Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Diemen of directe omgeving.

1107 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Diemen:

Hout-beton schutting leveren en plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting kan leveren en plaatsen. Het gaat om: Lengte tuin : 9.90 m / 5.40 m en 1.65m incluis poort c.a 90 cm. Graag: dubbele onderplaten 40 a 50 cm . 21 plalen Bolkop palen a 10 cm Hout soort : Grenen. bestaande schutting verwijder ik zelf 180 cm hoog.

Plaatsen schutting

Ik wil graag een deel van een schutting laten plaatsen met daarin een toegangsdeur. De afmeting is 2,30 lang. Liefst van hout met kunststof palen. Let op, onder de grond is een betonnen fundering gestort. Dus de palen kunnen niet heel diep de grond in

Tuin aanleg

Achtertuin aanleggen. Vlonders (kunnen op tegels gelegd worden, kunstgras, stukje tegels, border met beplanting en stukjes heg. Ontwerp is aanwezig

Plaatsen houten schutting

Wij willen graag een houten schutting laten plaatsen, min. 1,80 meter hoog. Het is vervanging van een schutting aan één kant. Deze moet nog worden weggehaald. Bij voorkeur 21 of 23 planks. Wij houden niet van tierelantijntjes dus graag een advies voor een recht/ strakke uitvoering. De lengte van de tuin is 7,10 m. De tuin is te bereiken via een achterom.

Ophogen oprit

De tegels van de oprit zijn gezakt. Ik wil ze laten ophogen.Dat zijn klinkers van 10x20cm. Het in totaal om 28 m2 oprit.

Plaatsen Zweedse schutting

Voor een nieuwbouw woning willen wij en de buren samen een Zweedse rabat schutting laten plaatsen (houtkleur). Zie foto als voorbeeld. Schutting is 450 cm breed en moet ongeveer 180 cm hoog zijn. Alle materialen moeten worden geleverd. We willen graag geïmpregneerd hout ivm de duurzaamheid. Hartelijk dank voor de offerte.

Terras ophogen en verval naar tuin aanpassen

Terras moet ( voor de 3e keer) worden opgehoogd. Ca 9 x 3m voor ongeveer 30 cm ophogen.

schutting plaatsen (en terras herbestraten

Ik wil graag een schutting laten plaatsen (lengte ongeveer 8 meter) en grote houten bakken (voor groentetuin tegen de schutting aan). Gazon opnieuw aanleggen. Beplanting moet worden verwijderd voordat de schutting kan worden geplaatst. Ik wil graag een houten schutting, het moet dicht zijn tot een meter boven de grond, daarboven met gaas. Daarnaast wil ik graag een terras achter het huis herbestraten en ongeveer 15 cm worden opgehoogd en goed worden opgesloten met verval naar de tuin toe. oppervlakte 40 a 36 m2. Voor het huis ook ongeveer 10 meter herbestraten ivm kleine verzakking, enkele grotere betontegels (8 stuks 60 bij 60), rest is waalformaat steentjes.

Tuin laten egaliseren 5 x 10 meter en boom hakken

Tuin is verwaarloosd en moet schoon worden gemaakt Er moet ook een boom worden omgehakt. Het gaat om een oppervlakte van 5 x 10 meter

Gras vervangen en gedeelte bestrating ook vervangen

Ik wil graag mijn gras achter laten vervangen voor of steenschotten of vlonders. Het gaat om 3,00 x 3,90 meter en evt nog stuk van 2x1.30 meter. Ik woon in een huurhuis dus zoek naar een voordelige oplossing. Kan evt ook zelf eea voorwerken. Dit omdat mijn budget niet heel groot is.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Ik wil de tuin van ongeveer 30 m2 30 cm laten ophogen en daarna opnieuw betegelen met nieuwe tegels. Hiervoor moeten eerst de huidige tegels verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er een border geplaatst worden en eventueel kunstgras aanleggen. Al het materiaal in overleg svp.

