Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heemstede of directe omgeving.

622 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heemstede:

Waterput slaan

Onze tuin is 1500 m2 en wil graag een waterput laten slaan. De tuin is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Waterput slaan in de achter of voortuin

We willen alleen een waterput slaan in de achter of voortuin en advies over bijbehorende pomp. Tuin voor is 31 m2 en tuin achter is 42 m2.

Waterput slaan voor beregening

Achtertuin ben ik opnieuw aan het aanleggen. voor beregening zou ik graag een waterput laten slaan. Oppervlakte achtertuin ca. 600 m2. Deur naar de achtertuin, is net geen meter breed en net 2 meter hoog.

Schutting op balkon/terras eerste verdieping

IK heb een woning boven een winkel, en ik wil graag een indicatie van de kosten voor het plaatsen van een schutting. Omtrek is ongeveer 5 bij 5 meter. Wens om 1 kant open te laten dus 1 wand sluit aan op de muur en tweede kant ligt aan open kant.

Voortuin bestraten en verzonken fietsenstalling plaatsen

Ik wil de voortuin opnieuw laten bestraten en daarnaast een verzonken fietsenstalling in de voortuin. Er moet genoeg ruimte zijn om ook een motor te plaatsen. De tuin is nu vlak maar zal mogelijk geëgaliseerd moeten worden. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor al het overige materiaal. Oppervlakte is ongeveer 6 x 5 meter.

Boomstronken, wortels en betonpaal verwijderen

In de voortuin hebben wij bomen verwijderd. Echter de boomstronken en boomwortels moeten tot zo’n 45 cm diepte verwijderd worden. Ook staat er nog een betonpaal in de grond die verwijderd moet worden (zie foto), deze staat nu los, maar moet er nog wel uit. De afmeting is lengte 3.60 m x 1.20 m breedte. Afvoeren is optioneel. Afvoeren wel graag in de prijs berekenen.

Schutting of afrastering plaatsen

Ik heb een heg van ongeveer 1,80 meter in de tuin, maar de hond kan er uit dus ik moet er iets voor laten plaatsen van minstens 1.50 meter hoog. De heg die er nu staat is van de buren, de nieuwe heg zou ervoor geplaatst moeten worden. Ik weet niet wat het geschiktst is, misschien van hout? Het gaat om een L-vorm in de tuin. Bij elkaar zo'n 5 - 6 meter. Het korte stuk schat ik op 1,20 - 1,50 meter. Het lange stuk schat ik rond de 4 meter. Ik zoek een goedkope oplossing en het hoeft er ook niet mooi uit te zien maar wel stevig genoeg om de hond tegen te houden. Er staan wel bomen en planten voor, dat bemoeilijkt de situatie wel een beetje. Er is een achterom aanwezig, en parkeren kan een paar meter verderop. Graag ontvang ik advies en een offerte.

Voortuin renoveren en plaatsen van verzonken fietsenstalling

We willen de voortuin van ongeveer 42 m2 laten leeghalen (oude fietsoverkapping / boom / struiken / beplanting / bestrating (kleine stenen). Beplanting zou afgevoerd moeten worden en de oude fietsenstalling ook. Is het mogelijk om de boom in stukken te hakken voor de openhaard? Dan de nieuwe verzonken fietsenstalling moeten komen en moet er opnieuw bestraat worden met de kleine stenen die erin liggen, deze afgewisseld met een aantal grote tegels van 90 x 90 cm en een opgehoogde plantenbak. De grote tegels moeten nog geregeld worden, deze aanschaffen in overleg. De nieuwe fietsenstalling zou ongeveer 2 x 3 meter moeten worden. De plantenbak ongeveer 5 x 1,5 meter en de bestrating zou de overige ruimte moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Snoeiwerk bomen en struiken

We hebben 12 jaar geleden onze tuin aan laten leggen. Alles doet het goed en we zijn op zoek naar een hovenier die voor ons de bomen, struiken een keer goed kunnen snoeien. Het gaat om 2 bomen en 2 struiken. Oppervlakte is niet veel, 2 bij 5 meter. We zijn snel een beetje voorzichtig en zuinig om te snoeien. Graag in de offerte prijs voor afvoeren meenemen.

