Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3446 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin afgraven, tuin van 5000 m2 egaliseren, parkeerzone voorzien van grind en hekwerk plaatsen, schuttingen plaatsen, tuin renovatie, tuin aanleggen van 70 m2, plaatsen nieuwe schutting en uitbreiden tuin, nieuwbouw tuin inrichten, tuinaanleg, stadstuin vernieuwen, kunsgras op wit zand 900 m2, tuin aanleggen, tuin egaliseren terras maken en schutting plaatsen, complete tuin aanleggen, tuin ontwerpen en aanleggen, tuin renoveren van 210 m2, nieuwbouw tuin inrichten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Tuin ophogen, draineren en aanleg

We beschikken over een tuin van 25 m2 en deze dient opgehoogd en voorzien van drainage te worden. We willen de tuin betegelen (niet afvoegen), voorzien van een border (stapelblokken) en veel divers blijvend groen. Tevens dient er 1 schutting geplaatst te worden + een pergola over de breedte van de tuin). Graag kom ik met jullie in contact wat hierin de mogelijkheden zijn. Zie bijgesloten de uit te voeren werkzaamheden.

aanleg tegelpad in tuin met grind

op het dak van een ondergrondse parkeergarage in Haarlem ligt een binnentuin met grindpaden. Het fijne grind ligt op en in een honingraatstructuur, die op het dak van de parkeergarage rust. De paden zijn slecht begaanbaar voor rollators en rolstoelen. Om ze wel berijdbaar te maken wordt gedacht aan een pad van rubbertegels (dat rust op de honingraat?) met een breedte van ca 1.50 m (+ 3 tegels) over een lengte van ca 100m. Wat zouden de legkosten ongeveer bedragen?

Aanleggen van een tuin

We willen graag een aantal offertes voor het aanleggen van onze bestaande tuin zoals aangeven in de tekening in de bijlage. We hebben ook een document met uitleg over de locatie van alle materialen en beplanting. Aanleg kan zsm. Alvast bedankt.

Voortuin afgraven en vullen met tuinaarde

Wij willen graag onze voortuin van ongeveer 18m2 laten afgraven en opnieuw laten vullen met tuinaarde. Het kleine, jonge hegje dat om de tuin staat, willen we graag behouden. Wat zouden de kosten zijn?

Tuin afgraven, egaliseren en tegelen

We hebben een stuk grond aan onze tuin van de gemeente kunnen kopen en willen dat nu in het geheel laten leeghalen zodat we de tuin helemaal opnieuw kunnen aanleggen. Het gaat om circa 50 m2 tuin waarin nu planten staan en een afgezaagde boomstam. Graag oud materiaal afvoeren. Daarnaast zou ik een offerte willen om het terras van 23 m2 opnieuw te laten egaliseren (het water loopt nu naar het huis toe) en de tegels opnieuw neer te leggen. Daarvoor wil ik de oude tegels gebruiken. Zie ook foto's, de boom met klimop hoort niet meer bij de tuin. In maart moet deze klus uiterlijk klaar zijn. Graag ontvang ik 2 offertes: 1 voor de tuin leeghalen en 1 voor het egaliseren en tegelen.

Tuin aantrekkelijker schaduwrijker maken

Wij hebben een kleine tuin met een mooi terras met prachttegels. Maar het stuk gras is nooit mooi geworden en planten is ook nog niet ons sterkste punt. Wij zijn op zoek naar een oplossing om onze zonnige tuin iets schaduwrijker te maken en gezellig. Schutting staat al, haag willen we laten staan, tuin is gelegen aan een binnentuin het gaat om tuin van 5,58 l bij 4.71 b waarvan meer dan de helft al mooi betegeld is. Eigenlijk zijn wij op zoek naar een mooie invulling voor het stukje tuin wat er nog over is en willen extra schaduw creëren omdat het op het zuiden aan een windstille binnentuin ligt.

Tuin renovatie voor en achter

Onze achtertuin van 75 m2 willen we graag helemaal laten renoveren naar een kindvriendelijke tuin met een terras. De bedoeling is dat de tuin helemaal leg word gehaald, die staat nu vol met rotzooi. Ik wil een deel betegelen, een stukje gras, en een gedeelte voor een voor terras. Daarnaast de voortuin van 8 m2 opnieuw betegelen.

