Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een hovenier uit Andijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers. U komt in Andijk heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze hoveniers in Andijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende tuinmannen, hoveniersbedrijven, boomverzorgers, tuinspecialisten, tuinbedrijven en hoveniers in Andijk of directe omgeving.

17 klanten uit Andijk bevelen een bij Casius in Andijk aangesloten hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit Andijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een hovenier in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij hoveniers voor: tuin aanleggen, tuinontwerp en aanleg, complete tuin renoveren, tuin opnieuw aanleggen, aanleg tuin achterzijde, tuin vernieuwen, aanpassen terras en gazon, tuin aanleggen, grondwaterput laten slaan in de achtertuin, beschoeiing slootkant vervangen, waterput voor tuinberegening slaan, onderhoudsvrije tuin maken met leeghalen en ophogen oude tuin, de tuin voorzien van nieuwe bestrating, vervangen van tegels in onze voor en achter tuin, tuinrenovatie en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke hovenier uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een hoveniersbedrijf, tuinman, boomverzorger, tuinbedrijf, tuinspecialist, groenspecialist of hovenier voor tuinaanleg en tuinonderhoud in Andijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een hovenier in Andijk:

Coniferen rooien en afvoeren

Ik heb achter in de tuin grote Leylandii's staan die gerooid en afgevoerd moeten worden. Gaat denk ik om ongeveer 10 meter= 15-20 bomen.

Beton schuttingen

Aan de steeg kant hebben wij oude schuttingen staan met een poort erin. Dit alles willen wij helemaal als nieuw laten plaatsen inclusief een poort. Het zijn in totaal 6 delen van 1,80 met nog houten palen ertussen. Deze palen willen wij graag van beton. Oud materiaal ook graag afvoeren.

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

De oude schutting van 40 meter met klimop dient verwijderd en afgevoerd te worden in verband met stormschade. Vervolgens moet er een nieuwe schutting geplaatst worden van ongeveer 30 meter. Met luxe hout en beton. Ik heb een achterom.

Drainage in de tuin aanleggen

Bij mijn vrijstaande woning met een weiland van ongeveer 400 m2 wil ik een drainage laten plaatsen. De grond is enorm drassig. Op het lang staat er wel een grote walnotenboom die behouden dient te blijven. Graag maken ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Composiet schutting plaatsen

Het plaatsen van ongeveer 12 meter schutting met een toegangspoort. Materiaal composiet. Graag 2 hoge schermen en dan een overloop naar laag. Dus ook met een lage poort.

Kunststof schutting plaatsen

Ik wil graag een kunststof schutting horizontaal. Schutting inclusief palen plaatsen van een lengte van 13 meter en een van 10 meter. Ook deur/afsluiting nodig aan de kant van het looppad van 2.50 meter.

Grasveld vervangen door een groter grasveld

In de bestaande situatie (zie bijlage) ligt er 40 m2 aan gras. Dit grasveld moet verwijderd worden en er komt een nieuw grasveld van 63 m2. Mijn inschatting is dat er 1.5 kuub aan grond afgegraven moeten worden. Het is voornamelijk klei grond. Kunt u een offerte maken voor het uitgraven en afvoeren van de grond? Kunt u mij daarnaast vertellen of het ook mogelijk is dat uw bedrijf het gras verwijderd en afvoert? Daarna wil ik graag het nieuwe grasveld aan laten leggen. Ik hoor graag van u.

Schutting en -deur plaatsen

Bestaande schutting + palen verwijderen en afvoeren naar grofvuil. Nieuwe schutting plaatsen 3 stuks + deur .

Hardhouten schutting laten plaatsen

Het betreft het laten leveren en plaatsen van een ondoorzichtige hardhouten schutting met hardhouten palen. 16 strekkende meter. Hoogte van 1.80 a 2 meter. Er hoeft geen oude schutting verwijderd te worden.

Schutting laten plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een houten schutting met betonnen palen en onderplaten. De houten schuttingsdelen dienen 21 planks te zijn. Er dient ook een poortdeur geplaatst te worden. Separaat ontvangen wij graag een offerte voor het leveren van de materialen.

Tuin egaliseren en gras zaaien

Graag offerte voor het egaliseren van +/-600 m2 tuin en het inzaaien van gras. Tuin is reeds doorgespit. Graag advies over soort gras.

Graszoden leggen in de tuin

Wij willen graag graszoden in onze tuin laten leggen. Het totale oppervlak wat voorzien moet worden van graszoden is ongeveer 250 m2. De ondergrond is al vlak, maar nog niet ingedaald.

nieuw aan te leggen tuin bij ...

nieuw aan te leggen tuin bij nieuwbouwwoning in Andijk (project fruittuinen). Betreft 2 onder 1 kap met garage. Voor de garage komt bestrating. Voorzijde woning bij de erker, een smal pad. verder voorzijde beplanting. Achtertuin; eerst verhoogd terras, daarna veel groen en langs de waterkant een 2e terras. achtertuin is grofweg 15 bij 9 m2. Groene beplanting als afscheiding met de buren, mogelijk een raster met snelgroeiende klimplant. Verder gebruik van oa krentenboompjes, wilde akelie, onze lieve vrouwe bedstro en longkruid.

Beschoeing van 10 meter waterkant.

Beschoeing van 10 meter waterkant.