Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3325 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete aanleg voor- en achtertuin nieuwbouwwoning, zwemvijver aanleggen, achtertuin met terras aanleggen, twaalf tuinen afgraven, tuin vernieuwen, tuin renoveren, tuinaanleg bij nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouw, moeilijk bereikbare tuin afgraven en terras plaatsen, zwemvijver aanleggen, keerwand plaatsen en terras leggen, voor- en achtertuin renoveren, grasveld aanleggen, tuin renoveren, achtertuin aanpassen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Tuin leeghalen en egaliseren

Ongeveer 35 m2 tuin leeghalen van aarde en randsteentjes en een aantal flatstones. De steentjes en de flatstones hoeven niet afgevoerd te worden. Een grote stronk moet eruit en ook afgevoerd worden. Er is een achterom van 90 cm breed.

Boom verwijderen

Ik wil een boom verwijderen en wortels verwijderen. De boom is ongeveer 4-5 meter hoog. Al het puin mag de vakman afvoeren. De tuin is toegankelijk.

Achtertuin aanleggen met tegels en schutting plaatsen

Ik wil de achtertuin volledig laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Momenteel liggen er grindtegels in van 40 x 60 cm, die er ook nog uitgehaald moeten worden. Daarbij moet de ondergrond ook nog opgehoogd en geëgaliseerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle planten en bomen zijn verwijderd. Daarbij moet er ook nog aan één kant een schutting worden geplaatst, deze heeft een lengte van ongeveer 5,60 meter en er moet een poortdeur worden geplaatst met een stukje schutting aan de kant van de poort, momenteel heeft de poortdeur de afmeting van 1 meter. Dit volledige stuk heeft een afmeting van 2,20 m graag apart vermelden wat de kosten voor de schutting worden. De oude schutting moet verwijderd en eventueel afgevoerd worden. Het tijdstip van uitvoer kan ook naar het hele vroege voorjaar van 2019 worden verplaatst.

Boom rooien en afvoeren

In de achtertuin hebben wij een boom staan van ongeveer 12 meter hoog. Deze staat redelijk vrij en wij willen de boom graag laten rooien en het afval laten meenemen. De tuin heeft een achterom.

Voortuin verharden

Wij hebben een voortuin bestaande uit aarde van 5 meter diep en 6 meter breed. Er dient grind met matten gelegd worden en een looppad gerealiseerd. Voor een veranda en het gras dient het voorwerk uitgevoerd te worden. Separaat zou ik willen weten wat de mogelijkheden en kosten zijn voor het aanleggen van een veranda en gras. De tuin is goed te bereiken.

Boomstronk verwijderen

De aanvraag betreft het verwijderen van een boomstronk. De kale stronk is circa 1 meter hoog en 0,4 meter dik. Daarnaast is er eventueel nog een kleine stronk van een oude Hedera.

Tuin afgraven, egaliseren en graszoden leggen

Ik wil mijn achtertuin gaan renoveren. De tuin is 20 vierkante meter (rechthoekig). Op dit moment ligt er puin, daaroverheen worteldoek en daar bovenop een laag aarde (van gemiddeld ongeveer 5 cm). Voorheen lag hier gras, dat is nu grotendeels weg, er is alleen nog af en toe een polletje. Ik wil nu graag het bovenste deel laten afgraven (en af laten voeren) en nieuwe aarde laten aanvoeren, op een zodanige manier dat een laag van 15 cm aarde ontstaat. Daarop wil ik namelijk graszoden laten leggen. Het veld kan ongeveer 5 cm opgehoogd worden. Klus moet door het huis heen gebeuren, klein huis, gelijkvloers. Er past mogelijk geen kruiwagen door de hal maar wel door het raam. Woon wel dicht aan de straat.

Waterput slaan in de achtertuin

Ik wil graag een waterput laten slaan in mijn achtertuin, echter weet ik niet of deze goed bereikbaar is hiervoor. Graag even komen kijken en aangeven hoeveel zooi het geeft om een put te laten slaan. Ik weet niet hoe diep het grondwater zit.

Wortel verwijderen

Ik wil graag weten hoeveel het kost om de boomstronk te verwijderen.

Boomstronk verwijderen

Ik zoek een partij die een boomstronk uit mijn tuin kan verwijderen. De stam heeft een doorsnede van 55 cm. De achtertuin is bereikbaar door de woning heen.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Wij zijn (bijna) naar Haarlem verhuisd. De tuin van onze nieuwe woning is circa 100 m2 en staat momenteel vol met beplantingen. Wij zouden hier graag een strakke/moderne tuin van willen maken. Beplantingen zijn nog steeds welkom maar wel in minder mate en de tuin zien we graag redelijk onderhoudsvrij. Wat we ook graag zouden willen is een plekje waar we lekker met 6 man kunnen zitten met een tuinhaard en een plek voor een eettafel. Zouden jullie een inschatting kunnen geven wat voor jullie de kosten van een dergelijke tuinaanleg zouden zijn? En vanaf wanneer zijn jullie beschikbaar? Voor ons zou zo spoedig mogelijk ideaal zijn. Alvast dank voor jullie tijd!

