Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor heggen te verwijderen, bestrating en schutting plaatsen:

Heggen te verwijderen, bestrating en schutting plaatsen

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De heggen (15 x 2 meter) moeten aan beide kanten worden weggehaald en worden afgevoerd. Vervolgens moet er een nieuwe schutting aangelegd worden en de grond compleet nieuw betegeld worden. De oppervlakte van de tuin is 15 meter lang en 6 meter breed. De vakman zorgt voor de schutting en tegels.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor heggen te verwijderen, bestrating en schutting plaatsen uit heel Nederland:

Heggen te verwijderen, bestrating en schutting plaatsen

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De heggen (15 x 2 meter) moeten aan beide kanten worden weggehaald en worden afgevoerd. Vervolgens moet er een nieuwe schutting aangelegd worden en de grond compleet nieuw betegeld worden. De oppervlakte van de tuin is 15 meter lang en 6 meter breed. De vakman zorgt voor de schutting en tegels.

Achtertuin bestraten met betontegels

Terras aanleggen van 75 M2 betontegels van 60x60x4 cm. Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 meter bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Achtertuin bestraten met keramische tegels

Terras aanleggen van 75 m2 met keramiektegels 60 x 60 van 2 cm dik . Bijna rechthoekig en randen van palissaden 15 x 15 x 60 cm glad antraciet. Voor het raam een strook van 7 m bij 60 cm en twee paden van 2,50 bij circa 80 cm breed voorzien van basaltsplit. Het gehele terras zal circa 2 cm opgehoogd moeten worden. Halverwege zal regenwaterafvoer aangelegd moeten worden, slimeline en op de regenpijp aangesloten moeten worden. Ervaring met het leggen van keramische tegels. Werkzaamheden zijn inclusief voorwerk (verwijderen oude bestrating, oude boomstronken en heggen) en dit mag achteraf ook afgevoerd worden.

Heggen verwijderen, plaatsen van schuttingen en vlonder

Ik heb 2 oude heggen die verwijderd moeten worden. Een schutting plaatsen die moet aansluiten op het al bestaande stuk schutting met de buren. Het betreft circa 15 meter, inclusief een poort. Zie foto’s voor idee schutting. Ook wil ik graag een terrasvlonder laten plaatsen. Dit kan eventueel over bestaande stoeptegels heen. Het betreft circa 12 m2. Tuin is bereikbaar via achterom en poort.

Onderhoud aan de tuin

Ik wil voor het najaar het onkruid verwijderen in de achtertuin en in de plantenbakken. Dit moet in de voortuin gebeuren. In het voorjaar moeten ook de heggen gesnoeid worden, drie boompjes gesnoeid worden en er kan op eigen grond geparkeerd worden. Het totale oppervlak is 35 m2.

Tuin renoveren

Graag willen wij de volgende werkzaamheden in de tuin laten uitvoeren: - De grote boom rooien, huis hoogte verwijderen en houtzagen voor eigen gebruik. - Slopen tuinhuisje. - Tegels verwijderen, ongeveer 60 m2 - Beplanting verwijderen, ongeveer 5 m2 struiken, heggen - Tuin afgraven - Terras bestraten, 60 m2 - Tuin egaliseren en grasmatten aanleggen, ongeveer 110 m2 - Ingraven trampoline. De tuin is bereikbaar via een poortdeur van 1.20 bij 2 meter.

Tuin aanleggen en oude verwijderen

Wij willen onze voor- en achtertuin laten aanleggen. We hebben een globaal ontwerp. De voortuin is ongeveer 20 m2. Hier willen wij graag antraciet tegels van 60 bij 60 cm laten leggen, de heggen laten snoeien en de linker heg laten verwijderen en er een schutting laten plaatsen. De achtertuin is 62 m2 groot. Hier dient een boom en 2 struiken verwijderd te worden. Er dient een terras tegen de woning geplaatst te worden met antraciet tegels van 60 bij 60 cm, dan een deel kunstgras en een pad met klinkers gelegd. Er moeten aan beide zijde border gemaakt worden en achterin bij de schuur moet ook nog een terras komen. Aan de achterzijde wil ik nog een Douglas schutting van 7.50 meter lang en 1.80 meter hoog laten plaatsen.

Schutting rondom de tuin plaatsen

Onze tuin bestaat momenteel uit heggen en veel ander groen. De vakman dient dit te verwijderen en af te voeren. Hierna zou ik graag een schutting laten plaatsen met houten palen en schuttingsdelen. Het zal gaat om ongeveer 12 schuttingsdelen.

Taxus heggen snoeien en onkruid verwijderen

Ik ben op zoek naar een vakman voor de volgende werkzaamheden: 2x Taxus heggen 2015 geplant snoeien. Lengte 4-6 meter per heg. Grof en groot diep geworteld onkruid uit achterkant tuin sloot verwijderen. Zeer ondiepe slot zonder vaarverkeer. Riet snoeien maar niet verwijderen.

Heg verwijderen en afvoeren

Een heg verwijderen en afvoeren. De heg is in een L vorm. Een deel van 10 meter en een deel van 8 meter. Maximaal 1 meter hoog. De heg is samengesteld uit verschillende soorten heggen en struiken.

Partners

Partners van Casius