Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3354 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, tuinrenovatie, onderheid terras en onderheide schutting realiseren, uitgraven sleuven voor schuttingen, aanleg van een houten terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Tuin aanleg nieuwbouw woning

Vriendelijk zou ik u willen vragen mij te helpen. Recent hebben wij een nieuwbouw woning in Haarlem gekocht met oplevering zomer 2020. Plannen voor indeling van de tuin zijn er nog niet, maar volgende hebben we wel al voor ogen: - Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en bestraten. De tuin is ongeveer 35 m2. Wat is uw advies erin? Sommige vrienden zeggen dit niet te moeten doen en anderen zeggen dat dit juist heel verstandig is. Ik hoor graag van u.

Woekerende bamboe (wortels) verwijderen

Wij hadden een bamboe haag in de achtertuin, ca 5 meter breed en 1 meter diep. De stelen hebben wij inmiddels zo goed en zo kwaad verwijderd maar de wortels is een heel ander verhaal. Dit moet ook verwijderd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Boom inclusief wortels verwijderen uit achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn achtertuin een boom inclusief wortels kan verwijderen. De tuin is goed toegankelijk voor grof geschut.

Het realiseren van een terras, vlonder en pergola in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Een bestaand terras dient verwijderd te worden, vervolgens dient dit te worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd en bestraat te worden. Dit betreft een stuk van 8 bij 5 meter (inclusief een bestaande schuurtje). Daarnaast willen we nog een pergola en een houten vlonder van 3 bij 2,5 ongeveer. Het betreft een tussenwoning.

Boom uit tuin verwijderen

Graag ontvangen wij van u vrijblijvend een prijsopgave voor: 1. Het rooien van een dennennaaldenboom van circa 14 hoog; 2. Het verwijderen van de stam, takken en stronk van de boom uit onze tuin; 3. Het afvoeren van het onder punt 2 genoemde. Details 1. Er is een kapvergunning aanwezig; 2. De boom is van de straatkant goed benaderbaar.

Composiet planken balkon aanleggen en groen ontwerp maken

Ik heb een balkon van 17 m2 in het centrum van Haarlem. Daar liggen nu grijze stoeptegels. Graag wil ik daar composiet planken in een warme kleur. Wat zijn de kosten? Daarnaast zou ik een ontwerp willen laten maken voor het balkon met betrekking tot het groen.

Tuin herbestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van een tweetal plantenbakken met palissade stenen en het bestraten met abbey stenen. Er moet 24 m2 bestraat worden en er moet ongeveer 4 m2 extra aan abbey stones geleverd worden. Graag een offerte.

Bestaande tuintegels opnieuw leggen en bestaande schutting verplaatsen

Tuintegels (tuin 8 m lengte bij 6 m breedte) liggen ongeveer 12 jaar en moeten opnieuw gelegd worden (kleine verzakkingen hier en daar), ook willen wij de bestaande tuinschermen 5 meter naar achteren geplaatst hebben. Als de kosten te overzien zijn denken wij aan een kunststof houtlook vlonder (5 bij 6 meter)

Kunstgras en vlonder aanleggen

Een bestaande bloembak van 2 x 6 meter dient te worden voorzien van half kunstgras en half vlondervloer. Hiervoor zal eerst het groen verwijderd moeten worden.

New back garden & renovate front garden

We live in Haarlem and are looking for a company to build our backyard garden and our front garden. Our back garden is 30 square meter (5. 5m x 5. 5m). Our front garden is 22 square meter (5. 5m x 4). I'm attaching and image of how it looks like today and what we would like to build. Back garden: new fence, floor tiles, partial deck, raised cement area for plants, a wooden bench, a pergola, a water feature, a wooden solution for garbage bins and some outside lights. Front garden: new low wall for the garden, area for plants, tiles and a wooden shed for bikes. Would like to get your professional opinion and also a price estimate. Thanks in advance.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het herstraten van sierbestrating in mijn achtertuin. Het betreft 30 m2. Het gaat om het verwijderen van de huidige bestrating, het egaliseren van de grond en het plaatsen van sierbestrating. De tuin is goed bereikbaar via de poort.

Wortels struik uitgraven, opvullen kuil trampoline en gras zaaien

Graag de wortels van een struik uitgraven, opvullen kuil waar trampoline heeft gestaan en gras aanleggen in dit gebied.

Jeu de boules baan renoveren

Ik ben op zoek naar iemand die een jeu de boules baan kan renoveren. Het is 4 x 16 m. De baan moet afgegraven worden en opnieuw opgevuld.

Boom rooien

In de voortuin staat een apenboom van ongeveer 7 meter hoog. Deze boom wil ik graag laten rooien en het groen afval laten afvoeren.

