Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3373 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Snoeien coniferenhaag

Snoeien van de bovenkant en voorkant van een coniferenhaag en afvoeren van het groen. Aan de achterzijde van de haag is een doorgang, een achterom, dus van die zijde kan er ook gesnoeid worden.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting met hout/betonnen palen, 6 strekkende meter, ongeveer 18 0cm hoog, geen poort.

Tuin egaliseren, terrasje en gras aanleggen en planten herplanten

Wij zijn onlangs verhuisd naar Haarlem en hebben een nogal drukke achtertuin die we graag wat rustiger willen maken in de hoop dat het dan ook ruimer oogt. Wanneer je de tuin inloopt zijn de eerste paar meter vlak met kleine tegels. Daarna ophoping met een vijver en allemaal beplanting en bomen. De vijver moet eruit en de ophoping moet geëgaliseerd worden. Het stuk met planten is wel mooi maar een chaos. wij willen het liefst dit herplanten dat het overzichtelijker wordt, als het mogelijk is om de planten te behouden. Er staan veel fruitbomen in. we hebben 3 kinderen en we willen het liefst een mogelijkheid voor hun om te spelen. We dachten aan een stuk gazon of een stuk terras. We willen nieuwe tegels, dit zou door de vakman geregeld mogen worden. De vijver en oude tegels afvoeren graag apart vermelden op de offerte. De tuin is ongeveer 45 m2. Er is helaas geen tuinpoort aanwezig, onze tuin grenst direct aan de tuin van de achterburen.

Boom, struiken en planten verwijderen en afvoeren

In de tuin van het huis dat wij hebben gekocht, willen wij een boom verwijderen en afvoeren + de tuin leeghalen. Circa 15 m2 is begroeid. De tuin is ongeveer 3.5 bij 8 meter, waarvan aan de linkerkant en de achterkant struiken staan, deze moeten weg. Bij de boom is makkelijk te komen. Deze is wel groter dan het huis. Er is geen achterom, maar het mag door het huis heen.

Boom toppen en borderplaatsen

Wij willen onze Laurier laten toppen, waardoor langer zon in de tuin en onze border laten vervangen door composiet. Totale lengte circa 20 meter.

Tuin bestraten en tuinhuis neerzetten

Aanleggen van tuin met grote tegels en een tuinhuis. Het liefst een kunststof huis ongeveer 2,5 m bij 1.80 m. Tuin is 8 bij 5 meter.

Vijg weghalen en plan maken tuin

Op mijn vierkante postzegel groeit alles uit zijn voegen. De vijg, de hortensia en nu ook een appelboom. Ik maak graag in overleg met jullie een plan voor een wat overzichtelijker en passender plantaanleg.

Schutting (deels) vervangen

Sommige latten van onze schutting zijn toe aan vernieuwing. De lengte van de schutting in is totaal 14,55 meter. Ik denk dat er ongeveer 30 a 40 latten moeten worden vervangen, het oude materiaal ook graag afvoeren. Er is een poort aanwezig van 1,17 breed.

Een voor- en achtertuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Ik zie in totaal graag 15 m2 aan terras/sierbestrating. Daarnaast wil ik dat er een deel word voorzien van aarde waar ik zelf bloemen et cetera kan planten. Er ligt her en der al bestrating wat verwijderd dient te worden. Sommige delen van de tuin dienen geëgaliseerd te worden.

Meerdere coniferen snoeien

Graag wil ik een conifeer laten snoeien en de stam inkorten en 3 coniferen snoeien die samen gesnoeid zijn tot één bol. De tuin is goed bereikbaar. Graag ontvang ik twee offertes, een waarin de prijs met het afvoeren van het snoeiafval en een zonder.

Kleine voortuin ongeveer 9 vierkante meter renoveren

Boompje van 3 meter weghalen en 3 struiken eruit in de voortuin. Vervolgens wil ik dit laten bestraten met mooie tegels. Het gaat om ongeveer 8.5 m2. Ook hoor ik u graag over het plaatsen van een mooi hek of stenen muurtje drempel bij voordeur ophogen.

Struiken verwijderen

Wij krijgen 2 september de sleutel van nieuw huis. Wij willen daar grote struiken laten verwijderen. Aannemer gaat echter een zijaanbouw realiseren, waardoor er daarna weinig ruimte is om bij de achtertuin te komen. Denk dat het goed is dit snel na sleutel overdracht te laten uitvoeren? Vermoed dat er een graafmachine oid nodig is?

