Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schuttingdelen plaatsen bij de nieuwbouwwoning:

Schuttingdelen plaatsen bij de nieuwbouwwoning

In verband met de aankoop van een nieuwbouwwoning wil ik graag een offerte opvragen voor het laten plaatsen (en de kosten) van hardhouten schuttingdelen met daartussen betonplaten. Het gaat om 22 meter achtertuin (schuttingen aan de linker- en rechterzijde, tekening is zonder uitbouw). De achterzijde is reeds voorzien van vlechtchermen door de aannemer. Aan de linkervoorzijde van de woning moet nog circa 8 meter lage schuttingdelen worden geplaatst (1 zijde). Ik zie een reactie graag tegemoet. Alvast hartelijk dank! (In verband met werk gelieve reactie per e-mail)
Onze klant uit Den Helder (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuttingdelen plaatsen bij de nieuwbouwwoning uit heel Nederland:

Schuttingdelen en terrasschermen plaatsen

Schuttingdelen/terrasschermen plaatsen. Ik koop zelf de schuttingdelen/terrasschermen + overig bevestigingsmateriaal met palen. Er is geen voorwerk nodig. Tuin is goed bereikbaar.

Schuttingdelen plaatsen

Ik ben op zoek naar en voordelige houten schutting met horizontale planken. Deze dient geleverd en geplaatst te worden. De lengte zal ongeveer 5.35 meter zijn en de hoogte 1.80 meter. Er is geen oude schutting aanwezig.

Schutting plaatsen

Ik wil een offerte voor een schutting plaatsen. Het gaat om zandgrond. Ik gebruik 6 betonplaten met 8 betonpalen (Garden Elements tussenpaal antraciet 275 cm). Tussen de palen komen 6 stuks 180-180 cm schuttingdelen (schutting Privacy vuren 180x180 cm). Wat zijn de montagekosten, inclusief het graven van de sleuven in het zand?

Leveren en plaatsen van een schutting

Betonpalen schutting met betonplaten 400 - 600 millimeter en composiet schuttingdelen en de kleur is grijs/antraciet. De lengte is ongeveer 43 meter waarin 2 keer een haakse hoek en 1 keer een poort.

Schuttingdelen plaatsen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van 4 schuttingdelen. Bij voorkeur hardhout en als u shutters heeft gaat daar onze voorkeur naar uit. Aan de achterkant willen we een raster waar een klimmer tegen aan kan groeien en een poort in hetzelfde soort hout als de schutting. De tuin heeft een achterom en de schutting komt tegen de erfafscheiding van de buren te staan.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil 5 tuinschermen laten plaatsen met een (los erop te plaatsen) trellis er bovenop. Ook de trellis plaatsen op een muurtje. Probleem misschien: aan de kant van onze buren kan er niet gewerkt worden. Alles moet vanuit onze tuin worden gedaan. Kan dat? We kopen schuttingdelen van Douglashout. De oude schutting kunnen we zelf weghalen.

Montage van schuttingen

Ik wil graag vijf schuttingdelen laten plaatsen. De oude moeten verwijderd worden. Inclusief het verwijderen van de palen. Alles van hout.

Plaatsen van drie hardhouten schuttingdelen

Onze oude schutting bestaat uit 3 schuttingdelen waarvan er een is ingekort met 2 schutting palen. Aan de zijkanten staan deze vast aan de andere schutting van de buren. Wij kunnen deze oude delen zelf verwijderen. De klant wil zo snel mogelijk 3 nieuwe hardhouten schuttingpanelen laten installeren. ( 1 paneel is omgewaaid) en wij willen een betonnen rand laten zetten.

Houten schutting plaatsen met betonnen onderdelen

Wij willen een schutting laten plaatsen. We willen houten schuttingdelen maar om rotten te voorkomen graag betonnen palen en betonnen onderkanten. De tuin is 10 meter lang en dan moet het hoekje om nog 2 meter schutting geplaatst worden. Op de lange zijde willen we ook een deur. Graag willen wij een offerte van de plaatsing ervan. De oude schutting verwijder ik zelf.

Schuttingdelen plaatsen

Het plaatsen van 3 schuttingdelen. De prijs wil ik graag weten van met en zonder verwijderen en afvoeren van een heg van 3 meter lang en 2 meter hoog. De schutting zelf moet 6 meter zijn.

Partners

Partners van Casius