Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor betongaas voor een klimop plaatsen:

Betongaas voor een klimop plaatsen

Op mijn terras zou ik graag in de toekomst een beton gaas plaatsen om klimop te laten groeien. Met de afscherming zal ik wat meer privacy krijgen . Via deze weg ik me graag laten informeren over de kosten inclusief plaatsen. Omdat er al een stevig stalen frame, hekwerk, geplaatst is lijkt het me niet nodig om palen te plaatsen maar kan het gaas tegen het bestaande hekwerk gemonteerd worden terras van 4 meter bij 2.85 meter. De korte kant wil ik in de hoogte hebben. Van de lange kant wil ik 1 meter van in de hoogte hebben en resterende 3. 00 m hoogte van 1 meter. Het huidige hekwerk is 1 meter hoog.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betongaas voor een klimop plaatsen uit heel Nederland:

Plaatsen van een erfafscheiding

Plaatsen van een schutting. Afvoeren van de oude omgewaaide schutting. 12 meter schutting, tussen palen, met paalhouders, wilgenrol, betongaas en klimop. aanschaf materialen graag in overleg met de vakman.

Betongaas afscheiding plaatsen

Graag wil ik een afscheiding laten plaatsen van betongaas waar ik klimop tegen kan zetten. Hoogte mag niet meer dan 100 cm. Lengte over gehele lengte oprit. Ik woon in Breda. Hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Schutting plaatsen van betongaas met klimop

Schutting van betongaas inclusief palen plaatsen totaal ongeveer 48 strekkende meters. Aan de achterkant heb ik al een stuk staan. Beide zijkanten mogen een nieuwe schutting hebben. Het gaat om een vrijstaande woning. Eventueel een deel van 19 meter al dicht gegroeid. Dit betreft het stuk wat ik deel met de buren, wat ik dan graag al dichtbegroeid zou willen. Graag prijsopgave van beide soorten/typen.

Voortuin deels inrichten

Vanwege mijn zeer zeer kleine budget zal mijn tuin (hoekwoning) in gedeeltes gedaan moeten worden. Dit jaar wil ik graag kijken wat mijn mogelijkheden zijn voor een hek van betongaas met klimop aan fietspadkant. Dit hek wil ik graag als een soort trap laten lopen, zijtuin 1.80 cm tot voortuingedeelte zeg 90 cm? De voortuin heeft een hoek dat geheel leeg ligt en snel vol staat met onkruid. Hier wil ik 2 kleine boompjes naar laten 'verplaatsen' met vinca als bodembedekker aan de grens van de stoeprand. Rond deze boompjes worteldoek met grind. Zodat het in de toekomst voor mij makkelijker te onderhouden is

Schutting van hout of natuurlijk materiaal plaatsen

Huidige verrotte bamboe met hedra/klimop schutting verwijderen (kosten, dan kan ik een keuze maken of ik dat niet toch zelf wil doen) en plaatsen onderhoudsarm hout met natuurlijke elementen schutting van ik denk 3 of 4 delen. In overleg betonnen of stenen onderrand. Ik zou graag hout afwisselen met groen, maar geen open betongaas, ik wil wel volledig dichte erfafscheiding.

Betongaas schutting plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leveren en plaatsen van een beton-gaas schutting in de achtertuin. Het gaat om een rechthoekige tuin van 11 x 7.5 meter groot. Links in de hoek staat een schuur en vervangt een deel van de betongaas schutting. Klimop planten doen wij zelf. Wij willen een betongaas schutting van 10 x 10 centimeter of 15 x 15 centimeter. Graag een vrijblijvende offerte voor materialen inclusief montage. Gewenste plaatsing in juli 2016.

Gaas met klimop als erfafscheiding aan laten brengen

In de tuin van onze nieuwbouwwoning willen wij graag een betongaas schutting met klimop laten plaatsen. De woning is al opgeleverd dus er kan op korte termijn gewerkt worden. De lengte van de schutting zal 11 meter zijn.

Kunststof schutting leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van 1 x horizontaal 18 meter breed kunststof schutting en 2 x 23 meter palen met betongaas er tussen voor klimop.

Tuinschermen en poort plaatsen

Ik wil graag drie tuinschermen en een tuindeur met slot laten plaatsen. Het betreft een houten schutting en poort plus palen. Haaks op de schutting wil ik graag klein stukje betongaas laten plaatsen, zodat hier een klimop op plant kan groeien. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Betongaas schutting laten plaatsen

Ik wil in mijn achtertuin schuttingen van betongaas laten plaatsen met hardhouten palen. Ongeveer 28 meter schutting (verdeeld over twee zijden) en 2 meter hoog. Ook de klimop leveren (hedera) en plaatsen. Daarnaast twee poorten van watervast multiplex met hang en sluitwerk nodig ,1 meter breed, 2 meter hoog.

Partners

Partners van Casius