Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting met hout/betonnen palen, 6 strekkende meter, ongeveer 18 0cm hoog, geen poort.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Nieuwbouw tuin afgraven, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping

Nieuwbouw tuin afgraven 20cm, opvullen met zand, plaatsen schutting en inrichten tuin met overkapping. De totale tuin oppervlakte is ongeveer 90m2, de onderhoudsvrije schutting zal ongeveer 30 meter. Graag afspraak maken en een passende offerte maken. Indien het een scherp aanbod is dan willen de overige 7 buren ook gebruik maken van uw diensten.

Schutting plaatsen

Wij willen graag een L vormige schutting willen plaatsen. Wij wonen in een hoekhuis waar iedereen naar binnen kan kijken en lopen. Dit willen wij met een schutting oplossen. De afmetingen zijn ongeveer, 4.82 x 2 meter. Graag zien wij verschillende opties terug.

Plaatsen schuttingen van 21 meter

Ik wil een schutting laten neerzetten van in totaal 21 meter, composiet het gaat om 12 stuks. De schutting hebben wij al zelf aangeschaft.

tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen

Wij willen onze tuin graag egaliseren om vervolgens 1 groot terras te maken (steenschotten of iets dergelijks) in ieder geval houten terras, schuttingen vernieuwen met zwarte schuttingen, poort verplaatsen naar zijkant huis. De schutting regelen wij zelf. het betreft een tuin van ca 6x7 mtr inclusief berging. De huidige schutting ga ik zelf weghalen en afvoeren. Het betreft een hoek woning dus de locatie is goed toegankelijk, ook voor eventuele machines.

Schutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen en afvoeren van coniferen, en hiervoor in de plaats, het plaatsen van een schutting met onder beton + het verwijderen van een conifeer (13 meter) in de voortuin. Alles is makkelijk te bereiken.

Deel schutting plaatsen

Door storm is deel schutting omvergeblazen. Willen nieuwe deurpoort en ernaast de schutting ( circa 4 meter ). Hardhout materiaal of Composiet. Het is de bedoeling dat deze 1.80 hoog wordt.

Poort en schutting

Ik wil een kleine schutting plus poort laten plaatsen. Het gaat om ongeveer 1.30 breed x 80cm.

Tuin ophogen en tegels (wildverband) terug plaatsen

(Achter)Tuin ophogen en tegels (wildverband) terug plaatsen Tuinoppervlak (ca 35m2) En zo nodig schutting delen omhoog plaatsen.

Hout-betonschutting

Ik ben op zoek naar iemand voor het leveren en plaatsen van een hout beton schutting recht 12,10 mtr zonder obstakels. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin vernieuwen

Achtertuin (ongeveer 48 m2) volledig aanpakken: nieuw terras, gras, grond ophogen, lange plantenbakken plaatsen, schutting met poort aan de achterkant, zitje achterin de tuin (vlonder wellicht of gewoon terras). We denken ook over de oprit: tegels vernieuwen, boom snoeien, evt ook een grote plantenbak plaatsen als afscheiding met de buren. We hebben geen idee van de kosten, m'n man zou ook graag het een en ander zelf doen in overleg. We willen graag kijken wat haalbaar is. Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie!

Partners

Partners van Casius