Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor coniferen rooien en afvoeren:

Coniferen rooien en afvoeren

Ik heb achter in de tuin grote Leylandii's staan die gerooid en afgevoerd moeten worden. Gaat denk ik om ongeveer 10 meter= 15-20 bomen.
Onze klant uit Andijk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor coniferen rooien en afvoeren uit heel Nederland:

Coniferen rooien en wortels verwijderen

Ik wil graag een aantal coniferen verwijderen. Zijn zo'n 400 cm groot. Zo'n 700 cm lang.

Coniferen rooien

20 meter afscheiding van coniferen met buren met een hoogte van 3 meter! Geen mogelijkheid om makkelijk achter huis te komen!

Coniferen laten rooien

Ik zoek een hovenier die een conifeer van 8 bij 2,5 meter kan rooien. De conifeer staan aan de straatkant. Na het rooien dient het groenvuil afgevoerd te worden.

Vrijblijvende offerte voor coniferen rooien en afvoeren

Ik heb ongeveer 40 meter coniferen van 2 tot 3 meter hoog. Wat gaat mij het kosten om deze te rooien en af te voeren? Het is een vrij toegankelijk terrein.

Coniferen laten rooien

28 meter coniferen van max 3 meter hoog rooien. De tuin is vrij toegankelijk - graag een prijs indicatie inclusief afvoeren coniferen.

Het rooien en afvoeren van twee coniferen

Het rooien, stronk verwijderen en afvoeren van 2 coniferen uit achtertuin. De coniferen zijn beide 7-8 meter hoog. Bij voorkeur binnen 2 weken starten met deze klus. De locatie is goed toegankelijk.

Rooien en afvoeren 6 Coniferen

6 Coniferen stamdikte minder dan 45 cm verwijderen inclusief wortels. Goed bereikbaar. Afvoeren via gang naast huis 90 cm breed.

Coniferen laten rooien en afvoeren en dubbel hekwerk plaatsen

Ik wil een nieuw hekwerk laten plaatsen en hiervoor moet mijn coniferenhaag verwijdert en afgevoerd worden. Een offerte voor en het verwijderen en plaatsen van een dubbele staalmat hekwerk zou ideaal zijn. Lengte haag 25 mtr breed 1.50 mtr. Via het trottoir is het makkelijk toegangelijk.

Coniferen over 12 meter rooien en nieuwe planten

Hovenier, Door stormschade zijn mijn coniferen, Brabant Thuja, over een lengte van 12 meter kapot gewaaid. De bomen zijn 3,5 meter hoog. Wat kost het weghalen en verwijderen van de bomen. Wat zijn de kosten voor het herplanten van dezelfde bomen met dezelfde hoogte?

Coniferen en boompjes rooien en verwijderen wortels en een grote treurwilg flink terugsnoeien

Ik wil graag coniferen laten verwijderen en kleine smalle boopjes die er bij tussen staan. Graag met frezen en verwijderen van wortels enz erbij ook afvoeren van alles. Verder staat er een grote treurwilg (onder draden van een hoogspanningsmast)die zover mogelijk terug gesnoeid moet worden dit ook incl afvoeren van alle snoeiafval.

Partners

Partners van Casius