Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Diemen of directe omgeving.

1069 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: complete herinrichting voor-zij en achtertuin, tuin afgraven, vijver van 1245 m2 aanleggen met looppad, aanleg bestaande tuin, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, tuinrenovatie, tuin aanleggen, de hele tuin opnieuw ontwerpen en aanleggen, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, gat graven voor zwembad, tuin ontwerpen en aanleggen, een gehele achtertuin moderniseren, jeu de boulesbaan aanleggen, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Diemen:

Tuin laten egaliseren 5 x 10 meter en boom hakken

Tuin is verwaarloosd en moet schoon worden gemaakt Er moet ook een boom worden omgehakt. Het gaat om een oppervlakte van 5 x 10 meter

Gras vervangen en gedeelte bestrating ook vervangen

Ik wil graag mijn gras achter laten vervangen voor of steenschotten of vlonders. Het gaat om 3,00 x 3,90 meter en evt nog stuk van 2x1.30 meter. Ik woon in een huurhuis dus zoek naar een voordelige oplossing. Kan evt ook zelf eea voorwerken. Dit omdat mijn budget niet heel groot is.

Tuin ophogen en opnieuw betegelen

Ik wil de tuin van ongeveer 30 m2 30 cm laten ophogen en daarna opnieuw betegelen met nieuwe tegels. Hiervoor moeten eerst de huidige tegels verwijderd en afgevoerd worden. Ook moet er een border geplaatst worden en eventueel kunstgras aanleggen. Al het materiaal in overleg svp.

Onvoldoende onderhouden voor- en achtertuin fatsoeneren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. In de voortuin moet een buxushaag verwijderd worden. In de achtertuin moet het onkruid verwijderd worden, gras worden gemaaid en overig onderhoudswerk. De voortuin is 16 m2, de achtertuin is 55 m2.

Boomstronken verwijderen

Ik ben op zoek naar een hovenier die twee boomstronken kan verwijderen uit mijn tuin. De wortels van de bomen liggen vrij bloot.

Tuin ophogen en bestraten

Ik wil graag mijn terras laten bestraten met grote tegels zwart of grijs 60 x 60. Tuin is : 5 x 6 m. Graag een offerte van het totaalplaatje, dus inclusief tegels.

Thujaheg vervangen

In mijn tuin is een heg van Thuja, ongeveer 15 meter lang, aan het afsterven. Deze heg dient te worden verwijderd, afgevoerd en een nieuwe heg van Thuja van ongeveer 1.80 a 2 meter hoog plaatsen.

Plaatsen van vlonderplanken balkon

Op het balkon van mijn appartement, opgeleverd in juli 2018, wil ik graag vlonderplanken laten leggen. De afmeting van het balkon is 6 bij 1.75 meter. De vloer is nu van beton.

Gras weghalen, tuin egaliseren en betegelen

Ik wil graag mijn tuin renoveren. Tuin stukje meet 6 meter -2.25 meter. Er ligt nu gras. Dat weghalen, egaliseren en Flamestone grey 30-60 betegelen. Maar 1 kant opsluitband (randen) dus in L-vorm. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Terras ophogen

15 m2 Terras ophogen. Zoals je op de foto ziet, bestaat onze tuin uit verschillende hoogtes. Alleen het terras bij het huis verzakt. De twee tegels bij het afstapje zijn gelijmd. Ik begrijp dat dit een klein klusje is. Ik hoor wel of dit iets is dat jullie doen.

Tuin ophogen, betegelen en grasmatten plaatsen

Ik wil mijn tuin laten ophogen en vervolgens grasmatten laten plaatsen. De tuin is 9 bij 5 meter maar ik wil 10 m2 (2 bij 5 meter) gebruiken voor een klein terras. Ik heb een houten hek dat in beton gegoten is, dus weet ik niet of deze opengemaakt kan worden om erbij te komen.

Kunstgrastegels leggen

We willen graag kunstgrastegels laten leggen (15 m2). De tuin is goed toegankelijk.