Onvoldoende onderhouden voor- en achtertuin fatsoeneren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. In de voortuin moet een buxushaag verwijderd worden. In de achtertuin moet het onkruid verwijderd worden, gras worden gemaaid en overig onderhoudswerk. De voortuin is 16 m2, de achtertuin is 55 m2.

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag mijn terras laten bestraten met grote tegels zwart of grijs 60 x 60. Tuin is : 5 x 6 m. Graag een offerte van het totaalplaatje, dus inclusief tegels.

Thujaheg vervangen

In mijn tuin is een heg van Thuja, ongeveer 15 meter lang, aan het afsterven. Deze heg dient te worden verwijderd, afgevoerd en een nieuwe heg van Thuja van ongeveer 1.80 a 2 meter hoog plaatsen.

Plaatsen van vlonderplanken balkon

Op het balkon van mijn appartement, opgeleverd in juli 2018, wil ik graag vlonderplanken laten leggen. De afmeting van het balkon is 6 bij 1.75 meter. De vloer is nu van beton.

Gras weghalen, tuin egaliseren en betegelen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Tuin stukje meet 6 meter -2.25 meter. Er ligt nu gras. Dat weghalen, egaliseren en Flamestone grey 30-60 betegelen. Maar 1 kant opsluitband (randen) dus in L-vorm. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Terras ophogen

15 m2 Terras ophogen. Zoals je op de foto ziet, bestaat onze tuin uit verschillende hoogtes. Alleen het terras bij het huis verzakt. De twee tegels bij het afstapje zijn gelijmd. Ik begrijp dat dit een klein klusje is. Ik hoor wel of dit iets is dat jullie doen.

Tuin ophogen, betegelen en grasmatten plaatsen

Ik wil mijn tuin laten ophogen en vervolgens grasmatten laten plaatsen. De tuin is 9 bij 5 meter maar ik wil 10 m2 (2 bij 5 meter) gebruiken voor een klein terras. Ik heb een houten hek dat in beton gegoten is, dus weet ik niet of deze opengemaakt kan worden om erbij te komen.

Kunstgrastegels leggen

We willen graag kunstgrastegels laten leggen (15 m2). De tuin is goed toegankelijk.

Pergola en schutting laten plaatsen

De opdracht bestaat uit, zie ontwerp: het plaatsen van een schutting. Het plaatsen van een pergola. Met extra aandacht voor: houtverbinding, stalen buizen ten behoeve van klimrek (gat boren van 5 cm diep waar de buis in kan vallen). De onderstaande materialen hebben we al aangeschaft. Materiaal ten behoeve van schutting: Azobe palen 80x80x2750 (5x), Azobe palen 80x80x1500 (1X), Schutting zie foto. Rubber seal. Materiaal ten behoeve van pergola: Azobe palen 100x100x4000 (4x), Azobe palen 100x100x2500 (3x), Stalen buizen 42 (diameter)x 1150 (13x), Rubber seal. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de opdracht en we willen uiteraard zo snel mogelijk de opdracht realiseren.

Voortuin renovatie

Voortuin renoveren: - 6 x 5 m tuintegels plaatsen (aanschaf materiaal in overleg) - 2 x 6 m cornniveren (zijkanten van voortuin) - 5m hek met poort (aanschaf materiaal in overleg) - bestaande planten/ bomen verwijderen in overleg

Tuinschermen plaatsen en droogloop maken

Ik zoek een partij die drie tuinschermen kan plaatsen, een poort en het dakje boven de poort kan vervangen. De schermen moeten 180 bij 180 cm worden. De tuin is goed bereikbaar.

Plaatsen nieuwe en verwijderen oude schutting achterin de tuin

Achterin de tuin staat een schutting van 2 hele schermen en 1 half scherm en een deur. Deze staat op instorten (palen zijn gebroken/rot) en moet worden verwijderd. Daarnaast moet op gelijke wijze een nieuwe schutting geplaatst worden van 2 hele schermen en 2 halve waarvan 1 een deur is. Hiervoor is de keuze gevallen op de 'Gamma Exclusive Vuren', met een vuren deur met frame. Tuin is goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren van de oude materialen.

Schuting met deur laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 8,60 meter met deur van 1 meter ongeveer.