Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Haarlem of directe omgeving.

3448 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, tuin renovatie, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, tuin renovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Haarlem:

Waterput slaan voor beregening tuin

Hallo, in onze tuin ligt al een beregeningssysteem. Deze is aangesloten op leidingwater. Graag willen we een put slaan met een pomp eraan om het systeem op aan te sluiten. Water moet zand- en ijzervrij zijn. Lokale expertise zou handig zijn. Tuin is ad rand van het centrum van Haarlem en meet ca 350m2, dus beperkt water nodig op zich.

Tuin opnieuw laten betegelen

Een onderhouds vrije tuin 27 m2

Hout-beton schutting

Zijde 1 tussen mij en buurman is 11.20meter... Zijde 2 en 3 is de ingangen van de tuinen van mij en buurman van 5,70 (inclusief deur van 1 meter) deze sluiten weer aan op zijde 1 Totaal dus 11 schermen(niet doorkijkend) 1 T-paal 3 begin/eindpaal 8 tussenpalen 11 onderplaten 2 poorten ... 19 meter aan afdeklatten van schermen Ik zou graag 2 offertes willen 1 voor de grenen en 1 voor de douglas

Schutting afbreken en nieuwe plaatsen

Wij zoeken iemand die een betonnen schutting ( +/- 25m) kan afbreken en afvoeren. Schutting bestaat uit betonnen palen met daarin betonnen platen met een breedte van ongeveer 2m

Dennenboom toppen

Een dennenboom in mijn tuin is heel hoog geworden en ik wil de top in juni laten snoeien.

Afgraven en aanvullen tuinen van 5 woningen, ineens

Recent zijn in Haarlem nieuwbouwwoningen geleverd. Met een aantal bewoners kijken wij nu hoe om te gaan met de tuinen. Zo kwam ik ook op uw site uit en interesse in uw dienstverlening. Kunt u mij helpen? Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een vijftal woningen (ca 200m2 of meer ca 450m2 als de anderen ook meedoen): - afgraven 20 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren - afgraven 50 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren. Wat is de zand versus aarde prijs, beide van goede kwaliteit? Of komt u langs om de situatie te bekijken waarna u offerte uitbrengt? En op welke termijn hebt u tijd? In afwachting van uw reactie.

Kappen of snoeien boom

Er staat een hoge berk in mijn tuin die ik wil inkorten of anders kappen

Tuinrenovatie

Hallo, graag willen wij de tuin (40m2) volledig laten renoveren. Alles wat er nu in staat, bestrating en begroeiing, mag er uit en een nieuwe tuin met vlonder, schutting mat, tegels en wat groen dient te worden geplaatst. Ontwerp is zo goed al klaar. Ik zou graag willen weten op wat voor termijn jullie ongeveer ruimte hebben en welke info je van mij nodig hebt om een kostenindicatie te kunnen maken.ge. Mariëlle

Moderne stadstuin realiseren

Wij willen de tuin renoveren (6,5 m x 2.2 m). We hebben een ontwerp in gedachten maar goede ideeën zijn altijd welkom. Ondanks het bijna volledig bestraten willen we goede afwatering. Het weghalen van de huidige tegels graag apart op de offerte vermelden. Naast het huis overwegen we een plantenbak te laten maken van 75 - 100 cm x 0,50 cm. Langs de muur (niet het huis, maar de schuttingmuur) wil ik een water afvoer, maar we denken ook aan spotjes die de muur belichten en mogelijk ook een paar planten die omhoog lopen. Rond de zomer zouden we willen beginnen.

Schutting vervangen

Ik wil een houten schutting van 220 x 200 cm, inclusief deur met beslag laten vervangen en oude schutting afvoeren.

schutting plaatsen en tuinplanning maken

Wij zouden graag (wanneer mogelijk) een advies gesprek willen inplannen met een hovenier voor een tuinplanning. Het gaat voornamelijk om het plaatsen van een schutting en om ook direct de rest van de tuin aan te pakken. We zijn er nog niet helemaal uit wat we precies willen, maar de schutting willen wij sowieso gaan plaatsen. De huidige schutting zou daarbij ook verwijdert moeten worden en natuurlijk de nieuwe plaatsen. Wij horen graag wat de kosten zijn om een schutting inclusief poort te laten plaatsen: De gewenste afmetingen van de schutting zijn: - een keer de lengte van 10 meter - een keer de lengte van 8 meter - een keer de lengte van 2,35 meter incl. poortdeur (ca. 110cm)

Tuinpoortdeur plaatsen

Toegang is 1,5 meter breed. Het gaat om een normale deurmaat met 2 kleine zijpanelen. De bestaande delen moeten nog weg gehaald worden. Inclusief materialen en afvoer oude poort.

