Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Broek op Langedijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Broek op Langedijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Broek op Langedijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Broek op Langedijk of directe omgeving.


Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Broek op Langedijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: hout/beton schutting plaatsen, tuinaanleg bij een VvE-complex, jeu de boulesbanen vervangen, aanleg voor- en achtertuin, totale tuinaanleg, volledige tuinaanleg, bouwperceel ophogen en draineren, grote natuurvijver uitbaggeren, achtertuin aanleggen, voortuin bestraten en een schutting plaatsen, schuttingen plaatsen, ophogen en eventueel betegelen van de tuin, aanleggen van voor- en achtertuin, terras, pergola, verhoogde (gestucte) border en tuinbank maken, complete tuin aanleggen, achtertuin herinrichten, tuin aan laten leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Broek op Langedijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Broek op Langedijk:

Tuin afgraven en ophogen

Dit gaat om het afgraven van 60 m2 tuin. Er kan een kleine graafmachine in van breed 105 cm. De afvoer bak staat klaar en ik zal erbij zijn voor hulp. Daarna wil ik het geheel graag egaliseren met zand.

Hardhouten schutting monteren

Wij zouden graag een hardhouten schutting als erfafscheiding willen laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoning. De schutting zal 6 meter lang moeten worden en ongeveer 1.80 meter hoog. De tuin is goed bereikbaar.

Tuin ontgraven en zand terug storten

Het gaat om 3 huizen naast elkaar, aan het water, hier graag de achtertuin uitgraven: Let op: geen achterom alleen door huis mogelijk!! A. Uitgraven van een stuk van 5.50 x 7.50 x 0.15 meter en opvullen zand (5.50 x 4 x 0.15 meter); B. Zit kuil aan het water: 4.50 x 2 x 1 meter.

Hardhouten beschoeiïng aanbrengen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor een beschoeiing voor ons nieuwbouw huis in Broek op Langedijk. Hij moet van hardhout en 40 cm boven water zijn en 11 meter lang met verankering.

Tuin afgraven en trampoline inbouwen

Tuin (gras) afgraven en inbouwen van een trampoline van 330 cm (inclusief de randen). Tuin is alleen via het huis bereikbaar, dus handmatig afgraven en afvoeren door middel van kruiwagens.

Tuin afgraven

Wat zou het mij gaan kosten om mijn tuin te laten afgraven op ongeveer 15 cm diepte en het afvoeren van de grond. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 75 m2 en is goed te benaderen met een graafmachine. Wel staat er gras en onkruid in de tuin van ongeveer 5 cm hoog. Het zand hoeft er nog niet in.

Haag vervangen voor schutting

Ik heb nu een haag van Leylandii die bestaat uit twee delen met een poort er tussenin op een hoek van 45 graden. De stammen van de Leijlandii zijn ongeveer 5 centimeter en de heg is +/- 3,5 meter hoog. Het zijn drie stukken: Haag van 2,2 meter / 45% hoek / poort van 1 meter / 45 graden hoek haag van 4,4 meter. Dit alles willen wij vervangen door een schutting van 2,10 meter hoog met een poort in de hoek (hardhouten palen of eventueel beton/hout schutting). 4,4 meter

Tuin afgraven en schutting plaatsen

De tuin aan de voor- en achterzijde dient te worden afgegraven. Er ligt nu een dikke natte kleilaag waar we niets mee kunnen. Vervolgens zouden we graag een schutting om de achtertuin laten plaatsen van verticale Douglas planken. Het blok bestaat uit 10 huizen. Waarschijnlijk zijn er buren die dezelfde werkzaamheden willen laten doen. De voortuin is ongeveer 3 x 5 meter.De achtertuin ongeveer 16 x 5 meter waar nog een schuurtje van 1,60 bij 3 meter staat. Er is een foto beschikbaar.

Schutting van tuinschermen plaatsen

Ik wil 3 houten tuinschermen plus palen en een poort laten plaatsen, in een tuin van ongeveer 5.50 breed. Het is een nieuwbouwhuis, het kan dus zo geplaatst worden. De tuin is aan de achterkant bereikbaar via een parkeerterrein. Wat gaat het plaatsen kosten?

Houten beschoeiing / damwand aanleggen

Houten zandwering van 16 meter aanleggen in nieuwbouwtuin. Het staat niet in het water maar onze tuin loopt behoorlijk af en we willen hier verticale planken geplaatst hebben. Foto beschikbaar.

Eikenboom snoeien

De boom moet gesnoeid worden. De boom is 10 meter hoog. De boom staat ook als monument bij de gemeente te boek. Snoeien mag, maar alleen via een erkend bedrijf/hovenier. De boom staat aan de voorzijde van het huis. Een paar meter vanaf het trottoir.

Beschoeiing plaatsen en tuin ophogen

Over de gehele lengte van 14 meter van de achtertuin wil ik beschoeiing aanbrengen en het geheel laten ophogen. De benodigde hoogte boven wateroppervlak is 90 cm. De breedte is 3 meter.

Nieuwe schutting laten plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen hij is 19 meter lang en gaat 2 meter haaks om en aan de andere zijde zit een poort van ongeveer 1 meter. Graag de palen uitvoeren in bankirai en goede sterke schermen of planken, moet sterk en storm vast zijn of u moet nog een ander idee hebben dan horen wij dat graag. (Is deels een verzekeringskwestie).

Boom verwijderen

Tijdens de laatste storm is bij ons een boom omgevallen en over een sloot terecht gekomen. Deze boom en nog een kleine die tevens de storm het lootje heeft gelegd graag met spoed verwijderen,dit in verband met de doorvaart van het rijk der 1000 eilanden in Broek op Langedijk.

Vervangen damwand + gedeelte houten terras

Oude damwand is aan vervanging toe. Indien mogelijk plaatsing voor de oude. En het maken van 2 nieuwe houten terrassen. Hout voor damwand is aanwezig. Het gaat om 20 meter damwand. Hout voor terrassen eventueel leveren.