Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen:

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Verwijderen en afvoeren van oude schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting inclusief poort. Het gaat om een L vorm totale lengte 15,07 en een poort van 1 meter. Hout beton schutting met douglas schermen. Met een hoge betonnen onderplaat
Onze klant uit Enkhuizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen uit heel Nederland:

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

S.v.p. vrijblijvende offerte oude schutting verwijderen, nieuwe schutting plaatsen. Achtertuin hoekhuis. Schutting in u-vorm, 4 hoeken, circa 21 meter lengte totaal. Oude schutting verwijderen bestaat uit 3 schuttingdelen 1,80 x 1,80 + palen, rest schutting is nu laag groenhouten hekwerk circa 1 meter hoog met laag hek. Dit alles verwijderen. Hierna nieuwe schutting aanschaffen en plaatsen. Niet hoger dan 2 meter. Geen doorkijk, dus 23 planken per schuttingdeel. Wellicht betonhouten schutting indien de prijs niet te hoog is. In deze nieuwe schutting moet uiteraard een poort met degelijk slot, 1 meter breed. Schutting moet windbestendig zijn. Het waait hier soms flink. graag vrijblijvende prijsopgaven.

Schutting plaatsen

Oude schutting plus poort verwijderen en afvoeren. 9 meter schutting plaatsen met haaks daarop 7 meter schutting . In die 7meter een poort

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Schutting en verwijderen groen strook

Ik wil graag een (geluidswerende) schutting laten plaatsen tussen ons en de buren. Tuin is 10 meter lang Het groen moet dan eerst worden verwijderd. Ik hoor graag of jullie dit kunnen aannemen.

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ivm een nieuwe schutting zoek ik iemand die 18 meter coniferen kan uitgraven en verwijderen.

Schutting plaatsen verwijderen struiken

Wij willen graag een aanbieding voor het plaatsen van een schutting, en verwijderen van de bestaande schutting en coniferenhaag. Het gaat om afmeting van 26 mtr waarvan 10 mtr coniferenhaag.

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.

Houten schutting plaatsen en oude verwijderen

Wij willen een houten schutting laten plaatsen tussen 2 tuinen. De oude schutting graag verwijderen en afvoeren, als het mogelijk is deze posten graag apart op de offerte plaatsen. We hebben geen achterom. Lengte is 8 mtr. Bij een gedeelte staat in beide tuinen beplanting.

Poort vervangen 2 tuinen

Wij ontvangen graag offerte voor vervanging van de tuinpoorten, samen met onze buren. De totale breedte van schuur tot schuur is circa 470 cm. De huidige linker poort is 100 cm breed en de rechter poort 90 cm. In de nieuwe situatie willen wij rechts een bredere poort wij dachten aan circa 110 cm. Op dit moment hebben beide poorten een aparte bovenbalk. Dit mag een doorlopende bovenbalk worden van schuur tot schuur. Graag laten wij de poorten door u verwijderen. Naar de stort brengen doen wij zelf. Wellicht valt u op dat de schutting tussen beide tuinen niet geheel tot de poort doorloopt. Dit is een bewuste keuze. Dit blijft zo, er blijft een doorgang tussen beide tuinen.

Muur slopen en houten / beton schutting plaatsen

Mijn huidige stenen muur (+/-12 meter) is niet meer betrouwbaar, ik wil deze vervangen voor een hout / beton schutting. Daarnaast willen de buren (is een erfscheidingsmuur) ook een bestaande houten schutting (=/-6m) vervangen aan hun andere kant. Het gaat hier om: - Slopen en afvoeren bestaand stenen muur inclusief ondergronds deel (niet gefundeerd). - Waterdicht afwerken zijkant serre van de buren. - Plaatsen schutting 12 m inclusief deur + 6 meter (liggende houten delen met beton onderplaat en palen) - Schutting (deur)aansluiten op bestaande houten schutting (deze zal wel ong. 30cm ingekort moeten worden) - Evt. herstellen tegelwerk (aan beide zijden van de muur is het tegelwerk strak aansluitend, dus waarschijnlijk zal dit gedeeltelijk verwijderd moeten worden om het ondergrondse gedeelte van de muur te verwijderen.) Detail: de achter tuin is bereikbaar door een poort (90 cm) of over een aan de weg gelegen buitenmuur (2m).

Partners

Partners van Casius