Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor snoeien leibomen en ophogen van de border:

Snoeien leibomen en ophogen van de border

Wij willen 8 leibomen gesnoeid hebben en de 15 m2 border ophogen met aarde. Ik heb een achterom aan de grote straat. Puin mag ook afgevoerd worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor snoeien leibomen en ophogen van de border uit heel Nederland:

Snoeien bomen in voor- en achtertuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die in mijn achtertuin, bereikbaar via een achterom, 6 leibomen kan snoeien. Bovendien dient in mijn voortuin een tweetal bomen gesnoeid en de klimop op de stam van deze bomen verwijderd te worden. Voor het afvoeren van het afval is een oprit voor de garage aanwezig.

Tuin opknappen

Ik wil graag mijn voor en achtertuin gefatsoeneerd / gesnoeid / winter klaar gemaakt hebben. Werkzaamheden: Snoeien klimop, blauwe regen, grasveldje fatsoeneren. 2 Leibomen in gareel brengen. Voortuin is deels betegeld. 2 boompjes (snoeien) en omheind door raster begroeid met klimop. Twee stroken met hortensia's die gesnoeid moeten worden. Achtertuin is 10 meter diep. 2 leibomen, grasveldje, haagbeuken haag en wat klimop. Een blauwe regen en wat struiken en bloemen.

Onderhoud aan tuin en eventueel zwembad

Graag ontvang ik een offerte voor het onderhoud aan de tuin en zwembad. De werkzaamheden zijn als volgt: - Leibomen snoeien; - Meidoorn snoeien; - Buxushagen snoeien; - Onkruid verwijderen; - Vijver onderhoud; - Opzetzwembad die wij in de grond hebben laten zakken winterklaar maken. De diameter is 3.15 meter.

Tuin winterklaar maken

Voor- en achtertuin moeten winterklaar gemaakt worden. Voortuin: Schoonmaken en verwijderen onkruid talud in voortuin plus verzamelen en afvoer materiaal. Achtertuin: Snoeien van heesters, bamboe, conifeer, etc. Knippen 3 leibomen. Knippen/snoeien klimplanten. Onkruid en bladvrij maken bestrating plus mosvrij maken van bestrating en inspuiten met onkruiddoder. Belangrijk in achtertuin is het niet verstoren van het egelnest.

Leibomen snoeien

Ongeveer 14 meter perelaar leiboom van +/- 4 meter hoog te snoeien

Tuin winterklaar maken

* snoeien boom (achtertuin) * snoeien struiken (achtertuin) * snoeien twee leibomen in voortuin * snoeien haag met klimplant (circa 6m lang x 2m hoog) * onkruid uit borders in achtertuin (circa 20m2) * snoeien klimplant op prieel * foto's beschikbaar voor inschatting werkzaamheden * afsteken gazon (circa 20m lengte) * afvoeren groen