik op zoek naar een partij die een stuk grond kan egaliseren en te verhogen (voormalig volleybalveld). De vorm van het voormalige volleybalveld ligt er nog (betonblokken). Graag zou ik willen overleggen of de tegels eruit gehaald moeten worden, of dat het zand erboven op gestort kan worden. het gaat om een stuk van 60 bij 30 meter. Is dit mogelijk?

Vervangen schutting

In de achtertuin die redelijk goed te bereiken is zal de schutting verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hierna zal er een nieuwe schutting geplaatst moeten worden met houten schuttingsdelen en betonnen palen en onderplaten. Het gaat om een stuk van 10 meter en een stuk van 5 meter breed.

2 Bomen rooien en afvoeren

Wij willen graag in onze voortuin 2 grote bomen laten rooien, inclusief de wortels. Daarna mogen de resten worden afgevoerd. In verband met het broedseizoen kunnen de werkzaamheden na augustus beginnen.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Ongeveer 35 meter hoge schutting van ongeveer 2.10 meter hoog en een 5.5 meter lage schutting van ongeveer 1.10 meter hoog. Het gaat om een hout-beton combinatie. Ik zorg voor alle materialen. Prijsopgave moet enkel het plaatsen van de schutting betreffen.

Snoeien Bamboe, Wilde Pruim en Kers

Top van bamboestruik snoeien, min of meer in vorm brengen Top van (wilde pruimenboom) snoeien (5 meter hoog) alleen de bovenste uitstekende takken. Enkele takken snoeien van bovenkant kersenboom (kleine boom).

Schutting herplaatsen

Ik wil mijn schutting laten herplaatsen. Het gaat om 12 meter en 1.80 meter hoog. Het moet eruit worden gehaald en goed terug worden geplaatst.

Schutting plaatsen

De heg als erfafscheiding dient verwijderd te worden en afgevoerd. Hier na wil ik graag houten schuttingsdelen met betonnen onderplaten en palen te laten plaatsen. De lengte is 16 meter en de tuin is goed bereikbaar.

Houten tuin bielzen uitgraven en afvoeren

Het gaat om het verwijderen van 28 meter (circa 16 cm / 28 cm) ouderwetse dikke, zware tuinbielzen uit achtertuin. De helft is ingegraven, de helft is half ingegraven en vermolmd.

Opnieuw aanleggen achtertuin

Betreft tuin van 5.5 x 11 meter. Terras ter hoogte achtergevel ophogen met 1 meter en bestraten 5 x 5 meter. Daarna trap naar achterkant tuin en dat ook bestraten. Doel strakke moderne look met licht grijze tegels en mee bestraatte bordessen voor planten en struiken. Schutting plaatsen aan 1 zijde volledig, 11 meter. Aan andere zijde deels, 4 meter, en achterkant volledig met schuifpoort voor auto of caravan.

Plaatsing composiet-schutting

Het plaatsen van een circa 14 meter lange composiet-schutting inclusief het verwijderen en afvoeren van de thans bestaande coniferenhaag en gedeeltelijk doorgeschoten coniferen. Er moet geen poort geplaatst worden. De tuin kan buitenom bereikt worden.