Verwijderen van 3 boomstammen

We willen graag 3 boomstronken laten verwijderen (zie foto). De achterdeur tuin heeft een breedte van 80 cm (via hokje). Al het materiaal moet door een doorgang van 80 cm breed passen.

Riet verwijderen uit sloot

Onze achtertuin, 7 meter breed, ligt aan een sloot. De rietkraag wordt steeds voller en groeit steeds verder de sloot in, 1,5 à 2 meter diep. Ook komt overal in de tuin het riet op. We snoeien af en toe, maar daar lijkt het riet juist harder van te gaan groeien. We zouden er graag helemaal vanaf willen.

Boom verwijderen

Japanse Kers incl stronk en wortelen verwijderen. Een van de twee grote wortelen is reeds grotendeels blootgelegd. Betreft een kleine boom. Diameter stam ca. 15.20 cm. Hoogte ca. 5 meter.

Boomstronk van een berk verwijderen

In onze voortuin moet een oude boomstronk van een berk worden weggehaald.

Tuin aanleg nieuwbouw woning

Vriendelijk zou ik u willen vragen mij te helpen. Recent hebben wij een nieuwbouw woning in Haarlem gekocht met oplevering zomer 2020. Plannen voor indeling van de tuin zijn er nog niet, maar volgende hebben we wel al voor ogen: - Tuin afgraven, ophogen, egaliseren en bestraten. De tuin is ongeveer 35 m2. Wat is uw advies erin? Sommige vrienden zeggen dit niet te moeten doen en anderen zeggen dat dit juist heel verstandig is. Ik hoor graag van u.

Woekerende bamboe (wortels) verwijderen

Wij hadden een bamboe haag in de achtertuin, ca 5 meter breed en 1 meter diep. De stelen hebben wij inmiddels zo goed en zo kwaad verwijderd maar de wortels is een heel ander verhaal. Dit moet ook verwijderd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Boom inclusief wortels verwijderen uit achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn achtertuin een boom inclusief wortels kan verwijderen. De tuin is goed toegankelijk voor grof geschut.

Het realiseren van een terras, vlonder en pergola in een achtertuin

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Een bestaand terras dient verwijderd te worden, vervolgens dient dit te worden opgehoogd met zand en geëgaliseerd en bestraat te worden. Dit betreft een stuk van 8 bij 5 meter (inclusief een bestaande schuurtje). Daarnaast willen we nog een pergola en een houten vlonder van 3 bij 2,5 ongeveer. Het betreft een tussenwoning.

Boom uit tuin verwijderen

Graag ontvangen wij van u vrijblijvend een prijsopgave voor: 1. Het rooien van een dennennaaldenboom van circa 14 hoog; 2. Het verwijderen van de stam, takken en stronk van de boom uit onze tuin; 3. Het afvoeren van het onder punt 2 genoemde. Details 1. Er is een kapvergunning aanwezig; 2. De boom is van de straatkant goed benaderbaar.

Composiet planken balkon aanleggen en groen ontwerp maken

Ik heb een balkon van 17 m2 in het centrum van Haarlem. Daar liggen nu grijze stoeptegels. Graag wil ik daar composiet planken in een warme kleur. Wat zijn de kosten? Daarnaast zou ik een ontwerp willen laten maken voor het balkon met betrekking tot het groen.

Tuin herbestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van een tweetal plantenbakken met palissade stenen en het bestraten met abbey stenen. Er moet 24 m2 bestraat worden en er moet ongeveer 4 m2 extra aan abbey stones geleverd worden. Graag een offerte.

Bestaande tuintegels opnieuw leggen en bestaande schutting verplaatsen

Tuintegels (tuin 8 m lengte bij 6 m breedte) liggen ongeveer 12 jaar en moeten opnieuw gelegd worden (kleine verzakkingen hier en daar), ook willen wij de bestaande tuinschermen 5 meter naar achteren geplaatst hebben. Als de kosten te overzien zijn denken wij aan een kunststof houtlook vlonder (5 bij 6 meter)

Kunstgras en vlonder aanleggen

Een bestaande bloembak van 2 x 6 meter dient te worden voorzien van half kunstgras en half vlondervloer. Hiervoor zal eerst het groen verwijderd moeten worden.