Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinonderhoud:

Tuinonderhoud

Ik heb een tuin waar gras en veel bomen in zitten van ongeveer 1000 m2. Dit wil ik laten onderhouden. Onkruid moet weggehaald worden, er moet gesnoeid worden, de bomen moeten gesnoeid worden.
Onze klant uit De Kwakel (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinonderhoud uit heel Nederland:

Tuinonderhoud uitvoeren

Het gaat om een tuin van 800 m2. Hier dienen de struiken en bomen gesnoeid te worden en het gras vernieuwd. Eventueel dient er nog nieuwe beplanting geplaatst te worden.

Tuinonderhoud en gevel onkruidvrij houden

Kunnen wij in het nieuwe jaar een afspraak maken? Graag leiden wij u rond in ons blok op IJburg. Wij hebben als VvE 4 tuinen te onderhouden, en een behoorlijk oppervlak aan gevels onkruidvrij te houden. Op dit moment is het werk uitbesteed aan een andere hovenier, maar we staan open voor een vernieuwende blik en dito aanbod. Vanuit de Groencommissie zal ik iemand van uw organisatie rondleiden en uitleg geven over de werkzaamheden die wij voor ogen hebben. Ik hoor graag van u. Het zal zeker 200 m2 kunnen zijn.

Tuinonderhoud bij de recreatiewoning

Snoeien van diverse bomen. Grasveld , er staat ook bamboe struiken die gesnoeid moeten worden en afvoer van snoei groen. De tuin is circa 10 x 12 meter. Recreatiewoning in Hoek van Holland.

Groot tuinonderhoud

Tuin is momenteel overgroeid. Graag een grote beurt geven snoeien bomen en struiken. Weghalen onkruid. Kleine planten verwijderen waar mogelijk. Ben zelf niet aanwezig, maar tuin is vanaf de straat benaderbaar.

Eenmalig grondig tuinonderhoud

Al het onkruid verwijderen, de struiken snoeien en het gras kort maaien. Al het groene afval moet ook worden afgevoerd.

Tuinonderhoud en -reiniging

Onze tuin graag op orde brengen, veel onkruid verwijderen, tegels met hogedrukspuit reinigen, borders op orde brengen. Mogelijk wat bijplanten? De achtertuin is 120 m2 en de voortuin is 40 m2.

Klussen in tuin en woning

Ik heb rieten matten gekocht bij de Gamma en wil deze laten monteren in de tuin. Daarvoor moet er eerst snoeiwerk worden verricht aan klimop en gazon (circa 25 m2). Tevens montage werkzaamheden namelijk; in huis monteren van gordijn rails (circa 2 meter). Alle werkmaterialen via de vakman. Ook materialen voor tuinonderhoud. Op korte termijn graag.

Tuinonderhoud uitvoeren

Graag ontvangen wij een offerte inzake onderhoud van onze tuin. De oppervlakte is 50 m2 aan de voorzijde en 50 m2 aan de achterzijde van de woning. Grotendeels bestaat de tuin uit gras, borders en een beukenhaag. Ook dienen er een paar eikenbomen gesnoeid te worden.

Tuinonderhoud

Snoeien knippen onkruid verwijderen

Tuinonderhoud

Wij zoeken een nieuwe tuinman voor het onderhouden van de tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 12 bij 2 meter en een rozenstruik/heg van 2.50 bij 1.50 voor ons bedrijfspand. Eventueel ook het plaatsen van wat nieuwe vaste planten maar dat kunnen we ter plekke bespreken. Graag offerte inclusief alle zaken waaronder afvoer van het tuin afval.

Partners

Partners van Casius