Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Duivendrecht of directe omgeving.

233 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Duivendrecht:

Verwijderen bestaande en plaatsen nieuwe schutting

Verwijderen en afvoeren van de bestaande schutting en plaatsen van een nieuwe tuinafscheiding. Het hout van de bestaande schutting, die bestaat uit naast elkaar aansluitende palen, is door de storm op de grond afgebroken. Door de begroeiing (hedra) en een paar extra ingeslagen palen blijft de schutting overeind. De schutting is ongeveer 5 bij 2 meter. Wij willen als nieuwe ‘schutting’ draadafscheiding, dus palen met daar tussen draadraster of een volledig houten schutting. Hierbij een aantal foto's van de bestaande schutting. Graag ontvang ik een offerte voor bovenstaand werk, met genoemde twee afscheidingstypen.

Zand afgraven en afvoeren

Graag laat ik uit de tuin een laag wit zand/gruis afgraven en afvoeren. Af te graven oppervlakte is ongeveer 60 m2. Bestrating zal al verwijderd zijn. Ik wil daarna weer aarde in de tuin laten storten om te kunnen beplanten, en een gazon (regel ik zelf) en moestuin aan te kunnen leggen. Hiervan weet ik nog niet de afmetingen. Graag prijs voor de aarde storten apart benoemen. De tuin is bereikbaar via een achterom. Een vrachtwagen of container kan bij de tuinpoort worden geplaatst.

Tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek iemand voor meerdere werkzaamheden in mijn tuin (oppervlakte = 60 m2). De werkzaamheden betreffen: * Aanleg waterkraan buiten (staat niet op tekening) * Verwijderen ~5 boomstronken * Tuin egaliseren en bestraten,vakman neemt materiaal mee * Verplaatsen schuttingdeur (1 meter verplaatsen) * Verwijderen van een terras van 3 bij 2,5 meter, deze zal ook moeten worden afgevoerd.

Tuin afgraven

Ik wil mijn voortuin 25 m2 afgraven en afvoeren: grotendeels tegels, wat planten, veel bamboe en een hekwerk. Achtertuin 50 m2 afgraven en egaliseren (afhankelijk van de kosten ook opnieuw aanleggen).

Boom kappen en borders opnieuw aanleggen

Een grote boom kappen en onze borders opnieuw aanleggen. De boom is ongeveer 15 meter hoog. De borders hebben ongeveer een omvang van 8 m2. Graag in de offerte een aparte specificatie voor het kappen van de boom en de tuinaanleg. De vakman moet het puin afvoeren.

Installation of a fence

Ik zoek een partij die een schutting mijn achtertuin kan plaatsen aan één zijde van de tuin. Hoelang en hoe hoog de schutting word willen we graag in onderling overleg bespreken. De achtertuin is goed bereikbaar.

Kunstgras aanleggen

We willen graag een offerte van het aanleggen van kunstgras. Het betreft een tuin van een rijtjeshuis. Ook graag advies over welk type gras u adviseert. Het oppervlakte van het gras is 17 m2 en bestaat uit 2 veldjes: een vlak van 3 x 4 meter , 12 m2, en een vlak van 5 x 1 meter, 5 m2. De ondergrond wordt naar wens/advies door ons voorbereid. Ons idee is als ondergrond 20 cm verdicht zand. Naast het gras komen tegels van 6 cm dikte. Om het gras mooi uit te laten komen hoor ik graag of er meer zand geplaatst moet worden als het gras minder hoogte nodig heeft dan deze 6 cm.

Tuin afgraven, keerwanden plaatsen en ophogen

Het gaat om 2 percelen. De eerste dient afgegraven te worden (60 m2). Leeg halen van de tuin met gemeente beplanting en daarna egaliseren en ophogen, 25 m keerwanden plaatsen om hoogte verschil op te vangen. En het tweede perceel (40 m2) dient enkel leeg gehaald te worden. Graag advies voor de oplossingen/ toepassingen voor het verhelpen van het hoogte verschil en of er een afwateringssysteem nodig is.

Schuttingpoort vervangen

Door de storm is de poort eruit gewaaid en kapot. We willen nu een stevige poort, die ook op slot kan (1.05 meter breed, 1.80 meter hoog). Aan de ene kant zit de poort aan de schuur, andere kant aan een paal, die moet ook vernieuwd worden. Welke materialen er nodig zijn weet ik niet, dus daar willen we graag advies over van de vakman.

Tuin egaliseren en draineren

Voor een tuin van 6 meter breed en 15 meter lang moet een goede afloop gecreëerd worden naar het afwaterputje op een pleintje achter de tuin + eventuele grondbewerking. De achterkant van de tuin is nu verhoogd met puin en zand, waardoor water in tuin waarschijnlijk niet goed wegloopt. Eventueel ook voor goede waterhuishouding met drainagesysteem dit op advies van situatie. De tuin dient leeg opgeleverd te worden.

