Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor drainage aanleggen:

Drainage aanleggen

± 60 meter drainage aanleggen onder tegelpad naar slootje en weer opnieuw betegelen.
Onze klant uit Beinsdorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor drainage aanleggen uit heel Nederland:

Drainage in de grond aanleggen

Ik wil drainage laten aanleggen op drie stukken grond. De grond is recent gelegde zand/kleigrond, met daaronder een flink aangereden grondlaag door bouwvoertuigen. Ik zoek advies voor de beste optie en wil daarna de aanleg laten doen. Dit zijn de kavels: Midden 1600 m2 Boerderij2 500 m2 Voortuin 300 m2

Drainage aanleggen in achtertuin

In mijn achtertuin blijft bij heftige regenval water staan. De hele tuin is, op de randen na bestraat (circa 60 m2). Het water blijft achterin de tuin op de laatste paar m2 staan. Het is randje centrum Rotterdam, dus de grond blijft wel inklinken.

Tuin renoveren en drainage aanleggen

Na het vernieuwen van de schutting na een storm blijkt ook met de bestrating de nodige problemen. Bij de achterdeur is een zinkgat, vorige bewoners hebben een put/waterafvoer laten dicht bestraten en we hebben de nodige wateroverlast aan voornamelijk de achterzijde van de tuin. Vanwege het herplaatsen van de schutting is een deel van de bestrating en het grootste deel van de beplanting verwijderd. Graag willen wij deze puinhoop weer veranderen in een tuin met bestrating (zonder dat put bedekt is) met voornamelijk onderhoudsarme beplanting en eventueel verschillende fruitstruiken (in voortuin staan verschillende struiken die we indien mogelijk willen verplaatsen.) De pruimenboom willen we behouden, maar advies over snoeien is gewenst. In verband met het wateroverlast overwegen we dringen met grind. Het gaat om een tuin van 9,20 bij 8 meter. Wat afgevoerd moet worden mag door de vakman gedaan. De tuin heeft een achterom. We willen kijken of de bestrating hergebruikt kan worden.

Plaats bestraten

Ik wil de achtertuin van 45 m2 laten bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De tegels hebben wij nog niet. Eventueel mogen de oude cobblestones verwijderd worden. Ik wil ook een drainage laten aanleggen. Wij hebben een achterom.

Aanleggen drainage in deel van tuin

Ons achterste gedeelte van onze tuin van ongeveer 20 m2 (geschat) willen we gedraineerd hebben, vanwege het hoge waterpeil. Ik heb geen idee of we dan de gehele oppervlakte moeten draineren of slechts een deel bv, alleen linkerhelft. Tuindeel is totaal gemiddeld 4,5 meter breed [taps toe] en 6 meter lang grondwater. Aan de rechterzijde bij tuindeur willen we een put/pomp neerzetten en wegpompen naar een plein/riool. Mogelijk moeten een paar stenen bij entree worden opgehoogd om water niet terug te laten lopen in de tuin. Opdracht zou zeer binnenkort uitgevoerd kunnen worden.

Drainagesysteem aanleggen in de achtertuin

Wij wonen in Amsterdam en hebben een grote achtertuin (rond de 100 m2). Echter loopt deze na een fikse regenbui voor de helft onder water en loopt het niet meer weg. Zie foto in de bijlage. Dit schijnt al sinds jaren zo te zijn. We hebben bovenburen die hier al 40 jaar wonen en zeggen dat ze niet anders te kennen. Er blijkt vroeger een sloot te hebben gelegen. De tuin is daardoor altijd zeer drassig en groeit er nauwelijks wat. Wij zouden graag een drainage systeem willen laten aanleggen om het probleem te verhelpen. We ontvangen hier graag een offerte van. Ook zouden we na dien de grasmat weer willen aanleggen en de borders inrichten met planten.

Nieuwbouwtuin aanleggen

Tuin ongeveer 36 m2 (totaal 55 m2) - bouwzand afgraven en wegvoeren - Nieuwe zand storten - afwatering (drainage) maken - tegels leggen - poortje maken Tuinhuisje met schroeffundering (reeds aanwezig) 5x2,5 m - afvoer van dakwater maken - fundering met wediplaten maken - vloertegels leggen

Drainage aanbrengen rondom het woonhuis

Wij willen rondom het huis een goedwerkend drainage systeem aanleggen. Het perceel is circa 10 x 10 meter. Het pad van het huis loopt af. Met betrekking tot het graafwerk kunnen we mogelijk zelf ook wat doen.

Drainage in de tuin aan laten brengen

Het water loopt niet meer weg uit de achtertuin. Ik heb vorig jaar al gaten gevuld met grind, maar dit hielp maar even. Het gaat om de delen waar grind ligt en in de perkjes. De tuin heeft een achterom. Graag zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van een drainage.

Drainage aanleggen in tuin

Onze tuin is volledig voorzien van kleigrond wat bij regen een groot probleem levert ten behoeve van afvoer van het water. Het zal gaan om het gedeelte waar gras ligt, dit is ongeveer 15 meter lang en 6 meter breed. Graag zouden we dit willen laten oplossen.

Partners

Partners van Casius