Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Bussum of directe omgeving.

657 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: 25 nieuwbouw tuinen afgraven en nieuwe grond storten, 10 schuttingen leveren en plaatsen voor nieuwbouw woningen, tuin aanleggen bij nieuwbouwhuis, tuin + overkapping vernieuwen, aanleg nieuwe tuin, aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras, tuin vernieuwen, nieuwe tuin aanleggen, terras aanleggen, tuin renoveren, beschoeiïng of damwand laten plaatsen, schutting met bpc composiet leveren en plaatsen, tuin egaliseren en bestraten en nieuwe toegangspoort en schutting, tuin van 800 m2 opnieuw vorm geven, tuin egaliseren + eventueel drainage aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Bussum:

Tuin egaliseren, grasmatten leggen en terras realiseren

Wij willen graag een nieuwe tuin in ons huis in Bussum. Tuin moet geëgaliseerd worden. Er moet een nieuwe grasmat in, plus tegels. Tuin is ongeveer 6 bij 8 meter. Over de hele breedte (6b) graag een terras met tegels. Rest moet gras komen. Graag ontvang ik zsm een offerte. Als jullie langs willen komen om eea te bekijken, dat kan natuurlijk ook.

Drainage tuin aanleggen

Ik wil een drainage in tuin laten aanleggen i.v.m. kelder. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een offerte.

Het slaan van een waterput

Ik zoek een partij die een waterput kan slaan of boren in mijn achtertuin. Ik heb geen beregeningssysteem nodig, wel heb ik een waterpomp nodig. Het grondwater zit waarschijnlijk op 5 meter diepte. De tuin is zeer goed bereikbaar. Wat is het waterverbruik? Hoeveel druk (Bar) moet er geleverd worden? Wat zijn de doelen voor de waterput?

Aanleg voortuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De tuin is grotendeels al leeggehaald, dus het gaat vooral om het aanleggen ervan. Wij hebben zelf een tekening gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Misschien goed om te weten dat de grond niet helemaal gelijk is en dus geegaliseerd moet worden. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte (zowel inclusief als exclusief materiaal). Een korte samenvatting van de verwachte materialen: - grind (stukje voor het huis) - grasmat (rondom trampoline) - klinkers voor het paadje - grotere tegels voor het stuk van de fietsen (of evt. Grind) - heg aan de straatkant (ongeveer 1,80 m hoog) - heg aan de andere kant van de fietsen (ongeveer 1 meter hoog) - border naast paadje Ook horen we graag wanneer u hier tijd voor zal hebben. Als u meer informatie nodig hebt hoor ik het natuurlijk graag.

Nieuw gazon krijgen

Ik wil mijn oude gras laten weghalen en een nieuw gazon krijgen. Oppervlakte zal ongeveer 25 m2 zijn. Wellicht ook nog wat andere kleine werkzaamheden zoals nieuwe buxus (klein formaat) en plaatsen van bamboe tegen een muur

Tuin uitgraven en afvoeren

Een deel van de tuin uitgraven, op niveau brengen met rest van de tuin. Het gaat om ca. 25m2 de diepte varieert. Ik zorg er zelf voor dat de tuin gereed is voordat deze klus begint.

Vlonder aanleggen op terras

We zijn op zoek naar een vakman die ons kan adviseren over materiaal voor een vlonder en deze vlonder dan ook kan aanleggen. Het gaat om een vlonder op terras in de achtertuin van iets minder dan 24 m2, 6 meter breed x 3,70 meter diep. De vlonder kan op terrastegels worden gelegd

Achtertuin aanleg

We zouden graag een vrijblijvend tuinontwerp willen hebben voor onze achtertuin. -Nieuwe schutting 1xhout en 1x klimpop-haag+deur naar zijkant -gedeelte met oude gebakken klinkers -grasgedeelte voor kids -bloemen -zandbak -evt een pergola tuin De tuin ligt nu vol met grijze tegels en heeft stenen borders aan weerszijden. Tuin loopt niet recht meer, afwateringssysteem is niet optimaal meer. De tuin is 50 m2.

Afgraven en afvoeren

Wij willen graag onze borders af laten graven. Daar komt bij dat er op de grens met de tuin vd buren een dusdanig goeie sleuf gegraven wordt dat hier zonder problemen een schutting geplaatst kan worden.

Voortuin leeghalen

Ik wil graag weten wat het kost om onze voortuin leeg te halen. Inclusief pad en struiken.

Vernieuwen van grasmatten

Ik wil graag het gras in mijn achtertuin laten vervangen. Gaat om 32m2. Gaat dus om het verwijderen van het oude gras en het aanleggen van nieuwe grasmatten.

Tuin leeghalen/egaliseren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan leeghalen en egaliseren. De tuin is circa 200 m2 groot en en staan 3 grote stonken in en nog wat begroeiing. De tuin is goed bereikbaar.

