Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen:

Voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten en daarnaast een verzonken fietsenstalling in de voortuin. Er moet genoeg ruimte zijn om ook een motor te plaatsen. De tuin is nu vlak maar zal mogelijk geëgaliseerd moeten worden. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor al het overige materiaal. Oppervlakte is ongeveer 6 x 5 meter.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen uit heel Nederland:

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De tuin is ongeveer 14 m2 en er ligt geen zand.

Tuinbestrating aanleggen

Voortuin recht toe recht aan bestraten 31 m2, waarvan 11,7 m2 oprit. Achtertuin 35 m2 eveneens recht toe recht aan. Zandbad van 25 cm is aanwezig. Tegels, graag geregeld door de vakman, wat voor tegels graag in overleg.

Tuin renovatie

Ik zou graag mijn voor en achtertuin opnieuw laten bestraten. De voortuin is ongeveer 3,5 m2 en de achtertuin is ongeveer 15 m2. Het grind en de tegels moet eruit en afgevoerd worden. Verder moet het waarschijnlijk nog opgehoogd worden met zand. De grond zakt hier snel weg, dus graag ook advies over andere opties dan zand ophoging. De tuin is goed bereikbaar via de zijkant van het huis. Er is een hekje langs de sloot, deze kan ook vervangen worden.

Tuin bestrating

Ik zou graag mijn voortuin van 8 meter breed en circa 4 meter diep laten bestraten. Er staan nu nog wat planten die eerst weggehaald en afgevoerd moeten worden. Ik ga de stenen zelf aanschaffen.

Achter- en voortuin bestraten

Ik zou graag mijn voor- en achtertuin willen laten bestraten, beide zijn 30 m2 en goed bereikbaar. De huidige bestrating moet er nog uitgehaald worden en afgevoerd. Ik denk dat het niet meer echt opgehoogd moet worden met zand. Ik wil graag een betonnen onderlaag met keramiek tegels eroverheen. Graag tegels includeren in de offerte.

Sierbestrating laten aanleggen

Sierbestrating laten aanleggen in de achter- en voortuin. het gaat om 50 vierkante meter Bestraten met Keramische langwerpige tegels met houtstructuur

60 m2 bestrating leveren en plaatsen

Graag de voortuin (15 m2) en de achtertuin (45 m2) volledig bestraten.

Sierbestrating voor en achtertuin

Het bestraten van de voor/achtertuin. Voortuin betreft ongeveer 34,2 m2 en de achtertuin: 23,4. Achtertuin ligt zand. Voortuin nog niet. Er hoeft niks te worden verwijderd.

Tuin bestraten

Ik wil de tuin herbestraten en ophogen: - De voortuin is 7 x 4 meter - Zijtuin 1.5 x 16 meter - Achtertuin 7 x 9 meter Deze tegels moeten eruit , daarna 20 cm ophogen en opnieuw terugleggen oude tegels. In de achtertuin, zij en ,voortuin zijn tegels aanwezig 60x40 en 60x60. Graag ontvang ik een offerte.

Bestraten van voortuin

Wij willen onze voortuin wijzigen en voornamelijk bestrating neerleggen. Bijgaand een schets met de afmeting (totaal circa 120 m²) Het leeghalen en afvoeren van de bestaande voortuin doen we zelf.

Partners

Partners van Casius