Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Blaricum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Blaricum heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Blaricum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Blaricum of directe omgeving.

323 klanten uit Blaricum bevelen een bij Casius in Blaricum aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Blaricum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, moestuin in achtertuin aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Blaricum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Blaricum:

Waterput slaan

In mijn tuin wil ik weten wat het kost als ik een eigen put laat slaan en pomp laat plaatsen. Het gaat om het bewateringssysteem van de tuin, deze is al aangelegd. Ga ervan uit dat diameter 90 voldoende is. Het gaat om de voor- en achtertuin in totaal ongeveer 120-125 m2. De pomp graag apart op de offerte.

Tuin aanleggen, renoveren

Nieuwe heg plaatsen, gras leggen, 1 terras, 1 oprit met grind, stukje schutting, tuin is ongeveer 300 m2 en moet vermoedelijk gemiddeld 10 cm worden opgehoogd.

Aanleggen grindpad

Graag een offerte voor het aanleggen van een grindpad met gebroken puin zonder honingraad platen. De tuin is al helemaal leeg gehaald van planten en tegels. Er moet met een kraantje een berg zwart zand van ongeveer 2 a 3 m3 verplaatst worden naar het stukje tuin naast het nieuwe grindpad. Vanaf het grindpad moet ook een paadje naar de voordeur gelegd worden met grind. Gaat ongeveer om 90 m2.

Riet verwijderen aan de slootkant bij 15 woningen

Riet laten verwijderen aan de slootkant van ca. 15 woningen.

Hardhouten terras aanleggen

Ik wil graag diverse terrassen rond het huis laten aanleggen, totaal ca. 80 m2. Gaat om een nieuwbouw woning dus er hoeft niks te worden verwijderd.

Populieren stronk frezen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het frezen van een stronk van een populier. De boom heeft een diameter van circa 90 cm en wij willen het liefst 10-15 cm onder maaiveld weg laten halen zodat we kunstgras kunnen plaatsen.

Coniferen verwijderen en 9 meter schutting plaatsen

9 meter Coniferen verwijderen en afvoeren en 9 meter schutting (Louvre ) 2 meter hoog plaatsen. Ik heb het over Louvre schermen en dan zwart gebeitst.

Aanleggen van damwand en twee houten terrassen bij het water

In onze nieuwe tuin in mei/juni 2 houten vlonders aangelegd worden. Zie bijlage voor een situatie schets en hieronder vermelde extra informatie: - Hoogte verschil op te vangen 1,2 meter hoog incl. Damwand - Beide vlonders dient een trap ingemaakt te worden om hoogte verschil op te vangen als in bijlage aangegeven - Afwerking van de vlonder planken liefst in dit houtsoort -mukulungu-25x145mm/ glad afgewerkt - Afmetingen zijn 4 x 3,5/4,00 meter voor terras links en voor rechts 1,5 x 2,00 meter waar de opstap naar de boot is - Prijs graag inclusief het uitgraven van deze gedeeltes, het loopt nu al schuin naar de kade maar vooral voor de bak van 4 x 4 zou nog wat weggehaald moeten worden Wij zijn erg benieuwd naar een gerichte schatting/offerte voor deze werkzaamheden die in mei/juni uitgevoerd dienen te worden. Plaats is Blaricum.

Tuinhek vervangen

Het gaat om het verwijderen van een bestaande tuinafscheiding die bestaat uit coniferen. Vervolgens wil ik een nieuw hek laten plaatsen van 14 bij 2 meter. Het materiaal is nog in overleg.

Boom rooien

Het gaat om een grove Den rooien van 1 meter omtrek en 10 meter hoog Het is in de voortuin en makkelijk bereikbaar. Vergunning aanwezig.

Grondwaterput in de tuin slaan

Ik zou graag een waterput voor een grondwaterpomp in mijn tuin willen laten slaan. Graag zou ik hiervoor een offerte willen. Het is ongeveer 9 meter diep. Het oppervlak is 600 m2.

Waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen

Ik wil een waterput slaan in de tuin en besproeiing laten aanleggen. Ik heb tuin rondom het huis, schat 700 m2 tuin waarvan ongeveer 150 m2 verhard. Ik weet niet hoe diep het grondwater is.

Plantenbakken realiseren

In de tuin zou ik graag 2 stenen plantenbakken willen hebben. Op dit moment oogt de tuin wat leeg en ik zou graag meer groen willen hebben. De afmetingen van de plantenbakken zijn als volgt: Links: 300 x 240 x 90 x 60 cm Rechts: 360 x 180 x 60 cm De afmetingen mogen afwijken, voorkeur kleur is antraciet en type stenen is grote blokken. Ook hiervan mag worden afgeweken, alleen dan zou ik graag een voorbeeld willen zien. Voor deze opdracht zou ik graag een complete prijs (all in) willen ontvangen, daarnaast hoor ik ook graag wanneer dit eventueel kan worden uitgevoerd.

