Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor gat voor de vijver graven:

Gat voor de vijver graven

Ik wil graag een gat laten graven voor een vijver, betreft 8 x 2.50 bij 1.50 meter (totaal 30 kubieke meter) diep. Het betreft de voortuin van mijn boerderij welk goed bereikbaar is. Ook zou ik graag willen weten wat de extra kosten zouden zijn als de grond wordt afgevoerd. Vissen overgezet vanuit andere tuin.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat voor de vijver graven uit heel Nederland:

Boomstronk laten verwijderen

Boomstronk uit grond verwijderen en afvoeren ter behoeve van een vijver plaatsen, ik kan de stammen wel alvast wegzagen, wat in de grond zit is de moeilijkheid. Na het verwijderen van de stronk moet er een gat voor de vijver gegraven worden. Het gaat om 'Ubbink 150 vijverbak' met de afmeting 149 x 79 x 45 cm. De tuin is via een berging bereikbaar.

Tuin voor vijver uitgraven

Ik wil graag een gat van 4 x 2 x 1.2 meter diep uit laten graven. Graag een offerte inclusief het afvoeren van de grond. Het is kleigrond. De tuin bereikbaar via een steeg. De steeg is circa 90 cm breed.

Vijver deels dempen

Graag zouden we willen weten of het mogelijk is of onze vijver deels gedempt zou kunnen worden en wat dat zou moeten kosten. Deze vijver bestaat uit 2 delen, een grote vijver aan de ene zijde van de tuin en een kleinere aan de andere zijde van de tuin. Enkele 'zwevende' tegels vormen een brug/pad in het midden. De kleine zijde zouden we graag laten laten dempen om meer ruimte te creëren. Deze is (zie foto's 2 bij 1 meter op het smalste deel en 2 bij 1,75 meter op het breedste deel. De vijver is nog geen 20 cm diep. Er bevindt zich onderwater een flexibel zeil wat opzij getrokken moeten kunnen worden. Vervolgens moet een een dam wandje worden gemaakt vlak naast het 'bruggetje'. Daarna moet het gat gedempt en afgedekt met identieke (standaard)tegels als op de foto's zijn te zien. Kunt u me hiervoor een prijsopgaaf doen toekomen? De tuin is bereikbaar via een brede achterom gangetje. Een busje kan op enkele tientallen meters van onze poort (betaald) worden geparkeerd. Een gratis parkeerplaats is iets verder. Als u aanvullende vragen heeft hoor ik het graag.

Vijver in de tuin laten aanleggen

Vijver aanleggen 6 x 2.5 bij 40 cm hoog. Het liefst een prijsopgave, gat is al gegraven. Goed toegankelijke tuin.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Vijver uitgraven

Er moet een gat gegraven worden van ongeveer 4 meter lang 1,50 meter diep en 1,50 meter breed. De opgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd. De achtertuin is bereikbaar via een steeg.

Vijver aanleggen

Graag verneem ik een richtprijs voor het uitgraven van een gat bij 4x3x1,50 (evt dieper) het afvoeren van de grond. En het opbouwen van de vijver dmv sandwichpanelen en een folie zak. Met vriendelijke groet,

Gat voor de vijver graven

Ik wil een gat voor mijn vijver laten graven van 4,4 bij 2,3 meter en 1,2 meter diep. En de grond moet afgevoerd worden.

Vijver metselen

Ik wil een vijverbak laten metselen. De maten zijn 6 x 2 x 1.8 meter. Dit met b2 betonblokken. Er moet ook een gat gegraven worden. We kunnen dit deels zelf doen. Eind september starten met de klus.

Vijvertje laten verwijderen

Wij hebben een klein vijvertje in de achtertuin en ik zou het graag laten verwijderen. Het vijvertje is ongeveer 210 cm lang, 90 cm breed en 50-60 cm diep. Tevens graag het gat opvullen met aarde, bijgevoegd is een foto. In de vijver zitten nog 3 a 4 grote vissen, deze graag diervriendelijk verwijderen. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Partners

Partners van Casius