Tuinrenovatie

Wij willen graag onze 38 m2 tuin laten ombuien. Momenteel is het grotendeels bedekt met betontegels. Wij willen graag 1/3 met nieuwe tuintegels bedekken, op 1/3 gazon hebben en 1/3 is voor onze konijnen bestemd (daar weten wij nog niet zeker of tegel of kunstgras). Aan de achterkant 1m breed willen wij graag haagplanten met bloemen. Op de ene schuttingkant zouden hangende planten komen. Oude tegels, kunstgras en tuinbedborders en 2 kleine bomen moeten verwijderd worden.

Terras opnieuw leggen & schutting plaatsen

Ons terras van 40 m2 moet worden opgehoogd en daarna opnieuw bestraat met dezelfde tegels en stenen. Er zitten 2 plantvakken in het terras, die moeten ook worden bestraat. Verder willen we een schutting met poort plaatsen van ongeveer 6.30 meter met een hoogte van ongeveer 1,70 meter. Qua uiterlijk gelijk aan de bestaande schutting van hardhout, zie foto.

Tuin van 5 x 3 meter aanleggen

Tuin ong. 5 m breed, 3 m diep. Aan de schuur van de buren een fietsenhok van ong. 2,10 m hoog voor 2 fietsen met de deur aan het achterpad. (andere schutting wordt verzorgd door de buren) Aan het achterpad deur en schutting van ong. 1,20 hoog. Aan de schutting achter en zijkant een strook grond van ong. 40 cm breed. (zie tekening) Bij de regenpijp een regenton. Tegels 60x30, zandkleur/lichtgeel Uiteraard staan wij open voor andere tips en suggesties. Ik zie niet of de foto's zijn geupload. Mocht dat niet gelukt zijn, kan ik ze per mail nasturen.

Een achtertuin opnieuw inrichten

Ik wil graag de tuin opnieuw laten aanleggen. Er liggen nu oude tegels waar het onkruid aan alle kanten doorheen groeit en ik heb weinig tijd voor onderhoud. Ik denk dat het om ca 20m2 gaat. Ik zou graag iemand vinden die mee kan denken in ontwerp en dat vervolgens kan realiseren. Ik zie graag grote tegels en misschien een beetje gras terug. De schutting vervang ik zelf.

Schutting en poort verwijderen, afvoeren en nieuwe schutting met poort plaatsen

De huidige schutting met poort is in totaal 3 meter breed en 1.80 meter hoog, met 3 verticale palen waarvan 1 paal bevestigd is aan bakstenen schuur. - Graag zou ik deze verwijderd en afgevoerd hebben en een nieuwe schutting met poort geplaatst.

Beregeningsinstallatie in de tuin

Ik wil een tuin van 500 vierkante meters voorzien van een beregeningsinstallatie; eventueel middels een waterput of pomp vanuit naastliggende vaart.

Conifeer snoeien/kappen

Ik wil graag een prijsopgave van zowel het snoeien (omvang en hoogte minimaal halveren) als het kappen van een conifeer van +- 6 meter hoogte.

Boomsnoei

Op bijgaande foto staat een venijnboom (?) in mijn tuin die wel erg groot is geworden. Ik zou deze graag gesnoeid zien, zodat er meer licht en ruimte vrijkomt. Meter of 12 hoog en neemt veel ligt weg.

Tuin egaliseren en betegelen

Ik wil mijn voortuin(12,5M2) laten ophogen, egaliseren en betegelen. Mogelijk met zelfde tegels, mogelijk met andere tegels , dit mag meegenomen worden in de offerte.

Het vervangen van een bestaande schutting

Ik zoek een hovenier die 10 m2 aan schutting kan vervangen in mijn tuin. Ik zou graag een houten schutting met betonnen delen terug hebben als vervanging. Ik bespreek graag de verschillende uitvoeringen met de vakman.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin renoveren. Wij willen 10 m2 tegels (50 x 50) ophogen, 12 m2 tegels verwijderen en graszoden plaatsen. Offerte graag inclusief materialen. We hebben een achterom, klein gangetje en genoeg parkeer ruimte. Afvoeren van de tegels hoeft niet, deze houden wij.

Schutting vervangen

Hierbij wil ik een een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een schutting van circa 7,25 m lang en 1,80 meter hoog in de achtertuin. We hebben een achterom. Indien mogelijk de schermen van composiet (kleur bruin) of van bankirai. Dit in verband met met weinig onderhoud. De schutting heeft 4 delen en 5 palen, ik doen dit samen met de buurman. Graag ontvang ik een offerte waar materiaal en het verwijderen van de schutting wordt meegenomen, en een offerte waar materiaal en verwijderen niet wordt vermeld. Ik hoor graag van u.

Tuin ophogen, draineren en aanleg

We beschikken over een tuin van 25 m2 en deze dient opgehoogd en voorzien van drainage te worden. We willen de tuin betegelen (niet afvoegen), voorzien van een border (stapelblokken) en veel divers blijvend groen. Tevens dient er 1 schutting geplaatst te worden + een pergola over de breedte van de tuin). Graag kom ik met jullie in contact wat hierin de mogelijkheden zijn. Zie bijgesloten de uit te voeren werkzaamheden.