Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3351 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen, tuinen afgraven en grond storten nieuwbouw 6 woningen, aanleg nieuwbouw tuin, tuin renovatie, inclusief schutting en overkapping realiseren, tuin aanleggen nieuwbouw, vloer van oprit en schuur ophogen en opnieuw bestraten, tuin aanleggen nieuwbouw, tuin afgraven en opvullen, tuinrenovatie, tuin egaliseren en op nieuw aanleggen, tuin met tuinhuis voor nieuwbouw huis, de gehele achtertuin renoveren, tuin afgraven en opnieuw bestraten, nieuwe schutting van 28 meter zetten, vernieuwen oude tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil graag een waterbron/-put laten slaan en nieuwe graszoden. De tuin is 260 m2.

Tuin renovatie - aanleg verhoogd terras + pad + pergola

Tuin renovatie (60 m2), door nieuwe aanbouw aanpakken tuin. - ophoging terras (5x4) - zand is reeds aanwezig - hergebruik van gedeelte van tegels - aanleg pad met nieuwe tegels / klinkers - aanleg douglas pergola - Aanleg van een elektrapunt - additionele acties: hardhouten pergola (dat dient ook voor schommel - langskomen om te bekijken? graag!

Terras vervangen door keramische tegels

Ik wil het houten 'terras' vervangen door keramische tegels. Dat moet één geheel worden met de vloer in de overdekte patio. Daar moeten dan ook de keramische tegels in. Het moet één vloer worden. De vloer in de patio is van beton. Het houten terras ligt op zand. Totaal zo'n 15m2. Daarnaast moet de smalle strook houten delen (3 planken) vervangen worden door betontegels. Alle tegels verzorgen wij zelf.

Tuin bestraten van een nieuwbouwwoning

Ik wil graag 25 m2 bestraten en 20 m2 zand vervangen met aarde (of ophogen ipv vervangen). De weg naast tuin is toegankelijk voor vrachtwagens.

Aanleg nieuwe tuin

Houten schutting plaatsen inclusief poort. Lengte 9.2 meter. Wordt gedeeld met de buren. Zij willen ook direct aan de andere zijde een schutting plaatsen en tevens een poort. Kan allemaal in 1 opdracht. Verder willen wij gladde donkergrijze betonnen tegels van 60x60 cm plaatsen. De tuin is 5.7 x 9.2 meter. Daar gaat een schuur van 3.1 x 2.4 meter vanaf. Maakt een totaal van 45 m2. Momenteel ligt bij het terras tegels en is er een looppad van een aantal losse tegels. Bij elkaar zal dit zo'n 15-18 m2 aan tegels zijn. Deze mogen worden verwijderd. Het gaat om een nieuwbouw locatie met de aan te leggen tuin op het noorden.

Voortuin renoveren

Wij willen graag onze voortuin(tje) aanpakken. We weten wel wat we willen, qua indeling maar nog niet de planten. Het is ong 20 m2 en willen gebruik maken van de tegels die er al liggen. Als afscheiding willen we boomstammen en daartussen hoog riet of struikje. Ook willen we eventueel grind, afh van de prijs. Twee fietsen moeten rechts bij de vuilnisbakken staan. En we willen in de voortuin kunnen zitten.

Ingraven trampoline

We willen een trampoline in de tuin, doorsnede 2,30 m, in het midden 75 cm diep en aan de randen 15 of 20 cm diep, gelijk aan het maaiveld (flatground). Er zal een gat gegraven moeten worden in bestaande grasmat, grond dient afgevoerd te worden. Geen achterom aanwezig.

Coniferen kappen en ontwortelen

Langs het pad staan 20 coniferen (3m hoog) (dikte max 10cm diameter) die moeten gekapt en ontworteld worden en vervolgens moet er een andere haag aangeplant worden.

Achtertuin aanleggen met tegels en schutting plaatsen

Ik wil de achtertuin volledig laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm. Momenteel liggen er grindtegels in van 40 x 60 cm, die er ook nog uitgehaald moeten worden. Daarbij moet de ondergrond ook nog opgehoogd en geëgaliseerd worden. Wij zorgen ervoor dat alle planten en bomen zijn verwijderd. Daarbij moet er ook nog aan één kant een schutting worden geplaatst, deze heeft een lengte van ongeveer 5,60 meter en er moet een poortdeur worden geplaatst met een stukje schutting aan de kant van de poort, momenteel heeft de poortdeur de afmeting van 1 meter. Dit volledige stuk heeft een afmeting van 2,20 m graag apart vermelden wat de kosten voor de schutting worden. De oude schutting moet verwijderd en eventueel afgevoerd worden. Het tijdstip van uitvoer kan ook naar het heel vroege voorjaar van 2019 worden verplaatst.

Waterbron boren en zwengelpomp plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het slaan van een waterbron en het daarop plaatsen van een gietijzeren zwengelpomp voor een volkstuinterrein. Het gaat om veengrond met een kleilaag en het grondwaterpeil is vrij hoog. Afhankelijk van de prijs kan het om meerdere pompen gaan.

