Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Heemskerk of directe omgeving.

718 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-, zij- en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, tuin nieuwbouw afgraven en ophogen, tuin ontwerp en uitvoering van achtertuin, achtertuin opnieuw aanleggen 130 m2, tuin aanleg nieuwbouw woning, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Heemskerk:

oprit uitgraven, kleigrond afvoeren,puinkorrel+zand storten

Een oprit van 52 m 2 (4.5m breed en 11.5m diep), ligt al 10 cm schoonzand van de aannemer. Uitgraven om 10 cm puinkorrel en 10 cm zand te storten. Afvoer van het kleigrond. Eventueel ook de 130 m2 achtertuin uitgraven en bijvullen tot de een bodem waar tegels op gelegd kunnen worden. Het liefste rond 10 augustus.

kunstgras leggen in tuin

Wij willen graag kunstgras laten leggen in onze tuin. De maten van het kunstgras zijn 4.02 lang en 3.50 breed. Op de foto zie je een palmboom en deze willen we laten staan en daar omheen werken. Ook zouden wij graag een looppad in het kunstgras willen met stukken tegels die er nu al liggen.

Waterput slaan, boren of pulsen in achtertuin

Ik wil graag een eigen bron in de achtertuin voor het bewateren van de tuin. Tuin is ongeveer 10 bij 10 meter. Er is plaats in de schuur voor een pomp.

Opnieuw gras inzaaien en betegeling

In de voortuin willen wij nieuw gras, maar hebben we veel bomen (Gemeente tuin), dus schaduw. Het gras is een aantal keer opnieuw ingezaaid, maar het groeit niet goed. Dit willen wij graag en opnieuw inzaaien en advies krijgen over welk grassoort het beste is. Ook langs de gevel willen we een tegelpad van ongeveer 60 x 60 cm om bijvoorbeeld met een trapje de raam te lappen. Nu zijn er kleine steentjes en staat er een schommel stoel, dit moet weggehaald worden. Er is een lang gedeelte van +/- 6 x 2 meter dat moet gras worden. Ook is er nog een stukje met een eigen boom 3 x 2 meter waar opnieuw gras gezaaid moet worden. Het oude gras moet eruit gehaald worden.

Afgraven en afvoeren aarde

Ik zoek een hovenier voor het afgraven van 26 m2 aan aarde in mijn achtertuin. De achtertuin is goed bereikbaar per achterom. Deze 26 m2 is niet betegeld dus makkelijk af te graven.

Een schutting zonder poort plaatsen

Ik zoek een hovenier voor het plaatsen van een schutting tussen 2 tuinen in. Het gaat om 770 cm aan schutting. In de schutting zie ik graag 5 betonnen palen terug. Daarnaast moet de strook onder de schutting ook van beton zijn. Er hoeft geen poort geplaatst te worden.

Waterput slaan in de tuin ten behoeve van zwengelpomp

Ik heb een tuin op tuincomplex Bickershof in Heemkerk. Daar heeft eerder een handwaterpomp gestaan. Het gat is nu opnieuw gegraven maar dit blijkt niet meer gebruikt te kunnen worden. Ik zou graag een zwengelpomp willen installeren, maar wil eerst weten wat de kosten zijn voor het slaan van de put.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil graag een waterput laten slaan ten behoeve van beregening voortuin en patio. De oppervlakte is 100 m2.

Schuttingen plaatsen

Onze tuin is 15 meter diep. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen waarna wij graag betonnen palen en onderplaten laten plaatsen met houten schuttingsdelen. Er zal 1 zijde gedaan moeten worden. De mogelijkheid bestaat dat er meerdere buren mee willen gaan doen.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Wij willen graag een waterbron laten slaan (liefst een diepere laag zodat er geen roestwater wordt opgepompt). Graag zouden we 2 opties willen hebben: 1) met handpomp als dit mogelijk is 2) met een pomp voor mogelijkheden aanleg leiding systeem. Bijvoorbeeld geplaatst in een kist (vorstvrij) aan de zijkant van ons huis.

Waterput slaan in volkstuin

Sinds 1 december jl. ben ik in het bezit van een volkstuin in Heemskerk. Mijn volkstuin heeft geen eigen grondwatervoorziening en deze wil ik wel graag. Ik heb de volgende vragen: - Wat kost een waterput/bron slaan? En zou ik hier een offerte van mogen ontvangen? - Wat voor soort aansluiting krijg je? Ik wil er een handzwengelpomp aan monteren en eventueel later ook nog een beregeningspomp. Wellicht ten overvloede de grondsoort betreft zandgrond en van horen zeggen is de grondwaterdruk na 4 a 5 meter hoog genoeg.

Voortuin afgraven en stronken verwijderen

De voortuin van ongeveer 100 m2 dient 10 cm te worden afgegraven. De stronken dienen ook te worden verwijderd. Hierna zullen wij zelf gaat ophogen en straten. De voortuin is te bereiken via een opening van 3 meter breed.