Conifeer verwijderen

In de voortuin heb ik een conifeer staan van 7 meter hoog. De stammen met takken eraan kan ik zelf verwerken zodra ze op de grond liggen, de stronk dient te worden verwijderd. Het afvoeren zal ik zelf verzorgen en de tuin is goed te bereiken.

Tuin veranderen

Wij willen ons huidige tegelterras (met 60 x 60 tegels) uitbreiden naar 20 m2, 2/3 op huidige gazon en 1/3 op bloemenbed. Bestaande sproeier moet klein beetje verplaatst worden. Daarnaast willen wij een eenvoudige pergola plaatsen met mooie houten palen. Ik heb een achterom.

Hardhouten dubbele poort op de oprit plaatsen

Ik wil een poort op de oprit laten plaatsen. Er moeten twee stenen pilaren weg daarvoor. Hek moet ongeveer 300 x 180 worden.

Schuttingen en poort leveren en plaatsen

Materiaal incl. tuinschermen, palen, grondpennen, cement, poort, hang- en sluitwerk etc. Totale lengte 18m, hoogte 2m. Ivm iets aflopend grondniveau bijvoorbeeld door schermen van 1. 80x1. 80 met een losse plank eronder. In antraciet of donkergroen, hout (grenen, 17-19 planken) of composiet, afhankelijk van de prijs. Poort van 1.80m (of 2m) x 90cm met (deel van) een scherm ernaast voor totale breedt van 2.40m. Inclusief hang- en sluitwerk (graag met codeslot). Het betreft een schutting aan de zijkant van een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Stronken verwijderen

Graag ontvang ik een offerte in 3 delen voor het verwijderen van onderstaande. 1. Twee stronken (conifeer) in achtertuin. Diameter ca. 35-40 cm. Doorgang poort circa 90 cm. 2. Twee stronken in voortuin (conifeer). Diameter circa 10 cm. 3. Serie stronken (circa 12) van de oude hek (taxus?). Diameter circa 3-5 cm en twee van 10 cm. Graag hoor ik wat de afzonderlijke en de totaalkosten zijn.

Oude tuinschermen door nieuwe vervangen

Ik wil graag 8 nieuwe tuinschermen laten plaatsen. De oude schermen, deze staan er al zo'n 35 jaar, moeten ook verwijderd worden. Ze staan op paalpunthouders dus misschien kunnen ze gewoon opnieuw gebruikt worden. Er staat beplanting dicht om de schutting heen. Ik denk dat het goed zou zijn als de vakman komt kijken voor het maken van een prijsopgave.

Onderhoud aan de tuin

Het gaat om het snoeien van een aantal struiken, nieuwe aarde, nieuwe planten, tegelpad maken. Tuin is achter 100 m2 en voor eveneens 100 m2.

Oprit afgraven en voorzien van nieuw zand

Wij willen onze oprit betegelen. Hier lag grind op, grotendeels al weg, en nu moet het nog 15 cm afgegraven en afgevoerd. nieuw zand erop en aantrillen. Tegels leggen we zelf. Graag ontvangen we voor deze werkzaamheden een offerte.

Tuin afgraven en ophogen met zand

Ik wil graag onze oprit, ongeveer 9 x 3 meter, en 2 plantvakken, ongeveer 2 x 2 meter, afgegraven hebben en opgehoogd met zand. Bestraten wil ik hierna zelf doen. Van de oprit is het losse grind al verwijderd, maar er ligt nog wat grind in de ondergrond gedrukt. Door de plantvakken loopt een sproei installatie, die mogelijk behouden moet blijven. Wij hadden zelf bedacht in het hemelvaartsweekend (10 t/m 14 mei) de tuin uit te graven. Zou dit u schikken?

Trampoline ingraven en zand afvoeren

Wij gaan verhuizen en nemen de ingegraven trampoline mee (425 x 250 cm), maar bij het nieuwe huis moet het zand uitgegraven worden.

Tuin ontwerp en uitvoer

Wij willen onze achtertuin laten doen. 10 meter diep en 6 meter breed met een schuur van 8 m2 er in. We willen een ontwerp laten maken en danken zelf aan een terras met siertegels en enkele perken. Sier planten en bloemen en onze huidige appelboom er bij betrekken. Eventueel een stukje kunstgras aanleggen. De tuin ligt over de laatste 3 meter ongeveer 20 cm lager. Het betreft een standaardtuin in een rijtjeswoning.

Kunstgras in tuin leggen

Het huidige gras groeit niet goed, dit graag verwijderen en op een kwalitatieve manier kunstgras aanleggen. Gaat om ongeveer 18 m2.

Nieuwe tuin aanleggen

Voor de achtertuin willen wij grote tegels (bijvoorbeeld 80 x 80 cm) met aan de zijkant een ingemetselde bank. De voortuin is gedeeltelijk grote tegel en gras. Daarnaast is er aan in de voortuin iets van een heg dat moet worden geplaatst om inkijk te verminderen. Het gaat om totaal 50 m2.