Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Assendelft te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Assendelft heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Assendelft u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Assendelft of directe omgeving.

261 klanten uit Assendelft bevelen een bij Casius in Assendelft aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Assendelft bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: aanleg en ontwerp tuin, gehele achtertuin renoveren, een achtertuin renoveren, tuin maken bij nieuwbouwhuis, grond afvoeren en met zand ophogen, tuinaanleg nieuwbouw, aanleg en ontwerp voortuin, terras + kunstgras aanleggen, tuin egaliseren en drainage aanleggen, tuin opnieuw laten aanleggen, waterput slaan in de achtertuin, tuin egaliseren en tuingrond aanbrengen, schutting leveren en plaatsen, renovatie tuin en schuur, houten vlonder aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Assendelft staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Assendelft:

Tuin egaliseren en opnieuw aanleggen

Onze voortuin wil ik graag egaliseren om vervolgens een terras aan te leggen met sier/beton tegels, een tuinhuis, vaste bloembakken en verlichting zoals in bijlage.

Coniferenhagen snoeien

Onze Coniferenhagen snoeien van ongeveer 10 meter lang. Tevens een Laurierhaag die ingekort moet worden. Ook moet er nog een Acer gefatsoeneerd worden. Redelijk goed bereikbaar allemaal.

Tuin bij een nieuwbouwhuis aanleggen

We hebben een ontwerp voor onze tuin en willen graag een offerte ontvangen voor de uitvoering. Het betreft afvoeren en aanvullen van grond, inbouwen trampoline, betegelen, gras aanleggen et cetera. De tuin is 170 m2. De woning is makkelijk te bereiken.

Houten vlonder maken

Ik wil een houten vlonder in de tuin van 4,5 bij 6 meter. De vlonder moet op liggers gemaakt worden. De bestraatte ondergrond wordt door mijzelf verwijderd. Ik heb een achteringang.

Tuin renoveren en terrasoverkapping plaatsen

Ik zoek een partij die mijn gehele tuin kan renoveren. Het gaat onder andere om het plaatsen van een overkapping achter in de tuin. Daarnaast willen we iets met de schuur doen en de tuin opnieuw indelen. De achtertuin en woning zijn goed bereikbaar.

Grasveld vervangen door kunstgras

Ik wil het grasveld laten vervangen voor een kunstgrasveld. Het kunstgras hoeft niet per se van super kwaliteit te zijn maar op zijn minst oké kwaliteit. Het is vlakbij een basisschool waar de kinderen een bal op moeten kunnen stuiteren. Het gaat om een stuk van 5 x 5 meter.

Schutting van tuinschermen laten plaatsen

Er moet een schutting geplaatst worden het gaat om 5 tuinschermen. Materialen hebben we al in ons bezit. De oude materialen moeten worden afgevoerd.

Tuin afgraven en zand storten

Ik wil de tuin afgraven en zand laten storten. 25 cm afgraven en afvoeren en ophogen met zand voor in totaal 200 m2.

Ontwerpen en bestraten van een tuin

Wij willen een overkapping aan de achterkant van de tuin. Daarbij de schuur vergroten. De rest van de tuin bestraten waarin ideeën welkom zijn. De tuin is 85 m2.

Tegelen en kunstgras aanbrengen

Mijn tuin is 13 meter lang en 5 meter breed. 65 m2 totaal, daarvan willen wij 10 m2 kunstgras, 2,50 x 4 meter, en 50 m2 betegelen. Is er voor het plaatsen van de tegels een verschil in prijs? Wij willen graag wat grotere tegels, minimaal 50 x 50 cm, maximaal 100 x 100 cm.

Onderhoud van de vijver

Vijver van 1m bij 2m heeft onderhoud nodig, het water is niet meer helder.

Periodiek vijveronderhoud

Doen jullie ook periodieke onderhoud? Wij hebben een vijvertije in ons tuin van ong 1m bij 2m. Die heeft zsm onderhoud nodig. Alvast bedankt. Gr. Fatih

Voor- en achtertuin opknappen

Ik wil de bestaande voor- en achtertuin opknappen.

Voortuin betegelen en tuinhuis bouwen

Oude voortuin leeghalen en opnieuw betegelen met natuur-/siertegels en een tuinhuis met eventuele veranda. Mogelijkheid tot bespreken van een stenen muur. Het gaat om ongeveer 50 vierkante meter. Goed toegankelijk allemaal.

