Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor stormschade: tuinpoort plaatsen:

Stormschade: tuinpoort plaatsen

Door de storm is mijn tuinpoort verwoest. Ik wil dus een nieuwe tuinpoort en daarnaast nog een gedeelte tot aan de geluidswal. Dit is ongeveer een meter. Graag zou ik een offerte inclusief materiaal van u ontvangen. In de poort moet een slot, zodat hij afgesloten kan worden.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stormschade: tuinpoort plaatsen uit heel Nederland:

Tuinpoort laten plaatsen

Stormschade; Ik wil graag een tuinpoort laten herplaatsen, inclusief bijmateriaal, hek, paal, poort, paal, hek. Ik ontvang graag meerdere aanbiedingen van houtsoorten of ander degelijk materiaal. Het gaat om een deel van 45 cm, dan een paal, dan een hek van 190 cm, dan een pal en dan een deel van 110 cm. Graag ontvang ik een offerte met materiaalkosten en arbeidskosten. Ook wil ik graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe deurkruk van het tuinhuis. En op het dakterras zijn 4 houten plantenbakken en een houten hek volledig stuk gewaaid. kunnen deze gerepareerd worden?

Schutting met tuinpoort vervangen na stormschade

Tijdens een storm is mijn schutting met poort kapot gewaaid. Ik wil die graag laten vervangen door een Elephant tuindeur van 90 x 180 cm en 1,5 tuinscherm van Elephant met 4 of 5 bijbehorende palen. Ik ontvang graag uw offerte voor de verzekering.

Schutting met stormschade vervangen

Afgelopen maandag hebben mijn tuinschuttingen schade opgelopen door de storm. Ik heb een nieuwe tuinpoort nodig en vier schutonderdelen van het merk Garden Elements schutting recht 180x180 cm. Graag ontvang ik een offerte inclusief de montagekosten inbegrepen.

Stormschade: tuinpoort en hek vervangen

Graag een nieuwe poort en een wat bredere deur i.v.m. scooter met spiegels. Door de storm is de volledige toegang afgebroken en open. De breedte is totaal 240 cm daar moet ook de bredere deur in inclusief beslag en een slot. Aan 1 kant zit een stenen berging aan de andere kant de schutting van de buren incl paal. De hoogte is ongeveer 180-190 cm. Graag een offerte voor materiaal, bezorgen en plaatsen.