Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Grootebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Grootebroek heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Grootebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Grootebroek of directe omgeving.

62 klanten uit Grootebroek bevelen een bij Casius in Grootebroek aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Grootebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleggen tuin, 150 meter Douglas Houten Schuttingen nieuwbouwblok 11 woningen, damwand in staal of beton, tuin bestraten, complete tuin opnieuw aanleggen, tuin/Garden, tuin aanleggen, onderhoudsarme voor en achtertuin, tuin betegelen en damwand, steiger en vlonder aan waterkant maken, renoveren achtertuin rijtjeshuis, oude schuur afbreken & nieuwe bouwen, tuin ontwerp en aanleg, verwijderen vijver uit de tuin en egaliseren grond, tuin renoveren, renovatie tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Grootebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Grootebroek:

Plaatsen houtbeton schutting afgewisseld met gaasschermen

Wij willen graag op een lengte van 12 meter een beton houten Douglas schutting, afgewisseld met gaasschermen, laten plaatsen. Dus: een paneel hout, dan een paneel gaasscherm, dan een paneel hout enzovoorts. Er staan nu coniferen, dit halen wij zelf weg samen met de buren.

Tuin opnieuw bestraten

Graag laat ik mijn voortuin opnieuw bestraten zodat ik mijn auto op het pad kan parkeren. Al het groen mag verwijderd worden en bestraat. Huidige situatie mag verwijderd worden en afgevoerd worden . Materiaal door de vakman. Het gaat om 60 m2.

Voor en achtertuin opnieuw bestraten

Voor en achtertuin beleggen met nieuwe tegels. De voortuin is 9 lang en 2.5 breed. De achtertuin heeft een oppervlakte van 6 x 12. Het moet eerst leeggehaald worden door u, een en ander struikje worden weggehaald en geegaliseerd voor de nieuwe bestrating terug komt. Ik ga zelf opzoek naar tegels, maar als u ook een aantal opties kan voordragen sta ik daar voor open.

Onderhoudsvrije tuin met schuur en afdak

Wij willen graag een overkapping aanleggen in onze achtertuin (die 115 m2 is). Achterin de tuin is nu een grasveld, die willen we inruilen voor een schuur met daaraan vast een veranda overpakking.( l-vorming). Bijgaand heb ik het kadaster toegevoegd. We willen graag mooie grote tegels en plantenbakken. In totaal gaat het om 36 m2. Ik bespreek graag de exacte uitvoering met de vakman.

Conifeer rooien

Ik heb in achtertuin een Conifeer van circa 10 meter staan. Deze wil ik graag verwijderd hebben. De Conifeer moet gerooid worden. Het staat in de buurt van een schutting en een schuur. Het afval hoeft niet afgevoerd te worden.

Pergola leveren en plaatsen

Ik wil graag een pergola laten leveren en plaatsen, met de afmeting van 5 meter breed en 3 meter diep. Ik laat mij graag informeren over de materiaal mogelijkheden.

Afgraven en afvoeren van de tuin

Ik wil onze tuin afgraven en afvoeren. Het gaat om 10 cm afgraven. Het gaat om een grote tuin van 50 vierkante meter. Vervolgens wil ik de tuin opvullen met zand.

Gehele tuin leeghalen, tegelen en gras zaaien

De voortuin is 3 bij 4 meter groot en de tegels dienen te worden verwijderd. Hierna wil ik gras laten zaaien. In de zijtuin van 4 bij 15 meter dient er 4 bij 10 meter opnieuw betegeld te worden. De achtertuin van 14 bij 10 meter dient te worden geëgaliseerd en ook hier zal er gras gezaaid moeten worden. Daarna zal de woning te koop worden aangeboden.

Schutting laten plaatsen

1 schutting van 15 meter lang geen hoek erf grens dubbelzijde rots motief met grenen scherm 21 planks normale palen plus plaatsen graag offerte

Schutting plaatsen van hardhout of composiet

25m1 van hardhout , beton palen en onderplaten of componist en ook beton palen met onderplaten.

Kunstgras aanbrengen

In de achtertuin hebben wij 3 stukjes gras wat wij graag willen voorzien van kunstgras. Prijs per m² +/- 25 euro. Het ggat om ongeveer 28 m². Het afvoeren van het oude gazon en het aanbrengen van een zandbad inclusief plaatsing van de banden zullen wij zelf organiseren. Het aantrillen en leggen van het kunstgras willen wij graag laten doen.

Tuinhekjes plaatsen en één tuinscherm

Ik wil graag één hardhouten tuinscherm laten plaatsen van 180 x 180 cm en een laag tuinhek laten plaatsen rondom mijn voortuin. In totaal moet er ongeveer 8 meter houten tuinhek worden geplaatst op pennen en 1.80 meter tuinscherm. Het oude tuinhek moet ook verwijderd worden. Ik heb de tuinhekjes en het tuinscherm met de benodigde bevestigingsmaterialen evenals tuinpalen al besteld en deze worden vrijdag 19 juni bij mij bezorgd. Graag zou ik de werkzaamheden binnen een maand vanaf nu laten uitvoeren als dat kan.

Kunststof tuinpoort leveren en plaatsen

Graag zou ik een kunststof tuinpoort laten leveren van 1.73 bij 0.83 meter.

Levering en plaatsing van schutting

Het plaatsen van 2 schuttingen: Schutting van 5,50 meter. Schutting van 8,00 meter. De planken horizontaal en de voordeligste uitvoering. Graag een prijsindicatie voor het leveren en plaatsen van de schutting.

Stronken van coniferen uitfrezen

Het uitfrezen van 20 stronken van coniferen. Dikte variërend van 10 tot 20 cm, net boven de grond waar ze zijn afgezaagd. Het werk is aan de achterzijde van het huis, goed bereikbaar. Afvoeren hoeft niet.

Tuin afgraven, afvoeren, opvullen en bestraten

Oude bestrating verwijderen ca. 40m2. Daarna afgraven, afvoeren, opvullen met zand en opnieuw bestraten ca. 82m2 incl opsluitband (zie foto's). Heg voortuin moet blijven staan. Graag offerte excl. stenen en incl. stenen b.v. Demiton Promokei capiche 20x30x6 cm.

Verlagen betonvloer in "souterrain"

Ons huis heeft een ruimte aan de waterkant. Daarvan wil ik de vloer van 5 x 3 meter verlagen met circa 15 cm. Dan kan ik goed staan. Dus beton wegslaan en afvoeren, uitdiepen en grond afvoeren en dan een nieuwe betonvloer of bestraten. Tevens de kade die voor die ruimte ligt met afmeting 5 x 1,2 meter verlagen op zelfde wijze. Het betreft een vloer buiten, niet in de woning.

Verwijderen coniferenhaag

Het gaat om het verwijderen (en eventueel afvoeren) van zo'n 12 meter coniferenhaag (ongeveer 2 m. hoog). De klus is via de steeg achter het huis uit te voeren.