Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij hoveniers voor tuin op laten knappen:

Tuin op laten knappen

Klant wenst de volgende werkzaamheden in haar tuin te laten verzorgen: schutting en een poort plaatsen (waarschijnlijk 3 schermen), stoeptegels te laten aanleggen (schatting 12m2) en een boom te laten verwijderen. Alle materialen zal klant aanschaffen bij GAMMA. De achtertuin is goed bereikbaar. Klant maakt graag een afspraak voor een bezichtiging van de tuin zodat ze al haar ideeën en wensen met betrekking tot de tuin kan bespreken en er een offerte opgesteld kan worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van hoveniers voor tuinaanleg en tuinonderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin op laten knappen uit heel Nederland:

Renovatie van de woning

Graag ontvang ik een globale offerte om een 80's tussenwoning van 100 m2 woonoppervlak op te knappen. Er is sinds de bouw niets aan gedaan. Wat moet er gebeuren? De kozijnen boven vervangen 2x kantelkiep kunststof en 1 klein badkamerraampje, 3 velux dakramen. Vervolgens het plaatsen van een 3 m brede dakkapel op de zolder. Het vervangen van de oude elektra groepen en uitbreiden van 4 naar 6. Aansluiting en afvoer voor wasmachine en droger verdubbelen (is nu 1, wil er 2). Afvoer van toilet vervangen. Toilet boven loopt niet door. Leidingwerk voor badkamer en keuken op maat maken voor de nieuw aan te leveren keuken en badkamer. Stucwerk plafond begane grond 40 m2 en aanleggen vloerverwarming. Trapkast opnieuw optrekken (is nu een diagonale kast, moet weer recht worden). De keuken en badkamer worden geplaatst door leverancier en vloeren ook. Wandafwerking doe ik zelf en plafonds boven doe ik ook zelf. Schilderwerk beneden doe ik ook zelf. Doen jullie ook egaliseren van de tuin?? dan zie ik dit ook graag terug in de berekening. Het gaat om 68 m2. Misschien moet er ook een nieuwe CV en WTW installatie komen. Er zijn zonnepanelen.

Stronken verwijderen

Ik ben mijn schoonzus en zwager aan het helpen de tuin op te knappen. Voor een groot deel ouwe meuk, verrotte bielzen verzakt, maar er staan ook twee mooie bomen in, een haag, 3 gigantische klimrozen, 2 mooie rhodondendrons en nog zo het 1 en ander. Dat kan blijven staan. De rest heb ik merendeels afgegraven op ruim 30 cm. Nu zitten er een aantal stronken die verwijderd moeten worden 1 x aan elkaar gegroeide wilgen,zit dicht tegen appelboom en rhodondendron aan, van 120 x 70 cm 1 x 100 x 60 1 x 30x 20 2 x doorsnede 20 cm fotos zal ik in een losse mail sturen. vrachtwagen en machine kunnen via de parkeerplaats aan de achterkant/ tuin komen.

Tuin op laten knappen

Ik zoek een vakman die mijn achtertuin kan renoveren. Een deel van de schutting moet vervangen worden, daarnaast moeten er een aantal bomen gerooid en verwijderd worden. Ook wil ik dat de tuin onkruid-vrij gemaakt wordt, geëgaliseerd en dat de tuin wordt bestraat. De tuin is bereikbaar via een achterom. Het puin dient afgevoerd te worden.

Patiotuin op laten knappen

Ik wil mijn tuin opknappen met in elk geval andere bestrating. De tuin is 7 x 7 meter en de inrichting van de tuin wil ik in basis hetzelfde houden: ruime eettafel rechtsvoor, trampoline linksachter, boompje in het midden links en ruimte om te spelen voor kinderen. Kernwoorden: groen, hout, natuurlijk

Tuin op laten knappen

Schuttingen plaatsten, bestrating achter en zijkant, verlichting in de grond, oprit. Borders voor 2 hoogtes. Wil zelf ook meehelpen om de kosten laag te houden.

Tuin op laten knappen met terras en speelgazon

Graag een offerte opstellen voor onze tuin ( 60m2): - onkruid weg laten halen - paar planten verwijderen - speelgazon laten plaatsen - rechtsachter in de hoek van de tuin terrastegels (4m2) laten plaatsen - de grijze terrastegels vervangen (15m2)

Tuin opknappen

Graag een offerte om de tuin op te laten knappen. Onkruid verwijderen en nieuwe grasrollen leggen en een paar planten met bloemen neerzetten. De tuin is circa 22 m2.

Tuin egaliseren en onkruid snoeien

Na zelf geprobeerd te hebben de tuin op te knappen (niet tevreden met het resultaat), ben ik opzoek naar een hovenier, die de tuin kan egaliseren en weer bestraten met bestaande tegels, ongeveer 20 m². En onder het kunstgras 20 m² egaliseren. Tevens het snoeien opknappen van het groen erom heen.

Tuin opknappen

Graag een simpele manier om deze tuin op te knappen, heb maar een klein budget, gras mag weg. Zonde dat ik geen foto kan meesturen, gras heeft een oppervlakte van ongeveer 50 m2

Tuin opknappen en blijvend onderhouden

Ik wil graag mijn tuin op laten knappen: - Gras opknappen (verticuteren en inzaaien). - Borders onkruidvrij maken. - Onderhoudsabonnement eventueel. - Grasoppervlak gras ongeveer 110 m², border rechts 17 m lang maximaal 1.50 meter breed. - Grotendeels opschonen en wat bodembedekkers bij planten. - Border links minder werk vol bodembedekkers. - Voor onderhoudsabonnement: rondom tuin hagen, struiken en bomen snoeien. - Hagen eenzijdig 25 m ongeveer. Tweezijdig (voorkant) 10 meter.