Vijver repareren

De vijver is onverwachts leeggepompt tot op circa 30 cm van de bodem. Bij het weer vullen bleek op 50-60 cm hoogte lekkage te ontstaan. Ik wil graag dat de gaten worden opgespoord en gerepareerd door middel van plakken of vervangen van de folie. De maten van de vijver zijn: lang 240 cm x breed 130 cm x 120 cm diep. Ik weet niet of er PVC of EPDM is gebruikt.

Waterbron of waterput laten slaan

Wil graag een offerte ontvangen om een waterbron, voor de beregening van de tuin, aan te leggen. Nu moet ik het steeds met een slang doen. De afmeting van de tuin is 6 x 5 meter.

Boomstammen en -wortels verwijderen

Onze voor en zijtuin zit vol met onkruidwortels en boomstammen onder de grond, ik wil dat deze graag worden verwijderd. Het liefst zo snel mogelijk. We hebben een tuin van 154 m2.

Tuin afgraven, ophogen en deels bestraten

Ongeveer 90 m2 moet 20 cm afgegraven worden en daarnaast zo'n 60 m2 ongeveer 15 cm afgegraven worden. Daarna ophogen en ongeveer 80 m2 daarvan bestraten. Borders maken met palissanderbanden. De tuin is goed bereikbaar. Inclusief het afvoeren van het zand.

Verwijderen van boomstronken

Ik zou graag een aantal (ongeveer 20-30) boomstronken willen laten verwijderen op een volkstuinencomplex. Al het puin kan dan ook afgevoerd te worden (eventueel). Het zijn grote populieren van 50-300 cm dik.

Waterput slaan in de achtertuin of in de schuur

Graag zou ik een waterput met pomp willen laten aanbrengen in onze achtertuin, waarbij de pomp het liefst in de schuur komt. De put met pomp dient voor beregening van de tuin. De tuin is 120 m2 en de schuur en achtertuin zijn goed bereikbaar. Het gaat om een hoekwoning.

Poortdeur vervangen

Ik ga binnenkort verhuizen. De huidige poortdeur moet vervangen worden door een nieuwe. De oude kan ik zelf verwijderen (is verrot). Ik wil een poortdeur kopen bij jullie (inclusief goed slot) heb een kerel nodig om dit te brengen en te plaatsen. Kan dit? Wat gaat mij dit kosten??

Kunstgras aanleggen

In een hoek van de tuin 3 x 3.60 meter kunstgras aanleggen. Het oude gras wordt door ons zelf verwijderd en afgevoerd. De grond is niet vlak. Op het stukje grond staat een speelhuisje wat niet van zijn plaats af kan. Gras moet er onder en omheen gelegd worden.

Praxis schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen aan tweezijdig links grenen schutting met beton palen die is geïmpregneerd. Rechts 825 cm x 200 cm en rechts een poort met slot opening ruimte tussen muren 109 x 200 cm en 4 schermen tussen beren hoogte 115 x 145 cm (kan iets verschillen. Plus bij buren schutting lengt 930 x 200 cm en tweemaal poort slot lengte achterzijde van 233 x 200 cm.

Achtertuin volledig renoveren

De achtertuin is ongeveer 9 bij 9 meter groot. De schuttingen in deze tuin zijn nog goed en hoeven niet te worden verwijderd. De kleine tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. Er zullen hierna grote tegels gelegd moeten worden in de tuin en een olijfboom, palm, en vijgenboom aan 1 zijde geplaatst en aan de andere zijde Leibomen. Optioneel wil ik de mogelijkheden van een veranda weten. Hier voor maak ik graag een afspraak met de vakman zodat hij de tuin kan beoordelen en een advies en offerte kan geven.

Schutting repareren

Ik wil mijn schutting laten repareren. Lengte is 9 meter lang en 1.80 meter hoog, alle palen hebben een knik en zijn gebroken. 6 rijen hoog zijn alle planken kapot. Ook heb ik er een hoek in waar de poortdeur in zit van 1 meter breed en 180 hoog, die is ook gebroken. Er moet een nieuwe deur inkomen en nog een lange zijkant van 5 meter waar mijn auto tussen staat, ook die palen zijn gebroken. Ze zijn gebogen met een knik erin. Graag wil ik hier een offerte van hebben.

Offerte aanvraag voor schutting plaatsen

Nieuwe Schutting plaatsen en oude verwijderen. Betreft ca. 20 meter in L vorm. Schutting is omgewaaid (en rechtop gezet door mij...). Ik kan van de verzekering geld terug krijgen, maar heb waarschijnlijk meer schutting delen nodig en een deur. Misschien dat ik 2 offertes kan krijgen? 8.5 meter zou voor eigen rekening zijn en 20 meter een verzekerings offerte.

Grasveldje vervangen door kunstgras

Ik wil kunstgras laten leggen in mijn tuin. Het is ongeveer 10 m², de afmetingen zijn 435 x 220 cm. Het huidige grasveldje moet verwijderd en afgevoerd worden. Ik laat graag een goede kwaliteit kunstgras leveren. Er wordt wel eens op gespeeld maar niet intensief. Ik ontvang graag uw offerte.