Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor conifeer rooien:

Conifeer rooien

Ik heb in achtertuin een Conifeer van circa 10 meter staan. Deze wil ik graag verwijderd hebben. De Conifeer moet gerooid worden. Het staat in de buurt van een schutting en een schuur. Het afval hoeft niet afgevoerd te worden.
Onze klant uit Grootebroek (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor conifeer rooien uit heel Nederland:

Hoge conifeer in achtertuin verwijderen en afvoeren

Het betreft een conifeer van 16 meter , met een dubbele stam. Deze wil ik laten rooien en afvoeren.

Conifeer in stadstuin rooien

De gele conifeer in onze stadstuin is te groot en wij willen deze volledig verwijderen. Graag offerte inclusief afvoeren.

Conifeer rooien

Ik heb een conifeer in mijn voortuin en die moet eruit. Het is er maar een, circa: 2,5 a 3 meter hoog. Conifeer eruit inclusief kluit, en gat dichten met zwarte grond. De boom staat voor aan de weg. Graag per e-mail contact, bellen word lastig in verband met werk.

Hoge Conifeer verwijderen

In de achtertuin staat een hoge Conifeer met een vergroeide klimop. De onderkant is al houtvrij. De hoogte van de boom is ongeveer 10 meter en staat in de buurt van een schutting. Ik zou graag de kosten willen weten voor het rooien of het kappen van de boom en separaat de kosten willen weten voor het afvoeren van het groen afval. De tuin heeft een achterom.

Bomen kappen en stronken wegfrezen

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het rooien en het verwijderen van stronken van 3 bomen. De achtertuin is ongeveer 16 meter breed en 10 meter diep. De boom naast de coniferen (links) mag blijven staan. Kapvergunning: in Almere is deze niet nodig. (buren zijn ingelicht en akkoord). Grinko heeft stamomtrek van ongeveer 107 cm en is ongeveer 7 meter hoog. De hoge donkere conifeer is ongeveer 6 meter hoog en heeft een stamomtrek van 84 cm, de lichte conifeer is ongeveer 5 meter hoog met een stamomtrek van 62 cm. Stamomtrek is gemeten vlak boven de grond. Wij willen alles afgevoerd hebben. Er is een achterom (ingang via gemeentegrond met hoge brandnetels). Naast het huis is ook een ingang naar de tuin. Wij willen de stronken weg gefreesd hebben.

Grote conifeer rooien en afvoeren

Graag een offerte voor het rooien een afvoeren van 3 coniferen voor de aanleg van een nieuwe tuin. De coniferen zijn ongeveer 8 meter hoog. De achtertuin is lastig toegankelijk. Er is wel een brandgang. Tuin is 5 bij 12 vierkante meter.

Bomen en struiken rooien

Graag een offerte voor het rooien van verschillende bomen en struiken, voor de aanleg van een nieuwe tuin. Voortuin: 1x conifeer, 2x grote struik, 1x kleine struik, een hulsthee en graag de berk snoeien. Achtertuin: Berk, hulsthee, een struik, 2 boomstammen en nog een struik/boomstam. Achtertuin is lastig toegankelijk.

Conifeer rooien en stronk wegfrezen

Wij hebben in onze achtertuin een hoge conifeer staan. We willen die laten rooien en afvoeren en ook de stronk laten frezen. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Boom rooien

Een 15 meter hoge conifeer verwijderen. De Conifeer staat in de achtertuin van een woonwijk. De boom moet in delen gerooid worden. Het afval moet door het huis afgevoerd worden aangezien er geen achterom is.

Grote conifeer rooien en afvoeren

Wij hebben in onze achtertuin een ongeveer 15 meter hoge conifeer staan die we willen laten kappen. De tuin is goed bereikbaar. Ik wil ook al het afval laten afvoeren. De boomwortels mogen blijven zitten.

Partners

Partners van Casius