Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor waterput slaan in achtertuin :

Waterput slaan in achtertuin

Ik wil graag een offerte voor het slaan van een waterput (diameter in overleg) in mijn achtertuin van 100 m2 in Haarlem. Graag ook pomp installeren zodat ik de put kan gebruiken voor besproeiing. Groot materiaal wordt lastig want er is geen achterom en de klus moet dus door het huis heen gebeuren.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor waterput slaan in achtertuin uit heel Nederland:

Waterbron slaan in de tuin

Ik wens een watervoorziening voor 2000 m2 in de vorm van een waterput. De vakman neemt het materiaal mee en de locatie is goed bereikbaar.

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan. Goed bereikbare tuin.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een waterput laten slaan voor het beregenen van onze tuin. We wonen in Apeldoorn en de tuin is ongeveer 400 m2 groot. Er is een tuindeur aanwezig.

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Voor onze vereniging dient een waterbron te komen om het ingezaaide gras te besproeien. Het gaat om rond de 8- 10 meter diep voor het grondwater. Het is makkelijk bereikbaar.

Waterput slaan (boren of pulsen) in achtertuin

Ik wil graag een eigen bron in de achtertuin voor het bewateren van de tuin. Tuin is ongeveer 10m bij 10m. Er is plaats in de schuur voor een pomp.

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten slaan, met pomp en evt. beregeningsinstallatie. We wonen in Soest. Buren hebben een put met 10 meter diepte. Onze tuin is circa 500 vierkante meter. Kunt u een prijs geven incl. en excl. beregeningsinstallatie?

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Graag ontvang ik een totaalprijs voor een complete waterput met beregeningsinstallatie. Het gazon wordt 13 meter breed bij circa 24 meter lang. De locatie is goed bereikbaar.

Waterput slaan of boren

Voor het beregenen van onze tuin, wil ik graag een waterbron laten boren/pulsen. Omringende percelen hebben hun waterbron allemaal op 9 meter. De oppervlakte van de tuin is 600 m2. De tuin is achterom goed te bereiken en er is plaats voor boren/ machines. Graag ontvang ik een offerte voor het boren/ pulsen van de waterbron en het plaatsen van de filterleiding.

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan in een particuliere tuin met een oppervlakte van 1080 m2. Goed bereikbaar.

Waterput boren in een tuin

Ik wil een waterput laten slaan/boren voor het sproeien van tuin/gazon. De oppervlakte van de te besproeien tuin is 1000 m2. De locatie is makkelijk te bereiken, er kan met een vrachtwagen omheen gereden worden. Ik heb geen pomp en dergelijken dus graag een zo compleet mogelijke offerte

Partners

Partners van Casius