Nieuwe schutting en tuinpoort realiseren en de oude verwijderen en afvoeren

Wij zijn toe aan een nieuwe schutting in een L vorm. Ook moet er dan een nieuwe poortdeur komen. Tezamen gaat het om ongeveer 14 meter. Het moet natuurlijk ook ingemeten worden. De oude moet weggehaald worden en afgevoerd. Voor de nieuwe schutting denken we aan een duurzamere schutting met een langere levensduur. Misschien een met betonpalen en van kunststof. De poort willen we ook breder. De schutting mag door de vakman geregeld worden.

Boomstronken verwijderen

Er is een naaldboom van 32 jr omgehakt en ernaast een 3-tal coniferen. De boomstronken, en een deel van de wortels, willen we vernietigen, omdat we opnieuw planten willen plaatsen. Graag een offerte voor het laten weggraven van de boomstronken en wortels.

Leeghalen tuin

We hebben een nieuw huis gekocht met een verwilderde voor- en achtertuin. Daarnaast staan er 3 bomen in de tuin die weg moeten 6 x 15 m2. Bereikbaar via een deur uit de garage.

Bomen snoeien

Wij hebben in de voortuin 2 Cyperse bomen van 12 meter die gesnoeid moeten worden. Ook hebben we in de achtertuin een Sequoia met een diameter van circa 60 cm onderaan, die de droogte van afgelopen jaar niet heeft overleeft, waarvan we de top eruit willen halen en de kleine zijtakken willen laten snoeien, zodat de mooie stam tot circa 6 meter met grote zijtakken behouden wordt, mits verantwoord!

Tuin ophogen

Graag willen wij onze tuin laten ophogen, met ongeveer 10 CM. De tuin is 15 M diep en 6 M breed.

Kunstgras leggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die bestaand gras kan verwijderen en 19 m2 kunstgras aan kan leggen. Bij voorbaat dank.

Tuin zandspuiten

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn tuin met zand kan ophogen. Naar schatting 8 m³ zand nodig, waarbij ik mij graag laat informeren over de mogelijkheden wat betreft zandspuiten.

Tuin en oprit compleet renoveren

Ik wil mijn tuin en laten egaliseren, ophogen, bestraten, en gras (60m2) leggen. Totaal 160m2 tuin. Ook moet er een berk van ongeveer 10 meter hoog gerooid worden. De tuin is goed toegankelijk om het een en ander af te voeren. De nieuwe betontegels mogen geleverd worden door de vakman. Op de toekomstige bestrating/oprit van 4x12 meter komen deels 2 auto's te staan. Er moeten meerdere plantenbakken komen en ophoog zand en ophooggrond van beiden 10 kuub. Borders plaatsen tegen terras met betonblokken Ideeen voor ontwerp ook welkom. Graag even overleggen.

Boomstronken (6x) verwijderen

Er zitten 6 boomstammen in mijn tuin welke eruit moeten. Ze zijn allemaal niet zo breed, maar toch.

Bestrating, kunstgras, en tuinhuis realiseren

Ik wil graag 3 offertes graag voor 3 stappen 1) 60m2 bestrating (tegels verzorg ik zelf) 2) tuinhuis 2m x 3m met overkapping 4. 5m breed 4m diep (realiseert de vakman) 3) kunstgras leggen ca 45m2 (realiseert de vakman)

Boom rooien

Boom kan via garage met dubbele deuren worden afgevoerd. De boom is ongeveer 13 meter.

Kunstgras laten leggen in achtertuin

Ik zoek een hovenier die ongeveer 11 m2 aan kunstgras kan leggen in mijn achtertuin. Eerst moet de huidige graszoden en aarde worden afgegraven. Daarna moet dit opgehoogd worden met zand en geëgaliseerd worden. Dan kan het kunstgras gelegd worden.

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Achtertuin renovatie

Ik wil graag binnenkort mijn achtertuin onder handen laten nemen. Gaat voornamelijk om het weghalen van struiken en buxushaagjes, aanleg van grind, iets ophogen van terras bij openslaande deur, en eventueel wat nieuwe struikjes en boompjes laten platen. Ik laat mij hierover graag informeren.

5 Sparren verwijderen

Wij hebben 5 grote sparren in de tuin staan. 2 Ervan hebben vertakkingen. Bij alle sparren is er voldoende ruimte om er met machines bij te komen. Bij 1 spar staat een schuur van de buren in de buurt, bij de rest is er niet iets wat lastig kan zijn. De boomstronken kunnen blijven. Afvoeren kan in overleg, graag zien we de 2 prijsverschillen in de offerte (met of zonder afvoeren).