Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor kappen en snoeien van bomen:

Kappen en snoeien van bomen

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor het uitvoeren van onderstaande werkzaamheden: - kappen van de eerste boom op de foto (omvang is circa 75 cm, hoogte is circa 10 meter hoog) - snoeien van de achterste twee bomen op de foto, aan een zijde - verwijderen van de opkomende wortels achterste twee bomen - materiaal afvoeren in overleg.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kappen en snoeien van bomen uit heel Nederland:

Bomen kappen en bestrating aanleggen

Ik zoek een partij voor het kappen en verwijderen van de stronken van 6 Coniferen van ongeveer 15 meter hoog uit onze achtertuin. De grootste is ongeveer 100 cm omtrek. Onze achtertuin is te bereiken via een poort naast het huis. Daarnaast willen we nog een terras uitgevlakt en aangelegd hebben van ongeveer 50 m2. Onze tuin kan daarnaast wel wat onderhoud (bij snoeien en dergelijke) gebruiken.

Boom snoeien of kappen

Graag ontvang ik een offerte voor het flink terugsnoeien van deze ceder in de voortuin. De hoogte van de boom zal ronde de 8 meter zijn. Tevens zou ik ook een offerte willen ontvangen voor een eventuele kap van deze boom en afvoeren tuinafval, imclusief en exclusief het wegfrezen van de stronk. Wat is jullie advies, kappen of snoeien? De takken kunnen vrij vallen in de voortuin. Wel dient er uiteraard rekening te worden gehouden met de buren, afdakje. Een aantal parkeerplaatsen kunnen indien nodig door ons worden geprobeerd vrij te houden. Het betreft een huurhuis op gemeente grond. Een vergunning is in de gemeente niet nodig. Zijn jullie verzekerd voor schade die mogelijk ontstaat tijdens kappen/snoeien?

Boom kappen of snoeien

Bij ons in de achtertuin staat een boom die we willen laten kappen/Snoeien. Deze is behoorlijk scheef gaan groeien. En hangt over de schutting in het gezamenlijke pad . Daarbij drukt de boom ook tegen de schutting aan. Wortels of stronken mogen blijven zitten.

Boom snoeien of kappen

In mijn achtertuin staat een grote atlasceder. Ik wil de boom laten snoeien of laten kappen. Voor beide opties wil ik graag een prijsopgave ontvangen.

Boom kappen en andere boom snoeien

Graag ontvangen wij een offerte voor het kappen van een walnotenboom en het snoeien van een andere walnotenboom in onze achtertuin. Met betrekking tot het kappen van de boom: • Er is geen vergunning nodig • De stamomtrek op zijn dikste punt is maximaal 190 cm • Wij willen het bruikbare deel bewerkt hebben tot open haard hout • Al het overige mag worden afgevoerd • De stronk moet worden weggefreesd • Er is een achterom met een doorgang breder dan 90 cm Daarnaast staat er een 2e notenboom in de tuin die wat mag worden teruggesnoeid. Op de foto met twee bomen voor het achterhuis is dat de linker. Die zelfde boom staat op de foto met een blauw tuinhuisje. Ook hier mag het afval worden afgevoerd. Tot slot staat er in een halve cirkel een haag van 2,5 m om de te kappen boom heen. Die mag worden teruggesnoeid tot dezelfde hoogte als het lagere stukje haag wat daar aan vast zit. In de offerte graag apart zichtbaar maken de kosten rondom 1) het kappen van de boom, 2) het snoeien van de andere boom, 3) het snoeien van de haag. Ik wil dat de vakman het gesnoeide materiaal afvoert.

Kappen of snoeien van een hoge eik

Wij hebben een enorme eik in de voortuin. Ik ben en slecht in hoogtes schatten maar de boom steekt boven het huis uit dus ik denk dat deze ruim 6 meter is. Hij zou in ieder geval gesnoeid moeten worden, of mogelijk zelfs gekapt. Er is geen vergunning nodig (staat niet op waardevolle bomenlijst van de gemeente).

Eik snoeien

We zouden graag onze enorme eikenboom laten snoeien. We wilden de boom kappen maar geen vergunning gekregen.

Snoeien en rooien van bomen

Ik heb een boom in mijn achtertuin staan circa 8 tot 10 meter hoog. Ik wil graag een eerste indicatie van de kosten van flink terugsnoeien en kappen.

Boom kappen en boomstronk en wortels verwijderen

Een boom voor een tuinhuisje kappen en de boomstronk en wortels verwijderen. De wortels frezen of uitgraven? Ik weet niet tot hoever de wortels gegroeid zijn. Het is een Conifeer of Dennenboom. Tevens de top van een Hulstboom snoeien.

Boom kappen en stronk wegfrezen

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 1 juni de sleutel. Er staat daar in de achtertuin een grote hoge boom pal tegen de heg. Wij hebben van de huidige eigenaar toestemming gekregen om al voor de overdracht van het huis die boom te laten snoeien. We willen ook de stronk laten verwijderen. Aan de andere zijde van de heg ligt een grasveld wat vrij te betreden is en waar ook met voertuigen kan worden gereden. Volgens de gemeente is een kapvergunning niet nodig. De boom is goed zichtbaar op foto's op Funda. Het is ook mogelijk om de situatie ter plaatse even te beoordelen. U kunt mij bellen voor een afspraak. Ik wil de boom graag in kleine stukken laten zagen en die zal ik daarna zelf afvoeren. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius