Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Beverwijk of directe omgeving.

530 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleg voor en achter, drainage ophogen bestrating, tuin afgraven, grond afvoeren en goede grond en puin plaatsen, tuin grond weghalen+zand+bestraten, tuin aanleggen, aanleg tuin, achtertuin herinrichten, aanleggen tuin nieuwbouw huis, afgraven en zand storten, aanleggen terras, tuinhuis, ondervloer en schutting zetten, schuurtje met overkapping bouwen, tuin renoveren, tuin vernieuwen en plaatsen schuur, tuin renoveren, composiet leggen op een dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Beverwijk:

Tuin renoveren / vernieuwen

Graag willen wij weten hoeveel het kost om onze achtertuin te renoveren of te vernieuwen. Onze tuin is circa 45 m2. De oude tuin dient te worden leeggehaald en afgevoerd. Daarna zal er een terras gelegd moeten worden en kunstgras geplaatst. Daarnaast denken wij aan een overkapping. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de materialen en de kosten voor de overkapping. De tuin heeft een achterom.

Boomstronk verwijderen

In de achtertuin tegen de garage en de schutting staat een stronk van ongeveer 1 meter hoog. De stronk dient inclusief wortels verwijderd te worden en afgevoerd.

Terrasoverkapping en schutting plaatsen

In onze tuin willen wij een nieuwe schutting, poort en kleine overkapping. De totale breedte van de tuin is 4,50 meter. In een uiterste hoek van de schutting willen wij een overkapping en de andere kant een poort (hetzelfde idee als we nu ook hebben (te zien op de foto)). Voor de overkapping willen we een naar 1 kant aflopend dak. Met aan de tuinkant een klein stuk van 125 cm wat wel dicht moet worden gemaakt tot aan het dak.

Schutting plaatsen

Heer, Ik wil graag een schutting laten plaatsen voor mijn nieuwbouwwoning. De afmetingen en houtsoort, staan in de bijlage. Dit is tevens een offerte van een ander bedrijf. Graag uw beste prijs per strekkende meter. Graag wil ik uw er op attent maken dat, wanneer we tot een akkoord komen, ik mijn 22 buren ook zal informeren over uw offerte. Gelieve te Mailen. Groet,

Tuinschermen plaatsen

In de achtertuin dient de houten schutting te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm geplaatst worden, inclusief 4 houten palen. De achtertuin is via een poortdeur te bereiken. De materialen zijn reeds bij Praxis besteld en op afroep leverbaar.

Boom snoeien of kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het flink terugsnoeien van deze ceder in de voortuin. De hoogte van de boom zal ronde de 8 meter zijn. Tevens zou ik ook een offerte willen ontvangen voor een eventuele kap van deze boom en afvoeren tuinafval, imclusief en exclusief het wegfrezen van de stronk. Wat is jullie advies, kappen of snoeien? De takken kunnen vrij vallen in de voortuin. Wel dient er uiteraard rekening te worden gehouden met de buren, afdakje. Een aantal parkeerplaatsen kunnen indien nodig door ons worden geprobeerd vrij te houden. Het betreft een huurhuis op gemeente grond. Een vergunning is in de gemeente niet nodig. Zijn jullie verzekerd voor schade die mogelijk ontstaat tijdens kappen/snoeien?

Achtertuin opknappen

Ik wil mijn achtertuin opknappen. De achtertuin is 50 m2 ongeveer. Er staat een boom dat gesnoeid moet worden. Er is ook een schuur in de tuin. Wij hebben een achterom. Eventueel mag de schutting ook vervangen worden.

Tuin opnieuw inrichten

Ik wil mijn tuin opnieuw inrichten. Het betreft een tuin van zo'n 40 a 50 m2 met een bestrating en begroeiing. Dit mag verwijderd en afgevoerd of hergebruikt worden. Vervolgens aanleggen van terras en gazon, eventueel een trampoline ingraven. Tuin is goed bereikbaar.

Schutting van hardhout plaatsen

Het plaatsen van een hardhouten schutting. Bestaande uit 4,5 schuttingdeel. Dan de hoek om via bakstenen muur en daar nog een half deel met een toegangsdeur.

Begroeiing verwijderen en afvoeren

Bestaande begroeiing (wild hoog gras en een kniehoge plant) verwijderen en afvoeren. Circa 8 m2 zijkant van de tuin.

Schutting en schuttingdeur plaatsen

Het betreft het leveren en plaatsen van een houten schutting, inclusief tuindeur. De lengte zal ongeveer 16 meter worden en de hoogte 1.80 meter. Graag zou ik ook de kosten willen weten als de palen van beton worden. De erfafscheiding die er nu staat kunnen wij eventueel zelf verwijderen, kunt u de kosten hiervoor apart vermelden. De tuin van mijn hoekwoning is goed bereikbaar.

Schutting met schuifdeur maken

Ik ben op zoek naar een schutting waar een schuifdeur in kan. Over 1 lengte van de tuin, ongeveer 19 meter wil ik een schutting hebben met aan 1 kant een schuifdeur voor het in en uit kunnen rijden van aanhanger. Voor het aangezicht van de schutting wil ik deze deur zo veel mogelijk laten lijken op de schutting zelf. Het liefst ook geen openslaande deur. Is dit te realiseren?

Schutting leveren en plaatsen

Zouden jullie voor ons een offerte kunnen maken voor een schutting met Douglas planken, rechtopstaand. De palen mogen van beton en ook een smalle onderrand van beton. De lengte van de schutting moet ongeveer 8.20 meter zijn. Kunnen jullie tevens een aparte offerte toesturen voor een poort? De doorgang is ongeveer 90 cm. Tuin is bereikbaar via een steeg.

Schutting plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor het plaatsen van een hout/betonschutting. Het beton mag een grijze kleur hebben. De schutting moet aangesloten worden op een tuinmuur en dan 7,5 meter recht lopen. Dan gaat hij 1,80 cm de hoek om aangesloten worden tegen de zijgevel van het huis. Ik ontvang graag een prijs van u inclusief alle werkzaamheden hiervoor. Graag ook een verschil tussen grenen en Larix, en wat is de duurzaamheid van beide producten? Tuin is goed bereikbaar.

Klei uitgraven en afvoeren en zand storten

Voortuin en gedeeltelijk achtertuin uitgraven. Leveren van puingranulaat bij oprit, leveren van stopzand Leveren van gemengde grond. Het gaat in totaal om 50 m2. De achtertuin is met een kleine graver bereikbaar. Uitvoering over een week of twee, of zo snel mogelijk. Kunt u mij aangeven wat het ongeveer zal kosten en wanneer u beschikbaar bent?

Tuin afgraven, boomstronk en heg verwijderen

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven van de tuin van 25 m2. Daarnaast dient er een boomstronk met een diameter van 55 cm verwijderd te worden en een kleine heg. Hierna mag er een klein laagje grind geplaatst worden.

Klei uitgraven en afvoeren en zand erin storten

In de lege tuin ligt klei grond, schuttingen zijn al weg. Ook de voortuin is leeg. Beide tuinen moeten 25 cm uitgegraven worden en zand gestort. De achtertuin is 42 m2 en de voortuin 10 m2. De achtertuin is via een poort van 1.20 meter bereikbaar.

Wortels uitgraven en egaliseren

In de achtertuin zijn 2 stroken die wij willen laten afgraven, laten ophogen met zand en egaliseren zodat wij er zelf grind op kunnen storten. De rechterzijde is 1 meter breed en 5 meter lang en de linkerzijde 2 meter breed en 4 meter lang. De afgegraven grond dient ook te worden afgevoerd.

Kleine terrassen aanleggen

Ik wil achter in onze tuin 2 kleine terrassen van ongeveer 2 bij 2 meter aanleggen.

Kleigrond afgraven en drainage aanleggen

Omdat wateroverlast een groot probleem is moet het volgende gebeuren: Afgraven kleigrond: het betreft een 24 m2 stuk kleigrond waar zo'n 15 cm afgegraven en afgevoerd moet worden ter bevordering van de drainage. Vervolgens een zandbed van breker- of lavazand aanbrengen en egaliseren van zo'n 13 cm hoogte. Resterende 2 cm moet worden gereserveerd voor de foam dempingsplaat die als onderlaag voor het bestaande kunstgras zal dienen, deze zal worden bevestigd met kunstgrashaken, vervolgens mag het kunstgras (6 x 4 meter) er weer netjes op. Zowel dempingsplaat als haken zijn aanwezig. Daarnaast zal een drainage oplossing bedacht moeten worden om het naastliggende terras (ook zo'n 24 m2 met voegmortel). Aangezien een aansluiting op het riool lastig wordt, aangezien leidingen onder een keramisch terras moet komen en dus tegels verwijderd moeten worden, is het wellicht een idee om te werken met Hydrorock infiltratieblokken of iets dergelijks, of wellicht hebben jullie andere ander plan. Een second opinion is welkom in ieder geval. Op de foto's is te zien dat er al al wel roosters liggen en dat er al uitsparingen gemaakt zijn in de tegels, de roosters doen echter nog niets en zijn niet aangesloten op wat dan ook. Mocht er daarna ook specialisme aanwezig zijn in het herstellen van losliggende keramische tegels dan houden we ons hiervoor ook aanbevolen.

Tuinaanleg met vlonder en terras

Tuin aanleggen van 45 m2. Met terras, vlonder, looppad en plantenbakken.

Gepotdekselde Zweeds rabat vuren schuttingen leveren en plaatsen

In de tuin zijn twee schuttingdelen aan vervanging toe. Het gaat om twee losse delen. Ertussen staan bomen. Het gaat om 1 deel van 4.50 meter en 1 deel van 3.50 breed. Hoogte is 2 meter. We willen de schuttingen van gepotdekseld Zweeds vuren rabat. Palen van hardhout.

Gepotdekselde vuren schutting plaatsen

In de tuin zijn twee schuttingdelen aan vervanging toe. Het gaat om twee losse delen. Ertussen staan bomen. Het gaat om 1 deel van 4.50 meter en 1 deel van 3.50 breed. Hoogte is 2 meter. We willen de schuttingen van gepotdekseld Zweeds vuren rabat. Palen van hardhout.

Tuin afgraven en ophoogzand storten

Ik wil graag 67 m2 tuin afgraven en afvoeren, 10-15 cm en ophoogzand, uitgaande van €10,- per m2 is €670,-. Is hier nog iets aan af te ronden laten we zeggen €600,- hebben jullie meteen een deal! De vorige bewoners hebben een vijver proberen aan te leggen, dus er zit al een gat in.

Schuttingdelen en poortdeur plaatsen

Het plaatsen van de schuting en het oude graag meenemen heb zelf een goede poortdeur graag kijken hoeveel dat kost