Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen:

Drainage aanleggen

± 60 meter drainage aanleggen onder tegelpad naar slootje en weer opnieuw betegelen.
Onze klant uit Beinsdorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen uit heel Nederland:

Drainage onder het gazon aanleggen

Ons gazon in de achtertuin (ongeveer 35 x 12 meter) is te nat en er blijft zoveel water op staan dat grasmaaien probleem is en het gazon kapot gaat. De achtertuin (zie overzichtsfoto tuin) bevat kleigrond met daaronder vermoedelijk een leemlaag. Dit veroorzaakt het probleem. De borders om het gazon heen liggen hoger dus dat blijft droog. We opteren voor een duurzame oplossing en komen graag in contact met een hovenier die ervaring heeft met de aanleg van drainage. Ook besteden we het graafwerk graag uit.

Drainage aanleggen

Wij willen een drainage laten aanleggen rondom de woning in verband met het optrekken van het vocht bij de buitenmuren. De totale lengte is 43 meter en er ligt grotendeels grind rondom het huis.

Drainage om de woning aanleggen

Wij zouden graag drainage om onze woning willen aanleggen ivm vocht onder de woning. De woning heeft een oppervlakte van 200m2. Er staat achter in de tuin een oude monumentale beuk, waarvoor het aanleggen van drainage met vakkennis gedaan dient te worden.

Tuin drainage aanleggen

Tuin drainage aanleggen aan de achterkant is een sloot aanwezig. Tuin is ongeveer 50 bij 12 meter.

Drainagesysteem aanleggen in de tuin

Graag ontvang ik een offerte over een drainage systeem aanleggen. Wij hebben een oude boerderij waar het grondwater hoog staat. Het perceel is ongeveer 1300 m2. Aan de zijkant loopt er wel een slootje waar het misschien op aangesloten kan worden met een pomp. Kunnen jullie ons daarbij helpen?

Drainage in de tuin aanleggen

Bij mijn vrijstaande woning met een weiland van ongeveer 400 m2 wil ik een drainage laten plaatsen. De grond is enorm drassig. Op het lang staat er wel een grote walnotenboom die behouden dient te blijven. Graag maken ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Drainage en kunstgras aanleggen

Onze tuin blijft erg nat. We zouden graag drainage laten aanleggen welke uitkomt op een in te graven put met dompelpomp (in verband met hoogteverschil tuin en hemelwaterafvoer). Oppervlakte van de tuin is ongeveer 45 m2, waarvan een deel terras is (10 m2). Tuin is ongeveer 7 meter breed en op het diepste punt ongeveer 7 meter diep (schuine erfafscheiding aan de achterkant). Na aanleggen van drainage zouden we graag kunstgras aan laten leggen. Kunstgras aanleg mag meegenomen worden in de offerte. Er is geen achterom. De materialen moeten door het huis naar de tuin worden gebracht.

Nieuwe tuin bij de nieuwbouwwoning aanleggen

Bij een nieuwbouwwoning dient er een achtertuin aangelegd ter worden. De tuin is ongeveer 45 m2 groot en heeft een achterom. Er zullen schuttingen met een klimop bij oplevering geplaatst zijn. De vakman zal een onderhoudsvriendelijke tuin moeten realiseren met bestrating, een enkele bloembak en een goed drainage. Het gaat om een tuin op het noorden.

Drainagesysteem aanleggen

Hovenier Gigant, Ik zou graag wat meer informatie willen ontvangen over drainagesystemen. We hebben een water probleem. Wanneer het hard regent staat het grondwater heel hoog. Dit met gevolg dat het perceel van 1300 m2 zeer drassig is. Rond het huis zit een slootje waar het drainage systeem misschien op aangesloten kan worden. Wij willen dit graag oplossen met eventueel een pomp. Kunt u mij hiermee helpen? En zo ja kunt u ook een offerte mee sturen ?

Drainage aanleggen in de tuin

In de tuin een drainage aanleggen in verband met het onderlopen van de kelder met water.

Partners

Partners van Casius