Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

Schutting laten plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Ik hoor erg gaag van u. Mvg, Jordi
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Tuinschermen plaatsen

Door de storm van 18 januari moeten 5 schermen van 180 breed geplaatst worden en een stukje scherm van 31, 5 cm met palen ertussen. Het is een aaneengesloten schutting. Graag wil ik dit laten doen. Kan de bestaande omgewaaide schutting door jullie verwijderd Worden?

Schutting laten plaatsen door monteur

Schutting aanleggen door monteur. Schutting van het merk wales 180 keer 180 cm 57 aantal planken

Stormschade aan schutting repareren

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor onderstaande werkzaamheden inclusief materiaal Werkzaamheden (Zie bijlage foto): Er zijn 4 houten palen afgebroken , het gaat om hardhouten palen , De afgebroken deel moet uit de grond en de nieuwe palen moeten in de grond en met cement vastzetten. Er is 1 scherm gebroken nr5 op de foto , die moet of gemaakt worden of een nieuwe scherm plaatsen als er nog hetzelfde scherm gekocht kan worden Een ander scherm is gebarsten maar niet helemaal gebroken Opruimen van de oude palen en afvoeren van alle overgebleven hout

Schutting repareren of nieuwe plaatsen

Bij de storm van 18 januari is onze schutting omgewaaid en de palen zijn doormidden gebroken. Voor onze verzekering heb ik een offerte nodig voor het repareren van de schutting. Het gaat om 6 schutting delen (2,5 zijn er blijven staan) er moeten dan 5 nieuwe palen palen worden geplaatst graag met metalen pinnen in de grond en de en de schermen moeten worden terug geplaatst. Graag ontvang ik een offerte. Ongeveer 12 meter totaal.

Stormschade schutting repareren

Door storm is mijn schutting aan beide kanten beschadigd. Werkzaamheden: verwijderen en afvoeren oude schutting. Het leveren en aanbrengen van 8 betonnen tussenpalen (antraciet). En 4 stuks betonnen eindpalen (antraciet). Het plaatsen van de palen in de grond. Het leveren en aanbrengen van 8 schuttingdelen uitgevoerd in schermtype Eindhovenplank. Waterpas monteren van de planken en vastschroeven aan L beslag. De schuttingsdelen afwerken met afdek lat.

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil graag 'n nieuwe schutting laten plaatsen door jullie, inclusief de schutting met palen en onderdelen. De schutting is 16,2 meter lang en moet geheel uit hout bestaan (wel hardhouten palen er tussen). Ik wil graag 'n offerte waarin alle prijzen apart vermeld staan van de gehele schutting en arbeidskosten. Ook moet de oude schutting afgebroken worden en afgevoerd. Prijs van de schuttingdelen mogen tussen de 40 en 60 euro zijn. Ik hoor het graag van u. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail me gerust !

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen in de achtertuin met een lengte van 7,75 meter. De oude schutting mag afgevoerd worden door de vakman. Ik heb een achterom. Ik weet nog niet wat voor schutting ik wil hebben maar het zal waarschijnlijk om een houten schutting gaan.

Schutting plaatsen aan twee kanten

Aan 2 kanten schutting plaatsen en evt. Oude afvoeren plus/minus 9 stuks

Nieuwe schuttingdelen laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de kosten voor een nieuwe schutting, dit heb ik nodig voor mijn verzekering. Ik heb ongeveer uitgerekend 9 delen en 8 a 9 palen. De schuttingdelen die ik heb gezien van 45 euro en de palen moeten stevig zijn en goedkoop.

Schutting en palen laten plaatsen

Ik wil 2 rijen van Douglas houten schuttingpanelen laten plaatsen aan weerszijde van mijn achtertuin met betonnen palen. Beide kanten zijn 10,5 meter. Dit maakt dat het schutting deel (de laatste) nog wel op maat gezaagd moet worden, zodat deze aansluit op de schuur.

Partners

Partners van Casius