Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferenhagen snoeien:

Coniferenhagen snoeien

Onze Coniferenhagen snoeien van ongeveer 10 meter lang. Tevens een Laurierhaag die ingekort moet worden. Ook moet er nog een Acer gefatsoeneerd worden. Redelijk goed bereikbaar allemaal.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferenhagen snoeien uit heel Nederland:

Coniferenhagen laten snoeien

Wij hebben een achtertuin met 2 hagen van Coniferen. Er is een haag van 15.5 meter lang en 2.65 meter hoog en de andere haag is 16.5 meter lang en 2.65 meter hoog. Beide hagen zijn goed te bereiken en het afval dient te worden afgevoerd.

Onderhoud aan de tuin

Onderhoud van tuin, bestaande uit het snoeien van 3 coniferenhagen van tezamen ongeveer 23 meter lengte, snoeien van beplanting en onkruid verwijderen waar nodig (oppervlakte +/- 25 m2). Advies vervolgonderhoud. Uitvoering graag uiterlijk deze zomer.

Coniferenhagen snoeien

We hebben twee grote coniferenhagen in de tuin (2x 10 meter lang en ca. 2 meter hoog - en heel breed). Normaal snoei ik 'm zelf maar omdat ik er aan de bovenkant ook graag een stuk af wil (en mijn heggenschaar dit niet aan kan) heb ik hier een kenner/professional voor nodig.

Onderhoud en eventueel aanleg plaatsje

Onderhoud coniferenhagen, advies en eventueel aanleg plaatsjes in tuin. Het gaat om ongeveer 30 meter haag. In eerste instantie bestrating van 10 m2 voor 1 plaatsje, maar dit moeten er uiteindelijk 3 a 4 plaatjes worden van in totaal 70 m2. Voor nu eerst: snoeien/onderhoud coniferenhaag en 1 plaatsje aanleggen. Materiaal in overleg.

Diverse werkzaamheden tuin

In het voorjaar: 1. het afvoeren van houtsnippers, onkruid en wortelnet ca. 45m2 2. Aanplant op ditzelfde stuk grond van Pachysandra terminalis "green sheen" 3. Onkruid en mosvrij maken van ca. 140m2 bestrating (klinkers) In juni: 4. Snoeien coniferenhagen (ca. 40m., hoogte 2m.) 5. Snoeien klimophaag (ca. 2m., hoogte 1,80m)