Sleuf graven voor kabels en waterleiding

Ik wil een een geul laten graven 60 a 80 cm diep voor het plaatsen van 10 laadpalen en de bekabeling daar van. Er is genoeg ruimte voor een kleine graaf machine. Graven van 50 meter geul a 60/80 cm diep. 12 meter daarvan door klinkers ( parkeerplaats). Weghalen en herplaatsen van 20 meter van de sleuf met struiken. Alles weer terug brengen in de zelfde staat en klinker aan trillen.

Verwijderen bomen inclusief stronk

Verwijderen 3 bomen inclusief stronk. Als het versnipperd word wil ik het uitzaaien over mijn tuin, als niet mag het worden afgevoerd. De stronk moet sowieso worden afgevoerd. Graag ook prijsindicatie met afvoerkosten daarbij.

Tuin renoveren

Voortuin ca. 12 m2 Oude beplanting en aarde eruit Nieuwe aarde en beplanting nodig Midden tegels verwijderen en af voeren Tegelpad blijft bestaan en hekwerk

Stronk en aarde verwijderen

In onze achtertuin zit nog een conifeer stronk die verwijderd moet worden. Tevens moet aarde verwijderd worden, ongeveer 10 m3. Ik ben op zoek naar iemand die deze stronk kan wegfrezen en ook een mini-graafmachine kan besturen. Containers voor de aarde afvoer kan ik zelf regelen net zoals mensen die de kruiwagens van de tuin naar de containers vervoeren.

Drainage

- bij hevige regen staat water tot de dorpel - plassen op het terras - vochtige muren uit fundering (dit is vanaf midden woning tot aan de achterkant van de achtertuin) (Schijnen hoog grondwaterpijl te hebben)

Renovatie achtertuin: oude bestrating eruit

Verwijderen oude bestrating, graag advies over de mogelijkheden of deze hergebruikt kunnen worden. Grond egaliseren en hierna bestraten. Afvoer van oude materialen. De geschatte oppervlakte is 25 m2. Het is een hoekwoning die makkelijk toegankelijk is, elektriciteit is er in de tuin.

Het rooien en afvoeren van twee coniferen

Het rooien, stronk verwijderen en afvoeren van 2 coniferen uit achtertuin. De coniferen zijn beide 7-8 meter hoog. Bij voorkeur binnen 2 weken starten met deze klus. De locatie is goed toegankelijk.

Plaatsen van 9 meerpalen

Plaatsen van 9 meerpalen 14 meter uit de kant het zijn de buitenpalen van aanleg boxen. Het verwijderen van de 9 oude houten palen. en het plaatsen van 9 ronde stalen meerpalen van 10 meter x diameter 168 mm x 6,5 mm staaldikte. De palen zijn aan de bovenkant voorzien van 2 meter DTM coating.

Tuin egaliseren, ophogen en bestraten

Ik wil de achtertuin laten egaliseren en ik denk ook ophogen en daarna bestraten. Het gaat om ongeveer 40 m2. Ik zorg zelf voor de tegels, de vakman voor het zand. Er liggen nu houten vlonders, dus daarom denk ik dat het ophogen nodig is, ivm loze ruimte die er onder zit. De locatie is redelijk toegankelijk via een smalle doorgang van ongeveer een meter breed. Vóór maart 2020 moet deze klus zijn gedaan. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte. Alvast bedankt!

Tuin aanpassen: schuttingen plaatsen, afvoeren terrastegels, schaduwgras leggen

Graag laten wij onze tuin aanpassen, het gaat om: 1. nieuwe schuttingen van 1.80 meter op de oude erfgrens beiderzijds plaatsen, totaal 14,5 meter (links 7 meter en rechts 7.50 meter). Het liefst horizontale planken en betonnen voet tegen houtrot 2. Afvoeren oude schuttingen + weghalen oude schuttingen 3. Afvoeren van ongeveer 20 grote terrastegels van 1 m2 per stuk 4. En daar een gezellig schaduwgras va 12 m2 met beiderzijds borders 5. Achterin de tuin 3 -4 leilinden van ongeveer 3 meter hoog. Kortom van een stenen binnenplaats een gezellige natuurtuin maken.

