Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

Schutting laten plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Ik hoor erg gaag van u. Mvg, Jordi
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting laten plaatsen

Ik wil een beton/ houten schutting laten plaatsen en een stukje van de carpoort ongeveer 1. 10 bij de tuin trekken. Zo snel mogelijk laten plaatsten. Liefst binnen twee weken

Poort + schutting plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort tussen 2 rijen coniferen laten plaatsen en tevens bovenop een stenen muur een schutting laten plaatsen. Schutting: lengte 4,25 m bij 0,45 m en hoogte 90 cm. Poort: breedte is ongeveer 1 m (huidige lage staanders zit 0,98 cm tussen), hoogte is ongeveer 2 m.

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen van 10m lang. De schutting moet van het materiaal hardhout zijn en het merk elephant. Tevens dient de huidige schutting verwijderd en afgevoerd te worden.

Schutting van hout en beton laten plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het plaatsten van een schutting in onze zijtuin op zich wil nemen. De lengte van de schutting is 11. 40 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Hout-/betonschutting in de zijtuin plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand die het plaatsten van een schutting in onze zijtuin op zich wil nemen. De lengte van de schutting is 11. 40 meter. Het zal gaan om betonnen onderranden met een rotsmotief, betonnen palen en houten schuttingsdelen. De tuin is goed te bereiken en wij zullen zelf de oude schutting verwijderen.

Betonnen schutting plaatsen

De afmetingen Breed 3. 68 (? ) Hoogte 2. 10 of 2. 20 het liefst Poort 100 x 190 (met slot/sleutel) Wat gaat mij dit kosten? Wanneer is het te realiseren?

Houten schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting van grenen 21+3 inclusief de afdeklat, antraciet betonplaten met vlakke kop, vlakke antraciet onderplaat, alles RvS afgemonteerd. 1x 9,50 meter, 1e scherm zonder startpaal. 1x 9,70 meter, begin en eind met paal. 1x 6,70 meter met om de hoek 1,12 meter en in de 6,70 meter een poort van 1 meter.

Hout-/betonschutting laten plaatsen

Graag offerte voor 19 planks schutting stampschutting ( HOUTBETONSCHUTTING) lengte 8 t/m 8,5 meter incl. Plaatsing . GRAAG OOK INFO OVER hoe lang levertijd .

Houten tuinpoort leveren en plaatsen

Ik wil een houten tuinpoort met een klein stukje schutting eraan vast onder de schutting zit een klein betonnen muurtje (wit) dit zijn nieuwe huizen en de hele buurt heeft het

Schuttingen rond de achtertuin plaatsen

Graag 2 schuttingen van 180 x 180 cm plaatsen in de achtertuin. Wij regelen zelf materiaal. Er staat nog een oude schutting, de nieuwe schutting mag hier tegenaan geplaatst worden. De oude palen moeten wel vervangen worden.

Partners

Partners van Casius