Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuurtje met overkapping bouwen:

Schuurtje met overkapping bouwen

Het gaat om een schuurtje naar eigen ontwerp met overkapping en plat dak. 3,50 m x 2,50 meter van Douglas hout. Wanden van gepotdekseld Zweeds rabat en schuifdeuren. Het liefst wil ik zo snel mogelijk starten met de bouw.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurtje met overkapping bouwen uit heel Nederland:

Tuin bestraten, overkapping plaatsen, deels kunstgras

Graag ontvang ik een offerte voor het volgende: De afmetingen van de tuin zijn 13,5 x 5,25, met daarop als vast element een schuurtje van 3,4 x 2,5 x 2 meter (bxdxh) Aan dit schuurtje wil ik graag een overkapping met zo'n doek als dak, wat je open en dicht kunt schuiven, licht houten palen, antraciet doek Tegelen met een groot formaat tegel, ongeveer 40 x 60 cm, verspringend gelegd, in 'levend' grijs met donkergrijs 3 banen kunstgras van 2,5 x 2 meter Ik heb een schets als bijlage meegestuurd Ik zie dat ik maar 1 bestand bij kan voegen, maar kan u meer foto's sturen over de gewenste en huidige situatie, mocht dat nodig zijn. Ik hoor graag van u,

Tuin aanpassen

Ik wil de tuin laten veranderen maar ik weet niet precies wat ik eraan wil gaan veranderen. Ik wil meer groen, minder tegels. Eventueel een overkapping en het terras vervangen. De tuin is 15 bij 4,5 meter. In het midden staat een schuurtje die blijft staan.

Schuurdak vervangen en overkapping bouwen

Het stro dak van het schuurtje wil ik graag laten vervangen. Het dak is 4.75 meter lang en 2.90 meter breed. Naast de schuur wil ik een overkapping laten plaatsen van 3.35 bij 2.90 meter. Het nieuwe kunststof dak en de houten overkapping krijgen 1 groot kunststof dak.

Elektra aan laten leggen in tuin

Wij zijn onze tuin aan het renoveren en er komt een overkapping en een schuurtje in. Hier willen wij graag elektra in aangelegd. Ook willen we graag een paal met een buitenstopcontact. Er ligt een kabel van de meterkast naar de tuin maar deze is niet aangesloten. - Aansluiten kabel op groepenkast - Paal met buitenstopcontact - Stopcontacten overkapping (links en rechts) - Stopcontacten schuur - Aansluiting voor lamp in de schuur - Aansluiting voor lamp in de overkapping - Lichtschakelaar in schuur en overkapping

Nieuwbouw tuin aanleggen

Voor een rijtjes (hoekwoning) zijn wij op zoek naar een hovenier die een betaalbare basis kan aanleggen zoals, grondbewerking, terras en bestrating, gazon en aantal borders(zonder beplanting) en een schuurtje voor fietsen et cetera met een overkapping en carport. Kavel is ongeveer 7,50 breedt en achtertuin 13,5 meter diep Zie bijgevoegde foto gaat om bouwnummer 54MO

Schuur met overkapping laten maken

Wij willen een schuur gedeeltelijk afbreken en daar een klien schuurtje van maken en vervolgens daar een overkapping tegen plaatsen. Schuur nu 2,5 bij 5,5 meter. Dit wordt dan schuur van 2,5 bij 2 meter en daaraan vast overkapping van 4 bij 3 meter. Hoogte ca. 2,5 meter. Het is redelijk goed toegankelijk allemaal.

Overkapping in de tuin maken

Ik wil in de tuin een overkapping/afdakje van golfplaten laten plaatsen. Vanaf het schuurtje naar het hek. De afmeting is ongeveer 360 x 275 cm. Graag zou ik de totaalprijs willen weten inclusief materiaal. De tuin heeft een achterom.

Bitumen dak aanbrengen

Ik wil in de tuin een houten overkapping maken, met opstaande rand. Overkapping sluit aan op schuurtje. Bij elkaar is het ongeveer 3 x 3 m (achterkant is breder dan de voorkant). Hierop wil ik een bitumen dak aanbrengen dat mooi in elkaar overloopt en goed aansluit.

Tuin egaliseren en aanleggen

Graag zou ik onze tuin willen egaliseren. Momenteel loopt hij erg ongelijk, waardoor we ook een afstapje hebben uit onze keuken. We zouden graag een nieuwe schutting aan 1 kant willen laten plaatsen. We willen graag een overkapping waar een lounge bank en een eettafel in kan staan. Verder willen we ook een hout schuurtje waar alle tuingereedschappen opgeslagen kan worden. Liefst nog een plek waar hout opgeslagen kan worden voor de winter. Verder willen we gras in onze tuin en aan de zijkanten planten en bomen. Onze achtertuin heeft L vorm, en heeft de oppervlakte van 170 m2 ongeveer. En de voortuin heeft een oppervlakte van 80 m2. In onze voortuin staat een grote boom, die mogen we niet zomaar weg halen. Graag zouden we deze ook laten staan. We willen graag een strakke voortuin, met grote vierkante/ rechthoekige bakken waar kleinere bomen in komen te staan. Met daarom ook gras. Graag zouden we een offerte aan willen vragen wat ongeveer de kosten zijn.

Schuur met overkapping laten plaatsen

We willen graag een schuurtje met een doorlopend plat of licht hellend dak, het dak wordt ongeveer 5.40 x 3.50 meter, het schuurtje ongeveer 3.70 x 2.00 meter, er komt een soort van veranda omheen/onder. We willen dit graag van sandwichpanelen gebouwd hebben op een betonen fundering.