Pergola en schutting laten plaatsen

De opdracht bestaat uit, zie ontwerp: het plaatsen van een schutting. Het plaatsen van een pergola. Met extra aandacht voor: houtverbinding, stalen buizen ten behoeve van klimrek (gat boren van 5 cm diep waar de buis in kan vallen). De onderstaande materialen hebben we al aangeschaft. Materiaal ten behoeve van schutting: Azobe palen 80x80x2750 (5x), Azobe palen 80x80x1500 (1X), Schutting zie foto. Rubber seal. Materiaal ten behoeve van pergola: Azobe palen 100x100x4000 (4x), Azobe palen 100x100x2500 (3x), Stalen buizen 42 (diameter)x 1150 (13x), Rubber seal. Ik zou graag een offerte willen ontvangen van de opdracht en we willen uiteraard zo snel mogelijk de opdracht realiseren.

Voortuin renovatie

Voortuin renoveren: - 6 x 5 m tuintegels plaatsen (aanschaf materiaal in overleg) - 2 x 6 m cornniveren (zijkanten van voortuin) - 5m hek met poort (aanschaf materiaal in overleg) - bestaande planten/ bomen verwijderen in overleg

Tuinschermen plaatsen en droogloop maken

Ik zoek een partij die drie tuinschermen kan plaatsen, een poort en het dakje boven de poort kan vervangen. De schermen moeten 180 bij 180 cm worden. De tuin is goed bereikbaar.

Plaatsen nieuwe en verwijderen oude schutting achterin de tuin

Achterin de tuin staat een schutting van 2 hele schermen en 1 half scherm en een deur. Deze staat op instorten (palen zijn gebroken/rot) en moet worden verwijderd. Daarnaast moet op gelijke wijze een nieuwe schutting geplaatst worden van 2 hele schermen en 2 halve waarvan 1 een deur is. Hiervoor is de keuze gevallen op de 'Gamma Exclusive Vuren', met een vuren deur met frame. Tuin is goed bereikbaar. Optioneel is afvoeren van de oude materialen.

Schuting met deur laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van 8,60 meter met deur van 1 meter ongeveer.

Elephant schutting laten plaatsen

Tussen twee buren zit 9 meter schutting, inclusief het verwijderen van de coniferenhaag. Achterzijde tuin betreft 5.35 meter schutting met deur, inclusief het afvoeren oude schutting. Andere zijde: Schutting 2 meter.

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik wil zes schuttingdelen laten plaatsen (waarschijnlijk schuttingdelen van 180 x 180 cm) wil mij hierin laten adviseren naar de beste mogelijkheden. Ik zoek een complete offerte zonder voorwerk.

Tuin aanleggen en schutting plaatsen

Onze tuin (8 x 6 meter) ophogen/egaliseren en een terras (tegels) aanleggen. Daarnaast over 1 kant in de lengte 7-8 meter een schutting plaatsen (wij willen hier zelf een houthok van maken).

Boomstronk verwijderen

Graag een offerte voor het verwijderen van een boomstronk. De stronk heeft een diameter van 44 cm en is ongeveer 35 cm steekt ongeveer 35 cm boven maaiveld. We willen de stronk graag z.s.m. laten verwijderen. Graag spoedig contact. Alvast bedankt.

Tuin groen maken

Wij willen onze hoektuin van 91 m2 aanpakken. De tegels zullen wij zelf verwijderen en daarna dient de gehele tuin gelijk getrokken te worden. Er zal 30 m2 terras geplaatst te worden, border gecreëerd en gras aangelegd. De beplanting zullen wij zelf gaan verzorgen. De tuin is via een achterom te bereiken.

Achtertuin afgraven en ophogen

Graag wil ik de kosten weten voor het afgraven en ophogen van de achtertuin. Betreft een nieuwbouwwoning met tuin waarvan de tuin nog niet is aangepakt (dus bouwzand). Oppervlakte is ongeveer 65 m2. Er dient ook geëgaliseerd worden afhankelijk van de prijs.

Renovatie van een tuin

Ik wil graag een afspraak maken om de renovatie te bespreken. Gaat om het plaatsen van een nieuwe schutting plaatsen, tuin afgraven in verband met onkruid en eventueel vervangen van terras. Plus verwijderen planten. Gaat om ongeveer 75 vierkante meter.

Tuin renoveren en klimop van gevel verwijderen

Wij zouden graag onze tuin van circa 50 m2 aanpakken. Oude situatie: - grote borders - vijver - bestrating Dit moet allemaal worden verwijderd. Nieuwe situatie: - kleine lage borders - gehele tuin egaliseren en opnieuw bestraten Tevens moet de klimop/hedera van de gevel aan de voorkant worden verwijderd, zonder schade aan de voegen als dat kan.