Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor bomen snoeien:

Bomen snoeien

We hebben in de achtertuin 3 bomen staan die we terug willen laten snoeien om overlast voor de achterburen te voorkomen. De bomen zijn ongeveer 10 meter hoog. Het gaat om een Spar, Es en een Lijsterbes.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bomen snoeien uit heel Nederland:

Bomen snoeien

Wij hebben in de voortuin 2 Cyperse bomen van 12 meter die gesnoeid moeten worden. Ook hebben we in de achtertuin een Sequoia met een diameter van circa 60 cm onderaan, die de droogte van afgelopen jaar niet heeft overleeft, waarvan we de top eruit willen halen en de kleine zijtakken willen laten snoeien, zodat de mooie stam tot circa 6 meter met grote zijtakken behouden wordt, mits verantwoord!

Bomen snoeien

In mijn achtertuin staan bomen die te hoog zijn geworden, vandaar mijn wens om ze te snoeien. Het is niet mogelijk om met een hoogwerker of iets dergelijks erbij te komen. Het zijn 6 bomen, ongeveer 6-7 jaar oud, laatste onderhoud was 2 jaar geleden. De bomen zijn ongeveer 5 meter hoog.

Tuin ophogen en bestraten en bomen snoeien

We hebben een tuin van 40 m2 die opgehoogd moet worden, deels bestraat, deels kunstgras en deels planten bakken maken. Ook moeten er 2 bomen gesnoeid van 15 meter hoog. Graag een offerte.

Conifeer terug snoeien

Betreft grote conifeer naast het huis goéd bereikbaar vanaf de weg. Stuk eraf halen en smaller maken. Ook 2 kleinere bomen achter bij de schutting terug snoeien . Zie bijgevoegde foto

Oprit grind bestraten, groen snoeien en planten

Ik zou de oprit met grind en (gerecyclede) klinkers willen laten bestraten. Oppervlakte 3,20 x 13 meter. Grind moet geleverd worden door de vakman. En verder het groen (struiken en bomen) in hoogte snoeien en terugsnoeien voor compactere groei. Hierover ontvang ik graag advies.

De tuin snoeien en bijwerken

Ik zoek een hovenier voor het zomer- en winter-klaar maken van de voor en achtertuin. In verband met werk en kinderen weinig tijd voor de grove tuinwerkzaamheden als snoeien en bijknippen bomen/coniferen/zuilbeuken. Het in de achtertuin snoeien van de groene beukenhaag achter de coniferen en de boom in het grasveld en ook nog het wat bijwerken van de bovenkant van de coniferen. Voor wat betreft de voortuin wat aftoppen van de zuilbeuken, daarna eerst laten groeien en dan eventueel de zijkanten van de bomen in (rechthoekige of kegelvorm) snoeien.

Tuin renoveren

We zijn op zoek naar een aanpassing van de voor- en achtertuin. De achtertuin is 120 m2 en de voortuin 40 m2. We vragen o.a. om de vijver en enkele struiken/bomen te verwijderen en een nieuw grasveld aan te leggen en de tuin van nieuwe beplanting te voorzien. We hebben de volgende uitgangspunten voor de tuin: • Kindvriendelijk (verwijderen van vijver, creëren van grasveld) • Mooi met bloemen en planten • Weinig onderhoud o Ca. 2 uren per maand (m.u.v. sproeien en grasmaaien) o Max 2 x per jaar 1 dag groot onderhoud zoals snoeien • Overlast van katten beperken door gebruik van planten waar katten niet van houden zoals: o ooievaarsbek o vuurwerkplant o citroenverbena o wijnruit Uitgebreide omschrijving is als pdf verkrijgbaar.

Boom kappen, boom snoeien

Wij hebben een naaldboom van ongeveer 6 meter hoog. Deze dient tot de grond gekapt te worden en het groen afgevoerd. Bij de andere naaldboom willen wij graag de uitstekende takken laten inkorten en afvoeren. Beide bomen zijn goed bereikbaar.

Snoeien bomen

Het snoeien van 2 Sekoya's in mijn voortuin. Ook moeten zij afgetopt worden (circa 1 meter). De bomen zijn circa 12 meter hoog en goed bereikbaar met een hoogwerker vanaf de ernaast liggende oprit (10 x 25 meter). Het snoeiafval moet worden afgevoerd.

Onderhoud tuin

Het gaat om de tuin die onderhouden moet worden. Borders schoffelen en onkruid verwijderen. Onkruid in grindpad verwijderen, onkruid in siertuintje verwijderen. Dit wil ik twee keer per jaar lenteklaar en winterklaar maken. Dode bomen (klein) indien nodig verwijderen. Snoeien en bakken beplanten met van te voren besproken planten(2x per jaar)zomerplanten en winterplanten in bakken. 3000 m2 bos/gras/borders.

Partners

Partners van Casius