Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor l-vormige schutting laten plaatsen:

L-vormige schutting laten plaatsen

Ik wil een L- vormige schutting laten plaatsen van 3.15 meter bij 4.70 meter met schuttingdelen van 1.80 meter bij 1.80 meter. Houtpalen graag in de menie zetten.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor l-vormige schutting laten plaatsen uit heel Nederland:

Tuin renoveren

Ik wil het volgende gedaan hebben in mijn L-vormige tuin: * Nieuwe schutting over een totale lengte van zijkant (ongeveer 8,15 meter) inclusief een draaipoort van ongeveer 2 meter - toch rankplanten en bomen behouden * Nieuwe draaipoorten wat naar beide kanten kan openen voor garage (totaal ongeveer 2,70 meter) * Schutting en poorten: wij willen een zwarten kleur, natuurlijk hardhout, eventueel Zweeds rabat potdeksel planken, gemonteerd tussen mogelijk antraciet betonnen palen (met onderstuk op aarden ook beton) * Nieuwe bestrating met open plekken voor beplanting * In overleg een tuinhuis in achtertuin indien coniferen verwijderd kan worden

L-vormige tuinschutting plaatsen

Ik wil schuttingen plaatsen op een open stuk tuin. Het gaat om twee secties die in een L vorm worden geplaatst tegen twee andere bestaande schuttingen. Een sectie is 4.2 meter en de andere sectie is 1.8 meter. Dit houdt in dat het om precies 1 schuttingdeel gaat voor de korte sectie en grofweg 2 en een derde schuttingdeel nodig is voor het lange gedeelte. De schuttingen worden geplaatst met 5 houten palen in paalhouders in zachte grond. Zoals op de foto te zien is moet de losse schutting links aan de korte sectie worden bevestigd. De grond zal worden klaargemaakt zodat de paalhouders er direct in kunnen en het huidige kleine hek wordt vooraf door mij verwijderd. De schutting achter het kleine bakstenen hekje is van een andere tuin en kan genegeerd worden. Enige planten die in de weg kunnen zitten worden vooraf ook verwijderd door mij.

L-vormige schutting laten plaatsen

Ik wil een kleine schutting met deur erin tussen de schutting en het huis laten plaatsen. Een L-vorm. De schutting moet 3 meter bij 2 meter zijn. En 2 meter hoog. In het deel van 3 meter moet een deur van 2 meter hoog komen.

L-vormige hardhouten schutting plaatsen

Wij wonen sinds kort in onze nieuwbouwwoning en willen er nu in de achtertuin een L-vormige hardhouten schutting laten plaatsen. Er staat vanuit de bouw op de erfgrens met onze buren een Gardena hekwerk. Onze buren willen dat hekwerk laten staan en onze schutting moet er dus vóór worden geplaatst. Het gaat om een lang deel van 16 meter lang met daarin op 3 plaatsen een hekwerk van 1 meter breed voor klimop. Het korte deel is 2,5 meter lang en grenst aan een tuinhuis. We bespreken graag de materiaalkeuze en ontvangen hiervoor daarna uw offerte.

L-vormige tuinmuur metselen

Mooie tuinmuur metselen in een L-vorm met een lengte ongeveer 10 meter, minus carport doorgang van 3 meter. Hoogte 2 meter. Ik wil graag een mooi uiteinde (bovenop een versiering). We hebben nu ook een schutting/hekwerk. Bij voorbaat hartelijk dank.

U-vormige schutting laten plaatsen

Ik wil mijn achtertuin voorzien van houten schuttingen met betonnen palen en betonnen ligger. De tuin is een U-vorm, in totaal 34 meter lang. Geen deur. Graag een offerte inclusief plaatsen. Met RVS beslag. Tevens uw aanbod voor in totaal 138 en 250 meter schutting en deze plaatsen.

L-vormige schutting plaatsen

Hoeveel zou het kosten als ik door jullie een schutting wil laten plaatsen in een L-vorm? De maten zijn 8.20 meter breed en 27.80 meter diep en de schutting is 200 x 180 centimeter groot en van composiet. De schutting palen wil ik in cement/beton hebben staan i.v.m. de sterke wind. De schutting en palen schaf ik zelf aan maar ik ga er vanuit gaan dat jullie het cement regelen. De oude schutting zullen wij zelf verwijderen.

Tuin aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het bestraat van de tuin en het plaatsen van een schutting. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De L-vormige tuin is ongeveer 12 meter lang en 5 meter breed en heeft geen achterom. De tuin dient te worden opgehoogd, nieuwe tegels gelegd en een houten schutting geplaatst.

L-vormige schutting en een poort plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting (L-vorm) inclusief poort laten plaatsen. De oude schutting verwijderen we zelf. De schutting bestaat uit 5 schermen (1,80 x 1,80), 9 palen en poort. De palen willen we graag in snelbeton vast laten zetten. Een schuttingsdeel moet op maat worden gemaakt, deze komt deels naast de poort in de korte zijde en de andere helft komt in de lange zijde. Het wordt waarschijnlijk een poort in een metalen frame, tevens moet er hang- en sluitwerk worden gemonteerd. Graag ontvang ik een offerte.

Trellis schutting met deur plaatsen en bestrating opknappen

Ik wil graag een L- vormige schutting om mijn parkeerplaats aanleggen. Trellis scherm aan hardhouten palen af te sluiten met een schuttingdeur. De L-vorm is in totaal 5.00 bij 3.70 meter. De ruimte waarin de deur komt te staan is 1.20 meter. Graag hoor ik wat materiaal en plaatsing zou kosten. Tevens moeten er wat bandjes omgelegd worden en wat bestrating opgehoogd worden. Rondom een parkeerplaats, niet heel veel m2.