Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gat voor de vijver graven:

Gat voor de vijver graven

Ik wil graag een gat laten graven voor een vijver, betreft 8 x 2.50 bij 1.50 meter (totaal 30 kubieke meter) diep. Het betreft de voortuin van mijn boerderij welk goed bereikbaar is. Ook zou ik graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn als de grond wordt afgevoerd. Vissen overgezet vanuit andere tuin.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor de vijver graven uit heel Nederland:

Vijver uitgraven en grond afvoeren

Ik wil een gat voor een vijver uitgraven 4,5 meter bij 2,5 meter en ongeveer 1,20 diep. Voor een smalle graver is de tuin goed te bereiken, want deze moet door de garage heen.

Vijver aanleggen

Visvijver gat uitgraven in de voortuin, ongeveer 21 m2/ 1,20 meter diep.

Vijver graven

Er moet een gat gegraven gaan worden van 5 x 3 x 2 meter en aarde moet worden afgevoerd door een brandgang van 100 meter met een ruime bocht er in. En eventueel kunnen jullie ook de voor en achtertuin aanleggen, mits jullie ook dit graafwerk kunnen doen.

Koi vijver aanleggen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het bouwen van een koi vijver. Het gat voor de vijver is al aanwezig. Ik wil graag een bak laten metselen met daarin een vijverzeil, pomp en filter. Afmetingen lxbxh is nu 3 x 2.5 x 0.70 meter. Ik zou graag de vijver 1.20 a 1.30 meter diep willen dus 0.50 a 0.60 meter boven de grond. Er ligt nog klei van het uitgraven(misschien meenemen in prijsopgave voor af te voeren). Ik heb helaas geen foto's. Hoop van u te horen.

Vijver aanleggen

Vijver van 3 bij 5 met daarin een plantenfilter van 1 bij 3 en voor de plantenfilter een verhoging van ongeveer 1 bij 1. Het gat is er al. Nu de bekleding nog...

Grond uitgraven

Gat graven voor een vijver. 1. 20 diep. 3 meter lang en 3. 10 breed

Koi vijver aanleggen

In de tuin een vijver van binnenmaat circa 1,20 meter breed x 3,60 meter lang en 1,50 meter diep waarvan 50 tot 70 cm boven de grond ligt. Zijkanten kunnen gemetseld worden met blokken, later strak afsmeren met cement bovenrand mooi breed zodat je erop kan zitten. Breedte van de muur is afhankelijk van blokmaten circa 19 cm breed gat is al strak gegraven. Het project kan op korte termijn starten als de prijs goed is.

Boomstronk laten verwijderen

Boomstronk uit grond verwijderen en afvoeren ter behoeve van een vijver plaatsen, ik kan de stammen wel alvast wegzagen, wat in de grond zit is de moeilijkheid. Na het verwijderen van de stronk moet er een gat voor de vijver gegraven worden. Het gaat om 'Ubbink 150 vijverbak' met de afmeting 149 x 79 x 45 cm. De tuin is via een berging bereikbaar.

Tuin voor vijver uitgraven

Ik wil graag een gat van 4 x 2 x 1.2 meter diep uit laten graven. Graag een offerte inclusief het afvoeren van de grond. Het is kleigrond. De tuin bereikbaar via een steeg. De steeg is circa 90 cm breed.

Vijver deels dempen

Graag zouden we willen weten of het mogelijk is of onze vijver deels gedempt zou kunnen worden en wat dat zou moeten kosten. Deze vijver bestaat uit 2 delen, een grote vijver aan de ene zijde van de tuin en een kleinere aan de andere zijde van de tuin. Enkele 'zwevende' tegels vormen een brug/pad in het midden. De kleine zijde zouden we graag laten laten dempen om meer ruimte te creëren. Deze is (zie foto's 2 bij 1 meter op het smalste deel en 2 bij 1,75 meter op het breedste deel. De vijver is nog geen 20 cm diep. Er bevindt zich onderwater een flexibel zeil wat opzij getrokken moeten kunnen worden. Vervolgens moet een een dam wandje worden gemaakt vlak naast het 'bruggetje'. Daarna moet het gat gedempt en afgedekt met identieke (standaard)tegels als op de foto's zijn te zien. Kunt u me hiervoor een prijsopgaaf doen toekomen? De tuin is bereikbaar via een brede achterom gangetje. Een busje kan op enkele tientallen meters van onze poort (betaald) worden geparkeerd. Een gratis parkeerplaats is iets verder. Als u aanvullende vragen heeft hoor ik het graag.

Partners

Partners van Casius