Deel tuin egaliseren en opvullen met kunstgras

Ik wil de rechterdeel van mijn tuin (10 m2) laten egaliseren en dat deel vullen met kunstgras. Ik ben momenteel bezig om het onkruid te verwijderen.

Het verwijderen van een grote conifeer

Ik zoek een hovenier die één grote boom kan verwijderen en uitfrezen uit mijn achtertuin. De boom is niet heel makkelijk bereikbaar. Het gaat om een brede conifeer met een stamomtrek van 190 cm. De boom staat in een hoek van de tuin en de takken hangen ook nog boven de tuinen (en tuinhuisje) van 2 buren. De wortels moeten ook weg.

Kleine tuin renovatie

Graag onze kleine achtertuin (7. 5x5. 35) met tegels en kunstgras renoveren+ voortuin (0. 9x5. 09) nieuwe tegels en stukje tuintje maken. We hebben zelf geen tegels. Het zou fijn zijn als de hovenier ons advies kan geven over welke tegels we het beste kunnen nemen + dit leveren.

De achtertuin renoveren en schoonmaken

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. De tuin is ongeveer 10 m2 groot. Wat er exact gedaan moet worden bespreek ik even met de vakman.

Schutting plaatsen in de tuin

Ik wil een nieuwe tuinscherm (1.80x180 cm Cardiff grenen Praxis) laten bezorgen en plaatsen van ca. 7.20 meter. In principe kan ik er voor zorgen dat de oude schutting verwijderd wordt, maar dat de vakman dit afvoert. De tuin is makkelijk toegankelijk.

Tuin egaliseren en houten terras aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten egaliseren en een houten terras aanleggen (grenen vlonders). De oppervlakte bedraagt zo'n 20m2.

Wortels van een spar wegfrezen

Ik heb in mijn tuin nog de wortels van een spar die ongeveer 10 meter hoog was. De spar is weg en de stronk is tot op de grond afgezaagd, maar de wortels zitten er nog in. Daardoor is de schutting ontzet. Kunnen de wortels door u weggefreesd worden tot een diepte van ongeveer 40 cm. En wat zijn daarvan globaal de kosten? Ik heb geen achterom dus de frees zal door de voordeur en gang naar de tuin moeten worden gehaald.

Schutting, poort en terras plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting aanleggen van ongeveer 29 meter inclusief poort. De huidige poort moet vervangen en verplaatst worden. Ik wil tevens een houten vlonderterras (4 x 5 meter) en een pergola met harmonicadoek. Ik wil graag alles eerst zichtbaar maken in een tuinschets.

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten

Tuin afgraven, egaliseren en bestraten Details breed(m): 5 diep(m): 5,71 diepte afgraven grond(m): 0,28 afvoeren grond (kuub): 15,988 nieuw zand(m3): 2,855 nieuwe tegels 60x60 (m2): 23,982 draingoot over breedte (aansluiten op bestaande put) rijplaten om vloer binnen te beschermen (m2): 20 tuin heeft geen achterom op korte termijn beginnen

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De hoogte is 70 cm en diameter 30 cm.

Tuin aanpassen

De 2 grasveldjes, totaal 20 m2, moeten worden verwijderd. Daarna willen wij bestrating met 5 x 20 cm klinkers aan de kanten waar nu gras ligt zodat er een pad rondom ontstaat. De grasveldjes worden vervangen door sedummatten, de grond dient hiervoor te worden geëgaliseerd, anti-worteldoek geplaatst en de door ons aangeleverde zakken Sedum substraat erop gestrooid en sedummatten geplaatst. Het ontwerp voor deze aanpassing kan ik helaas niet mee mailen.

Tuin met begroeiing en terras

De achtertuin is 50 m2. De ze moet leeg gehaald worden en daarna 20 m2 bestraat en 30 m2 begroeiing met een looppa naar de schuur. Rndom wil ik een houten schutting met poortdeur laten plaatsen. De tuin dient laag in onderhoud te zijn, eenvoudig maar praktisch en insect- en vogel vriendelijk. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Tuintegels leggen

Het gaat om het leggen van tuintegels 60 x 60 cm in de achtertuin. Achterom aanwezig. Tuin maat 5 x 4 meter. Inclusief 2 kuub zand. Inclusief leveren tegels.

Boom kappen

Vergunning voor het kappen van de zeeden loopt. Na het kappen zal de boom over het dak moeten evenals de freesmachine. Er is nog geen vergunning voor het plaatsen van een kraan. Wat zal de prijs ongeveer worden? En regelt u ook de precario vergunning bij de gemeente Haarlem? En weet u daar de prijs van? Waar zit uw bedrijf?

Pergola maken in de achtertuin

We willen ons tuin laten renoveren. Aan de achterkant willen we graag een dubbele pergola die beplant zal worden. De breedte van de tuin is 4m. Diepte van de pergola rond 1m. Graag ontvangen wij offertes wat een pergola inclusief materiaal zou gaan kosten.