Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor grond uit de tuin afvoeren:

Grond uit de tuin afvoeren

Om een kelder te realiseren onder onze tuin ga ik onze tuin afgraven. Wij hebben een hoekwoning waarbij de tuin te bereiken is via een steeg van ruim 2 meter breed. Ik overweeg om zelf een graafmachine te huren en de grond af te laten voeren. We willen een betonnen kelderbak laten plaatsen van ongeveer 25 m2. Kunt u me een indicatie geven wat het zal gaan kosten de grond die hieruit komt af te laten voeren? En eventueel ook een prijsindicatie als ik dat door u laat afgraven? Ik zie uw reactie graag tegemoet!
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor grond uit de tuin afvoeren uit heel Nederland:

Grond laten frezen

In de tuin van onze nieuwe woning zijn reeds alle bomen en struiken verwijderd. Nu moet de grond worden gefreesd (30-50cm diep) en alle nog aanwezige losse worteldelen moeten worden verwijderd. Daarna egaliseren. De oppervlakte van de tuin bedraagt ca 150 m2

Voortuin oprit uitbreiden / afweging oude oprit ophalen

We zouden graag offerte ontvangen voor uitbreiden van onze huidige klinker oprit. Deze willen we uitbreiden met ongeveer 15 m2 met ook wellicht straatklinkers weer? Is mede afhankelijk van de prijs en of gebruikte klinkers wellicht een optie zijn? Ook willen we graag prijs indicatie voor ophalen (zijn wat verzakt) van huidige klinkers op oprit ongeveer 17m2. Voor stuk oprit wat we erbij willen moet er grond worden afgegraven en afgevoerd en zal er uiteraard weer zand in moeten en beton bandjes er langs. De Bielsen voer ik zelf af eerst en in midden van tuin grind en betonbanden haal ik ook zelf weg evenals de nog aanwezige struiken. Ik zie uw offerte met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, W. De Zwart

Nieuwbouw tuin uitgraven + storten wit zand/zwarte grond

Betreft afgraven en het storten van wit zand en/of zwarte grond bij in totaal 7 tuinen. Totaal is 104 m2 uitgraven. Wit zand storten is 61 m3 en aarde 44 m3. In de bijlage een overzicht per tuin. Graag ontvang ik tevens een offerte per tuin (en niet een offerte voor alle 7 tuinen in totaal).

Tuin afgraven

We willen graag de tuin af laten graven om daarna zelf twee grote plantenbakken aan beide zijden te plaatsen en de tuin/grond met grind te vullen. Grondoppervlak om af te graven is ongeveer 28 m2.

Grond afgraven en afvoeren

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven en afvoeren van een oppervlakte van circa 25m2 (6,2 x 4m) en 50 centimeter diep in mijn achtertuin. De tuin is te bereiken via een achterpad (max brede 1,20m). Wij hebben het snel nodig. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Tuin afgraven, afvoeren en betegelen

Betreft de achtertuin van zo'n 48 m2. Hier moet de grond afgegraven worden en afgevoerd. Vervolgens mogen er 2 soorten tegels geplaatst worden (deze haal ik zelf) afmetingen 30 x 30 cm en 40 x 60 cm. Achtertuin is goed bereikbaar.

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Kunstgras aanleggen en tuintrap vervangen

Ik ben op zoek naar een hovenier die mij kan helpen met het verbeteren van mijn achtertuin in de binnenstad van Amsterdam. De totale tuin is 40 m2, heeft veel schaduw en is aan de natte kant. Vorig jaar is er op circa 10m2 echt gras aangelegd. Ondergrond is zwarte grond en er zijn schaduw graszoden gebruikt. Omdat de tuin vrij vochtig is, weinig zon krijgt en het water niet zo goed weg kan is de grasmat gedurende de winter verdwenen. Graag wil ik nu kunstgras, alleen maak ik me zorgen over de afwatering. Ik zoek kunstgras dat geschikt is voor kleine kinderen om op te spelen. Daarnaast wil ik de hardhouten tuintrap die van de achterdeur naar de verlaagde tuin (-1 meter) vervangen. Zijn dit zaken waar u mij bij kunt helpen? Zoja, dan kom ik graag in contact om details te bespreken om tot een offerte te komen.

Beschoeiing vervangen

Het betreft +/- 60 meter perceel aan de oude Rijn (geen beroepsvaart) en heeft een inham van 10 meter lang en 5 meter breed. Dus dit vormt in totaal 75 meter, maar de inham heeft veel minder te verduren dan de 60 meter aan den Rijn zelf. Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte met advies van u ontvangen voor het volgende: - Wat zijn de eigenschappen van een houten, betonnen of kunststof beschoeiing? (In mijn optiek kan de beschoeiing geplaatst worden vanaf de walkant. Ik heb wat foto's toegevoegd van de huidige situatie. Ik begrijp dat het voor u handig is om te weten hoe diep de beschoeiing geplaatst dient te worden en om wat voor soort vaart het gaat waar de beschoeiing geplaatst word. Ik heb zelf geen idee wat hiervoor gekozen moet worden, maar volgens mij mag de beschoeiing tot 60 cm boven het wateroppervlakte uitsteken. Hoe diep deze geplaatst moet worden, laat ik even aan u over. De vaart wordt voornamelijk voor pleziervaart gebruikt. Wat is uw advies en wat zijn de totale kosten voor het plaatsen/vervangen. Het is niet de bedoeling dat de beschoeiing tegen de oude wordt geplaatst, omdat er dan een vergunning nodig is en grond gekocht moet worden van de provincie Zuid Holland. Het liefst hebben we ook niet dat dit ten koste gaat van de tuin, omdat het perceel al heel erg smal is en iedere cm die eraf gaat zonde is. Ik hoop dat u mij hierover voldoende kan adviseren en te informeren over de te verwachten kosten). - Wat zijn de totale kosten voor het vervangen van 75 strekkende meters beschoeiing en welk materiaal kan ik het beste kiezen?

Tuin afgraven

De tuin dient gedeeltelijk afgegraven te worden. De oude grond moet worden afgevoerd en schone grond, ten behoeve van een uitbouw aan de achterzijde van de woning geleverd. Het gaat om 18 m2, 6 meter bij 3 meter en 50 cm diep.

Partners

Partners van Casius