Houten terras uitbreiden en schutting met poort leveren en plaatsen

Het gaat om een tuin, 50 m2 totaal. Hier is een stuk tuin bij gekocht, het huidige (verhoogde) hard houten terras moet uitgebreid worden en een nieuwe poort + houten schutting geplaatst worden. Vakman mag de schutting verzorgen inclusief een poort. Ik laat mij hier graag over adviseren.

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.

Tuin renovatie - aanleg verhoogd terras + pad + pergola

Tuin renovatie (60 m2), door nieuwe aanbouw aanpakken tuin. - ophoging terras (5x4) - zand is reeds aanwezig - hergebruik van gedeelte van tegels - aanleg pad met nieuwe tegels / klinkers - aanleg douglas pergola - Aanleg van een elektrapunt - additionele acties: hardhouten pergola (dat dient ook voor schommel - langskomen om te bekijken? graag!

Terras vervangen door keramische tegels

Ik wil het houten 'terras' vervangen door keramische tegels. Dat moet één geheel worden met de vloer in de overdekte patio. Daar moeten dan ook de keramische tegels in. Het moet één vloer worden. De vloer in de patio is van beton. Het houten terras ligt op zand. Totaal zo'n 15m2. Daarnaast moet de smalle strook houten delen (3 planken) vervangen worden door betontegels. Alle tegels verzorgen wij zelf.

Tuin bestraten van een nieuwbouwwoning

Ik wil graag 25 m2 bestraten en 20 m2 zand vervangen met aarde (of ophogen ipv vervangen). De weg naast tuin is toegankelijk voor vrachtwagens.

Aanleg nieuwe tuin

Houten schutting plaatsen inclusief poort. Lengte 9.2 meter. Wordt gedeeld met de buren. Zij willen ook direct aan de andere zijde een schutting plaatsen en tevens een poort. Kan allemaal in 1 opdracht. Verder willen wij gladde donkergrijze betonnen tegels van 60x60 cm plaatsen. De tuin is 5.7 x 9.2 meter. Daar gaat een schuur van 3.1 x 2.4 meter vanaf. Maakt een totaal van 45 m2. Momenteel ligt bij het terras tegels en is er een looppad van een aantal losse tegels. Bij elkaar zal dit zo'n 15-18 m2 aan tegels zijn. Deze mogen worden verwijderd. Het gaat om een nieuwbouw locatie met de aan te leggen tuin op het noorden.

Voortuin renoveren

Wij willen graag onze voortuin(tje) aanpakken. We weten wel wat we willen, qua indeling maar nog niet de planten. Het is ong 20 m2 en willen gebruik maken van de tegels die er al liggen. Als afscheiding willen we boomstammen en daartussen hoog riet of struikje. Ook willen we eventueel grind, afh van de prijs. Twee fietsen moeten rechts bij de vuilnisbakken staan. En we willen in de voortuin kunnen zitten.

Ingraven trampoline

We willen een trampoline in de tuin, doorsnede 2,30 m, in het midden 75 cm diep en aan de randen 15 of 20 cm diep, gelijk aan het maaiveld (flatground). Er zal een gat gegraven moeten worden in bestaande grasmat, grond dient afgevoerd te worden. Geen achterom aanwezig.

Coniferen kappen en ontwortelen

Langs het pad staan 20 coniferen (3m hoog) (dikte max 10cm diameter) die moeten gekapt en ontworteld worden en vervolgens moet er een andere haag aangeplant worden.

Achtertuin aanleggen met tegels en schutting plaatsen

Ik wil de achtertuin volledig laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Momenteel liggen er grindtegels in van 40 x 60 cm, die er ook nog uitgehaald moeten worden. Daarbij moet de ondergrond ook nog opgehoogd en geëgaliseerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle planten en bomen zijn verwijderd. Daarbij moet er ook nog aan één kant een schutting worden geplaatst, deze heeft een lengte van ongeveer 5,60 meter en er moet een poortdeur worden geplaatst met een stukje schutting aan de kant van de poort, momenteel heeft de poortdeur de afmeting van 1 meter. Dit volledige stuk heeft een afmeting van 2,20 m graag apart vermelden wat de kosten voor de schutting worden. De oude schutting moet verwijderd en eventueel afgevoerd worden. Het tijdstip van uitvoer kan ook naar het heel vroege voorjaar van 2019 worden verplaatst.

Waterbron boren en zwengelpomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterbron en het daarop plaatsen van een gietijzeren zwengelpomp voor een volkstuinterrein. Het gaat om veengrond met een kleilaag en het grondwaterpeil is vrij hoog. Afhankelijk van de prijs kan het om meerdere pompen gaan.