Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Enkhuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Enkhuizen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Enkhuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Enkhuizen of directe omgeving.

68 klanten uit Enkhuizen bevelen een bij Casius in Enkhuizen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Enkhuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Enkhuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Enkhuizen:

Schutting plaatsen

Oude schutting plus poort verwijderen en afvoeren. 9 meter schutting plaatsen met haaks daarop 7 meter schutting . In die 7meter een poort

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Verwijderen en afvoeren van oude schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting inclusief poort. Het gaat om een L vorm totale lengte 15,07 en een poort van 1 meter. Hout beton schutting met douglas schermen. Met een hoge betonnen onderplaat

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe beton schutting, met douglas hout en een poort van 80 of 90 breed. Hoogte 200 centimeter Totale lengte 7.80 meter zonder hoeken.

Bron voor grondwater slaan en pomp aansluiten

Ik wil graag weten wat de kosten zijn om een gat te laten boren, benodigde materialen zoals leiding et cetera (eventueel pomp in overleg), en zo grondwater te kunnen gebruiken voor het water geven van m'n planten. Ik we

Winter creeper verwijderen

Wij hebben een Winter Creeper staan bij ons achter in de tuin die willen wij graag laten verwijderen en graag laten afvoeren. Deze is ongeveer 4 meter.

Trampoline ingraven

Graag zou ik een ronde 'gewone' trampoline van 245 cm willen laten ingraven, inclusief het afvoeren van de aarde. Goed toegankelijke achtertuin.

Schuttingdelen en schuttingdeur plaatsen

Plaatsen van 2 schuttingdelen en 1 schuttingdeur

Betonschutting plaatsen

Graag een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een betonschutting met enkelzijdig rotsmotief, antraciet van 850 cm lang met 1 hoek, 130 cm hoog. Incl plaatsen

Bamboewortels verwijderen uit de achtertuin

Een grote bamboe in de achtertuin heb ik tot de grond toe afgeknipt, maar de wortels moeten worden verwijderd want de plant blijft uitlopen. Daarna moet de grond geëgaliseerd worden en waarschijnlijk moet er ook grond worden bijgestort. Er is hier een achterom met een poort voor wat groter materieel. Graag ontvang ik hiervoor uw prijsopgave. Ik ben telefonisch slecht bereikbaar, maar reageer altijd op uw vragen per mail.

Schutting plaatsen op twee adressen

Tussen 2 tuinen in een schutting van 11,5 meter. Aan het einde links en recht een schutting van 5,5 meter met in beide stukken een poort. Dit betreft een offerte voor 2 woningen. De achtertuin is niet goed bereikbaar. Er hoeft geen voorwerk verricht te worden.

Complete achtertuin renoveren

De achtertuin moet compleet gerenoveerd worden. De tuin is 9 x 8 meter. Er staan wat struiken, wat kleine boompjes, wat andere begroeiing en de oude bestrating ligt er nog. Aan de achterkant eindig de tuin aan een sloot, hier moet een zitkuil komen met een soort steigertje. De rest opnieuw bestraten en indelen met borderbakken. Vooraf de tuin leeghalen. De tuin is te bereiken door de garage. Wat gaat dit kosten?

Kunststof schutting plaatsen

De oude schutting gaan wij zelf verwijderen. Hierna dient de vakman een kunststof schutting te leveren en te plaatsen. De lengte is 6.50 meter en de hoogte 1.80 meter. De tuin is goed bereikbaar.

Beschoeiïng vervangen

Beschoeiing vervangen van 35 meter lang en 1.50 meter hoog, waarvan 0.50 meter boven de sloot. Tuin ligt 2 meter hoger dan de sloot, heeft een steile walkant met beplanting. Er is wel een stuk bestrating van 1,5 meter breed waar eventueel een kleine kraan kan staan maar deze moet wel 1.50 meter overbruggen om erbij te kunnen. Anders zal er via de sloot gewerkt moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

De klus betreft het verwijderen van 2.5 schuttingdelen van 180 x 180 cm, overige zijn omgewaaid. Plaatsen over een lengte van 13.78 meter nieuwe hardhouten palen en schuttingdelen van 180 x 180 cm. Specificatie hoofdmaterialen, Bakker Houthandel te Hoogkarspel (kwaliteitsindicatie): * Hardhouten fijnbezaagde paal gepunt 60 x 60 mm, lengte 275 cm (€ 10,30 inclusief BTW) * Hillhout Jumboscherm 20 planken, RVS geschroefd, afmeting 180 x 180 cm (€ 69,95 inclusief BTW) Foto toont links het vulstuk en rechts nog 2 staande schuttingdelen.

