Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor schutting laten plaatsen:

Schutting laten plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Ik hoor erg gaag van u. Mvg, Jordi
Onze klant uit Beverwijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Schutting plaatsen

Ik heb een tuin van zo'n 15 meter bij 4 die een schutting nodig heeft aan de achterkant en de rechterkant.

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. De tuin is ongeveer 15 bij 6 meter en het gaat alleen om de achterkant (3 meter en er staat al een deur) en de rechterzijde van de tuin (links staat al een schutting). Het hoeft geen bijzondere schutting te zijn, het gaat vooral om de afscheiding met de buren en om niet te veel inkijk te hebben. Kunt u mij een schatting van kosten voor deze schutting geven?

Schutting plaatsen

Goedkope hardhouten schutting plaatsen. Het is de tuinafscheiding met de buren waar bij hun zijde een rij beukenhaag staat. Het is recht toe recht aan, 30 meter lang en 1.80 meter hoog.

Zwarte rabat schutting plaatsen

Wij willen graag onze zwarte rabat schutting laten plaatsen. 1 zijde van 7,2 meter en 1 zijde van 10,2 meter. Het is bij een nieuwbouwwoning. Mochten jullie meer willen weten voor een passende offerte hoor ik het graag.

Schutting leveren en plaatsen

14 meter rechtaan schutting plaatsen. Voor ons zijn er 2 opties. Kunststof of met beton onderstuk, graag zou ik van beide de prijzen met plaatsen van u ontvangen.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen 2 meter hoog inclusief de betonpalen over een lengte van 13 meter. Het moet een houten schutting worden.

Gewone bestrating leggen

Het opnieuw leggen van de huidige stenen met mortel voeg ertussen tegen onkruid. De voor- en achtertuin zijn samen 85 m2. Daarnaast wil ik in de achter tuin een houten schutting laten plaatsen. Het gaat om de linker zijde van de tuin. De lengte hiervan is 11 meter en de hoogte van de schutting zal tussen de 1.80 en 2 meter hoog moeten worden.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een antraciet composiet schutting inclusief poort. De lengte van de schutting zal 17 meter zijn, inclusief poort, en 1.80 meter hoog. De oude schutting zal ik zelf verwijderen.

Schutting plaatsen

voortuin beton onder plaat en palen grenen delen 1 meter hoog 1 deel schuin van 1.80 naar 1 meter 3 meter voorzijde 4.70 meter poortdeur 1 meter hoog

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen voortuin. Betreft circa 5 meter. De deur inbegrepen in de schutting. Wie kan dit voor een schappelijk prijs doen? Wil wel graag een deur met slot. Het betreft een huurhuis, dus hoeft geen peperdure schutting te zijn maar wel windbestendig.

Partners

Partners van Casius