Boomstronken verwijderen

In onze tuin staan drie boomstronken van ongeveer 40 & 45 cm in diameter graag verwijderen om een nieuw te plaatsen hekwerk.

Geluidswerende schutting laten aanbrengen

Ik ben opzoek naar iemand voor het leveren en plaatsen van een geluidwerende schutting over een lengte van ongeveer 5,5 meter. Graag van kokowall of vergelijkbaar. De schutting moet ongeveer 1,8 meter hoog worden. Het betreft de achtertuin van een hoekhuis welk goed bereikbaar is.

Tuin aanleggen

Ik heb kort geleden een woning gekocht in Haarlem met een flink verwaarloosde tuin van ongeveer 40 m2. Nu heb ik zelf het meeste groen al verwijderd maar het grove werk kan ik beter over laten aan iemand die er verstand van heeft. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van oude tegels, struiken en eventueel een boom, het aanleggen van nieuwe bestrating, perken en planten. Ook dient het terras opgehoogd te worden, want alles is in de loop de jaren wat verzakt. Ik voeg een foto toe van de huidige situatie. Zoals het nu staat, kan de schuur blijven staan, maar zal deze opgeknapt moeten worden. We kunnen overleggen of dat in de offerte opgenomen moet worden. Er is een achterom voor de afvoer van afval en het bezorgen van de nieuwe materialen. Ik ben benieuwd wat ongeveer de kosten zouden zijn voor een vrij eenvoudige, onderhoudsarme tuin, nieuwe schuttingen en poort. Ook zou ik graag willen weten wanneer er eventueel tijd zou zijn om dit te realiseren.

Boomstronken verwijderen

2 smalle boomstronken en 1 wat grotere verwijderen uit de achtertuin verwijderen en eventueel ook afvoeren. Klus moet door het huis heen gebeuren.

Schutting van hardhout laten plaatsen

Schutting plaatsen van 10 m lang. De schutting moet van het materiaal hardhout zijn en het merk Elephant. Tevens dient de huidige schutting verwijderd en afgevoerd te worden. De tuin heeft een achterom.

Grond frezen en worteldelen afvoeren

Mijn achtertuin moet gerenoveerd worden. De tuin betreft 60 m2. Dit moet gefreesd worden en afhankelijk van de prijs ook met graszoden belegd worden. De tuin heeft geen achterom en is dus alleen bereikbaar via de woning.

Bestrating en schuur in de tuin vernieuwen

Tuin ophogen, grote tegels, hoekbank(hout) nieuwe schuur van onderkant steen verder hout

Tuin gedeeltelijk ophogen en schutting plaatsen

Onze tuin moet gedeeltelijk opgehoogd worden. Dit is ongeveer 25 m2. Verder moeten het bestaande tegelwerk verwijderd worden en totaal 45 m2 betegeld met een nieuwe tegel. Ook moeten er borders gecreëerd worden. Als laatste wil ik graag een hout/beton schutting van ongeveer 8.50 meter lang en 1.80 meter hoog laten plaatsen met een poortdeur daarbij. De tuin is goed te bereiken.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Het gaat om 25 m2. Er ligt nu een laag aarde van 15 cm. Hier wil ik graag terras leggen. De tuin is bereikbaar via achterom en vlak bij de straat. Graag optioneel in de offerte een prijs voor het leggen van het terras. De tegels zijn al aanwezig.

Tuin renoveren

De achtertuin is ongeveer 6 bij 25 meter groot. Het gras en de heggen van 20 meter langs de zijkanten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna wil ik een terras van 16 m2 laten aanleggen. Aan het einde van de tuin wil ik een houten tuinhuisje laten plaatsen van 7 m2 voor de opslag van de fietsen. Verder zal er aan 1 zijde en aan de achterkant een houten schutting geplaatst moeten worden. Tussen de 2 schuren zou ik graag een overkapping met een aluminium frame en polycarbonaat platen willen plaatsen. De afmeting hiervan is 4 bij 3.50 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Beplantingsplan voor border maken

Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen bij het vullen van een border. We hebben een border van 300 x 70 x 40 cm in onze achtertuin op het Westen. Ik heb echt geen groene vingers en weet dus niet waar ik allemaal rekening mee moet houden (verschillende hoogtes, bloeitijd, schaduw enz enz) en wil het wel graag mooi en goed beplant. Kunt u mij hierbij helpen, En zo ja wat zou dit dan ongeveer kosten?

Stadstuintje herinrichten

Zie hierboven stadstuintje is 7 x 7 meter Tuin leeghalen egaliseren stronk weghalen en opnieuw inrichten en kleine afscheiding plaatsen

Schutting laten plaatsen

Graag wil ik een schutting laten plaatsen van potdeksel planken kleur zwart (2 keer gespoten). De lengte van de schutting moet zijn: 6 meter lang en 1,80 meter hoog, 3 meter 2. 00 meter hoog. Graag de materialen mee offreren. Er staat nu een betonnen schutting waar de planken aan gemonteerd kunnen worden.

Boom verwijderen

Ik zou graag weten wat het kost om een grote, hoge boom, een esdoorn, te verwijderen uit onze tuin. Het liefst wil ik dat het weggefreesd wordt. Ik heb een achterom. De vakman mag vervolgens het puin afvoeren.