Boomstronk verwijderen

Graag ontvang ik een offerte van u voor het stobbenfrezen van een boom in mijn tuin. Wanneer zou u eventueel langs kunnen komen? Alvast dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet,

Tussen de vlonders een afscheiding met de buren maken

Wij willen graag aan de waterkant tussen 2 vlonders een afscheiding met de buren maken. Zie bijlagen de foto's. Er staat nu een laag hekje. Dat moet ongeveer 1.80 of 2 meter hoog worden met een dichte afscheiding (schutting met om en om planken).

Tuin renoveren

Nieuwe schutting plaatsen (beton met hout), 17 meter schutting. Oude schuttingdelen moeten worden afgevoerd. De tuin heeft een achterom en is ook via de oprit bereikbaar. Aanleg van nieuwe tegels en beplanting. Tuin is circa 75 m2. Eventueel nog een tuin (250 meter verderop) welke betegeld dient te worden en te worden voorzien van vaste plantenbakken met beplanting. Die is 35 vierkante meter groot.

Tuinpoort laten plaatsen

Stormschade; Ik wil graag een tuinpoort laten herplaatsen, inclusief bijmateriaal, hek, paal, poort, paal, hek. Ik ontvang graag meerdere aanbiedingen van houtsoorten of ander degelijk materiaal. Het gaat om een deel van 45 cm, dan een paal, dan een hek van 190 cm, dan een pal en dan een deel van 110 cm. Graag ontvang ik een offerte met materiaalkosten en arbeidskosten. Ook wil ik graag een offerte voor het plaatsen van een nieuwe deurkruk van het tuinhuis. En op het dakterras zijn 4 houten plantenbakken en een houten hek volledig stuk gewaaid. kunnen deze gerepareerd worden?

Drainage aanleggen en tuin ophogen

Ik zou graag een offerte willen voor het aanleggen van drainage van hemelwater in de achtertuin. De goten komen nu op een bepaald punt in de tuin terecht en daar staat het altijd blank. Verder zou ik de achtertuin en voortuin graag willen ophogen. De tuin zal ongeveer 100 m2. We halen zelf de tuin leeg en bouwen deze ook zelf weer op.

Schutting plaatsen

Graag vrijblijvende, gratis offerte voor: schutting in achtertuin, schutting tussen huis en schuurtje, afstand van regenpijp huis tot regenpijp schuurtje is ongeveer 5 meter. De tuin is te bereiken via een steeg (afstand weg - steeg circa 20 meter). Houten schutting grenen van circa 2 meter hoog, betonnen palen en onderplaten.

Tuin onderhouden

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het onderhouden van de achtertuin. Dit zou 2 keer per jaar moeten gebeuren. De tuin is 15 bij 20 meter groot en bestaat uit een grote vijver van 4 bij 5 meter, 2 grote terrassen van hout en tegels en verder beplanting.

Verhogen van beschoeiing en talud

Het betreft een nieuwbouwwoning aan water. Aan de waterkant bevind zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen met schotten circa 150 mm boven de waterlijn. Het talud loopt ongeveer 1:3 af naar waterkant. De gehele tuin is 12 meter breed. 8,5 meter graag ophogen door het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing en het verhogen hiervan met zand. 3,5 meter verlagen en aanbrengen van een vlonder met een trap. De nieuwbouwwoning wordt in mei 2018 opgeleverd.

Tuin opnieuw aanleggen

Ik wil ongeveer 50 m2 tuin bestraten. Oude tegels afvoeren. Nieuwe poort en tuin schermen. Korte kant 5 schermen. Lange kant 6 schermen. Zal zelf oude tuinschermen verwijderen. Tuin is reeds opgehoogd. De schermen moeten 180 cm bij 180 cm zijn.

Tuin ophogen en bestraten

Wij willen onze achtertuin van 35 m² gaan renoveren. Er liggen nu kleine tegels in. We laten de tuin graag leeghalen, ophogen en daarna bestraten met een grote maat grijze tegels. Er is hier een achterom, de tuin is goed bereikbaar. We willen de tuin hier even laten beoordelen en ontvangen daarna graag uw gedetailleerde offerte met een aparte post voor het leeghalen van de tuin. We zijn ons nu aan het oriënteren en hebben geen haast met de klus. Deze mag ook in het voorjaar worden uitgevoerd.

Tuin leeghalen en opnieuw inrichten

Tuin (ongeveer 60 m2) moet worden leeggehaald, opgehoogd en opnieuw aangelegd. Er moet wat extra zand komen, omdat deze is verzakt. Daarna wil ik graag wat tegels gelegd hebben. Daarnaast willen we graag een nieuwe grotere schuur met overkapping/vlonder vloer. Zou er iemand kunnen langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken?