Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor afgraven tuin:

Afgraven tuin

De tuin van ons appartement is waardeloos en willen we laten afgraven. De tuin meet 6,5 x 6,5 meter. De helft van de tuin willen we circa 60 cm diep laten afgraven en de andere helft circa 15 cm. In het deel welke 60 cm diep afgegraven dient te worden heeft een oude rotte boom gestaan waarvan afgelopen najaar de stomp zo diep mogelijk is weg gefreesd. (wellicht niet tot de diepe van 60 cm) Tevens liggen er nog wat oude tegels in de tuin. De tuin ligt op de hoek van de en is vanaf de weg toegankelijk. Hiervoor kunnen wij een deel oude schutting en hek eenvoudig weghalen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor afgraven tuin uit heel Nederland:

Een tuin afgraven, ophogen met aarde en een parkeervlak realiseren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan afgraven om er deels een parkeervak met grind van te maken en het overige deel voorzien van nieuwe schone aarde. Onder het parkeervak mogelijk eerst puin voor versteviging. De oppervlakte is ongeveer 300 m2 waarbij het parkeer vak ongeveer 120 m2 betreft. Een boom in de tuin moet blijven staan. De tuin is erg goed bereikbaar.

Tuin betegelen

Nieuwbouw tuin 6 cm afgraven en betegelen. Totaal oppervlakte van 58 m2. Moet zo snel mogelijk gedaan worden (juli of eerste week augustus) Wij gaan de tegels zelf aanschaffen

Tuin nieuwbouw afgraven en ophogen

Ik zoek een hovenier die de tuin van 7 nieuwbouwwoningen kan afgraven en ophogen met zand. Hekwerk achterkant tuin reeds aanwezig, schuurtje in tuin reeds aanwezig, schuttingen nog niet. We willen dit met alle buren tegelijk laten doen. Elke tuin is ongeveer 51 m2. Qua diepte van de af te graven aarde bespreek ik graag met de vakman.

Plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut

Achter in een 20 meter diepe tuin wil ik een plein van plus/ minus 4.20 meter x 480 meter. Zodat je uitkomt op hele tegels. Tegels 60 cm x 60 cm zonder facet ingesloten met opsluitbanden 8 cm x 30cm. 25 cm grond afgraven zonder afvoeren. Opvullen met zand. Het is de bedoeling dat het is om blokhut op te plaatsen van 3 x 3 meter. De tuin is bereikbaar via de oprit.

Tuin afgraven en vullen met zand

Onze tuin graag 20 cm laten afgraven en opvullen met zand. We willen ook op 3 plekken een terras realiseren, dit doen wij graag in overleg met de vakman. We wonen in nieuwbouw en een aantal buren is ook op zoek. Tuinafmeting 8.70 x 9 m.

Tuin afgraven, zwarte grond aanbrengen en graszoden leggen

Wij willen graag 17 m² van onze tuin van gras voorzien zodat onze dochter lekker buiten kan spelen. Nu liggen er tegels welke weg moeten, met daaronder wit zand. Ik heb begrepen dat dit weg moet om er vervolgens minimaal 15 cm zwarte grond te storten? Daarna moeten de graszoden gelegd worden. Op de meegestuurde foto gaat het om het middelste stuk bestrating.

Afgraven en ophogen van achtertuin

Ik wil de tuin graag uitgegraven hebben, er liggen wat tegels in die we zelf eruit kunnen halen. Bestraten kan mijn man zelf maar het afgraven ophogen en afvoeren zouden we graag laten doen. We zijn benieuwd wat dit ongeveer zou gaan kosten. De tuin is 5,5 breed aan de ene kant 7 meter lang en aan de andere kant 9 meter, er staat een berging op van 2,5 bij 4 schat ik zo.

Afgraven afvoeren en ophogen

Wij willen onze voortuin deels opnieuw bestraten, kunstgras laten leggen en een trampoline inbouwen. Hiervoor zijn we op zoek naar een partij die 20 cm grond kan afgraven en afvoeren en ophogen met zand. 1 smalle border voor planten van 5,5/0,75 m (ruim 4 m2 tuinaarde en verder zand voor onder terras/kunstgras. De tuin is totaal ongeveer 45 m2.

Tuin afgraven

De voortuin ligt vol bergen zand vanuit de achtertuin. Ik wil het graag geëgaliseerd hebben. De tuin is ongeveer 40 m2, de hekken moeten eruit dus het is goed bereikbaar.

Zand afgraven en ophogen met bemeste tuinaarde

In onze tuin moet in totaal ongeveer 40 m2 30 cm zand afgegraven worden, zowel voor als achter het huis, en opgevuld worden met bemeste tuinaarde. Op 1 plek moet er iets dieper (50 cm) worden uitgegraven (ongeveer 1 m2) vanwege het planten van een boom. We wonen in een buitenwijk van Rotterdam, de tuin is via een achterom te bereiken.

Partners

Partners van Casius