Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin aanleggen en schutting plaatsen:

Tuin aanleggen en schutting plaatsen

Onze tuin (8 x 6 meter) ophogen/egaliseren en een terras (tegels) aanleggen. Daarnaast over 1 kant in de lengte 7-8 meter een schutting plaatsen (wij willen hier zelf een houthok van maken).
Onze klant uit Diemen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin aanleggen en schutting plaatsen uit heel Nederland:

Tuin ophogen en bestrating aanleggen

Weg is verhoogd, daardoor tuin te laag. Moet worden opgehoogd. We willen de huidige bestrating houden, maar wel in een ander patroon leggen (grindtegels omgekeerd - betonkant boven en stenen in visgraat.

Aanleg tuin

Ik heb kort geleden een woning gekocht in Haarlem met een flink verwaarloosde tuin van ongeveer 40m2. Nu heb ik zelf het meeste groen al verwijderd maar het groffe werk kan ik beter over laten aan iemand die er verstand van heeft. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van oude tegels, struiken en eventueel een boom, het aanleggen van nieuwe bestrating, perken en planten. Ook dient het terras opgehoogd te worden, want alles is in de loop de jaren wat verzakt. Ik voeg een foto toe van de huidige situatie. Zoals het nu staat, kan de schuur blijven staan, maar zal deze opgeknapt moeten worden. We kunnen overleggen of dat in de offerte opgenomen moet worden. Er is een achterom voor de afvoer van afval en het bezorgen van de nieuwe materialen. Ik ben benieuwd wat ongeveer de kosten zouden zijn voor een vrij eenvoudige, onderhoudsarme tuin, nieuwe schuttingen en poort. Ook zou ik graag willen weten wanneer er eventueel tijd zou zijn om dit te realliseren.

Betontegels in de tuin aanleggen

Ik wil 107 vierkante meter grond iets laten ophogen. En dan 70 vierkante meter 60x60x4 betontegels plaatsen

Nieuwe stenen in de tuin aanleggen

Ik wil de hele tuin nieuwe stenen aanleggen van 30 vierkantemeter

Vlonder van hout aanleggen

Houten vlonder aanleggen achterin de tuin aan slootkant, daarbij constructie om hangmat op te hangen

Kunstgras aanleggen in een deel van de tuin

Ik wil kunstgras laten aanelggen. Het gaat om een klein stukje kunstgras, om stukje van 2,40 bij 3,60 meter.

Graszoden in de tuin aanleggen

Wij willen graag gras in onze tuin. Zou u een offerte voor ons kunnen maken? De oppervlakte is circa 65/68 m2. Het egaliseren lukt mij grotendeels. Jullie zullen daar nog wel de laatste hand aan moeten zetten. Verder uiteraard de graszoden zelf en het leggen daarvan. De tuin is NIET met groot materiaal te bereiken. Alles zal via een normale deur via de huiskamer moeten! Met een kruiwagen kun je er wel doorheen.

Aanleggen van een terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Ongeveer 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Houten terras aansluitend vanaf het betonnen terras richting waterkant. Breedte circa 18 meter x lengte van 5 meter. Daarnaast op lager niveau een houten vlonder van 8 x 1 meter (aanlegsteigertje). Grond heeft verloop naar beneden vanaf betonnen terras naar waterkant, van ongeveer 60 cm. Dit hoeft niet opgevuld te worden. Wel moet hier worteldoek over gelegd worden. Tuin is goed toegankelijk.

Designvijver in de tuin laten aanleggen

Wij willen een design vijver laten aanleggen. De afmetingen zijn ongeveer 3,50 meter breed, 8 meter lang en 1 meter diep. Daarom heen zal er 1 rij zwarte tegels van 60 bij 60 cm gelegd moeten worden. Tevens ontvang ik graag advies over de materialen waar de vijver van gebouwd zou kunnen worden en advies over de mogelijke zuiveringsinstallatie.

Sierbestrating aan laten leggen

Het gaat om het aanleggen van sierbestrating van ongeveer 30 m2 in een achtertuin van 50 m2. De tuin is vrij van bestrating en ligt enkel zwart zand in. Ik weet niet of er nog geel zand gestort moeten worden en ontvang hier graag advies over.De betontegel waar we ons oog op hebben laten vallen is GeoAntica 30 x 20 x 6 Marilleva van MBI. Verder heeft de tuin een achterom en is goed te bereiken.

Partners

Partners van Casius