Tuin op een perceel aanleggen

Wij hebben een perceel gekocht waar we een huis gaan laten bouwen. Daar hoort ook een tuin bij. Het perceel is 2800 m2 groot. We willen een eenvoudige, onderhoudsvriendelijke en kindvriendelijke tuin, geen vijvers. Veel gras, wat beplanting langs de rand, een aantal bomen, momenteel is het een leeg weiland, een grindpad als oprijlaan en een hek om het perceel. Bent u ook een tuinarchitect, of voert u alleen uit? We zijn benieuwd wat u kan betekenen van ons, en wat een indicatie van de kosten zou zijn. De tuin moet ongeveer 2400-2500 m2 worden.

Achtertuin afgraven en egaliseren

Achtertuin afgraven en egaliseren, teveel tuingrond afvoeren (circa 8 m3). Ik heb nog zand liggen. Optioneel is bestraten van de tuin, kunt u dit apart vermelden? tuin ligt aan een plantsoen dat wel bereikbaar is met een kleine graafmachine maar niet met een containerwagen. Van tuin naar de weg is ongeveer 50 meter.

Grotere Eik rooien

Wij hebben een grote boom in de tuin staan, 100 jaar oud, die dood is, een kapvergunning aanwezig. De boom is iets van 20 meter hoog. Het is een Eik. Hij moet inclusief stronk weg, dus rooien. De takken mogen met een versnipperaar klein gemaakt worden. Het hout van de stam wil ik gaan gebruiken voor een kachel. De stronk moet afgevoerd. In een bos, het huis bereikbaar via een bospad (voor auto's geschikt).

Achtertuin herinrinchten

Tuin (8 x 9 m) helemaal strippen (behalve 1 boom). Egaliseren en vervolgens bestraten met natuursteen (40 m2), speelgras (30m2) en een deel beplanting (5m2).

Elektrische poort inzetten en installeren

Elektrische poort besteld: -bedienbare-dubbele-poort-hardhout-bankirai-belmonte-complete-set-300-x-180-cm/? Channable=e19525. MjA4NzM&sqr=Poort& Deze moet samen met 2 houten palen geïnstalleerd worden op onze oprit. Waar dus ook de elektrische openers van de poort geïnstalleerd moeten worden. Buitenstroom aanwezig.

Betonnen schutting plaatsen

Betonnen schutting plaatsen, van circa 2.10 meter hoog en circa 4.50 meter breed. Afmetingen ook afhankelijk van gangbare maten.

Betongaas schutting plaatsen

25 meter betongaas schutting plaatsen met houten palen er tussen. Wij zijn erg benieuwd naar een indicatie van de prijs hiervan. De klimplanten verzorgen wij zelf.

Betongaas schutting en poort laten plaatsen

Betongaas (roest) inclusief palen plaatsen over een lengte van ongeveer 25 meter. En aan de voorkant een poort ter afscheiding van de oprit en zijkant huis.

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in december worden opgeleverd. Wij willen daar dan direct de oprit van ongeveer 30 m² laten bestraten, zodat daar 2 auto's geplaatst kunnen worden. We denken daarbij aan een wat grotere maat tegels, maar overleggen daar graag over. Verder moeten er in de tuin een terras van 4 x 3 meter en van 5 x 5 meter worden aangelegd. Bij het kleine terras willen we optioneel een houten overkapping. Ook willen we een tuinafscheiding op de erfgrens met de buren laten maken van 6 meter lang. Voorschrift is dat dit een groene afscheiding moet worden. We denken aan een rek met Hedera of een haagje. De totale maat van de tuin is ongeveer 400 m². De oprit willen we als eerste laten aanleggen, de rest van de klus kan later in overleg met u worden ingepland. We bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave. December / 12 m²/10 meter lang en 3 meter breed /groene afscheiding is verplicht / 6 meter /rek met hedera oid haag.

Verwijderen oude berkenstronk

Verwijderen oude berkenstronk om schutting te kunnen plaatsen Op de bijgevoegde foto staat de stronk met een krat bier er op om de schaal aan te tonen

Vijver renoveren

Vijver herstel. Bestaande natuurkeien verwijderen, folie herstellen, bestaande pomp herplaatsen, vijver opbouwen met bestaande natuurkeien inclusief waterval. De vijver is ongeveer 4 meter bij 4 meter, de vijver is ongeveer 1 meter diep.

Tuin aanleggen

Mijn tuin is nog niet aangelegd staat ook nog niks in. Ik heb bijgevoegd een tekening hoe ik het zou willen! Graag hoor ik hoeveel dit gaat kosten. De stenen die ik graag zou willen: zand/oranje kleur en kunstgras. Bakken waar de bloemen in kunnen