Schutting verplaatsen

Door bijgekochte grond moet het ijzeren hekwerk (niet in beton) 2 meter naar buiten geplaatst over een lengte van 18 meter en 3 hekwerken erbij geplaatst, (die wij al hebben staan) ook moet de schutting 10 meter in de breedte van de tuin een meter naar buiten verplaatst, ook hier gaat het om een bestaand ijzeren hekwerk. We zijn nog met de gemeente bezig om een stukje grond bij te trekken, daar moet eventueel ook een schutting geplaatst worden.

Beschoeiing in de tuin aan de slootkant vervangen

Wij willen graag vrijblijvend een offerte voor het vervangen van de beschoeiing aan de slootkant van onze achtertuin. De tuin is circa 6 meter breed, ligt 0,35 cm boven het water, onder water tot bodem is circa 0,75 cm. Wij willen vervanging in verband met de verzakking van het terras aan de slootkant, en eventueel een vernieuwing van dat terras met trapje en een andere terrasindeling. Een en ander is afhankelijk van het prijskaartje. Het is prettig als een vrijblijvend gesprek in onze tuin kan plaatsvinden om de mogelijkheden en bijbehorende kosten te bespreken. Samenwerking met de buren is een optie, afhankelijk van de kosten. De tuin is alleen toegankelijk via het huis.

Schutting Jumbo laten plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van Jumbo schuttingdelen met toog. De schuttingdelen zijn van hout en 180 x 180 centimeter groot. Het gaat om een stuk van 14.14 meter en een klein stukje van 2.12 meter. Wij verwijderen zelf de oude schutting.

Grote Den en kleinere boom kappen

We hebben grote dennenboom/pijnboom (ongeveer 12-15 meter) te kappen en 1 kleinere boom (sering die scheef is gaan groeien - ongeveer 3 meter). Ik weet niet of er een vergunning nodig is voor de kap. De tuin is makkelijk bereikbaar via een poort.

Stronken verwijderen uit voortuin

Ik wil graag 3 boomstronken uit mijn voortuin laten verwijderen. De stronken van 52 cm, 18 cm en 35 cm dienen tot 25 cm onder het maaiveld verwijderd te worden. De voortuin is goed bereikbaar.

Bestrating en terras aanleggen

De voor- en achtertuin dienen te worden opgehoogd en bestraat. De voortuin is ongeveer 25 a 30 m2. Hier dient alles opgehoogd te worden opnieuw bestraat. Graag wil ik hier ook een border voor de beplanting. De achtertuin is ongeveer 30 a 35 m2. Hier dient een boomstronk verwijderd te worden. De tuin dient te worden opgehoogd en bestraat. De voorkeur gaat hier uit naar ronde terrassen.

Schutting met betongaas plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een betongaas schutting van 27 meter lang, met hardhouten palen en 2 hardhouten deuren. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Boom op een parkeerterrein verwijderen

Gaarne ontvangen wij een offerte voor het verwijderen van een boom op ons parkeerterrein waar wij een kapvergunning voor hebben.

Tuindrainage aanleggen in de tuin

Bij veel regen komt onze achtertuin blank te staan. Dit komt omdat onze tuin de laagst gelegen tuin is. De buren rondom hebben de tuinen allemaal opgehoogd. Wij willen onze tuin (nog) niet ophogen maar willen door middel van drainage dat het regenwater weggevoerd wordt.

Schutting plaatsen

Op korte termijn schutting plaatsen. Schuttingen, palen en ander materiaal aanwezig. Het gaat om een schutting tussen twee achtertuinen over een lengte van 12.20 meter. Schuttingwand bestaat uit meerdere delen van 2 meter hoog. Offerte hoeft dus alleen manuren te bevatten.

Kappen boom

Het kappen van een ongeveer 13 meter hoge naaldboom.

Kappen boom

Het kappen van een boom tussen 10-15 meter hoog. Makkelijk bereikbaar. Mevrouw is bezig met een kapvergunning.

Plaatsing schutting

Door de storm is mijn schutting omgewaaid. Graag offerte voor plaatsing nieuwe schutting, kunnen panelen zijn, 4 stuks van 180 bij 180, of gewoon getimmerd met planken. Inclusief hout, kleimateriaal, arbeidsloon etc etc.

kappen boom

Kappen boom, zo'n vijf meter hoog. Stam hoeft niet helemaal weg, wel tot boven de grond gekapt worden. redelijk dunne boom. afvoeren.

Er moeten coniferen gesnoeid worden, ...

Er moeten coniferen gesnoeid worden, deze zijn nooit onderhouden en groeien boven het huis uit. Er moet zo'n 2 meter af en ze moeten netjes gesnoeid worden. Verder moet er een nieuw tuinhek geplaatst worden, een laag voortuinhek langs een korte en een lange zijde van de tuin, met een scharnierend 'deurgedeelte'.