Schutting plaatsen

Wij willen een schutting van Elephant laten plaatsen. Ongeveer 11.5 a 12 meter lang, met een hoogte van ongeveer 2 meter. In verband met de hoogte zullen het waarschijnlijk geen tuinschermen worden, maar een schutting van losse planken. Tevens moet de oude schutting worden verwijderd en afgevoerd. Wel ontvang ik graag een prijsopgaaf voor zowel het plaatsen van schermen als plaatsen van een schutting met losse planken.

Boom in de tuin laten kappen

Ik wil graag een spar in mijn tuin laten kappen. De boom is zo'n 12 meter hoog, maar vrij smal in doorsnede. Pal naast deze boom staat nog een zelfde stam die ook om moet.

Eenmalig onkruidvrij maken tuin

Ik wil graag de achtertuin van ons kantoor in Enkhuizen onkruidvrij laten maken. Graag ook spuiten zodat het enige tijd weg blijft. Er staan verder geen planten of bomen in die onderhouden moeten worden. Er is een foto beschikbaar.

Naaldboom rooien

Vlakbij onze woning in de achtertuin staat een naaldboom. De boom komt boven de woning uit, ongeveer 10-15 meter. De omtrek van de stam 90 cm. De boom staat redelijk vrij, hij staat ongeveer 1 meter verwijderd van de woning. De achtertuin heeft een achterom. Het is bedoeling dat wij hierna over de achtergebleven stronk kunnen tegelen. Graag ontvang ik een offerte voor het kappen en het afvoeren van het afval.

Terras aanleggen en graszoden leggen

Het egaliseren en opnieuw aanleggen van een gazon met graszoden en het bestraten van een terras bij het water. De tuin is aan de voorkant van het huis, gelegen aan het water en is ongeveer 49 vierkante meter groot. Ongeveer de helft van het perceel zal terras worden en de andere helft gras. Nu ligt er ook deels bestrating en deels gras, dus het is ter vervanging van het huidige.

IJzeren hekwerk en poort herstellen of vervangen

Mijn metalen hekwerk en poort moeten hersteld en/of vervangen worden na vandalisme. Het gegalvaniseerde hekwerk bestaat uit 2 delen van ongeveer 1,50 m breed. De werkplek is makkelijk bereikbaar.

Tuin ontwerpen en aanleggen

Volgend voorjaar willen bij met een budget van rond de € 3000 onze tuin aanpakken. Wij hebben geen idee welke kosten dit met zich mee brengt en zien ook tegen de klus op om het zelf te doen. Maar ik begrijp uit de site dat je niet alles uit handen hoeft te geven of alles zelf hoeft te doen. Afhankelijk van het budget zouden wij sommige dingen wellicht zelf kunnen aanpakken en sommige dingen uit handen kunnen geven. We willen de schutting en tegels vervangen. Een zitgedeelte met overdekking creëren en klein plekje voor kind-speel-ruimte houden. Het liefst hebben we de tuin groen-vrij (onderhoudsvrij) maar staan wel open voor minimale beplanting/groengedeelte voor sfeer.

Boom kappen en afval afvoeren

1) Kappen van boom: - Locatie op erfscheiding, dichtbij een tuinhuisje. - Hoogte 5 a 6 meter. - Bijzonderheden: boom heeft geen eigen blad meer en is overwoekerd met klimop. 2) Afvoeren afval: Mogelijk via een smal achterom dat uitkomt op een smalle gracht. Eventueel kan ik u een foto mailen.

Hardhouten / betonnen schutting plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een hardhouten schutting door u te laten plaatsen. Het gaat om totaal 11 meter schutting inclusief een poort. We willen graag die antraciete betonnen palen. De vakman dient de materialen te leveren.

Gras leggen in achtertuin

Gras leggen in achtertuin. Betreft het leveren en leggen van graszoden. Ongeveer 20 a 25 m2.

Kappen treurwilg

Aan de zijkant van ons huis, naast een sloot staat een treurwilg en deze moet gekapt ivm komende aanbouw. De boom is ruim 10 meter hoog en de stam heeft een diameter van 45 cm. De boom hangt gedeeltelijk over de sloot en is dus zeer moeilijk bereikbaar. Aan de andere kant van de sloot stta een (modern) kerkgebouw, waar een grote tak gedeeltelijk boven hangt. Er mag ong. 80 cm van de stronk blijven staan en we willen graag dat alles afgevoerd wordt.