Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor een schutting zonder poort plaatsen:

Een schutting zonder poort plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het plaatsen van een schutting tussen 2 tuinen in. Het gaat om 770 cm aan schutting. In de schutting zie ik graag 5 betonnen palen terug. Daarnaast moet de strook onder de schutting ook van beton zijn. Er hoeft geen poort geplaatst te worden.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een schutting zonder poort plaatsen uit heel Nederland:

Blokhut profiel s hurting plaatsen

Aanvraag offerte van het plaatsen van : Betreft een lange, rechte douglas blokhut profiel schutting van 22 mtr. Zonder hoeken indien mogelijk van ongeveer 1,70 a 1,75 mtr. Hoog. Om de 2 mtr. Een betowood antracietpaal ( dus 10 x tussenpalen en 2 x eindpaal ). Palen met gleuf zijn 2,70 lang en gaan dus ongeveer 0,75 mtr. In de grond met snelbeton ( 1 zak per paal ). Geplaatst op antraciet onderplaat. Met douglas afdeklat en douglas vullat. Douglas planken horizontaal ( glijden tussen de betowood palen ) van 28 x 195 mm. Palen te plaatsen in snelbeton. Graag zie ik uw offerte voor plaatsen bij ons adres. Er is m.i. voldoende ruimte om de schutting te plaatsen.

Afvoeren huidige schutting en nieuwe leveren en plaatsen

Ik ga de huidige schutting zelf verwijderen. Deze moet afgevoerd worden door de vakman. Daarbij wil ik mij laten adviseren over een nieuwe schutting die geleverd moet worden door de vakman. Mijn voorkeur gaat uit naar houten met beton of grenen hout. Afmeting bedraagt 12 meter, zonder poort. De tuin is goed toegankelijk om het eea af te voeren.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. 24 meter lang zonder hoek. Antracieten betonpalen met onderbord antraciet. Schutting hoog i.v.m. privacy Ik zorg ervoor dat de huidige schutting wordt verwijderd. Toegankelijke toegang tot de zijtuin.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een eenvoudige maar stevige schutting (vuren hout met harde houten palen) van ongeveer 29 meter en 2 hoeken laten leveren en plaatsen. Zonder deur of poort. Men kan zo aan de klus beginnen.

Afgraven en afvoeren

Wij willen graag onze borders af laten graven. Daar komt bij dat er op de grens met de tuin vd buren een dusdanig goeie sleuf gegraven wordt dat hier zonder problemen een schutting geplaatst kan worden.

Afvoeren en plaasten nieuwe schutting

De oude houten schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik graag een hout beton schutting laten plaatsen. Het beton dient een antraciet kleur te krijgen. De lengte van de schutting is ongeveer 13 meter met een hoek en een poortdeur van 90 cm breed. De deur van de buren hangt samen met mijn deur aan één paal op mijn erf. De huidige schutting staat geheel op mijn erf en is door mij gefinancierd. Ik doe dit zonder de buren.

Hout beton schutting leveren en plaatsen

Samen met 5 buren zijn we aan het kijken voor een hardhout-beton schutting in Assendelft. Totaal ongeveer 35 meter zonder hoeken en geen poorten. In een hardhout-beton variant (bv met 15 planken)? Dus geen grenen, Douglas. of het dure Bankirai. Wat zijn jullie kosten bij plaatsing (prijs per meter) inclusief btw, rvs beslag, grijze gladde paal in mortel gegoten, afdeklat?

Nieuwe schutting

De schutting op de foto is te hoog en voldoet niet aan onze smaak. Kunnen jullie die vervangen met een schutting met horizontaal kwalitatief hout en zonder beton paaltjes? Hij moet ongeveer 6,5 meter lang worden. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Plaatsen gaas schutting

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een luxe gaas schutting. De lengte is ongeveer 32 meter en zal recht, zonder bochten, geplaatst moeten worden.

Schutting plaatsen wegzijde

Ik wil een volledig dichte (zonder kieren) stevige schutting plaatsen met sterke deur. Alles van 2 meter hoog over de lengte van 13 meter. Het gaat om een houten of kunststof schutting.

Partners

Partners van Casius