Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuinafrastering plaatsen:

Tuinafrastering plaatsen

Ik wil een afrastering plaatsen in de tuin (ongeveer 8 meter lang). Aan de ene kant staat een houten paneel, aan de andere kant een hek. Ik heb het materiaal nog niet aangeschaft. Mogelijk wordt dit baseline, gaas, of hek. Voor nu kijk ik uit naar een prijsindicatie van manuren voor deze klus.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinafrastering plaatsen uit heel Nederland:

Tuinafrastering van 5 Betafence ...

Tuinafrastering van 5 Betafence draadpanelen (2 mtr. breed en 123 cm. hoog) op goed 10m2 tuinbreedte te plaatsen. Om de 2 mtr. 1 betafence paal van 175 cm. lengte, die 52 cm. diep de grond in gaat in beton te storten. Er komen dus 6 palen te staan. De panelen worden met meegeleverde betafence-beugels (2 per paal) aan de palen bevestigd. Geen specifiek gereedschap nodig. Alleen een stamper om de beton aan te stampen.

Bestaande beplanting en bestrating ...

Bestaande beplanting en bestrating verwijderen, aanvullen zand en tuinaarde, tuin grotendeels bestraten met enkele uitsparingen voor beplanting en een stukje gras. Tuinhuisje (voorzien van elektra) plaatsen en op ca. 6 m aan (houten) tuinafrastering plaatsen. Eenvoudig, maar netjes, voor mensen die niet van tuinieren houden.