Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting plaatsen:

Schutting plaatsen

Het plaatsen van een schutting van 8.07 x 2 meter aan beide zijdes van onze tuin. Graag met hardhoutenpalen en schuttingdelen.
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting plaatsen uit heel Nederland:

Hillhout Elan schutting laten plaatsen

Met 4 (nieuwbouw) tussenwoningen willen wij graag een schutting laten plaatsen. Van het merk hillhout, type Elan Excellent (donkere soort). Het om circa 25-33 schermen of omgerekend 48 meter (ik zal dit nog nameten). Graag ontvang ik van u de offerte met daarin vermeld wat de kosten zijn voor het plaatsen van de schutting inclusief betonpalen en plaat (en overige materialen). Graag hoor ik van u ook of u de schutting levert of dat wij deze zelf bestellen.

I

Graag wil ik een schutting laten plaatsen van potdeksel planken kleur zwart (2 keer gespoten). De lengte van de schutting moet zijn: 6 meter lang en 1,80meter hoog, 3 meter 2. 00 meter hoog. Graag de materialen mee offreren. Er staat nu een betonnen schutting waar de planken aan gemonteerd kunnen worden.

Klussen tuin

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 3 schutting delen van 180 bij 180 en 3 palen die ongeveer 3 meter de grond in gaan. De spullen bestel ik zelf.

Klussen tuin

Graag wil ik een schutting door jullie laten plaatsen. Het gaat om 3 houten schutting delen van 180 bij 180 en 3 palen die ongv een meter de grond in gaan. Zelf bestel ik de spullen. Hiervoor wil ik graag eerst een offerte ontvangen. Alvast bedankt,

Tuinschutting plaatsen

Ik wil graag mijn huidige schutting vervangen. Ik kan de huidige schutting zelf los maken. De nieuwe schutting zou ik graag door een vakman geplaatst willen hebben.

Klussen in huis en tuin

Ik wil een aantal zaken in mijn woning en en tuin laten monteren. Het betreft gordijnroede ophangen voor 5 ramen, materialen heb ik in mijn bezit. En in mijn tuin een schutting laten plaatsen (dat ga ik via Praxis bestellen). Het betreft ongeveer 3 schuttingen. Ik hoor graag uw reactie.

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60m2 bestraten met 50x50 grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.

Schutting verwijderen en afvoeren

Houten schutting met groen er tegenaan verwijderen (lengte 6 meter) inclusief afvoeren. Eventueel ook plaatsen van nieuwe schutting. Kom met een prijs.

Composiet schutting plaatsen

Er moet een composiet schutting geplaatst worden in de achtertuin van circa 8m. De schutting bestaat uit 6 palen, twee grote schermen (180cm x 180cm), één schuin scherm (90cm x 180/93cm) en twee halve schermen (180cm x 93cm). Wij zorgen dat alle schuttingonderdelen aanwezig. De palen hebben we graag in beton gegoten, wij halen dit ook.

Composiet schutting plaatsen

Goede dag. Graag zou ik van u willen weten welke composiet schuttingen u verkoopt / plaatst. Wij willen een lamellen uitvoering (planken om en om) in de kleur bruin. Het zou gaan om tien panelen.

Partners

Partners van Casius