Voor- en achtertuin renoveren: vlonder realiseren, hekje metselen of plaatsen, fietshok draaien

Graag laat ik mijn voor- en achtertuin egaliseren en een terras aanleggen. Achtertuin: achterin moet een vlonder komen van ongeveer 3 bij 5.30 m, hier gaat het tuinhuis gaat nog van af, maar ik durf niet te zeggen hoe groot deze is. Er ligt momenteel nog een deel tegels. Deze kan ik zelf weghalen, maar ik laat ze wel graag afvoeren door u. Voortuin: Graag laat ik het fietshok een kwartslag draaien. Deze staat links voor in de tuin en is van hout. Deze is ongeveer 1.80 bij 80 cm. Verder laat ik graag een nieuw muurtje of hekje plaatsen (ongeveer 5 meter) op de grens van de tuin aan de voorkant. Er staat nu een verrot tuinhekje die weg moet. Deze graag afvoeren. Ik kan het los schroeven, maar de palen zitten heel diep in de grond en deze krijg ik er zelf niet uit, dus deze graag weghalen. twijfel of gemetseld of hekje. Ik zou graag het materiaal uitzoeken, maar wie het regelt kan van mij in overleg. Graag contact via mail!

Complete tuinrenovatie in het voorjaar

Wij zijn van plan om de tuin van zo'n 8 x 5 meter te veranderen. Houten vlonder erin en een patio, en nieuwe bestrating en bloemen en planten gedeeltes. Een Japanse Acai boom van 4.5 jaar oud moet verplaatst worden in de tuin naar een andere plaats. De huidige tegels mogen worden afgevoerd door de vakman. Nieuwe tegels in overleg. De locatie is prima toegankelijk. Het plan is om het te doen in maart 2020 maar heb wel een prijs nodig om een budget te maken.

Tuin aanleggen

Tuin deels afgraven, egaliseren en mooi terras aanleggen. Ik wil graag een Grote van de tuin is ongeveer 10 mtr lang en 5,70 breed.

Waterbuffer en drainage in tuin

Achter in tuin blijft water staan door hoge grondwaterstand en lage ligging. Bij extreme regenval loopt het water daardoor de schuur in. Er is geen hemelwaterafvoer voor schuur en straat aanwezig. We willen onder de tegels bij de schuur een waterbuffer aanbrengen van schelpen. Voorlopig Voorstel 2 x 2 x 0,5 m diep. Grondwater staat vlak onder maaiveld nu. Maaiveld ligt ca 1 m boven slootpeil(sloot op ca 30 m afstand). Grond afvoeren (er is een 1 m breed pad naar de straat tussen 2 muren door, afstand ca 25 m. In de buffer een drain aanbrengen diameter 80 mm omhuld om later eventueel een afvoerleiding op te kunnen aansluiten. Buffer aanvullen met schone schelpen en daarop tegels terug leggen. Graag richtprijs kosten. En svp nader overleg over dit plan.

Verwijderen van vijver uit de tuin

Ik zoek iemand die mij kan helpen met het verwijderen en afvoeren van mijn vijver. De vijver schoonhouden wordt teveel werk voor mij. Met heftige regenbuien loopt het over. De vijver heeft een aparte vorm. Op het breedste punt is het 2,5 meter en het langste punt is ongeveer 2 meter. Er is een achterom aanwezig. Daarna zou het gat gevuld moeten worden met puin en aarde. Zelf plant ik er planten. Graag ontvang ik een offerte.

Kleine border veranderen

Kleine border veranderen: Ik wil graag een afspraak op locatie om samen te kijken hoe de border van mijn tante onderhoudsvriendelijker gemaakt kan worden. mogelijk dat veel planten eruit moeten. Er is een vlinderstruik, kijken of deze kan blijven of vervangen zou moeten worden voor een kleinere. Geschatte maat is 8 x 3 meter. Misschien (opgehoogde) vakken ervan maken met paadjes ertussen met wat schors en veel bloemen. Uitscheppen en terras eventueel verlengen of verkorten. Achterom is aanwezig. Graag ontvang ik zo spoedig mogelijk een offerte

Weghalen boomstronk en grote wortel

Weghalen boomstronk (zie foto) en grote wortels, zodanig dat er weer nieuwe aanplant kan komen. Afmeting stronk: hoog ca. 80 cm. Afmeting bij grond: ca. 60 x 30 cm.

Schutting plaatsen van hardhout

We willen onze schutting vervangen. We willen een hardhouten schutting, 1.8 *1.8 meter. De planken horizontaal. De lengte van de tuin is ca 12 meter. We willen de schutting graag door uw erkende vakmensen laten plaatsen en willen de kosten hiervan weten. Ook de palen van hardhout, RvS schroeven uiteraard. De prijsopgaaf graag inclusief alles dus de totale kosten!